Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Abomb kaže...
pamark kaže...

Odigrao sad scrapmetal i operation 925,

to je totalni kaos , stalno si nabijen, provjeravas svaki kutak.

Ova prva slika me odma prisjetila Na COD MW mapu  Brodcast( Onaj glavni ulaz u zgradu)...najezija se...

Kakve su mape, jesu li previse zbijene, ili onako vise tipa labirint?

ma više labirint,uglavnom kaos sa svih strana

13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
1.Lovac kaže...

Ima li neki klan u igri s ljudima iz Splita i okolice, ko šta postoji Platon Rijeka

Hoće li me itko ikad doživit u ovoj temi?

Tak sam i ja par put uletio tražeći nekoga s kim bi igrao na voice comm i ono, fensi-šmensi stvari današnjice, al nitko niš. 100 igrača i baš nitko ne regrutira nikog :S

The Chinaman is not the issue here!!!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

prvi dojam...   hm.... da sam ovo platio ista vise od 1499 rupija bilo bi mi zao novaca{#}

nadam se da ce se s vremenom misljenje promijenit...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljubitelji CODa mogu odahnuti. Napokon je izasao COD na novom enginu - COD XY Close Quarters.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
nisi platio ovo samo 1499 rupija... ;) samo se vi trenirajte, kad dodjem biti cu turist kao inace Pirat....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ja ubiti cekam velike mape,ovdje moras letit i ne stat ali kad sam igram volim ubacit u nizu za gust

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
xyan kaže...

ja ne kužim, jel tak teško otić do PBZ-a, otvorit žiroračun, mogu i maloljetnici otvoriti,  i uplatiti si novce koje trebas otic na internet i kupiti to? treba samo upisati broj kartice i autorizacijski broj...

Bezveze je otvarat ljudima račun zbog jedne kupovine.

U zagrebačkoj banci se može uzeti jednokratna poklon bon kartica, tako sam ja kupio(ima 100, 200, 500 i 1000kn) jer mi se ne čini pametno nešto bitnije upisivati preko sumnjivog proxya

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan

stoji na 99 posto ,i instalira nema sa desnim klikom reparacija,probao resetirati ali nista,nekontam

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 15:28 (nu666).
17 godina
nu666 kaže...

stoji na 99 posto ,probao sam reset svasta nesto

shutting down Origin and restarting installation via autorun worked like a charm, Thanks Mike :)

http://www.abc.net.au/technology/articles/2011/10/28/3350832.htm

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347876702116/

Jesi otvorio Originu kompletni pristup netu u Firewallu? Probaj Origin za vrijeme instalacije staviti kao "Run as administrator".

Koje Windowse uopće imaš?

16 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

ma ja ubiti cekam velike mape,ovdje moras letit i ne stat ali kad sam igram volim ubacit u nizu za gust

Meni je ovaj dlc tak tak.. Koliko vidim počinje već m320 claymore rpg whoring, previse se gine i puuuno se čovijek živcira.

Ili mi je već lagano dosta cijelog žanra pucačina..

Idem s frendom na pivu, malo odmorim i dam si oduška. Možda se dojam popravi..

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

sedmicu 7 ult

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Osobno mi je nezamislivo igrati bez M320. Ali koristim ga isključivo za obračun sa snajperistima i ukampanim smradovima. Doduše i poneki načeti tenk od njega strada ali mrzim kad ga netko koristi tako da svim upropasti partiju... (iz tog razloga izbjegavam metro)

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

zali boze uopce novaca bilo kakvih...stvarno je tesko sra*e ovaj DLC...Donya i Ziba su jos OK mape, ali ovaj Scrap Metal je stvarno sto mu i samo ime govori... i onaj 925 road nije nesto bolje...steta sta sacme nisu bolje (jace).

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Co7 kaže...

Gun master protiv vas MC-ovaca? Si normalan? {#}

Radije odem na server gdje imam sanse {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Co7 kaže...

Većina MCovaca nas je još na poslu - iskoristi šansu dok možeš. Zeka peka - pa budite sretni što vam nudimo opciju i server. Jedva čekam da probam nove mape.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Co7 kaže...

gunmaster je uboti weapon master jer od pistolja (gun) imas 2 - mp443 tesko uberkill njasre i magnum. 93r je submachinegun, odnosno spada u kategoriju PDW-ova. od tih jos imas pp-19 i p90, pa zatim sacme - spas, mk3a1, pa onda mtar, acw-r, scar-l, lsat, jng-90 m320.lvg i na kraju knife i vidim da sam neko oruzje izmedju zaboravio...

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

zali boze uopce novaca bilo kakvih...stvarno je tesko sra*e ovaj DLC...Donya i Ziba su jos OK mape, ali ovaj Scrap Metal je stvarno sto mu i samo ime govori... i onaj 925 road nije nesto bolje...steta sta sacme nisu bolje (jace).

Ma meni je to sve nekako cudno. Jos se privikavam, a za sad mi je operation 925 najbolja, jer je i naveca. donja i screamp nisu bog zna kaj, a zibu nisam jos probo. Jednostavno moras pazit svaki cosak

i zasad mi je uopce tesko povezat par kileva za redom, obicno je jedan kill jedan death, osim ako mi nalete 2-3 igraca na cijev :)

Nekako mi se taj princip osvajanja zastavica ne svida. 

13 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Većina MCovaca nas je još na poslu - iskoristi šansu dok možeš. Zeka peka - pa budite sretni što vam nudimo opciju i server. Jedva čekam da probam nove mape.

Hehe, i ja sam na poslu :)

Naravno da dolazim na server!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan

sacme nisu jace?? ja ih samo nekad ne kuzim,nekad skines odmah lika a nekad ga s pol metra ne ubije -.-
po mom iskustvu Spas12 +slug je novi M26 dart,to sam prvo skuzio kad sam igrao metro lik me skinuo sa B zastave do one prostorije gdje se prodaju karte,tj jos mrvicu iza toga po udaljenosti,jedan sut skine 100% odmah

16 godina
dead27brain kaže...

sacme nisu jace?? ja ih samo nekad ne kuzim,nekad skines odmah lika a nekad ga s pol metra ne ubije -.-
po mom iskustvu Spas12 +slug je novi M26 dart,to sam prvo skuzio kad sam igrao metro lik me skinuo sa B zastave do one prostorije gdje se prodaju karte,tj jos mrvicu iza toga po udaljenosti,jedan sut skine 100% odmah

Lol. Ne lupetaj, kakav novi dart, kakve brije.

Svaki headshot sa slugovima na sačmama rezultira one shot killom, na velikim udaljenostima. To i je bit slugova. Tako su funkcionirali i u bc2 ;)

Ja kad me krenu živcirat snajperske pice na kanalima uzmem 870+slugs i rješavam ih preko cijele mape :)

13 godina
neaktivan
jopis kaže...
dead27brain kaže...

Lol. Ne lupetaj, kakav novi dart, kakve brije.

Svaki headshot sa slugovima na sačmama rezultira one shot killom, na velikim udaljenostima. To i je bit slugova. Tako su funkcionirali i u bc2 ;)

Ja kad me krenu živcirat snajperske pice na kanalima uzmem 870+slugs i rješavam ih preko cijele mape :)

ne lupetam,ne vjerujem bas da me je 5 razlicitih likova bas uvijek u glavu skinulo,a opcenito mi je prejak spas,kad sam ga isprobao s buckshotom isto nekako prelagano ubio lika,a nije bas tako blizu bio dok bi ga s drugim sacmaricama trebao bar 2-3puta pogoditi

14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Meni je ovaj dlc tak tak.. Koliko vidim počinje već m320 claymore rpg whoring, previse se gine i puuuno se čovijek živcira.

Ili mi je već lagano dosta cijelog žanra pucačina..

Idem s frendom na pivu, malo odmorim i dam si oduška. Možda se dojam popravi..

potpisujem,ako oces bar malo gustat otic eventualno na server s 16 igraca ili 20 i obavezno na koji nije dozvoljeno m320 i takve stvari inace ja izgubi zivce

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 3

gun master mi je užasan....preloši spawnovi. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

a valjda se treba naviknuti...u CS-u i CoD-u mi je lezao, tesko da nism bio medju prva 3, ovdje, katastrofa, pogotovo na Scraped Metal mapi {#}

15 godina
Battlefield 3

Ja odradio top 5 gunmaster i 3 win Q domination i zaboravljam na ovaj DLC.

K4lim3ro
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

trčim pola sata tražim ekipu i onda mi se spawna iza leđa, isto i u Cq domination spawna ju sve svugdje samo se gine ništa drugo.

15 godina
xyan kaže...
fila2208 kaže...

a valjda se treba naviknuti...u CS-u i CoD-u mi je lezao, tesko da nism bio medju prva 3, ovdje, katastrofa, pogotovo na Scraped Metal mapi {#}

Potpis na ovo brate, na codu se nisam skidao sa prvog mjesta, puno je bio fluidniji, bolji izbor oružja...ovdje...meh.

Vidim dosta ljudi je meh ili čak totalno nezadovoljno novim dlcom. Prvi dojmovi su nekad i najbitniji pa da vidimo...(obožavam ankete)

Prvi dojam na novi DLC:

7 Odličan, ne gasim ga.
14 Bezveze, vraćam se na staro.
6 Totalno meh.
18 Indija rulezz.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Od kad sam kupio BF3 sve mi radilo savrseno do prije 20min , napravio sam update za CQ  i odigrao 5min a sad mi na svakom serveru pise

Game disconnected: your connection to the server timed out.

Nemam pojma sto da napravim!!

Pomoc??

[IMG]http://www.paintball-zadar.hr/slike/bf3cro.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
eliozadar kaže...

Od kad sam kupio BF3 sve mi radilo savrseno do prije 20min , napravio sam update za CQ  i odigrao 5min a sad mi na svakom serveru pise

Game disconnected: your connection to the server timed out.

Nemam pojma sto da napravim!!

Pomoc??

Za početak provjeri imaš li nekih downloada u backgroundu ili na drugom kompu u mreži(torrenti i sl.) i probaj restartati router. Meni obično pomogne

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice