Virusu preporuka za g35
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo meni javlja da log-in server ne reagira.
i meni
kakvi su to idioti od ljudi pa to je nevjerojatno.
"We're aware that some of you are experiencing some difficulties with origin and the matter is currently being looked into, thank you for your patience..."
Do 1000 kn. Virus gleda G35, dosta su hvaljene.
Ja ti preporučam Platronics Gamecom 780, vrhunske, ako te ne smeta nedostatak 3.5 mm kontektora biti će ti dobre. Imaju 7.1, udobne su i dobar mic.
Sry ali po meni je soma kuna za obican headset previse.
Creative Fatal1ty Gaming (s micom) su 400 kn i po meni su i vise nego dovoljne.
ne kužim
ulazim u bf3,znaći dvoklik na ikonicu,ulazi kao u origin,javlja mi da ne valja mail ili šifra,
upišem šifru i lupim enter
i onda ulazi automatski u campaign bez otvaranja chroma (u mom slučaju) i battleloga.
wtf??
Ne razumijem sto zelis reci, pa origin te trazio pass da moze validirat exe od igre i uc u meni odnosno kampanju, kad ides preko play ikone u originu onda otvara btlog
Danas imaju održavanje servera na Originu.
Bila je jučer obavijest. Rekli bit će oko 1/2 sata.
Možda su dali neku drugu obavijest pa to traje duže.
A, niš , treba pričekat da na Origin ppiše "Online" a ne kao sada "offline"
Ne razumijem sto zelis reci, pa origin te trazio pass da moze validirat exe od igre i uc u meni odnosno kampanju, kad ides preko play ikone u originu onda otvara btlog
ne,meni svaki put kad radim dvoklik na ikonicu automatski ulazi u battlelog.
origin uopće ne diže ama baš nikad.
??
vidim da je origin offline,valjda je zbog toga,opet su nekaj telci sj*bali
meni je origin proradio
http://www.astrogaming.com/a40-headset-astro-edition
headset šta ti i tražiš
u kako su dobree..
Ja ti preporučam Platronics Gamecom 780, vrhunske, ako te ne smeta nedostatak 3.5 mm kontektora biti će ti dobre. Imaju 7.1, udobne su i dobar mic.
Ali virtualni kompa,virtualni 7.1.....
Moje preporuke su Roccat Kave Real 5.1
Brutalne su.
Moje preporuke su Roccat Kave Real 5.1
Brutalne su.
te ti imas sta ne?sta je ova kockica za bas,srednji,visoki LR i tako to ?
Da,imam ih vec 6mj i prezadovoljan sam.
Tako je,mozes namjestit movie/game. Namjestis bass i sve ostalo za igru i za muziku-filmove kad gledas,i samo prebacis na lijevo desno. Na ˝kockici˝ se mute-a mic,i sa krugom stisavas zvuk u sluskama.
Slusalice su JAAAAAKO ugodne,imaju mekane jastucice. Kao od neke mekane fine koze su,i u normalno vrijeme kad vani nije 35+ i u sobi 28c,uopce se ne znoji oko usiju. Cijelo uho ti ude unutra i uopce ne cujes oko sebe,pogotovo kad pojacas.
Preporuka svima Roccata.
Slusalice su JAAAAAKO ugodne,imaju mekane jastucice. Kao od neke mekane fine koze su,i u normalno vrijeme kad vani nije 35+ i u sobi 28c,uopce se ne znoji oko usiju. Cijelo uho ti ude unutra i uopce ne cujes oko sebe,pogotovo kad pojacas.
Preporuka svima Roccata.
eh sta znaci imat dobre sluske.vidis ja dodjem na ts i neka neigramo 15 min ja ih vise nemogu nosit i odo ca.zivciraju me i bole me usi,kad igramo sam u igri pa ne kuzim da me ista boli ali isto sat,dva i gotovo
Pa koje ti imas? Mislim,nisu ni ove da su lagane ko pero da neces ih osjetit..Meni se isto zna ˝prikeljit˝za desno uho i onak ih samo malo podignem i spustim nazad.Jer,usi su ti skroz unutra.
I stereo, imaju tipku za prebacivanje na stereo čime dobivaš sterei 7.1.
I stereo, imaju tipku za prebacivanje na stereo čime dobivaš sterei 7.1.
Na Roccatu mozes imat i stereo,LOL,samo nemoj ukopcat jedan od cinceva. Ja imam 5 cinceva koje spajam u Ausu Xonar Dg i usb od sluska koje sluzi kao posebno napajanje (jer je real 5.1)
Anyway,evo ti link na stranicu njihovu pa pogledaj http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/
I btw- Kad poslusas sa bilo kojim real 5.1 ili 7.1 ovo,javi dojmove. ;)
Pa koje ti imas? Mislim,nisu ni ove da su lagane ko pero da neces ih osjetit..Meni se isto zna ˝prikeljit˝za desno uho i onak ih samo malo podignem i spustim nazad.Jer,usi su ti skroz unutra.
ma ja sam si sam napravio od stereo slusalica za muziku,isto ima spuzvicu preko cijelog uha ali nije to to.bas trebam kupit prave
Virus bi si pikno jedne ovakve
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.251470500/categoryId.35096300
Kako se vama čine?
To je šminka, cili taj razer program :D
Loš link, to je prilagođeno za stereo, 5.1 i 7.1 samo smanjuje doživljaj
^^
Not sure if serious....
Imam doma roccat i obicne stereo.
Razlika je NEBO i ZEMLJA.
Ne razumijem o cemu vi pricate?
^^
Not sure if serious....
Serious, deadly serious....
A ako pogledaš, vidjeti ćeš da je video uploadan 2007, a youtube do 2010 uopce nije podrzavao 5.1. Možda je razlog zašto je roccat bolji to što su stereo slušalice puno lošije(ako jesu), a možda je i placebo efekt
^^
Not sure if serious....
Virusu isto nije jasno?! Zar surround nije bolji od sterea?
^^
Not sure if serious....
Virusu isto nije jasno?! Zar surround nije bolji od sterea?
Je, ako je i zvuk surround, ali ako je zvuk 2.0 je isto ili samo lošije
Ja sam postao filmic da onaj tko ima 5.1 ili 7.1 nebitno,da ce skuzit sve. I BIT ce drugacije nego na stereo.
Ja sam uzeo Razer Orca slušalice zbog dobrog zvuka i vrlo su lagane, ne žuljaju i ne znoji se oko uha, plus tipkovnica Roccat Valo s kojom dolazi mikrofon i vrlo sam zadovoljan tom kombinacijom.