Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.059.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo, di nam je gospon Josip, da nam u trećem licu ispriča što alter ego Virus misli o svemu tome?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

16 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
Danny_HR kaže...

Slušajte Nenu, zna čovjek šta priča, kuži se u materiju.

BTW ne vjerujem ni jednoj riječi koju je Furyo napisao. Znam da djeluje neobično nakon što sam dopustio Neni da me provoza ko 2$ kurvu, ali razlika je u tome što Neno nije imao PB ban kad me "vozao".

Ak je vjerovati serijama poput Mentalista i Lie to Me, ak imaš previše detaljnih objašnjenja znači da lažeš. A ja vjerujem Tim Rothu, tip je njuška.

kthxbye

Ono vece Danny sto sam ti rekao je sve bila istina..Ja da sam koristio x22 hax i na mom bi ban profilu bio 50593 code,a ban bi dobio tek 12.06 kao i nas nesretni Dr.Furyo,tako da moja prica drzi vodu.. Al nema veze,ionako vise nije bitno.. @Danny_HR Tim Roth je njuška brate glumcu nikad ne vjeruj @Neno vjerovati osobi na forumu pogotovo forumu tipa za prodaju haxa je isto kao da vjerujes silovatelju da te nece silovati nego ce ti samo malo umociti @furyo zao mi je sto ti se to dogodilo ali brate koji k... Posudujes account "susjedu frendu" ja bi njega natjerao nogama da mi da pare za BF3 i premium boli me kiki da mi brat ili stari Ljepo je od tebe sto si dao dokaze i sam sebe prijavio ovdje na bugu naspram nekih koji su vozali ljude ovdje necu govoritio kome pricam ta sapunica je gotova sas krece marisol A ban sam dobio sto sam koristio cheat na PB serveru,tako da tu nema opravdanja puno.. Mogu do ujutro pisati,ali sam barem iskren pa kazem kako jeste.. Znaci za nasu repku igra citer??Ma prelol... Znaci Shabani su prvi u squad rushu na BUG turniru?? ;)

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Mislim da neno zna po tome sto se on zajebavao sa citom i skriptama i tek nakon par dana ga je docekao ban, a ne za vrijeme dok je to radio...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

iskreno,ako je furyo čiter onda imaju dvojica tu sa foruma koji 100% čitaju,oni se prepoznaju bez brige

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
berto kaže...
Mislim da neno zna po tome sto se on zajebavao sa citom i skriptama i tek nakon par dana ga je docekao ban, a ne za vrijeme dok je to radio...

Sto neno kaze, ima vjerodostojnost koliko i crno ispod nokta.

Moraju biti dokazi, kaze da je ban odgodjen i da to negdje pise.

Neka objasni gdje pise, to je jedini dokaz koji ja trebam.

[M|C] ex_Co7
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

LUX WTF?! Daj sredi taj post.

Kolko vidim Furyo nema odigranih mečeva u zadnja 2 dana, pa tako ban i može samo bit odgođen od ranije.

Uostalom PB najčešće bena u valovima. Nije strogo tako kao VAC, ali u valovima se dijele veće količine banova.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Padaju glave ko u HDZ-u.{#}

Pihh... kod njih bar ima golih sisa :)

Je da su simentalske pasmine, ali sisa je ipak  sisa {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
@ex To nebih znao...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:50 (berto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Sto neno kaze, ima vjerodostojnost koliko i crno ispod nokta.

Moraju biti dokazi, kaze da je ban odgodjen i da to negdje pise.

Neka objasni gdje pise, to je jedini dokaz koji ja trebam.

Ne budi sad seronja, Neni nikad nisi dao ni trunke mogućnosti da ne laže, čak ni kada još nije imao ban. Zašto radiš razliku s čovjekom koji je dobio ban izravno od PB-a? Dakle ne radi se ovdje o sumnji zasnovanoj na računu na nekom forumu, na videu na kojem se ne vidi ništa itd.

Što se mene tiče, dok mu PB ne makne ban, Furyo je jednaki seronja ko Neno. Može mi izlagat dokaze do preksutra, al ak nisu dovoljni Even Balanceu, a očito nisu jer mu je žalba odbijena, nisu dovoljni ni meni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:51 (Danny_HR).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

...... mene zanima ko je ovdje lud....... ispada da 1/4 igraca hrvatske ima chit,1/4 igraca je na optuzenickoj klupi jer su pod sumjom da imaju chit jer dobro igraju, 1/4 igraca je savrsena igraca i ostatak su jednostavno noobovi......... dajte ljudi oladite ........ ja sam igrao s furyom i decko igra pre dobro, i smatram da ne koristi chit, moje misljenje..........:)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PB se ne slaže s tobom micek.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kolko vidim Furyo nema odigranih mečeva u zadnja 2 dana, pa tako ban i može samo bit odgođen od ranije.

Nije tocno, vec jako dugo oni igraju DayZ, i u zadnji par dana je prevladao.
Ali furyo je s nama igrao ESL sa ukljucenim PBom, i esl wireom...

Ima i na stranici od ESL-a na njegovom profilu odigrani mecevi.
Zadnji je u ponedjeljak odigran, ako se ne varam, a u utorak  mu je promjenjen mail i to ujutro, a ban je pokupio u 20h.

Zelim samo dokaz koji ce potvrditi jednu od prica, posto kur*a ne znam o tim cheatevima, ne znam ni kako PB radi.
Pa bi molio samo da mi to netko pojasni.

[M|C] ex_Co7
16 godina
Sori na krivom postu hebe mobile verzija na ios-u

@Danny_HR Tim Roth je njuška brate glumcu nikad ne vjeruj

@Neno vjerovati osobi na forumu pogotovo forumu tipa za prodaju haxa je isto kao da vjerujes silovatelju da te nece silovati nego ce ti samo malo umociti

@furyo zao mi je sto ti se to dogodilo ali brate koji k... Posudujes account "susjedu frendu" ja bi njega natjerao nogama da mi da pare za BF3 i premium boli me kiki da mi brat ili stari

Ljepo je od tebe sto si dao dokaze i sam sebe prijavio ovdje na bugu naspram nekih koji su vozali ljude ovdje necu govoritio kome pricam ta sapunica je gotova sas krece marisol
[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
DarthBajo kaže...

...... mene zanima ko je ovdje lud....... ispada da 1/4 igraca hrvatske ima chit,1/4 igraca je na optuzenickoj klupi jer su pod sumjom da imaju chit jer dobro igraju, 1/4 igraca je savrsena igraca i ostatak su jednostavno noobovi......... dajte ljudi oladite ........ ja sam igrao s furyom i decko igra pre dobro, i smatram da ne koristi chit, moje misljenje..........:)

Micek, predobro igra moja malenkost, a Furyjo je jedna obična čiterčina.

A da ih ima 1/4 se ne slažem... još ih je ostalo svega par komada.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne budi sad seronja, Neni nikad nisi dao ni trunke mogućnosti da ne laže, čak ni kada još nije imao ban. Zašto radiš razliku s čovjekom koji je dobio ban izravno od PB-a? Dakle ne radi se ovdje o sumnji zasnovanoj na računu na nekom forumu, na videu na kojem se ne vidi ništa itd.

Što se mene tiče, dok mu PB ne makne ban, Furyo je jednaki seronja ko Neno. Može mi izlagat dokaze do preksutra, al ak nisu dovoljni Even Balanceu, a očito nisu jer mu je žalba odbijena, nisu dovoljni ni meni.

Prvo da nesto razjasnimo...

Ja trenutacno ne branim furya, samo zelim imati dokaz.

I nije to iskocilo neni iz vedra neba... JA sam BIO SIGURAN da je citer, zbog nacina igre!!!

Od furya se vide filmici, vidi se recoil itd.

A EB mu sigurno nece maknuti ban, jer pise ako je acc ukraden, posudjen itd. = 0 boodova!

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
nooir kaže...
Cyber_Freak kaže...
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-a6c61039-vb266141.html Dobio si ban od Ea Balabcea zbog cheata..Multihack Code 59530 je za X22 stranicu code cheat,tako da ne kenjas bezveze.. Jedini cheat koji je bio Undetectable do 11.06 je x22,a tada su krenuli banovi..Dobio si delayed ban,sto znaci da cheat koristis od prije.. Dokaz? http://www.hackreviews.com/forums/showthread.php?305-BF3-PB-Numbers/page2 Soulstar je admin na x22 stranici i sam priznaje na stranici 3 da je 50593 code X22 stranice,tako da moj dragi Zdravko,tj Dr.Furyo,svaki tvoj daljnji komentar je uzaludan... Have a nice day...

Ne kužin što je x22 stranica ili ime čita???? I što je to ea balabce?

Na linku piše da je taj 50593 instanthook (što je to? ) i radar, a radar pretpostavljan što je.

I molin te pojasni mi kako je ovo delayed ban jer ne kužin, možda san debil al ne kužin kako je delayed, ako se prije nisu mogli otkrit nego tek sada kako je delayed? Ne znan, ako može pojašnjenje, pregledavaju se stari ss-ovi ili što??

I kad si upućen u to, jel se može SS PB-a vidit di je to točno bilo i kada?? Ako nije onaj datum od jučer. Zašto točno ne piše di je uvaćen ako je haxa i to je to.

Uf,ajd ovako... Koristio je x22 cheat koji je kupio na x22 shop cheat stranici.. Imas tamo 2 vrste cheata za kupiti,a to su xradar i xinstanthook.. Instanthook je skuplji i ima vise opcija za koristiti: aimbot,no recoila,wh,esp i sve ostale stvari koje ne mozes ni zamisliti..Imas na Youtubeu pa pogledaj.. Delayed ban dobijas tako da npr.kupis priate cheat,igras sa njime par mjeseci,ali jednoga dana ti skeniraju komp za cheat codovima,i ako skontaju da imas u igri taj kod,nece ti odma dati ban,nego sacekaju da uhvate jos njih stotinjak pa onda puste tzv ban wawe.. Na taj naci shebu codera i njegov hack site da neuspije promijeniti svoj cheat na drugi code i da smanji broj banova,i naravno da pomisli kako mu cheat nije jos uvijek otkriven.A to za PB SS-ove,pa dajte molim vas,vecina public cheatova ima opciju da blokira SS-ove ili da ih prikaze cistima,a kamol x22 private cheat.. Private cheatovi,oni malo bolji imaju svoj poseban ftp server za SS-ove..Npr.igras sa cheatom,wh ili esp,PB uzme tvoj SS,ali coder napravi tako d prije nego sto ga posalje u PB bazu,on posalje na njihov ftp,tamo ga retusira,tj obrise esp i ostale vidljive cheateve,i onda ga salje u PB bazu i to sve za 3 sekunde...Nevjerovatno zar ne?? ;) .Znamo svi da je Furyo koristio aimbot,pa to je javna tajna... ;)
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

A EB mu sigurno nece maknuti ban, jer pise ako je acc ukraden, posudjen itd. = 0 boodova!

Onda se tak svatko može branit da mu je acc ukraden. Ionako nitko ne može dokazati suprotno. Samo ne znam di nalazite takve prijatelje koji "kradu accounte".

Ne znam baš da bi mi netko od prijatelja to napravio.

Okej, možda pirat, al to je samo zato jer mu ga uvijek guram do kraja iako kaže da voli samo glavić.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 10:02 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

@neno

Ok, ali koliko vidim taj cheat je detektiran i ranije. Zar ne?

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Danny_HR kaže...

Nije tocno, vec jako dugo oni igraju DayZ, i u zadnji par dana je prevladao.
Ali furyo je s nama igrao ESL sa ukljucenim PBom, i esl wireom...

Ima i na stranici od ESL-a na njegovom profilu odigrani mecevi.
Zadnji je u ponedjeljak odigran, ako se ne varam, a u utorak  mu je promjenjen mail i to ujutro, a ban je pokupio u 20h.

Zelim samo dokaz koji ce potvrditi jednu od prica, posto kur*a ne znam o tim cheatevima, ne znam ni kako PB radi.
Pa bi molio samo da mi to netko pojasni.

Da, ja također, a igrali smo day z zadnjih dana dosta...

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
3 0 hvala 5
13 godina
Battlefield 3

Sva sreća da se Neno razumije u materiju jer bi nam Furyjo prodao muda pod bubrege :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
17 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
DarthBajo kaže...

Micek, predobro igra moja malenkost, a Furyjo je jedna obična čiterčina.

Pa reci na koga sumnjaš baš me zanima, ja trenutno na nikog ne iz ovog comunitiya, od ovih sa kojima i protiv kojih san igra, a da sumnjan reka bi, posli ćeš biti faca kad se otkrije da je čiter ;)

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

s tim se totalno slažem,ali neće ni oni još dugo

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
moderator
Battlefield 3

Jel ima neka dobra duša sa premiumom da mi posudi acc da i ja malo probam taj DLC. Obećavam da ću dobro gađati i neće mi trebati aimbot.

Danny? Pirat? Slack? Kuky? Basta? Bilo ko?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 10:08 (DrNasty).

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako se za Fruya ispostavi da je cheater... pa je*em ti sve onda!

Ako je on cheater, pa tko je onda jos... :(

Iskreno se nadam da je ovo greska, i to nije bitno ni zbog bf-a, niti iceg drugog , nego zato sto sam izgubio dobrog prijatelja!

Necu moci preci preko toga, i je*em ti onda sve, prestat cu i ja igrati BF!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Co7 kaže...

Ako je on cheater, pa tko je onda jos... :(

Iskreno se nadam da je ovo greska, i to nije bitno ni zbog bf-a, niti iceg drugog , nego zato sto sam izgubio dobrog prijatelja!

A pa nemoj sada tako, pa ako je citer neznaci da je los prijatelj i covjek.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 10:12 (bmwhartge).
17 godina
neaktivan

Il ćeš se vratit starim prijateljima koje si mučki, iako ne poput onoga čije ime ne spominjemo *cough* Lollik *cough*, izdao i ostavio?

17 godina
moderator
Co7 kaže...

Ne moraš prestati, kupiš i ti cheat i budete još bolji frendači.

16 godina
Battlefield 3

Appeal status - Closed-Denied.

Sve je jasno. Ja sam ga napao da je čiter još prije mjesec i pol, dva, igrao sam u nekoliko navrata protiv njih (MC-a) na njihovom serveru tdm sharqi (sjetit će se možda plexxo, mislim da je i semper bio, kada je furyo doslovno poletio na mapi, kao teleport kad ping s.re ali je on baš u zrak odletio 10ak m ničim izazvan). No nije u tome stvar, nego lik pogađa i ubija sa 1-2 metka konstantno, često u partijama protiv njega to dolazi do izražaja. Igrao sam s lateralusom bc2 godinu dana najmanje, pa znam kako to izgleda kad netko ima skill, a da ne vidim razliku kad je netko ovako preprecizan. Skill je jedno, ali da te netko head-a konstantno na svim udaljenostima, to je već najblaže rečeno čudno.

No neka, malo po malo, dolijat će čiteri i čiterići....

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

A pa nemoj sada tako, pa ako je citer neznaci da je los prijatelj i covjek.

Ma decko je dobar ko kruh!
Iskreno, ne mogu vjerovati... 

Ali ako mi je lagao da nije chiter, a je. Jebo takve prijatelje!

[M|C] ex_Co7
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice