Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...
Basta kaže...

ROFL; ja sam ljudima vadio iz usta da si kupim premium {#}

A neki su stavljali u svoja usta i dobili 50 eura za to i sad imaju premium {#}

There I fixed it for U

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
moderator
animosity_frenzy kaže...

Meni nisu roditelji kupili premium, ali sam zato ja djetetu iz usta uzeo da bih skupio 50€ i kupio SEBI.

Neznam zašto si sad mene citirao i meni to rekao?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:53 (pirat).
16 godina
Ocito nisu shvatili da si mod?!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Battlefield 3

Ok,sta sve necu procitat ovdje.. Neki radije kupuju igrice i dlcove nego dijetetu igracku ili slicno..

Strasno... Daj se skoncentrirajte na RL malo..

To me podsjeca na jednok lika koji utuce zadnju kunu u autu da ga docipa/dogradi itd,samo da bude brzi od pojedinaca,pa makar kruha gladan bio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:26 (drahic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ajde da vas pitam, pošto imam karticu s malo VRAMa, 768mb, zna mi se smrzavat igra na sekundu dvije na većim mapama, a u slučaju da stavim teksture na high, ne bi uspio 10 koraka napravit u 30 minuta koliko bi štekalo. Imam 4gb normalnog rama, jel bi pomoglo kada bi nabavio još 2gb, tj jel bi mogao igrati kako spada i podić teksture napokon? Inače mi je potrošnja rama kad igram >90%..

nanananananananananananananana BATMAAAAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
buljo781 kaže...

Ajde da vas pitam, pošto imam karticu s malo VRAMa, 768mb, zna mi se smrzavat igra na sekundu dvije na većim mapama, a u slučaju da stavim teksture na high, ne bi uspio 10 koraka napravit u 30 minuta koliko bi štekalo. Imam 4gb normalnog rama, jel bi pomoglo kada bi nabavio još 2gb, tj jel bi mogao igrati kako spada i podić teksture napokon? Inače mi je potrošnja rama kad igram >90%..

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
buljo781 kaže...

nebi previše pomoglo,ja sam normalno prije bez ikakvog štekanja(ultra bez nekih ostalih điđa) igrao sa 4gb rama i 5850 grafičkom

čak nije ni toliko velika razlika između prosječnog ssda i običnog hdd-a

ako ideš na nadogradnju onda još dodaj 4gb

14 godina
Friday kaže...
Znaš šta sam htio reć, nemoj cjepidlačit, al eto lijepo što si se potrudio sliku napravit :)
Uglavnom, ja imam problema sa štekuckanjem jer mi doslovce igra pojede sav RAM što imam.. Nemam trenutno para za 4gb, imam samo za 2. Znači 2+2+2Gb bi imao. Imam frameskipove, koji su kontam do toga, pa sam samo htio pitat prije no što odem i sprašim 100kn.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:41 (buljo781).
17 godina
odjavljen
buljo781 kaže...
Friday kaže...
Znaš šta sam htio reć, nemoj cjepidlačit, al eto lijepo što si se potrudio sliku napravit :)
Uglavnom, ja imam problema sa štekuckanjem jer mi doslovce igra pojede sav RAM što imam.. Nemam trenutno para za 4gb, imam samo za 2. Znači 2+2+2Gb bi imao. Imam frameskipove, koji su kontam do toga, pa sam samo htio pitat prije no što odem i sprašim 100kn.

Sorry, to je jače od mene {#}

Ne znam ti reći ali mislim da se ne bi smjele događati tako drastične stvari zbog 4 gige rama (sa 8 bi eventualno radilo nešto malo bolje). Ja koliko sam gledao, bf3 mi pojede nešto preko gigu (možda sam totalno u krivu jer ne pratim baš osobito s obzirom na količinu memorije koju ja imam). S druge strane, dosta sam pratio koliko memorije na grafi ode. U pikovima ide do nekih 750 mega kod mene tako da ni to zapravo ne bi smjelo biti u pitanju. Možda netko sa sličnim setupom kao što je tvoj da izloži svoje stanje...

Freak Show Inc.
17 godina
protjeran
Basta kaže...
hellbyte0 kaže...

Uf svi iz moje okolice dobili ban hmmm jel mi to neka skrivena poruka.{#}{#}

Cheateru jedan, vidio sam te da nosis 2 hambureka iz McDonaldsa - KGB te prati :)

Nemoguće basta, mogao si me jedino vidjet kod babe mare na tržnici kako mi daje kesicu oraščića, lješnjaka, badema, šljiva, trešnji i jagoda....ipak kupujem tamo gdje nema računa tako da nema šanse da me taj KGB vidio.{#}

14 godina
Friday kaže...

Sorry, to je jače od mene {#}

Ne znam ti reći ali mislim da se ne bi smjele događati tako drastične stvari zbog 4 gige rama (sa 8 bi eventualno radilo nešto malo bolje). Ja koliko sam gledao, bf3 mi pojede nešto preko gigu (možda sam totalno u krivu jer ne pratim baš osobito s obzirom na količinu memorije koju ja imam). S druge strane, dosta sam pratio koliko memorije na grafi ode. U pikovima ide do nekih 750 mega kod mene tako da ni to zapravo ne bi smjelo biti u pitanju. Možda netko sa sličnim setupom kao što je tvoj da izloži svoje stanje...

Ne znam, to mi se događalo sa starom konfiguracijom isto, pojede mi igra jednostavno sav RAM.. Što više postavke, to više rama pojede, tako da mislim da igra kada pojede VRAM počne učitavati u RAM, pa mi s vremenom sve više i više poždere.. Nisam sada neki ultra profesionalni igrač pa da ne bi riknio u igri da mi se to ne događa, ali svejedno u 40% slučajeva tako se smrzne na trenutak, makar na pola sekunde, odmrzne se a ja već u horizontali s iksićima na očima i izbeljenog jezika, so to speak.

Nisam reinstallo igru otkad sam nove dijelove nabavio, bila mi je na odvojenoj particiji, jedino što mi možda preostaje je načisto instalirat igru pa šo bude, al ne da mi se skidati 16gb, a postoji velika mogućnost da će mi se opet isto događati. RAM mi je jedina opcija, ili to ili orobit nekog i kupit grafičku s više memorije.. 

17 godina
odjavljen
buljo781 kaže...
...

Probaj posuditi od nekoga jedan keks pa vidi prije kupnje ali čudno mi je to...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
animosity_frenzy kaže...

Meni nisu roditelji kupili premium, ali sam zato ja djetetu iz usta uzeo da bih skupio 50€ i kupio SEBI.

Neznam zašto si sad mene citirao i meni to rekao?

pa onak bezveze, nadovezujem se na razgovor...

KILL! Have no fear!
17 godina
hellbyte0 kaže...

Nemoguće basta, mogao si me jedino vidjet kod babe mare na tržnici kako mi daje kesicu oraščića, lješnjaka, badema, šljiva, trešnji i jagoda....ipak kupujem tamo gdje nema računa tako da nema šanse da me taj KGB vidio.{#}

hellbyte: "Dobar dan, ljubim ruke mlada damo! Molim Vas kao i obicno, 250 grama oraščića (za mlohavu ćunu), jednu mjericu lješnjaka (također za mlohavu ćunu), 200 grama badema (za večerašnju utakmicu), 300 grama šljiva (za 'zatvor' u donjem abdominalnom području), kutijicu trešanja (za ženu) i malu kanticu jagoda (za osobne potrebe)."

Baba Mara: "Jezuš kristuš, pa zar je ćuna opet betežna!?"

hellbyte: "Ma ono, znate, nije za mene, znate, za prijatelja je... znate, ono... za susjeda ustvari, al stvarno!"

Baba Mara: "Je, kak ne, pak se znamo, jel'"

hellbyte: "E da, moze i onaj novi aimbot, hvala!"

Baba Mara: "Mmmm... da... taman stigli friški ispod pulta od Regice iz Mekdonal'sa"

{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel netkom od danas ne radi Voice na battlelogu??

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Basta kaže...
hellbyte0 kaže...

hellbyte: "Dobar dan, ljubim ruke mlada damo! Molim Vas kao i obicno, 250 grama oraščića (za mlohavu ćunu), jednu mjericu lješnjaka (također za mlohavu ćunu), 200 grama badema (za večerašnju utakmicu), 300 grama šljiva (za 'zatvor' u donjem abdominalnom području), kutijicu trešanja (za ženu) i malu kanticu jagoda (za osobne potrebe)."

Baba Mara: "Jezuš kristuš, pa zar je ćuna opet betežna!?"

hellbyte: "Ma ono, znate, nije za mene, znate, za prijatelja je... znate, ono... za susjeda ustvari, al stvarno!"

Baba Mara: "Je, kak ne, pak se znamo, jel'"

hellbyte: "E da, moze i onaj novi aimbot, hvala!"

Baba Mara: "Mmmm... da... taman stigli friški ispod pulta od Regice iz Mekdonal'sa"

{#}

Auu fuk, izgleda da me KGB ipak pratio.{#} God damn moram bolje pripazit da slučajno ne padne moj istrian connection, jel vidim da me KGB vrlo vrlo dobro nadzire.{#}

17 godina
Battlefield 3

Ljudi jel imate vi lag? Meni tako steka da ne mogu igrati...

***** Maxxy *****
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ajd sad iskreno, koliko vas je u poluvremenu otišlo na battlelog? A koliko vas uopće nije gledalo tekmu? {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Ajd sad iskreno, koliko vas je u poluvremenu otišlo na battlelog? A koliko vas uopće nije gledalo tekmu? {#}

Ja nisam ni jednu utakmicu gledao, prije ovog posta nisam ni znao da je danas neka...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se zna vama dogodit da dođete s nožem iza lika i ne možete ga ubiti? Onak frajer drži nož kao da će ga priklat, i niš se ne događa... stišćem lijevi klik i ništa.

Ne znam jel to samo meni ili je to neki opće poznati bug. Vidim nitko se ne žali u vezi toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pogledal sam poluvreme i videl kam to ide...
14 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Jel se zna vama dogodit da dođete s nožem iza lika i ne možete ga ubiti? Onak frajer drži nož kao da će ga priklat, i niš se ne događa... stišćem lijevi klik i ništa.

Ne znam jel to samo meni ili je to neki opće poznati bug. Vidim nitko se ne žali u vezi toga.

to se događa svima ali ne žalimo se jer su svi shvatili da to dice neće valjda nikad uspjet popravit, ako uopće i pokušava, ja mislim da je to zbog različitih pingova pa se to tako desi i onda ovaj izvuče nož i drži ga bezveze, isto se ponekad događalo u bc2, zabiješ nož u protivnika i nije mu niš. jedino u CODu se to ne dešava, neznam sad kako to, možda je to drugačije izvedeno.

Battlelog: Mali_Playa
14 godina
neaktivan
ovaj bug i onaj u BC2 su dva potpuno razlicita.... U BF3 problem sto imas dvije vrste noza, animaciju i brzi napad, a problem je taj sto je za oba napada ista naredba pa se dogodi da radi polozaja tjela protivnika i objekata u blizini program ne moze odraditi ni jednu radnju... Vec se zblesira... Pomaze ti kad napravis na brzinu korak naprijed nazad ili skrolas na neko oruzje pa uradis ponovo....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ovaj bug i onaj u BC2 su dva potpuno razlicita.... U BF3 problem sto imas dvije vrste noza, animaciju i brzi napad, a problem je taj sto je za oba napada ista naredba pa se dogodi da radi polozaja tjela protivnika i objekata u blizini program ne moze odraditi ni jednu radnju... Vec se zblesira... Pomaze ti kad napravis na brzinu korak naprijed nazad ili skrolas na neko oruzje pa uradis ponovo....

da, malo sam to krivo sročio, ali koliko sam primjetio kad se nož izvuče prije (tipka 6 default) to se nikad ne događa, što je točno to šta si ti rekao.

Battlelog: Mali_Playa
13 godina
neaktivan
MV_gamer kaže...
ceco22 kaže...

da, malo sam to krivo sročio, ali koliko sam primjetio kad se nož izvuče prije (tipka 6 default) to se nikad ne događa, što je točno to šta si ti rekao.

Meni ide na živce onaj bug još iz BC2, da se ne možeš spawnati na nikoga ko je u vodi. 

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
MV_gamer kaže...
ceco22 kaže...

Meni ide na živce onaj bug još iz BC2, da se ne možeš spawnati na nikoga ko je u vodi. 

To ti je kalko što si mali i  neznaš plivati, pa da se ne utopiš :)

pero_HR
17 godina
Battlefield 3

Kako me živcira što moram protivniku toliko napuniti glavu sa mecima da mu se na kraju vrat slomije pod težinom mojih metaka i on padne mrtav.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma mene živcira kada se netko spawna na protivnika i pucam u njega i ništa mu nije,potrošim metke i onda mi on zvekne il hedaru il jednostavno mi spiči rafal.

hebeni spawn protection ja neznam tko ga je izmislio!!

to je totalno bezveze,zašto su to stavili??

pa ako želiš igrat malo ozbiljnije onda ćeš i vidjet kako na koga se smiješ spawnati,na koga se ne puca,a ne bezveze se spawnati nego malo pogledat situaciju di ćeš kaj ćeš.

i nož isto,želiš nekog zaklat pa neželi napravit onu animaciju nego samo izvuče nož,a da bar zamahne kada stisneš nego ništa,niti zamah noža niti animacija niti išta.

debilana,onda mi frajer koji je okrenut meni licem u lice zabije nož uz animaciju??super

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma mene živcira kada se netko spawna na protivnika i pucam u njega i ništa mu nije,potrošim metke i onda mi on zvekne il hedaru il jednostavno mi spiči rafal.

hebeni spawn protection ja neznam tko ga je izmislio!!

to je totalno bezveze,zašto su to stavili??

pa ako želiš igrat malo ozbiljnije onda ćeš i vidjet kako na koga se smiješ spawnati,na koga se ne puca,a ne bezveze se spawnati nego malo pogledat situaciju di ćeš kaj ćeš.

i nož isto,želiš nekog zaklat pa neželi napravit onu animaciju nego samo izvuče nož,a da bar zamahne kada stisneš nego ništa,niti zamah noža niti animacija niti išta.

debilana,onda mi frajer koji je okrenut meni licem u lice zabije nož uz animaciju??super

u bc2 je fino bio noz bez animacije i ubio bi iz prve

13 godina
Battlefield 3

Mislim da je ESL Vs. najbolja stvar koja se desila za BF3 zadnje vrijeme {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice