Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Pa to je ono što tvrdim. Bc2 ima igrivost, dušu...nešto što bf3 neće nikad, a dobivam thumbs down, a svi znaju da sam u pravu. Bar oni koji su duže igrali bc2

Ja imam 1000+ sati u BC2,al poslije BF3 se teško vratiti na BC2.

Sve je to super prvih 10min,al nakon toga shvatiš ja BF3 rula.

Jedino da malo poprave BF3 s tehničke strane i sve 5.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Pa to je ono što tvrdim. Bc2 ima igrivost, dušu...nešto što bf3 neće nikad, a dobivam thumbs down, a svi znaju da sam u pravu. Bar oni koji su duže igrali bc2

Ja imam 1000+ sati u BC2,al poslije BF3 se teško vratiti na BC2.

Sve je to super prvih 10min,al nakon toga shvatiš ja BF3 rula.

Jedino da malo poprave BF3 s tehničke strane i sve 5.

U redu, ja isto tako imam nekih 500-tinjak u bf3 i već mi je dosadio. Sto ljudi sto ćudi.

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

U redu, ja isto tako imam nekih 500-tinjak u bf3 i već mi je dosadio. Sto ljudi sto ćudi.

Ja imam 475h u BF3,od toga otpada nekih 70h na idleanje na BUGu i sumnjam da će dosaditi.

Još će ga DICE filat sa DLCovima tako da će trebat otključavat nova oružja,a bit će i nove mape...

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam original igricu i kad igram na serverima sa punkbusterom mi se nakon 10 min igranja smrzne igrica. Jel ima kakvo rjesenje za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

:), pico pa ti vozi uav.

Bilo je zanimljivo, ali kao sto pirat kaze, prvih pola sat.

Malo su na decki narokali tenkovim, dok smo se mi cudili...

Vidio ovo, vidi ono... Joj ne nece leci, gle sniper nema pad itd.

Sve u svemu, zanimljivo ali BF3 rula!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seljak007 kaže...

Imam original igricu i kad igram na serverima sa punkbusterom mi se nakon 10 min igranja smrzne igrica. Jel ima kakvo rjesenje za to?

AKo nisi , updateaj rucno punkbuster.

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan

Vec jesam kad sam instaliro, al probat cu ponovo.

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja imam 475h u BF3,od toga otpada nekih 70h na idleanje na BUGu i sumnjam da će dosaditi.

Još će ga DICE filat sa DLCovima tako da će trebat otključavat nova oružja,a bit će i nove mape...

Prije par dana si govorio da ti ga je pun k*rac. :)

Mene je Diablo III ubio u pojam, nemrem se odlijepit. A kad odlučim otić na neki servah, ko jučer popodne primjerice, samo razmišljam kako sa svojim Witch Doctorom sponam minione iz podzemlja i bacam zapaljene šišmiše na m-com kad idem armat.

Jučer taman bili pali Battle.net serveri i uletim na BF kad netko pita jel netko još tamo zato kaj su Diablo serveri dolje. Kaj nije više od pol ekipe odgovorilo potvrdno... :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Mislim da mene nebute vidjeli kakvih mjesec dana više manje ingame :-(. Napušio sam se Bf-a ko turčin cigareta, više sam izgubio volju jer stalno igram istu mapu, a kada odem na neku drugu odmah mi dojadi. Tako da za kakvih mjesec dana se vidimo.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Prije par dana si govorio da ti ga je pun k*rac. :)

Mene je Diablo III ubio u pojam, nemrem se odlijepit. A kad odlučim otić na neki servah, ko jučer popodne primjerice, samo razmišljam kako sa svojim Witch Doctorom sponam minione iz podzemlja i bacam zapaljene šišmiše na m-com kad idem armat.

Jučer taman bili pali Battle.net serveri i uletim na BF kad netko pita jel netko još tamo zato kaj su Diablo serveri dolje. Kaj nije više od pol ekipe odgovorilo potvrdno... :)

A lol da, i mene. doduše ja starter još igram, čekam da mi se složi nešto pa ključ uzmem. Uživancija je igra totalna, a da ne pričamo kako se smanjo broj igrača na bf otkako je izašla. Vidim to po frendićima na bflog. A dobro bumo vidjeli šta će taj dlc napraviti :)

15 godina

Majko mila što je ova tema postala dosadna kad se mi ne svađamo s nekim! {#}

17 godina
Battlefield 3

Moram priznati da partija (6-7) TDM-a prije škole baš opušta {#}

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
pirat kaže...

Šaljem ti 3 dajca moldavskih kur.vi, da se malo odljepiš od monitora.

13 godina
roary kaže...

Pozdrav.

Imam problem, nakon pola sata igre bf3 počne trzati.

Jel se to možda nekome več događalo .

Moguce da premalo memorije (one sistemske ili one od graf. kartice).

Probaj smanjti detalje za level ili dva. Medium, low.

Pa onda isprobaj.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
roary kaže...

Pozdrav.

postoji jedna vjerojatnost. To se meni događalo. Imaš 4GB ram-a i pagefile na hdd-u koji nije jako brz. Igra nakon pola sata počne stavljat puno stvari na spori hdd jer joj fali ram-a i onda ne moze dovooljno brzo doć do podataka na hdd-u. Dobiješ trzanje. Kupi jos rama.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
DrNasty kaže...
pirat kaže...

Šaljem ti 3 dajca moldavskih kur.vi, da se malo odljepiš od monitora.

Po meni je 475h igranja sasvim malo pogotovo ako se prica o mp-u i tu se iskreno nema oko cega hvalit...

Inace pravi igraci mp igara imaju preko 1500h iskljucivo multiplayera(ali klanskog) public se ne racuna pod to niti se moze reci da je omjer nekog skilla .....

Npr. Noshar Canals mapa.... jako dinamicna tdm.. ali likovi za koji ovdje mnogi vele da znaju igrat status orlova ko zna koji lvl vecinom cuce u nekom kutu i cekaju da prodes kako bi te roknu sa sacmom iza leda.. ili se skempa negdje u pm i roka sa sniperom.. skill 0 close combat 0.. public je opcenito cista zabava ali nesto naucit na taj nacin je gotovo pa nemoguce...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Po meni je 475h igranja sasvim malo pogotovo ako se prica o mp-u i tu se iskreno nema oko cega hvalit...

Inace pravi igraci mp igara imaju preko 1500h iskljucivo multiplayera(ali klanskog) public se ne racuna pod to niti se moze reci da je omjer nekog skilla .....

Npr. Noshar Canals mapa.... jako dinamicna tdm.. ali likovi za koji ovdje mnogi vele da znaju igrat status orlova ko zna koji lvl vecinom cuce u nekom kutu i cekaju da prodes kako bi te roknu sa sacmom iza leda.. ili se skempa negdje u pm i roka sa sniperom.. skill 0 close combat 0.. public je opcenito cista zabava ali nesto naucit na taj nacin je gotovo pa nemoguce...

L O L

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
athlon64 kaže...
roary kaže...

Pozdrav.

postoji jedna vjerojatnost. To se meni događalo. Imaš 4GB ram-a i pagefile na hdd-u koji nije jako brz. Igra nakon pola sata počne stavljat puno stvari na spori hdd jer joj fali ram-a i onda ne moze dovooljno brzo doć do podataka na hdd-u. Dobiješ trzanje. Kupi jos rama.

e ovo je kod mene bio problem..imao sam 4gb i nakon 15-20 min pocne igra trzuckati... znao sam se sto puta zabiti avionom u zemlju zbog tog...nakon sto sam stavio jos 4 igra mi ide nevjerovatno fluidno i nemam vise framedropova kao prije (prije mi je znalo pasti na 15 fps...) a samo sam ram dogradio..graficka mi je i dalje ista radeon 4870 sa 512 rama...

-BiH-slackspace
17 godina
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

L O L

pa tak je to...

npr ja u hon-u imam preko 2000h igranja public sam sa sobom ne igram u timu nego cisto for fun i mogu reci da sam daleko od igraca koji igraju istu igru klanski a imaju fond sati manji... jednostavno znaju bolje igrat... Dok npr u cod4 rijetko kad sam bio na publicu takoder sam imao oko 2000h i mogu reci da sam bio dobar ali opet ne jedan od boljih jer eto ti bolji su isli na natjecanja izvan zemlje i pokupili jos iskustva sto se tice toga, dok je meni vrhunac bio prisustvovat nekoliko naših lan turnira...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nemoj sad kruske i jabuke upsporedjivat...pa u svrhu promocije, dobivanja iskustva i svega ostalog vezanog za gaming i osnovana je Hrvatska Battlefield Liga...s druge strane imas ESL. onaj tko je zainteresiran za nesto takvo, poci ce takvim putem. Vecina deckiju/muzeva, igra ovo casual...pa i za biti medju najboljima na publicu treba ti mozga, a za warove jos malo vise mozga uz sve ostalo sto se podrazumijeva. i nisam bas primjetio da kamperi na Kanalima uspjevaju dobro proci, pogotovo ovi koji cuce i leze u kutu. Po meni treba rushat, ali treba i to znati, kako u kojem trenutku, izmjenjivat ofenzivno i defenzivno igranje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Jedine situacije kada ja ne rusham su kada reloadam {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Samo za usporedbu, 2080 sati je godišnji fond sati nekog ko radi 8h dnevno.

Molim nastavite. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 12:35 (DrNasty).

11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
toxic kaže...
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

L O L

pa tak je to...

npr ja u hon-u imam preko 2000h igranja public sam sa sobom ne igram u timu nego cisto for fun i mogu reci da sam daleko od igraca koji igraju istu igru klanski a imaju fond sati manji... jednostavno znaju bolje igrat... Dok npr u cod4 rijetko kad sam bio na publicu takoder sam imao oko 2000h i mogu reci da sam bio dobar ali opet ne jedan od boljih jer eto ti bolji su isli na natjecanja izvan zemlje i pokupili jos iskustva sto se tice toga, dok je meni vrhunac bio prisustvovat nekoliko naših lan turnira...

Uz dvije igre si proveo 4000 sati? Tebi to ne djeluje uznemirujuće?

Freak Show Inc.
17 godina
DrNasty kaže...

Samo za usporedbu, 2080 sati je godišnji fond sati nekog ko radi 8h dnevno.

Molim nastavite. :D

A ako npr radiš od 2007 godine onda ti je fond sati dnevno 1.5h, slabo radiš jel? ovdje nitko nije napisao da je odigrao 2000h u godini dana to bi ipak bio masakr zesci :(

17 godina
moderator
toxic kaže...

A ako npr radiš od 2007 godine onda ti je fond sati dnevno 1.5h, slabo radiš jel? ovdje nitko nije napisao da je odigrao 2000h u godini dana to bi ipak bio masakr zesci :(

Masakr je dati jednu godinu radnog staža nekoj igri, kako god okreneš. Ti si dao dvije (za dvije igre).

Usporedba sati je da bi se stekao dojam koliko čovjek mora raditi u godini dana da bi nabio tu normu.

Koliki je period, to je nebitno, puno je u apsolutnom iznosu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 12:41 (DrNasty).
17 godina
Friday kaže...
toxic kaže...
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

L O L

pa tak je to...

Uz dvije igre si proveo 4000 sati? Tebi to ne djeluje uznemirujuće?

Pa i nije... bitno je u kojem vremenskom roku si to odigrao, cod 4 sam igrao do izlaska hon-a a hon dalje, sa time da nisam igrao niti jednu drugu igru.

15 godina
toxic kaže...

pa tak je to...

kvantiteta nije kvaliteta ali definitivno pridonosi :) poglej samo male kosooke drugare iz republike kine, od 24 sata dnevno on žulja 12 sati sc2. nije se on rodio sa 450 cpm.a u pristima :) ipak nemoj pretjerivati sa 1000+h cw.ova jer to nitko nema, u najboljim godinama kada se cs cw slagao preko mirc.a u roku 15minuta mozda i da ali danas kada je cw jedna velika nepoznanica i ne bas. a bome ne sjecam se da je bc2 bf2 ili sada bf3 imao neki jaki mp cw comunity, barem ne ni blizu kao reci q3 ut cs.

dok se nekada cw 5on5 igrao u mom studenskom stanu di sam ja sjedio za friziderom a kolega uz sudoper na racunalima danas je LAN postao vrlo rijetka zivotinja, steta jer druzenje manje grupice ljudi uzivo je bila najbolja strana cijelog eventa. ni jedan ts,skype,voip to nece nikada moci nadopuniti. eh eh nostalgije :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
DrNasty kaže...
toxic kaže...

Masakr je dati jednu godinu radnog staža nekoj igri, kako god okreneš. Ti si dao dvije (za dvije igre).

Usporedba sati je da bi se stekao dojam koliko čovjek mora raditi u godini dana da bi nabio tu normu.

Koliki je period, to je nebitno, puno je u apsolutnom iznosu.

Sve zavisi ja također radim doduše moj radni fond sati je 35 sati tjedno...

Neki igraju 20 igara, dok sam ja igrao samo 2 u tih 5 godina, meni uopce nije puno izgubiti 2 sata dnevno na igru za racunalom kako god okreneš

17 godina
smiglcro kaže...

kvantiteta nije kvaliteta ali definitivno pridonosi :) poglej samo male kosooke drugare iz republike kine, od 24 sata dnevno on žulja 12 sati sc2. nije se on rodio sa 450 cpm.a u pristima :) ipak nemoj pretjerivati sa 1000+h cw.ova jer to nitko nema, u najboljim godinama kada se cs cw slagao preko mirc.a u roku 15minuta mozda i da ali danas kada je cw jedna velika nepoznanica i ne bas. a bome ne sjecam se da je bc2 bf2 ili sada bf3 imao neki jaki mp cw comunity, barem ne ni blizu kao reci q3 ut cs.

dok se nekada cw 5on5 igrao u mom studenskom stanu di sam ja sjedio za friziderom a kolega uz sudoper na racunalima danas je LAN postao vrlo rijetka zivotinja, steta jer druzenje manje grupice ljudi uzivo je bila najbolja strana cijelog eventa. ni jedan ts,skype,voip to nece nikada moci nadopuniti. eh eh nostalgije :)

Gle ja sam klanski poceo igrat od prakticki 100h mp-a (cod4) i mogu reci da sam najbolje partije pruzio kada sam imao 1500+h

15 godina
toxic kaže...
smiglcro kaže...

Gle ja sam klanski poceo igrat od prakticki 100h mp-a (cod4) i mogu reci da sam najbolje partije pruzio kada sam imao 1500+h

ukoliko se ne varam rekao si 1500h+ CW.ova ne casual fraganja. tu sam rekao da pretjerujes.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice