Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Y2K2 kaže...

A nista, mora da vi koji ste kupili igru na originu ste dobili bug free igru.

nismo dobili bug fre nego tamper free igru. Koliko ih se ovdje žalilo na black screenove? to nije problem zato što je ruska verzija?

Trivijalan postupak, jako lako itd itd.. ali svako malo black screen problem i netko tko nezna složit.A da je kupio na originu isl nebi morao dirat ništa.

u tome je poanta.

Ovako kako ti govoriš mi koji smo kupili igru za normalnu cijenu ispadamo budale..

I nitko ovdje nema para na bacanje nemam ni ja ali sam pošteno platio bez muljanja.. I ne osjećam se kao budala.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Y2K2 kaže...

Ne nego se vi žalite radi problema povezanih s vašom internetskom vezom i pc-em dok stotine igrača zadovoljno igraju i ne dolaze na forume jer nemaju potrebe. Evo čeka me 15 stranica hejta... al kako onda objašnjavate da nas ima dobar broj kojima igra radi besprijekorno? I ja se nisam prestajao žalit dok mi bnet nije sredia probleme s pingom. EDIT. igraš bf sa 4gb ram-a,pa ja nisam prestajao imat crasheve tad, ta igra je sama sposobna progutat 3-3.5GB (testirao)

Otidji na EA forume pa vidi koliko stotina zadovoljnih igraca ima sa petnaest puta boljim pc-om od mog i boljim internetom.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
16 godina
Battlefield 3

Da vidimo.

Kako vam radi igra?

54 Super. Bez ikakvih problema
13 Radi ali uz male probleme
5 Uopče ne radi
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
athlon64 kaže...

i ne dolaze na forume jer nemaju potrebe. 

Otidji na EA forume...

Iskreno samo se ti svađaj i plači a ja idem igrat, zato šta mogu :)

EDIT: sparrow, ovo me zanima :)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:20 (athlon64).
14 godina
ARazer kaže...

sada igramo đukela, ja i 2 frenda neki mix server cq na bazzaru dobijemo za 500+ ticketa  i na tdm siene cr pred kraj mi lijepo izbaci..prvi kod njih je 99,9 % haker a vjerovatno i admin servera i kad sam mu napisao u chat da ugasi hack lijepo ja dobijem

jel đukela na ovom forumu?ak je kak mu je nick?

13 godina
neaktivan

daj molim te reci kak

15 godina
red_bull kaže...
Y2K2 kaže...

nismo dobili bug fre nego tamper free igru. Koliko ih se ovdje žalilo na black screenove? to nije problem zato što je ruska verzija?

Trivijalan postupak, jako lako itd itd.. ali svako malo black screen problem i netko tko nezna složit.A da je kupio na originu isl nebi morao dirat ništa.

u tome je poanta.

Ovako kako ti govoriš mi koji smo kupili igru za normalnu cijenu ispadamo budale..

I nitko ovdje nema para na bacanje nemam ni ja ali sam pošteno platio bez muljanja.. I ne osjećam se kao budala.

Znam dva lika iz srbije koji su igru uzeli fizičke kopije, dali pare za nju, dakle kutija i to sve.  Svaki loading im je bio black screen, apsoultno svaki, sve su probali.

Joka care tebe muči jer si ti odmah poletio dati 400kn a mi koji smo dali možda manje od 400kn za igru i premium igramo kako treba. e u tom zecu leži grm čini mi se?

nitko nije budala jer je kupio igru,,,ali postoje ljudi kojima se ne daje puno para već gledaju kak što bolje proći, i oni koji ulažu u strast i daju pare....

kao što rekoh ruska verzija je isti rac kao i eng kad baciš fajlove unutra tako da pls ne pričaj gluposti i ajde mi zaljepi sad prst dolje. :)

joka brate kralj si

14 godina
neaktivan

Ekipo, danas se jos izigrajte jer sutra pocinje nogometna ludnica, tako da budu u prvom planu piva, kokice i tekmice ;)

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Kule_zg kaže...

Ekipo, danas se jos izigrajte jer sutra pocinje nogometna ludnica, tako da budu u prvom planu piva, kokice i tekmice ;)

Nogomet? Šta je to, jel se to jede?

16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Slobodno prijavi, ovo gore sa napisao samo zato sto mi je pun k. ljudi koji gledaju druge sa visoka, kao nekima smeta sto se pise kako kupit premium za nizu cijenu i ili kad netko ima problema sa ruskom verzijom.

Uopće mi ne smeta što se netko snašao, no s druge strane meni je pun k. đabaroša i likova koji kupe stvari koje nisu posve legalne i ovdje pune forum sa vajnanjem o problemima koji iz toga proizlaze.

Dali mi opet po stoti put moramo čitati jedne te iste piz.darije o proxy-ima black screenovima menijima na ruskom itd?

I ako misliš da je to gledanje s visoka, ja mislim da je tvoje ponašanje prema ljudima koji su pošteno platili licemjerno.

@filla:

Polubrate meni ni u jednom trenutku nije palo na pamet da se za.jebavam sa tim stvarima i uoće mi nije žao love jer je moja i svjesno sam je dao za proizvod koji želim.

Niti si ti pametniji ni snalažljiviji niti si sad car kralj ili whatever bar ne meni.Klincima u svom susjedstvu možda ali meni ne.

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:49 (red_bull).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hajd' sad ne znam, mislio sam kupiti originalni disk Battlefielda 3 al' cak ni ne znam da'l ce mi raditi na kompu {#}. Ima kod mene u potpisu sve komponente i sve to ekstra, samo jedino sto je grafika ATi Radeon HD 4250 512mb. Jel'da su sanse 20-70% da ce pokrenut?

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2397906][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2397906.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Red_bull : potpis, btw nitko nas ne tjera da čitamo njihovo žaljenje,ajmo igrat naše bug free verzije {#} 

Btw kolega Y2K2 ona anketa gore ne ide baš u prilog tvojim tvrdnjama ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
BioHazard96 kaže...

Hajd' sad ne znam, mislio sam kupiti originalni disk Battlefielda 3 al' cak ni ne znam da'l ce mi raditi na kompu {#}. Ima kod mene u potpisu sve komponente i sve to ekstra, samo jedino sto je grafika ATi Radeon HD 4250 512mb. Jel'da su sanse 20-70% da ce pokrenut?

Nemoj ni pokušavat, vrtit ce ga na 5fps (sry for doublepost)

13 godina
Battlefield 3
Dok sam čistio particiju pronašao sam nešto, pa eto neka netko uzme, sve je original...
Battlefield 2: 4BV5-3HSJ-TECP-3S2F-4HNH
Battlefield 2: Special Forces: 7YWE-2UQP-QKYW-8GL2-TZTT
Battlefield 2: Booster pack: 7EKB-CXA8-C4V2-CN53-398D
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

popušio sam već tisuće kileva samo zato jer me comorose stalno zahebava

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A tako sam i mislio :D, a koju bi grafiku onda preporucili? 

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2397906][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2397906.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Red_bull : potpis, btw nitko nas ne tjera da čitamo njihovo žaljenje,ajmo igrat naše bug free verzije {#} 

Btw kolega Y2K2 ona anketa gore ne ide baš u prilog tvojim tvrdnjama ;)

Nisam znao da je bf3 prodan samo u 10 primjeraka.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 22:13 (Y2K2).
16 godina
BioHazard96 kaže...

šanse su 0%, sve je preslabo

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
BioHazard96 kaže...

Ostatak konfiguracije nije toliko loš tako da bi moga pribavit jednu polovnu hd 6850/6870 ili jednu gtx460.Ali imaš teme specijalizirane za to ;)

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
BioHazard96 kaže...

Ostatak konfiguracije nije toliko loš tako da bi moga pribavit jednu polovnu hd 6850/6870 ili jednu gtx460.Ali imaš teme specijalizirane za to ;)

Hvala ti drugar :D

14 godina
M4X kaže...

popušio sam već tisuće kileva samo zato jer me comorose stalno zahebava

17 godina
Battlefield 3

Battlefield 3 od novog patcha se ne ruši više ko prije i to mi se sviđa. Napokon da je nešto napravljeno u vezi toga. Čak se dosada nije pojavio ni crni ekran nakon runde. Premium se svakako isplati onome tko bi ionako mislio kupiti dlc-e. A to što je DICE reklamira po svuda premium to je druga priča.

Ja ču ipak igrati na starim mapama sa karkandom i to mi je dovoljno. Možda ako se zaželim uzmem premium, a na koji način za to ima vremena.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel to samo meni nakon ovoga update nakon neke runde crni ekran i moram ugasiti igru ili? {#}

...

0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Da vidimo.

Kako vam radi igra?

jel može još jedna anketica, al molim budite iskreni jer me zanima nešto:

U anketi kolege Jack Sparrow-a glasao sam za "igra mi ne radi / radi s problemima" a posjedujem:

18 4 ili manje GB ram-a
33 6 ili više GB ram-a
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da vidimo.

Kako vam radi igra?

U anketi kolege Jack Sparrow-a glasao sam za "igra mi ne radi / radi s problemima" a posjedujem:

eto ja imam 4gb i bf3 radi savrseno

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi nisam bio dugo na forumu pa sad vidim da sam propustio dosta toga.

Zanima me bi li mi radila igra tj. DLC-evi ako bi uzeo Premium sa Origina,s obzirom da imam rusku verziju?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ljudi! Jel ikoga kika punkbuster?

Mene izbaci nakon pola minute. Mislim cak da istog trena dok ubijem nekoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Ljudi nisam bio dugo na forumu pa sad vidim da sam propustio dosta toga.

Zanima me bi li mi radila igra tj. DLC-evi ako bi uzeo Premium sa Origina,s obzirom da imam rusku verziju?

da,normalno bi ti radila samo skines 2mb eng file

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Za igru,a DLC-evi su već na engleskom
robimarko@gmail.com
15 godina
MaxonUniversal kaže...
athlon64 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da vidimo.

Kako vam radi igra?

eto ja imam 4gb i bf3 radi savrseno

Ma sve 5,samo me interensiralo :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice