Konačno taj stationary medal.
Damn you!
Ja sam ga sinoć mislio uzeti ali nisam više mogao gledati...
Konačno taj stationary medal.
Damn you!
Ja sam ga sinoć mislio uzeti ali nisam više mogao gledati...
Imam još jedno pitanje.
Dok se vozim okolo u nekom vozilu zna mi nestat zvuk i onda varira kad se vrati, a zna se i ne vratit čuju se samo neki zvukovi dok recimo kretanje tenka ne i sl.
Zna netko uzrok?
Takve stvari su uobičajene ako je pored tebe bila neka veća eksplozija. Onda ti se polako počne vraćati "sluh". Ali ako ti se to događa iz čista mira onda je malo čudno...
Samo kad si pjesice mozes biti osamucen. On kaze da je u vozilu.
Izgleda da je nekakav bug, ili nesto sa zvucnom..
Ja ne vjerujem da je zbog laga.. al poznavajuci BF3, sve je moguce :)
Tox, probaj rasporediti servere po pingu, pa se spajaj na one s najmanjim. Bar ces ukoloniti taj razlog.
neke ŠKRTICE bi dale 50 eur za premium ali si to nemogu priuštiti jer imaju obitelji sa malom djecom na koje trebaju potrošiti taj novac i kupiti im šta trebaju...ne kupuju svima roditelji igre...za dvadesetak godina dok odrasteš budeš vjerovatno skužio zašto su u ovo doba postojali premium i nonpremium igrači u bf3
Ti si već 20. u ovoj temi koji je rekao da su nam premium kupili roditelji.
Pa šta vam je ljudi pa neki valjda imamo love i za premium i za djecu.
Ovak stvarno ispada da svi koji imamo premium nemamo ženu i djecu a premium su nam kupili roditelji.
Ovo je već smiješno.
ma nije bug,to je dok se okrečeš od helića koji ide onda nestaje zvuk,čim se malo kreneš okretat prema njemu javlja se zvuk,i onda što više se okrečeš prema njemu tu je zvuk jači.ako ti je s lijeve strane primjer helić ,a ti se naglo okreneš desno tada zna totalno nestat zvuk(helića)
jel na to misliš?
Ovo je pro cheater:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Heelfy-OMG/stats/613462550/ 3h6m do Colonela 100
Longest Headshot 4432470 m
pa ispucao je 150 metaka, čo'eče. Treba znati biti igrač!
pa ispucao je 150 metaka, čo'eče. Treba znati biti igrač!
Pogotovo svaka čast na spm.
Ali opet ga imam na W/L :)
Hehe.
Ma neće PB u Viškovo :D , oni hvataju samo u centru gradu , Mcdonaldsu i tako...
Možda je i ovaj uzeo x22 menu.
pa ti kazem da je bio pred kucom mojom u centru i pricao sam s njim i kaze da ide gore kod tebe,ide provjerit pa ce vidjet sta ce s tobomfin jedan gospodin ali brate mrzi citere,cuvaj se jer PB je Pero Batina pa se ti misli kako ce te rijesit
neke ŠKRTICE bi dale 50 eur za premium ali si to nemogu priuštiti jer imaju obitelji sa malom djecom na koje trebaju potrošiti taj novac i kupiti im šta trebaju...ne kupuju svima roditelji igre...za dvadesetak godina dok odrasteš budeš vjerovatno skužio zašto su u ovo doba postojali premium i nonpremium igrači u bf3
Ovak stvarno ispada da svi koji imamo premium nemamo ženu i djecu a premium su nam kupili roditelji.
Ovo je već smiješno.
To se sve inace zovu PRIORITETI.
Netko bi radije dao za premium,netko za izlazak,netko da plati racun doma,netko na kurve..
Ovo je već smiješno.
nisam se tebi obračao...ja nigdje nisam napisao da su svima sa premiumom roditelji kupili igre, odnosilo se na lika koji je upotrijebio riječ ŠKRTICE...čitaj dvaput ak ne razumiješ...
nisam se tebi obračao...ja nigdje nisam napisao da su svima sa premiumom roditelji kupili igre, odnosilo se na lika koji je upotrijebio riječ ŠKRTICE...čitaj dvaput ak ne razumiješ...
Ma znam da se nisi meni obračao,samo kažem da si ti već 20. koji spominje premium i roditelje.
Mene u biti boli pimpek tko ima premium a tko ne,samo kažem da se stalno spominje da ekipi roditelji kupuju premium.
Ma znam da se nisi meni obračao,samo kažem da si ti već 20. koji spominje premium i roditelje.
Mene u biti boli pimpek tko ima premium a tko ne,samo kažem da se stalno spominje da ekipi roditelji kupuju premium.
ko ti je kupil premium?
mama ili tata?
priznaj
Ja sam djubre i ŠKRTICA, pa sam zato premium kupil za 20€.
Ovo je pro cheater:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Heelfy-OMG/stats/613462550/ 3h6m do Colonela 100
Longest Headshot4 432 470 m
Hedara do Moskve... seems legit!
Ovo je pro cheater:
Longest Headshot4 432 470 m
Hedara do Moskve... seems legit!
Da, nije mi jasno kako game engine uopće može dozvoliti udaljenost od preko 4000 km... A možda to još dok se ti loadaš gleda gdje si doma pa ti pred kompom zalijepi hedaru.
pronašao sam bug.mogu ga i snimit i poslat.
rejpanje ma metro-u.mi rejpamo donja bazu(koja je unutra,na početku tunela)
likovi svi iz baze rokaju,ležu po gornjoj cijevi ili sa g3a3 acog-om,ili sniperom.
nakon m16a3 ,uzimam m98.
probajte stat sa desne strane iza onih blokića cigle šta su poslagani između one prostorije u sredini i metro-a kao vlaka.
gađajte lika na cijevi koji je legnut.
ja sam pokušavao i nisam mogo vjerovat.
ne želi prihvatit hit.
nakon 50 očiglednih metaka niti jedan hit????
ponovo uzmem m16a3 i sve normalno.
uzmem m98 ,u među vremenu malo razvale taj blokić cigla.
od 15 hitova 10 killova.
isto mjesto.položaj isti.sve indentično.
neznam kao da nije nešto dalo da metak otputuje,metak ne leti,nema ga. pucaš i pucaš i ništa.
neznam možda se meni tako desilo sada i više nikad.
koja je procedura ako prodajem digitalni BF3?
ako bih prodavao htio bih promijenit email adresu jer koristim svoju primarnu,ta mi je i za ea account...jel to moguće
koja je procedura ako prodajem digitalni BF3?
ako bih prodavao htio bih promijenit email adresu jer koristim svoju primarnu,ta mi je i za ea account...jel to moguće
samo za bf3 nemožeš promijeniti email već na ea accountu (origin accountu) za koji je vezana igra...ukoliko imaš više igara na tom accu nemožeš prodat samo bf3...
meni je se igra usrala sa zadnjim patchem... sve radi za pet, ali onaj bug sto sam vec spominjao da mi dodaci za vozila ne rade ostao mi je cak i nakon repair i reinstal igre :/ Vama znaci na scout heliju soflamp radi odlicno?
Ovo je već smiješno.
A u redu je rec ljudima koji nemaju prem. da su skrtice. po neznam koji put.
^^
Not sure if serious....
Imam doma roccat i obicne stereo.
Razlika je NEBO i ZEMLJA.
Ne razumijem o cemu vi pricate?
Virusu isto nije jasno?! Zar surround nije bolji od sterea?
Creative sound blaster 3d sigma. Imao i g35 i gamecom 777 ali ove imaju najviše mogućnosti od svih navedenih (gamecom nema apsolutno nikakav popratni software) a creative ima sve što i g35(cool sound morphing, profile itd)
A što se tiče kvalitete zvuka, daleko su bolje od g35.. po meni čuješ veći spektar frekvencija ako ih usporedujem sa g35. Gamecom 777 s druge strane ima odličan zvuk no nisu preudobne(jako stišću glavić)
Što se tiče surrounda, sve ti je to tak. Eventualno neke sluške sa stvarnim surroundom(ne emuliranim kao što je dolby headphone ili THX TruStudio Pro Surround kod creativa)
...Osobno imam Gamecom 777 (i nisam probao neke druge) i primjetio sam da mi bolje zvuči kad koristim dolby od zvučne kartice (integrirka) nego dolby 'adapter' (USB zvučna kartica) koji dolazi uz slušalice. Prije toga sam imao neke anonimus 150kn.
u driveru (od zvučne) sam odabrao da je zvuk 5.1 ili 7.1 + u postavkama za slušalice (playback devices) treba odabrati dolby. Vjerujem da ovo pali sa bilo kojim stereo slušalicama.
Osjećaj je fenomenalan, ko da te brico (u videu gore) stvarno šiša. U BF3 isto tako, kad čujem helić kako mi proleće iznad glave nesvjesno se sagnem :)
Također, koštaju duplo manje od G35 i frekvencijski opseg im je odličan, a subjektivno mi zvuk dobro zvuči.
Uške su u potpunosti unutra (osim ako vam Spock nije u rodu) i meni osobno ne smeta višesatno korištenje (osim sada kad je vruće pa osjetim toplinu oko uheca). Inače su slušalice dobro ventilirane, a opet sasvim dobro prigušuju okolne zvukove.
Osobno imam Gamecom 777 (i nisam probao neke druge) i primjetio sam da mi bolje zvuči kad koristim dolby od zvučne kartice (integrirka) nego dolby 'adapter' (USB zvučna kartica) koji dolazi uz slušalice. Prije toga sam imao neke anonimus 150kn.
u driveru (od zvučne) sam odabrao da je zvuk 5.1 ili 7.1 + u postavkama za slušalice (playback devices) treba odabrati dolby. Vjerujem da ovo pali sa bilo kojim stereo slušalicama.
Osjećaj je fenomenalan, ko da te brico (u videu gore) stvarno šiša. U BF3 isto tako, kad čujem helić kako mi proleće iznad glave nesvjesno se sagnem :)
Također, koštaju duplo manje od G35 i frekvencijski opseg im je odličan, a subjektivno mi zvuk dobro zvuči.
Uške su u potpunosti unutra (osim ako vam Spock nije u rodu) i meni osobno ne smeta višesatno korištenje (osim sada kad je vruće pa osjetim toplinu oko uheca). Inače su slušalice dobro ventilirane, a opet sasvim dobro prigušuju okolne zvukove.
ja bi njih...
Osobno imam Gamecom 777 (i nisam probao neke druge) i primjetio sam da mi bolje zvuči kad koristim dolby od zvučne kartice (integrirka) nego dolby 'adapter' (USB zvučna kartica) koji dolazi uz slušalice. Prije toga sam imao neke anonimus 150kn.
ja isto imam 777,odlične su ali ih još nisam probao na zvučnoj,samo ih koristim na usb
također vrijedi uzeti u obzir i siberiu v2 usb,ima 50mm drivere,zatim da sad uzimam vjerojatno plantronics 780,onda coolermaster storm sirus isto jako dobre
Jel netko za to da se nas 3-4 nađemo na praznom serveru pa si pomognemo sa Assignments, Medals i ostalim? Jer ja osobno imam neke koje nikad neću dobit ovako igrajuć sa drugima kao npr. Destroy enemy vehicle with repair tool lol...
Ako je netko za neka mi da svoj Origin ID pa možemo zaigrat :)
Meni nisu roditelji kupili premium, ali sam zato ja djetetu iz usta uzeo da bih skupio 50€ i kupio SEBI.
ROFL; ja sam ljudima vadio iz usta da si kupim premium
A neki su stavljali u usta i dobili 50 eura za to i sad imaju premium
A neki su stavljali u usta i dobili 50 eura za to i sad imaju premium
samo 50?