Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

nisam dobio ništa na mail. može u privatnu poruku? hvala!

ako ne PM onda na ovaj mail: oko_111@hotmail.com

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Poslao sam ti mail na onaj s kojeg si mi ti slao s podacima za Teamspeak i passwordom za server na kojem se trebao održati trening.

Nisi se pojavio pa sam pretpostavio da nisi zainteresiran. Danas je trening poligona, pa ako si zainteresiran dođi, podaci su ti u mailu.

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Violator može malo više o tebi. Zainteresirani smo, igramo esl svako malo,  da ne pričam o manjim ligama i turnirima. Imam stranaca u ekipi te se zahtjeva znanje njemačkog i engleskog. Talijanski je optionalan.

Dakle di si igrao, koje turnire, kako ste prošli, koji klan i to? 

Hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Trofulate?znam ja odkud je to....LOL

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne možeš ga sad ti regrutirati.
Mi smo pripremili poligon i proces. Danas se trči oko trga u karkandu uz obvezno prone prolaženje ispod one plohe šta leži na zidu i obvezan ulazak u malu fontanu. Time trial a nakon toga igra s jednim od nas 1 vs 1 rush da možemo procijeniti skill.

Ako dobro prođe već u subotu igramo protiv ovih šta su drugi na ESL-u i može bit zamjena za početak.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Ne znam za vas, ali meni je BF3 skroz dosadio.

Cak ni shotgun only me ne privlaci.
Mislim da cu ponovo krenut igrat igru cije se ime u ovoj temi ne izgovara.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

pošalji mi mail ili mi daj xfire..ne mislim se zajebavat..koliko vidim ovo mi smrdi na neko trolanje.

a ja mislio ovo neki oziljan forum.

16 godina
violatorHD kaže...

pošalji mi mail ili mi daj xfire..ne mislim se zajebavat..koliko vidim ovo mi smrdi na neko trolanje.

procitaj boldano i  shvatit ces zasto je zbog tebe ovo postao neozbiljan forum

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nego, ono od jucer ti je bilo legendarno {#}

Upadnem na server: Bok, Bok

Pitam ja: Sto se radi? Otkljucava se nesto?

A ti: Je, killovi {#}

Pa istina, otključao sam Camo za F2000, PKP, L96 i SCAR-H, sada skupljam killove da otključam i "personalna" odijelca {#}

violatorHD kaže...

Još kad bi stavio svoje Battlelog ime ovdje da se vidi kakve statse imaš... Možda te ne bi Danny trofulirao {#} Osim toga mi smo (u duši) uglavnom djeca ovdje - pa se moramo držat tog nivoa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 13:36 (TomoR).
13 godina
neaktivan

gle ne zanimaju me vaša pravila i vaše trolanje...ko je zainteresiran nek me doda na battlelog: violatorHD

ili na

---------------------------------------------------XFIRE: general2343-----------------------------------------------------------------------------

13 godina
neaktivan

kao što sam reko počeo sam igrati BF3 odkad je izašao prvo na xbox, a sad nedavno na kompu jer sam kupio novi komp.

imam tek 100 sati igranja, al ocito svi misle da sam neki ultranob. 

aha da spominjao sam CoD očito im teku svakakve tekućine iz sfinktera dok čuju to

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja bih zamolio nekog od moderatora da pročisti ovo trolanje! Danny skuliraj se buraz 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ti si samo ljubomoran jer te nismo primili u klan. Tko ti je kriv kad presporo skačeš preko štandova na Bazaaru.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobro da. Priznajem. I šta sad. Samo Violatora odgovoriti od ulaska u klan. Ušao mi je frend pa sad stalno kuka da mora na treninge,poligone,preskakati štandove,vozila. Ma daj...nemrem ga više tako tužnog i napaćenog gledati. Hakirati ću vam svimaa origine. Mučka đubrad RAGEEEEEEEEEEEEEE

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 0
13 godina
violatorHD kaže...

gle ne zanimaju me vaša pravila i vaše trolanje...ko je zainteresiran nek me doda na battlelog: violatorHD

ili na

---------------------------------------------------XFIRE: general2343-----------------------------------------------------------------------------

Ha cuj. Nitko te nije shvatio ozbiljno.

Malo si na krivi nacin upao na temu.

"Ja sam pocetnik u BF3, imam jako puno iskustva u drugim igrama. Tko me zelu u timu? Ja bi igrao ESL"

Mislim.. nesto takvo moze napisati klinac od 13 godina koji za sebe misli da je profi.

Neki klanovi koji su zajedno godinama, jos od BF2, tesko da ce na ovaj nacin primiti nekog, pogotovo bez dokaza kvalitete.

A i zasto xfire? To je ovdje jako rijetko spominjan program.

Zasto ne Origin, Battlefield chat ili pitas za adresu nekog TS-a?

Sad je puno bolje kad si stavio Battlelog nadimak.

Zapravo, imas prilicno visok SPM i K/D za pocetnika, tako da neces tesko naci tim i dospjet na natjecanja.

Los W/L, al to se dogadja kad nemas s kim igrati, a kod upada na servere se obavezno upada na losiju stranu (tamo ima mjesta, jer izlaze igraci s tog tima)

Procitaj teme vezane uz ovu temu (vrh i dno stranice), pronadji igrace s foruma, pogledaj u kojim su squadovima.

Kad je netko od njih online, javi se na chatu na Battlelogu, rapitaj se, pitaj kako upasti, dal imaju stranicu. Malo se potrudi, nece se drugi trgati da te prime k sebi :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 14:41 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 3

ma ja Violatoru nebi dao ni da mi 870ku čisti od hrđe,eto...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
violatorHD kaže...

ili na

Malo si na krivi nacun upao na temu.

"Ja sam pocetnik u BF3, imam jako puno iskustva u drugim igrama. Tko me zelu u timu? Ja bi igrao ESL"

Mislim.. nesto takvo moze napisati klinac od 13 godina koji za sebe misli da je profi.

Neki klanovi koji su zajedno godinama, jos od BF2, tesko da ce na ovaj nacin primiti nekog, pogotovo bez dokaza kvalitete.

A i zasto xfire? To je ovdje jako rijetko spominjan program.

Zasto ne Origin, ili pitas za adresu nekog TS-a?

Sad je puno bolje kad si stavio Battlelog nadimak.

Zapravo, imas prilicno visok SPM i K/D za pocetnika, tako da neces tesko naci tim i dospjet na natjecanja.

Los W/L, al to se dogadja kad nemas s kim igrati, a kod upada na servere se obavezno upada na losiju stranu (tamo ima mjesta, jer izlaze igraci s tog tima)

Procitaj teme vezane uz ovu temu (vrh i dno stranice), pronadji igrace s foruma, pogledaj u kojim su squadovima.

Kad je netko od njih online, javi se na chatu na Battlelogu, rapitaj se, pitaj kako upasti, dal imaju stranicu. Malo se potrudi, nece se drugi trgati da te prime k sebi :)

http://m.UploadEdit.com/bar/1342526207935.gif

13 godina
neaktivan

da skužio sam..mislim javio sam se jer mi je dosadno igrati na serveru sam...ona zajebancija na TS-u i dok igraš warove.. to mi fali

već je godina prešla...to u gaming svijetu izgleda ko 4 godine :D...dobro skužio sam ekipu da je za zajebanciju i zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)

probat ću s PiS klanom ako me ne iztrolaju :D

Edit:

na HR sceni..hrvati najizkompleksiraniji.

na CoD sceni svi govore da su hrvati jako bezobrazni :D.

vidim da je i tu tako

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 14:00 (violatorHD).
17 godina
neaktivan
violatorHD kaže...

zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)

Izdajica!

{#}

14 godina
Danny_HR kaže...
violatorHD kaže...

zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)

Izdajica!

{#}

Trofulator

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
violatorHD kaže...

vidim da je i tu tako

http://i.imgur.com/0C4NK.gif

14 godina
violatorHD kaže...

Edit:

vidim da je i tu tako

BUG ti nije scena....BUG je više...BUG je...(Rade Šerbeđija mode ON): TeaTaR

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan

ajde hrvoje malo si mi draži jer si mi stavio "Suits" gif

17 godina
neaktivan
Tko ne trola na Bugu - ne vrijedi.
Tko trola na Bugu - vrijedi.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tko ne trola na Bugu - ne vrijedi.
Tko trola na Bugu - vrijedi.

Daj si crveni do četvrtka sad! :)

17 godina
neaktivan
Evo jesam, al do prošlog.
16 godina
violatorHD kaže...

da skužio sam..mislim javio sam se jer mi je dosadno igrati na serveru sam...ona zajebancija na TS-u i dok igraš warove.. to mi fali

već je godina prešla...to u gaming svijetu izgleda ko 4 godine :D...dobro skužio sam ekipu da je za zajebanciju i zero mi je malo objasnijo o čem se radi(hvala frende)

Edit:

vidim da je i tu tako

Popit ćeš ban ko burst od M16A4

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hrvoje_zg91 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
violatorHD kaže...

Malo si na krivi nacun upao na temu.

http://m.UploadEdit.com/bar/1342526207935.gif

I drugi put! {#}

violatorHD kaže...

Edit:

vidim da je i tu tako

Zero, Zero.... a ja se trudim i napisem stranicu teksta.... {#}

Btw, Bug forum = HR BF3 scena? {#}

Pogledaj tu, mozda nadjes nesto za sebe http://www.battlefieldhr.com/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice