Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.026.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
cinco44 kaže...

Samo da iznesem svoje mišljenje - ukoliko nekoga zanima.

Vidim da su prije nekog vremena banali nekog Nenu, ja mislim, i sad ovog Furya. S ovim drugim sam upoznat. I sad vi meni recite da li ste stvarno mislili da tip koji ima spm 750 i kdr 2,7 i ne igra metro 0-24 je samo vrhunski igrač?

Ja sam čitao neko vrijeme - na jednoj web stranici koja se bavi izradom hackova, vjerojatno najboljih na tržištu, imali su nekakav besplatan vikend, gdje ste mogli isprobati hackove za svakakve igre potpuno besplatno, i to je trajalo 2 dana. Moji osobni statsi su bili sasvim solidni - 450 spm, 1,3 kdr, accuracy 15 %. Nakon što sam stavio dotični hack, otišli su blizu 850 spm, 3,0 kdr i preko 25 % accuracy. Moje viđenje toga je da se gubi smisao igre, zanimljivost, napetost, itd., jer sve što trebaš raditi je trčati i pucati - ostalo radi hack.

Jednom kad probaš čit, možeš prepoznati čitere na kilometre. Mogao bih vam sa 99 % sigurnošću reći po imenu tko je čiter. Ali, mene boli k*rac - ako netko želi cheat, njegova stvar. 

De, ajde reci ko je po tebi cheater!

Moje je mišljenje tu negdje kao i tvoje, jer sam stekao dojam gledajući neke jako dobre i svestrane igrače na jutubu da se JAKO teško može imati 700+ spm bez nekih vanjskih uplitanja. Njihov SPM je obično oko 550 - 650, na battle reportima su redovito prvi, stalno dobar kdr, itd...  Ne kažem da je sad svako umočen u nešto, znam da ima ljudi koji godinama igraju FPS-ove i da fakat znaju, ali takvih je jako malo. Ja sam intenzvnije počeo igrati tek od BC2 na kojem su me razbijali ko dijete zvečku u početku, ali sam s vremenom došao do KDR-a koji je između 1 - 1.5.

Malo mi je žao što je DICE počeo uvoditi ova sranja sa double xp vikendima i resetiranjem statsa, jer će to dosta poremetiti prirodni napredak, a i omogućit će prljavim cheaterčinama da se sakriju.

letece_prase kaže...

može mišljenje., jel ovo neki pro igrać.??

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/JANOq/stats/334710019/

Imao sam (ne)sreću naletiti na ovog lika na jednom serveru. Ne izlazi iz tenkova i aviona. Bio sam mu gunner u tenku i dosta je teško reći je li lik stvarno jednostavno dobar ili je nešto drugo u pitanju. Dok sam se vozio s njim u tenku nije bilo nekih nemogućih pogodaka ili šta ti ja znam. Uglavnom je drobio pješadiju iz relativne blizine i jako se dobro kretao, koristio zaklon itd... U idućoj partiji ga prebacilo u protivnički tim i tamo je vozio avion. Rejpao je cijeli server. Avione i helikoptere je uništavao uglavnom na zemlji, onda bi strafe-o vozila u odletu, na povratku opet avione, rinse & repeat. Bio sam uspio uzletiti par puta, ali lik je jednostavno bio 3 koraka ispred uvijek. Nije me rušio sad iz nekih čudnih situacija, nego je uvijek dolazio iz puno povoljnijeg kuta za njega. Na kraju sam jednostavno otišao sa servera. Mislio sam ga prijaviti, ali nisam jer mi se tada činilo legit.

KILL! Have no fear!
16 godina
Skilledžija kaže...
red_bull kaže...

Jel sam čorav ili neznam kaj?

Di se može maknut frend iz liste na battlelogu?

PLZ{#}{#}

Odi na listu prijatelja i kad staviš miš na Furyja s desne strane ti se pojavi iksić - klikni na iksić i potvrdi.

Hvala fakat nemogu vjerovat koji sam tardus!

Neću njega. On mi je frend.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
protjeran
Dr_Furyo kaže...

@ŠALA > imaš presmiješne fore definitivno
@Neno> kako ide Neno? Disi ti meni do sada? Lijepo šta si se javio sad a cijelo ovo vrijeme šutio i nisi ni riječi rekao,pokrio si se,naravno, jer znaš da si u krivu. Sad si opet glavni ovdje i rasturaš.
Samo mi učini uslugu i reci mi koliko im je trebalo da ti odgovore? Čisto da znam vremenski.

P.S. Baš čitam sad i uopce nema nikakvih dobrih fora,pa dajte malo više kreativnosti.

Kad nisam igrao zato nisam nista ni komentirao,sta da komentiram i spamam temu bezveze..Sad Barem imam materijala i uzivam mogu ti reci...{#}

Uglavnom,ne znam zasto se zamaras bezveze,priznaj,budi covjek..I meni je trebalo par (15 dana) pa sam opet se udostojio i dosao na Bug forum,priznao i izvinio se..

Ovo sto ti radis,samo sebe ismijavas,nista vise...

Zato ti kazem iz iskustva,nemoj biti previse tvrdoglav,pojedi go*vno do kraja,priznaj i izvini se...

Odgovor na postavljeno pitanje: Ponekad treba do 5 dana da ti odgovore...Pa kad im das ono sto traze opet cekas 4-5 dana itd itd...

Uglavnom odma sam podnio apeal na ban,a finalni odgovor sam dobio tek prije 2 dana...Skoro mjesec dana...

Zakljucak: unban neces dobiti...{#}

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
cinco44 kaže...

dobar post.

to o statsima,k-d ratio,spm...

pogledaš li vrijeme igranja,spm,kdr dr.furya i nene vidjet ćeš da su podjednaki.

ima na ovom forumu čitera kao i u PHBL to je 100%.

Ček malo, ja san zadnjih 5-6 dana restarta statse iman oko 850-900 SPM, kd oko 2.5 i 22% acc i što čiter san??

[M|C] 7emper_fi
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Epic: 

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
nooir kaže...

Ček malo, ja san zadnjih 5-6 dana restarta statse iman oko 850-900 SPM, kd oko 2.5 i 22% acc i što čiter san??

Vidjet ćemo za stotinjak sati.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
neaktivan
nooir kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
cinco44 kaže...

dobar post.

to o statsima,k-d ratio,spm...

pogledaš li vrijeme igranja,spm,kdr dr.furya i nene vidjet ćeš da su podjednaki.

ima na ovom forumu čitera kao i u PHBL to je 100%.

ovdje o tome nije riječ.

pogledaj gore post sve je objašnjeno,znači ovdje se radi prije famoznog premiuma i restartanja statsa.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
ej Semper da te pitam : ti restartirao statse? Jel se gubi sve ukupno... Ili npr. KD, Acc, WL... A broj ubijenih i statistika po puskama ostaje?
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
Battlefield 3

Gle sad rasprave ko je chiter a ko nije...meni je spm 1200 sad...tata tata jesam ja chiter sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Povodom nedavnih događaja, moram vam nešto priznati.

I ja sam čiter

Ali malo drugačili, ja koristim neke preparate koji mi daju prednost nad ostalima

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

13 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jednostavna stvar: nađemo se negdje, donesemo 1 komp, stavimo Windowse na novo (da ne bi bilo da je nešto nedozvoljeno gore), skinemo BF3 i neka svatko odigra nekoliko rundi. Pa da vidimo onda te profiće s 1000 spm i 3,0 kdr.

Usput pojedemo i ćevape.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 18:42 (cinco44).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxxy kaže...
Arabarran kaže...
Dr_Furyo kaže...

Samo mi učini uslugu i reci mi koliko im je trebalo da ti odgovore? Čisto da znam vremenski

Ako pitaš za odgovor od PB-a,zna proći i par dan prije nego ti odgovore na ticket.

Znam jer sam beskrajno dugo riješavao neke svoje probleme s PB-om....koje mi na kraju nisi riješili,niti izgleda ima pomoći. Nabijem PB,btw...

Pa nemoguce je PBu rijesiti tvoj problem... Kao i ostalim citerima {#}

Pravi se javio. Diler čiteva {#}

14 godina
ceco22 kaže...
ej Semper da te pitam : ti restartirao statse? Jel se gubi sve ukupno... Ili npr. KD, Acc, WL... A broj ubijenih i statistika po puskama ostaje?

samo oni gornji kraj soldiera....niš ovo dolje ovi detaljni

cinco44 kaže...

Jednostavna stvar: nađemo se negdje, donesemo komp, stavimo Windowse na novo (da ne bi bilo da je nešto nedozvoljeno gore), skinemo BF3 i neka svatko odigra nekoliko rundi. Pa da vidimo onda te profiće s 1000 spm i 3,0 kdr.

Usput pojedemo i ćevape.

Može ako mi kupiš kompjuter.

14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Resetira ti se samo ovo sa slike, dole ti ostane sve isto..

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

od resetiranja statsa,resetiraju se

-Score/min

-W/L ratio

-Accuracy

-K/D ratio

Ja resetirao. Oni glavni ti ostaju.

14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ništa samo ona 4 broja sa naslovne, sve ostaje, to je ako oćeš recimo pravit kako ti ide određeno vrime ako oćeš igrat samo sa nekin oružjen atachmentima itd, moš svaki misec restartat, tjedan ne bitno ali sve to moš ionako na bf stats pogledat...

Ili ako oš vidit ukupni spm ako tjedan dana peglaš TMD itd....

[M|C] 7emper_fi
17 godina
fila2208 kaže...

Ja donesem mog, nije problem.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi visite na tom CQ,nemam s kim ni igrati sada {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cinco44 kaže...
fila2208 kaže...

Ja donesem mog, nije problem.

Nene mora bit fresh novi computer koji nakon dokazivanja moji master skillova nosim doma kao pehar.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

a teško nabiti veliki spm,samo igraš glupi metro pogotovo kad je double ep vikend i to je to,meni se to neda,metro igram jedino kad igram sam,definitivno najlošija conquest mapa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Jednostavna stvar: nađemo se negdje, donesemo 1 komp, stavimo Windowse na novo (da ne bi bilo da je nešto nedozvoljeno gore), skinemo BF3 i neka svatko odigra nekoliko rundi. Pa da vidimo onda te profiće s 1000 spm i 3,0 kdr.

Usput pojedemo i ćevape.

Bez obzira na sve ovo, da se organizira nešto ja bi doša i ponia svoj komp :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
sta ste se uhvatili tog blesavog metra, na njemu upoce nije toliko ogroman SPM, kao npr. U ostalim rush modovima, i TDM.... Metro moze ti posluzit jedino za dizanje KD, kojeg inace ne mozes nekom vjestinom zaradit....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
nooir kaže...

Ne smišljan ispriku za nikog dok ne da dokaz da nije kriv, a za zdenka san reka da mi je sumnjiv, ima još sumnjivih onaj eniopenio ili kako već iz CROG kad bolje razmislin, ako mu padne na pamet još koji ja ću reć ode boli me k, što iman skrivat...

Evo samo da dodam komentar kako nas ima još kojima je eniopenio sumnjiv. Još pred nekih 2 mjeseca kad smo igrali s njima prvi put imao je neku ludu "sreću" i skidao trojicu odjednom. Guglanjem njegovog imena se nađe ovo http://ucdownloads.com/downloads/members/eniopenio.html. Ne tvrdim ništa, al obratite pozornost na njega....

13 godina

vidi njega sta mene napadas nisan ja tamo jeo,ali ako su moje smjesne sta su onda tvoje,slikajes racune i  stavljas ih na forum lol.sad kad si priazao racun svi ce mo ti vjerovati,ps nek sanader prilozi koji mozda i njemu upali.kad san opljackao hrvatsku tocio sam gorivo u austriji,kako mogu bit na 2 mjesta u isto vrijeme.

17 godina
protjeran
wiz4rd kaže...
Zero2 kaže...
wiz4rd kaže...

..svim "chiterima" nek vas zene (cure) varaju s visokim, inteligentnim i prelijepim mladicem u "40-im" godinama {#}

Sve si pogodil osim godina...naime muškarac ima 35 {#}

...deca u red stat...prvo pravi muži, a poslije "naljepnice" {#}

Molim vas prvo ide istrian cock.{#}{#}

P.S Flaming ja sam najveći čiter na ovoj planeti samo što ja to stalno jasno i glasno govorim a nitko mi ne vjeruje.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 19:10 (hellbyte0).
13 godina
neaktivan

Meni je super ovdje kak se lijepo ignrorira ekipu koja traži nekoga s kime će igrati, uključujući i mene, a da ne spominjem legit pitanja vezana uz igru ili kupnju igre i kak svi drvite po jednom te istom već 200 stranica.

Neno, Fury, neno, fury, neno, fury, cq, cq, stat reset, stat reset, neno, fury, neno, fury.

Ne mogu vam opisat kak je super kaj je ovo vaša mala privatna tema za raspravljanje dal je jedan igrač čiter ili ne...

The Chinaman is not the issue here!!!
17 godina
protjeran
Abatwa kaže...

Meni je super ovdje kak se lijepo ignrorira ekipu koja traži nekoga s kime će igrati, uključujući i mene, a da ne spominjem legit pitanja vezana uz igru ili kupnju igre i kak svi drvite po jednom te istom već 200 stranica.

Neno, Fury, neno, fury, neno, fury, cq, cq, stat reset, stat reset, neno, fury, neno, fury.

Ne mogu vam opisat kak je super kaj je ovo vaša mala privatna tema za raspravljanje dal je jedan igrač čiter ili ne...

Stari na pogrešnom si mjestu ovo ti je Bug facebook, tu se jedino dižu lajkovi i gledaju slike i videići jer mi smo previše neuk narod za nešto drugo.{#}{#}

13 godina
protjeran
Dr_Furyo kaže...

Banned Today 2:25
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html

Kad kažemo da u 22:22 netko misli na nas tako cu ja i svaki dan u 2:25 mislit na Nenu

Banned Yesterday 4:06

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-a6c61039-vb266141.html

Kad kažemo da u 22:22 netko misli na nas tako cu ja i svaki dan u 4:06 mislit na Dr.Furya

slatko zar ne??  {#}{#}{#}

Ej Furyo,a sta kazes da ja i ti osnujemo klan zajedno?

Igrali bi samo na serverima koji nemaju PB i ownali opet kao u dobra stara vremena..

Klan bi se zvao McCheat x22...   {#}

Evo,posto imas bolji aim,prepustit cu tebi da budes clan leader..sta kazes??  {#}

13 godina
protjeran
Abatwa kaže...

alo buraz,pa mi smo ovdje celebrity,kaj ne kuzis? lol {#}

15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
nooir kaže...

Ne smišljan ispriku za nikog dok ne da dokaz da nije kriv, a za zdenka san reka da mi je sumnjiv, ima još sumnjivih onaj eniopenio ili kako već iz CROG kad bolje razmislin, ako mu padne na pamet još koji ja ću reć ode boli me k, što iman skrivat...

Evo samo da dodam komentar kako nas ima još kojima je eniopenio sumnjiv. Još pred nekih 2 mjeseca kad smo igrali s njima prvi put imao je neku ludu "sreću" i skidao trojicu odjednom. Guglanjem njegovog imena se nađe ovo  http://ucdownloads.com/downloads/members/eniopenio.html. Ne tvrdim ništa, al obratite pozornost na njega....

hahahahaahah a ja nevjerujem pa sta se svi regaju na cheaterske forume sa svojim nickovima.... dobro da ne ostavite JMBG, OIB, ime oca i djevojacko prezime majke  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice