Nemoj tuč ženu nego idi radi djecu, dok ti računalo nije opremu ozračilo a onda je kasno...
Ako meni nije ozračilo (a imam dvoje djece) onda vjerojatno neće nikada nikome...
Nemoj tuč ženu nego idi radi djecu, dok ti računalo nije opremu ozračilo a onda je kasno...
Ako meni nije ozračilo (a imam dvoje djece) onda vjerojatno neće nikada nikome...
Cistite li svoje... puskice?
Dijete je već napravljeno, odavno, tako da sam po tom pitanju miran :P
Zato sad mogu provoditi sate i sate zračeći se i nije me briga više jer opremu ionako više ne upotrebljavam za ništa drugo osim za pišanje :)
Ja san 4 u svitu san sa ACWR ali ima ta tri redikula dnevno jedan 1200 kileva tuče (neki jazavac iz rusije), ostala dva oko 400-700, ne mogu pratit korak sada nit iman toliko vrimena, ali nadan se da će stat na zimu... Redikul broj 2, kanađanin neki, nije u životu odigra ništa osim TDM kanali... Preglavni je, biće ni ne zna da postoje drugi modovi i oružja FUCK
GZ untisunpora.
ACWR mi je prouzročio najviše nervoze od svih pušaka. Uvjerljivo najlošije oružje u povijesti. Kak uspiješ igrat s njim bez da razbiješ monitor?
Ja san 4 u svitu san sa ACWR ali ima ta tri redikula dnevno jedan 1200 kileva tuče (neki jazavac iz rusije), ostala dva oko 400-700, ne mogu pratit korak sada nit iman toliko vrimena, ali nadan se da će stat na zimu... Redikul broj 2, kanađanin neki, nije u životu odigra ništa osim TDM kanali... Preglavni je, biće ni ne zna da postoje drugi modovi i oružja FUCK
GZ untisunpora.
ACWR mi je prouzročio najviše nervoze od svih pušaka. Uvjerljivo najlošije oružje u povijesti. Kak uspiješ igrat s njim bez da razbiješ monitor?
Pa jučer sam ja malo ozbiljnije igrao s ACWR-om (ne TDM nego conquest na Omanu) i nije loš, moram priznati.
Na daleko se pokazao solidan jer sam jednog snajpera skinuo, a samo sam mu odbljesak vidio dok me nišanio, dakle bio je prilično daleko ;)
Ne znam kakav setup imaš ali ja igram sa ovim: grip + heavy barrel + red dot = win :)
ACW-R je jako specifična puška.
Ima skoro jednak min/max damage, s time da ima najmanji close-up damage (20), ali na daljinu ima 16,7 (M4 npr ima range od 25-14,3, kao i ostale ENG puške, osim SCAR-H naravno).
Tako da je zapravo bolja u long-range fightovima, nego close-up (nemojte toliko grindat na kanalima )
Meni osobno je jedna od boljih ENG pušaka (s time da će valjda još i dobiti 31 metak u šaržeru sa idućim patchem)
ACW-R je jako specifična puška.
Ima skoro jednak min/max damage, s time da ima najmanji close-up damage (20), ali na daljinu ima 16,7 (M4 npr ima range od 25-14,3, kao i ostale ENG puške, osim SCAR-H naravno).
Tako da je zapravo bolja u long-range fightovima, nego close-up (nemojte toliko grindat na kanalima )
Meni osobno je jedna od boljih ENG pušaka (s time da će valjda još i dobiti 31 metak u šaržeru sa idućim patchem)
Hm, u principu jako sličan AS-VALu (mrvicu lošiji od istoga), sam kaj možeš atačmente keljit na njega.
yebo vas grip :)
Ne koristim ga nakon patcha i precizniji sam puno. Niti jedna puška nema tako velik side to side da ga nemoš kontrirat rukom.
Samo hb i deri :)
Ili lacer na cq mapama
Ja sam jučer otključao PP-19 i nekako mi je dobro sjela..
Gotovo da ne trza, a metaka taman za dvojicu :)
Sad su ovi još gori,već 2 dana pokušavam otključati taj usrani camo.
Ja sam jučer otključao PP-19 i nekako mi je dobro sjela..
Gotovo da ne trza, a metaka taman za dvojicu :)
Taman da, ako jednog gađaš u glavu hehe. Kriminalno mali dmg, ali dobra je puškica, posebno na cq mapama.
Setup: rds, laser, i flash jel?
Ja sam otključao F2000, dok sam sada na PKP, poslije toga ide SCAR, pa L96.
puške su bolje sa tim camoima ili?
A di vidiš kaj ti treba za koju kamuflažu?
U igri na kraju runde ideš pod assignments.
DICE je opet fejlao zato. Čak sam otvorio i temu na Battlelog forumu zašto ih nema u battlelogu, ali me nitko nije hebao ni 5%. Nisam jedini koji je otvorio temu ali ih uopče nije briga za to.
Jučer su updateali Blog i nisu ih stavili u assignmente, ne kužim zašto.
Stavit će idući tjedan sa Battlelog update-om assignmente (tako rekoše) i na Battlelog...
Zadnji put kako spada duze od 1 runde sam igrao prije tjedan dana,ako ne i vise.
Nekako sam izgubio volju,a i nije da imam previse vremena s obzirom da sam poceo radit,a ionako mi je dosta i 8h kompa na poslu... :)
Tako da mislim da cu pauzirat malo duze,najkasnije do novog dlc-a... :)
Neces nista propustiti, samo ces si odmoriti zivce.
Eto ga došli smo i do 1337 stranice
Na ovoj stranici jedino imaju pravo pisat pravi PRo skilzzorzi, 1337 uber owneri i općenito pawneri.
Noobz noskillerz loware neka se ne javljaju
bilo je i vrijeme...
|<45/\/15