Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Battlefield 3

Opaaaa, to Neno, udri ih :D

Hvala na pojašnjenju za delayed, znači priča ne drži vodu, džabe slikao račune i brojeve telefona.

4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Pa dajte ljudi sta kupujete citeve, pa bolje za te pare kupite nesto zenama{#}

Battlelog: ljudina
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma nije on jedini čiter  (ako i je čiter) ima ih još kod naših bez brige doć ce cica na kolica

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

a taman sam mislio da nećemo imati više sapunica ovdje.....

joj joj joj.....ne znam koja korist od upotrebe čita....po meni se gubi sam smisao zabave i uživanja....

no uglavnom nema smisla tu sada započinjati sapunicu oko toga svega, furyo je dobio ban i to je to...kao što je bilo i sa nenom....

samo se nadam da neće više biti takvih "iznenađenja"....

uživajte {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma nije on jedini čiter  (ako i je čiter) ima ih još kod naših bez brige doć ce cica na kolica

Slazem se, ali stvarno, pa dajte smirite se, cemu svi ti citeri i te gluposti, jel vi igrate za svoj gust ili da bi nesto dokazali, stvarno nekuzim ljude koji tako olako bacaju novce na takve gluparije, koliko ste dali na citeve mogli ste si kupiti neku bolju gaming opremu. Nije cilj igre biti najbolji nego je bitno da se dobro zabavite. 

13 godina
Battlefield 3

Kako je krenulo mogli bi mi ubrzo osvanuti na prvom mjestu BUG Rush turnira :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...

Nije cilj igre biti najbolji nego je bitno da se dobro zabavite. 

Tebi je full zabavno i gušt igrati na rezi 800 x 320?

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Slušajte Nenu, zna čovjek šta priča, kuži se u materiju.

BTW ne vjerujem ni jednoj riječi koju je Furyo napisao. Znam da djeluje neobično nakon što sam dopustio Neni da me provoza ko 2$ kurvu, ali razlika je u tome što Neno nije imao PB ban kad me "vozao".

Ak je vjerovati serijama poput Mentalista i Lie to Me, ak imaš previše detaljnih objašnjenja znači da lažeš. A ja vjerujem Tim Rothu, tip je njuška.

kthxbye

Ono vece Danny sto sam ti rekao je sve bila istina..Ja da sam koristio x22 hax i na mom bi ban profilu bio 50593 code,a ban bi dobio tek 12.06 kao i nas nesretni Dr.Furyo,tako da moja prica drzi vodu.. Al nema veze,ionako vise nije bitno.. A ban sam dobio sto sam koristio cheat na PB serveru,tako da tu nema opravdanja puno.. Mogu do ujutro pisati,ali sam barem iskren pa kazem kako jeste.. Znaci za nasu repku igra citer??Ma prelol... Znaci Shabani su prvi u squad rushu na BUG turniru?? ;)
17 godina
Battlefield 3

sad cekamo ex_Co7 da se ocituje o ovome svemu.... {#}

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Šta Co7 misli o ovoj situaciji, odnosno o čiteru u svom klanu? :D

EDIT: Slack me prestigao :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:09 (DrNasty).

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Sad Draž (Co7) smišlja šta i rekao.

Možda je i njemu netko ušao u kuću,logirao se,skinuo čit,malo igrao...na izlasku popio 2l juice soka i pojeo komad pice - ko neni LOL

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
moderator
pirat kaže...

Sad Draž (Co7) smišlja šta i rekao.

Možda je i njemu netko ušao u kuću,logirao se,skinuo čit,malo igrao...na izlasku popio 2l juice soka i pojeo komad pice - ko neni LOL

Provalio u kuću, varao na bf-u, pojeo mu sve što je ovaj kupio u McDonaldsu i ostavio mu samo račun.

17 godina
Battlefield 3

Znao sam da će promjenit foregrip ali nisam znao da će ubrzat reload na AEKu i bacanje medpacka/ammoa.

Jesuli oni ubrzali igru ili se meni zbog ta dva gore navedena razloga samo čini?

Imam osjećaj kao da je sve brže pa i ciljanje.

Samo mala napomena, mijenjajte šifru pa i email za origin acc pogotovu ako ste se spajali sa drugih mjesta / računala na svoj acc.

Ovo napominjem da vas nebi dočekali battlereporti koje niste odigrali.  :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

A kako se dečko kurchio nedavno tu na forumu kad mu je netko rekao da je prosječan igrač :)

Normalno da se uvrijedio pošto s aimbotom ne možeš biti prosječan :D

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-a6c61039-vb266141.html Dobio si ban od Ea Balabcea zbog cheata..Multihack Code 59530 je za X22 stranicu code cheat,tako da ne kenjas bezveze.. Jedini cheat koji je bio Undetectable do 11.06 je x22,a tada su krenuli banovi..Dobio si delayed ban,sto znaci da cheat koristis od prije.. Dokaz? http://www.hackreviews.com/forums/showthread.php?305-BF3-PB-Numbers/page2 Soulstar je admin na x22 stranici i sam priznaje na stranici 3 da je 50593 code X22 stranice,tako da moj dragi Zdravko,tj Dr.Furyo,svaki tvoj daljnji komentar je uzaludan... Have a nice day...

Ne kužin što je x22 stranica ili ime čita???? I što je to ea balabce?

Na linku piše da je taj 50593 instanthook (što je to? ) i radar, a radar pretpostavljan što je.

I molin te pojasni mi kako je ovo delayed ban jer ne kužin, možda san debil al ne kužin kako je delayed, ako se prije nisu mogli otkrit nego tek sada kako je delayed? Ne znan, ako može pojašnjenje, pregledavaju se stari ss-ovi ili što??

I kad si upućen u to, jel se može SS PB-a vidit di je to točno bilo i kada?? Ako nije onaj datum od jučer. Zašto točno ne piše di je uvaćen ako je haxa i to je to.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Danny_HR kaže...

Ono vece Danny sto sam ti rekao je sve bila istina..Ja da sam koristio x22 hax i na mom bi ban profilu bio 50593 code,a ban bi dobio tek 12.06 kao i nas nesretni Dr.Furyo,tako da moja prica drzi vodu.. Al nema veze,ionako vise nije bitno.. A ban sam dobio sto sam koristio cheat na PB serveru,tako da tu nema opravdanja puno.. Mogu do ujutro pisati,ali sam barem iskren pa kazem kako jeste.. Znaci za nasu repku igra citer??Ma prelol... Znaci Shabani su prvi u squad rushu na BUG turniru?? ;)

LoL...čekam da vidim dali bude još padobranaca jer kak je krenulo možda se Antraxu ostvari želja...haha

P.S. Niš ne impliciram samo se zajebavam

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
bmwhartge kaže...

Nije cilj igre biti najbolji nego je bitno da se dobro zabavite. 

Tebi je full zabavno i gušt igrati na rezi 800 x 320?

JA IGRAM NA 1680 X 1050 A NE NA 800 X NESTO

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Neno sine, nisi koristio X22, to si koristio za neke druge igre, a za BF3 si popio ban jer si kupio hack na aimjunkiesu jer onaj tvoj PB code pripada Aimjunkiesu. A o tvojoj iskrenosti nemoj... ti si jedan od onih tipova što laže čim zine...

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
Zero2 kaže...

LoL...čekam da vidim dali bude još padobranaca jer kak je krenulo možda se Antraxu ostvari želja...haha

P.S. Niš ne impliciram samo se zajebavam

Vjeruj mi, ima ih 100%

Pa Furyjo je bio jedan od prvoosumnjičenih u kuloraima.

Ima ih još... mogli bi bacit internu kladionicu čije će ime sljedeće osvanuti na PB listi :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja stavljam 50€ na Megota.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:27 (Danny_HR).

12 0 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...

JA IGRAM NA 1680 X 1050 A NE NA 800 X NESTO

Šta sad moram tražit gdje si pisao da igraš na 480 x 240?

Ili da ti se ispričam jer sam te očito zamijenio s nekim?

Ma gle, svejedno... meni je najvažnije da ti uživaš u igri.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene samo čudi kako Dannya još nije sklepalo.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Padaju glave ko u HDZ-u.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

On jadan još ne zna za novosti... baš me zanima njegova reakcija večeras kad čuje :)

Krv će vam (nevjernicima) piti na slamku :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čekaj samo, budu i mene. Samo da se odmah ogradim, posudio sam mobitel Piratu, a na mobitelu mi je mail gdje su podaci od Dropboxa na kojem držim podatke od EA računa. Pa ako me benaju znači da je Kuky posudio od Pirata moj Dropbox i maminim PayPalom kupio čit na X22 stranici.

Čisto da se zna da nisam kriv, naročito obzirom da ću u vrijeme bana jesti košaru u KFC-u.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:31 (Danny_HR).

22 0 hvala 0
14 godina
Da bar ovako puno ljudi dobija na lotu
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda da će izać novi video o dimitriju {#}.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja cu se izjasnti danas, jer bi trebao dobiti neke dokaze koji ce znaciti nesto, do tada necu nista sluzbeno iznosit.

Ali to sve pada u vodu ako je ban odgodjen, u smislu da se varanje dogodilo u vremenskom razdoblju vecemo do 48h.

Iskreno, srce ce mi puknuti ako je to istina!
Furyo je kralj, ali ako nam je lagao...

Samo zelim da mi neno ili bilo tko drugi pokaze da je ban zbog prijasnje igre...

I kako on to on vidi, odnosno sve sto je napisao, ja nigdje to nisam mogao iscitati.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:36 (Co7).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Čekaj samo, budu i mene. Samo da se odmah ogradim, posudio sam mobitel Piratu, a na mobitelu mi je mail gdje su podaci od Dropboxa na kojem držim podatke od EA računa. Pa ako me benaju znači da je Kuky posudio od Pirata moj Dropbox i maminim PayPalom kupio čit na X22 stranici.

Čisto da se zna da nisam kriv, naročito obzirom da ću u vrijeme bana jesti košaru u KFC-u.

KFC-lol......Nemoj zaboravit uzet račun.....zbog Linića naravno

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Danny_HR kaže...

On jadan još ne zna za novosti... baš me zanima njegova reakcija večeras kad čuje :)

Krv će vam (nevjernicima) piti na slamku :P

Kako Baka kaže, ajmo večeras malo pričat

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice