Kako vi svi skidate taj prokleti patch, ja se ne mogu ulogirati ama baš nikako!!!!
samo pokreni i ulogiraj se u origin
Kako vi svi skidate taj prokleti patch, ja se ne mogu ulogirati ama baš nikako!!!!
Pa kad pokrenem origin i onda idem pokrenuti bf3 baci me na battlelog stranicu na koju se ne mogu ulogirati. WTF???
POČELO!!!!!!!!!!!!!
Pa kad pokrenem origin i onda idem pokrenuti bf3 baci me na battlelog stranicu na koju se ne mogu ulogirati. WTF???
Čim pokreneš origin on bi ti sam trebao pokrenuti patch....ako ne ide tako, onda odi desnim klikom na ikonu od bf3 unutar origina i odaberi opciju Check for Update
Jel meni moze BF3 ??
ako ne moze koji mi moze BF ?
Čim pokreneš origin on bi ti sam trebao pokrenuti patch....ako ne ide tako, onda odi desnim klikom na ikonu od bf3 unutar origina i odaberi opciju Check for Update
Pa to je još gore, napisao mi je da je up to date... Kako je to moguće?
jel to samo meni ova press conference malo zastaje nekad ili?
Pocelo za BF :DDDD
gle broj viewera sto raste
Najjaci su komentari. xD
EDIT: Gdje vi to gledate? Na gametrailers?
Pustili trailer koji su svi vec vidjeli i to je to? LOL
Kaj to je to?
Pa nis posebno, samo su najavili Premium...
Ja sam mislio da budu igrali CQ :(
a kakvi papci., sve već viđeno i procitano. fuj
Battlelog radi!!!!!!!!!!!!!!!!!
AJMO IGRATIIIIIIIIIIIII
Battlefield 3: Premium
PS3 kreće danas, PC i Xbox za tjedan dana
inače 2 tjedna early access packovima
Aftermath - trenuci odmah nakon potresom razrušenog Teherana
End Game - fast paced, motorcycles
Hehe, neznam da li je već bilo, sigurno je, ali baš me zanima kakvi će bit rezultati :)
26 | Kupujem Premium |
---|---|
22 | Nema šanse |
Kupljeno.
Battlelog je brutalan i dodali su CQ mape :))
Nezz zasto toliki hejt za taj premium. Pa svi DLCovi zajedno ce doc 75$, ovo je 50$. Plus dobis neke sitnice, early acces i sve to. I naravno sve okupljeno tak da se nemora svaki dlc posebno kupovat.
Meni se cini kao good deal.
I ovaj Warfighter ne izgleda lose.
Kupljeno.
I dojmovi ?
treba jedino dat popust kod kupovine Premiuma za one koji imaju BTK, al nece oni dat to jer ne gledaju na koncept Premiuma tako
Mene nervira šta isto košta imao Karkand otprije ili ne
treba jedino dat popust kod kupovine Premiuma za one koji imaju BTK, al nece oni dat to jer ne gledaju na koncept Premiuma tako
... ili limited edisn od pocetka.... a nece jer su kapitalisticka STOKA!
Neš ti s ruskom verzijom se igrat.
Opet black screen, jel netko zna kad će zakrpa.
Pa da malo pojasnimo stvari: nije 90% nego je 1% onih koji su odjedanput počeli dijeliti HS preko cijele mape u normal modu 9 puta od 10?
Ili oni koji su "slučajno" igrali ne serverima di nema PB? Tj. anticheatinc.net nije od prošle godine uhvatio njihov guid?
Ili neno_666 koji je imao SKILL? Ili priče za malu djecu? ili da pitamo ekipu zakaj nisu dolazili više na CBC? ili da nastavim?
Ma ne
S toga prije nego uptrijebiš tipkovnicu, malo je protresi prije uporabe.
Ali stavljam amen na daljnja objašnjavanja i beskorisna prepucavanja...igrat i zabavit se.
Dakle ja sam chiter, to želiš reći. Shavaćaš si koliko si smješan kos, jel shvaćaš to? Nikakva prepucavnja, nego samo te direktno pitam, nismo djeca, reci mi lijepo dal stavrbo misliš da sam chiter, samo me to zanima.
Neš ti s ruskom verzijom se igrat.
Opet black screen, jel netko zna kad će zakrpa.
Kolega robimarko je par stranica prije uploadao potrebne fajlove, upravo sam ih testirao i sve radi bez problema.