nisam dobio ništa na mail. može u privatnu poruku? hvala!
ako ne PM onda na ovaj mail: oko_111@hotmail.com
nisam dobio ništa na mail. može u privatnu poruku? hvala!
ako ne PM onda na ovaj mail: oko_111@hotmail.com
Violator može malo više o tebi. Zainteresirani smo, igramo esl svako malo, da ne pričam o manjim ligama i turnirima. Imam stranaca u ekipi te se zahtjeva znanje njemačkog i engleskog. Talijanski je optionalan.
Dakle di si igrao, koje turnire, kako ste prošli, koji klan i to?
Hvala.
Trofulate?znam ja odkud je to....LOL
pošalji mi mail ili mi daj xfire..ne mislim se zajebavat..koliko vidim ovo mi smrdi na neko trolanje.
a ja mislio ovo neki oziljan forum.
pošalji mi mail ili mi daj xfire..ne mislim se zajebavat..koliko vidim ovo mi smrdi na neko trolanje.
procitaj boldano i shvatit ces zasto je zbog tebe ovo postao neozbiljan forum
Nego, ono od jucer ti je bilo legendarno
Upadnem na server: Bok, Bok
Pitam ja: Sto se radi? Otkljucava se nesto?
A ti: Je, killovi
Pa istina, otključao sam Camo za F2000, PKP, L96 i SCAR-H, sada skupljam killove da otključam i "personalna" odijelca
Još kad bi stavio svoje Battlelog ime ovdje da se vidi kakve statse imaš... Možda te ne bi Danny trofulirao Osim toga mi smo (u duši) uglavnom djeca ovdje - pa se moramo držat tog nivoa.
gle ne zanimaju me vaša pravila i vaše trolanje...ko je zainteresiran nek me doda na battlelog: violatorHD
ili na
---------------------------------------------------XFIRE: general2343-----------------------------------------------------------------------------
kao što sam reko počeo sam igrati BF3 odkad je izašao prvo na xbox, a sad nedavno na kompu jer sam kupio novi komp.
imam tek 100 sati igranja, al ocito svi misle da sam neki ultranob.
aha da spominjao sam CoD očito im teku svakakve tekućine iz sfinktera dok čuju to
Ja bih zamolio nekog od moderatora da pročisti ovo trolanje! Danny skuliraj se buraz
Dobro da. Priznajem. I šta sad. Samo Violatora odgovoriti od ulaska u klan. Ušao mi je frend pa sad stalno kuka da mora na treninge,poligone,preskakati štandove,vozila. Ma daj...nemrem ga više tako tužnog i napaćenog gledati. Hakirati ću vam svimaa origine. Mučka đubrad RAGEEEEEEEEEEEEEE
gle ne zanimaju me vaša pravila i vaše trolanje...ko je zainteresiran nek me doda na battlelog: violatorHD
ili na
---------------------------------------------------XFIRE: general2343-----------------------------------------------------------------------------
Ha cuj. Nitko te nije shvatio ozbiljno.
Malo si na krivi nacin upao na temu.
"Ja sam pocetnik u BF3, imam jako puno iskustva u drugim igrama. Tko me zelu u timu? Ja bi igrao ESL"
Mislim.. nesto takvo moze napisati klinac od 13 godina koji za sebe misli da je profi.
Neki klanovi koji su zajedno godinama, jos od BF2, tesko da ce na ovaj nacin primiti nekog, pogotovo bez dokaza kvalitete.
A i zasto xfire? To je ovdje jako rijetko spominjan program.
Zasto ne Origin, Battlefield chat ili pitas za adresu nekog TS-a?
Sad je puno bolje kad si stavio Battlelog nadimak.
Zapravo, imas prilicno visok SPM i K/D za pocetnika, tako da neces tesko naci tim i dospjet na natjecanja.
Los W/L, al to se dogadja kad nemas s kim igrati, a kod upada na servere se obavezno upada na losiju stranu (tamo ima mjesta, jer izlaze igraci s tog tima)
Procitaj teme vezane uz ovu temu (vrh i dno stranice), pronadji igrace s foruma, pogledaj u kojim su squadovima.
Kad je netko od njih online, javi se na chatu na Battlelogu, rapitaj se, pitaj kako upasti, dal imaju stranicu. Malo se potrudi, nece se drugi trgati da te prime k sebi :)
ma ja Violatoru nebi dao ni da mi 870ku čisti od hrđe,eto...
ili na
Malo si na krivi nacun upao na temu.
"Ja sam pocetnik u BF3, imam jako puno iskustva u drugim igrama. Tko me zelu u timu? Ja bi igrao ESL"
Mislim.. nesto takvo moze napisati klinac od 13 godina koji za sebe misli da je profi.
Neki klanovi koji su zajedno godinama, jos od BF2, tesko da ce na ovaj nacin primiti nekog, pogotovo bez dokaza kvalitete.
A i zasto xfire? To je ovdje jako rijetko spominjan program.
Zasto ne Origin, ili pitas za adresu nekog TS-a?
Sad je puno bolje kad si stavio Battlelog nadimak.
Zapravo, imas prilicno visok SPM i K/D za pocetnika, tako da neces tesko naci tim i dospjet na natjecanja.
Los W/L, al to se dogadja kad nemas s kim igrati, a kod upada na servere se obavezno upada na losiju stranu (tamo ima mjesta, jer izlaze igraci s tog tima)
Procitaj teme vezane uz ovu temu (vrh i dno stranice), pronadji igrace s foruma, pogledaj u kojim su squadovima.
Kad je netko od njih online, javi se na chatu na Battlelogu, rapitaj se, pitaj kako upasti, dal imaju stranicu. Malo se potrudi, nece se drugi trgati da te prime k sebi :)
da skužio sam..mislim javio sam se jer mi je dosadno igrati na serveru sam...ona zajebancija na TS-u i dok igraš warove.. to mi fali
već je godina prešla...to u gaming svijetu izgleda ko 4 godine :D...dobro skužio sam ekipu da je za zajebanciju i zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)
probat ću s PiS klanom ako me ne iztrolaju :D
Edit:
na HR sceni..hrvati najizkompleksiraniji.
na CoD sceni svi govore da su hrvati jako bezobrazni :D.
vidim da je i tu tako
zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)
Izdajica!
zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)
Izdajica!
Trofulator
vidim da je i tu tako
Edit:
vidim da je i tu tako
BUG ti nije scena....BUG je više...BUG je...(Rade Šerbeđija mode ON): TeaTaR
ajde hrvoje malo si mi draži jer si mi stavio "Suits" gif
Daj si crveni do četvrtka sad! :)
da skužio sam..mislim javio sam se jer mi je dosadno igrati na serveru sam...ona zajebancija na TS-u i dok igraš warove.. to mi fali
već je godina prešla...to u gaming svijetu izgleda ko 4 godine :D...dobro skužio sam ekipu da je za zajebanciju i zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)
Edit:
vidim da je i tu tako
Popit ćeš ban ko burst od M16A4
ak je netko raspoložen za malo vježbe sa helićima nek dođe vamo imam sat vremena
Malo si na krivi nacun upao na temu.
I drugi put!
Edit:
vidim da je i tu tako
Zero, Zero.... a ja se trudim i napisem stranicu teksta....
Btw, Bug forum = HR BF3 scena?
Pogledaj tu, mozda nadjes nesto za sebe http://www.battlefieldhr.com/