Ne razumijem kakve problema imate..
imam 560ti i nikad mi se igra nije srusila ili bilo sta trece.. 295.73 za win7 x64
Ne razumijem kakve problema imate..
imam 560ti i nikad mi se igra nije srusila ili bilo sta trece.. 295.73 za win7 x64
Ako netko ima one sulude CTD situacije zbog nvidia kartice probajte zadnje beta drivere. Ja sam isprobao sve moguće gluposti koje postoje na netu ali zadnji beta driveri su mi jedini pomogli...
Na 560ti mi se znalo crashat pa sa novim beta driverima vise ne, onda sam nabavio 580 i sad mi se crasha jos vise, directx neki error, i jedino sto stvarno pomaze je smanjivanje takta gpu-a...
Meni na GTX 580 koje god drivere stavim radi dobro, par fps-a gore dolje ali nekakvi crashevi i slično. Radi ko podmazano
Kad vise ne budu imali na lageru 580ku saljem na reklamaciju
Evo konačno sam skinuo BC2,tako da javi draž na koji ćemo server večeras.
Malo sam igrao taj BC2 i ima nekih stvari koje mi se više sviđaju nego u BF3.
Nisu ništa fantazirali s 20 različitih scopeova,pa svim živim piz*darijama šta sad nabacaš na pušku.
Nema glupih prigušivača za sačme a niti scopeova 4-12x kao sad u BF3 LOL
Manja su slova kad nekog ubiješ i nemaju tako jaku boju,nego ono ugodnu za oko.
Heliće je 10x teže voziti nego u BF3.(ne kažem da je to prednost)
Sviđa mi se što je od snajpera metak brz i kad ispucaš vidiš malu bijelu točkicu,a ne u BF3 je taj metak velika bijela spora točketina.
Nema onih čudnih laggova
Jedino su oružja ružna.puj
A najviše ta dovršenost,optimiziranost.
Još uvijek mi je BF3 bolji(noviji :)),al ima BC2 one neke jeb*ene stvari.
Evo konačno sam skinuo BC2,tako da javi draž na koji ćemo server večeras.
Malo sam igrao taj BC2 i ima nekih stvari koje mi se više sviđaju nego u BF3.
Nisu ništa fantazirali s 20 različitih scopeova,pa svim živim piz*darijama šta sad nabacaš na pušku.
Nema glupih prigušivača za sačme a niti scopeova 4-12x kao sad u BF3 LOL
Manja su slova kad nekog ubiješ i nemaju tako jaku boju,nego ono ugodnu za oko.
Heliće je 10x teže voziti nego u BF3.(ne kažem da je to prednost)
Sviđa mi se što je od snajpera metak brz i kad ispucaš vidiš malu bijelu točkicu,a ne u BF3 je taj metak velika bijela spora točketina.
Nema onih čudnih laggova
Jedino su oružja ružna.puj
A najviše ta dovršenost,optimiziranost.
Još uvijek mi je BF3 bolji(noviji :)),al ima BC2 one neke jeb*ene stvari.
Boje su generalno puno, puno bolje i oku ugodnije. U BF3 sve "vrišti" preko pola ekrana kad nekog ubiješ, imena squada stalno smetaju,...
I mape, mape su maštovitije i bolje u BC2
Bc2 ima igrivost i dušu...bf3 je nema, bf3 je samo novi engine i pretrpanost customizacijama. Što nije ni loše tako jako...ali kad pogledaš bc2 sve je jednostavno i lako i baš zato je tako igriv.
bf3 samo počeo igrati tdm kanale od jada koliko je dopi.zdio.
Jel se vama u BF3 događa da vas često izbaci van s porukom: "Battlefield3 has stop working!" Jer meni ovo ide polako na živce, svaku 2. me izbaci...
Jel se vama u BF3 događa da vas često izbaci van s porukom: "Battlefield3 has stop working!" Jer meni ovo ide polako na živce, svaku 2. me izbaci...
To se znalo događati s ruskom verzijom. Ako imaš rusku verziju onda ti je najefikasnije rješenje da uzmeš englesku.
Mene u bc2 koji sam igrao neki dan uzasno zivcira usporenost igraca. navikao sam na sprint.
U Bc2 kao da trcim u bf3,bez stisnutog sprinta.
To se znalo događati s ruskom verzijom. Ako imaš rusku verziju onda ti je najefikasnije rješenje da uzmeš englesku.
Imam englesku -.-'
Ma živcira me...
Imam englesku -.-'
Ma živcira me...
Onda daj programu bf3.exe administratorske ovlasti.
Mene u bc2 koji sam igrao neki dan uzasno zivcira usporenost igraca. navikao sam na sprint.
U Bc2 kao da trcim u bf3,bez stisnutog sprinta.
Puno su ubrzali bf3 u odnosu na bc2 što je da je.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32366710/1/299434675/ http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32365166/1/299434675/ par Čiterski :D
Evo i jainstaliram bc2.. ako bum mogao pobjeći ženi i malome dolazim..
I na koji server idemo rokat BC2, ja sam spreman.
I na koji server idemo rokat BC2, ja sam spreman.
U 22:00,strpite se malo.
Evo upravo sam nabavio jos 4 gb rama stavio i ne mogu vjerovat pa što je stvarno toliki boost iz 4 na 8gb? npr u pojedinim scenama mi fps narastao dosta npr sada sam igrao na mapi sa 32 igraca inace igram sa 16 igraca i fps mi je dolazio do 70 prije nije prelazio 60 nikad... dok mi je min fps znao biti 40 a ovdje mi sad nije islo ispod 45 niti u jednoj sceni..
inace dajte mi recite koje oruzje se najbrze reloada?
m16, as val, m416,
Evo upravo sam nabavio jos 4 gb rama stavio i ne mogu vjerovat pa što je stvarno toliki boost iz 4 na 8gb? npr u pojedinim scenama mi fps narastao dosta npr sada sam igrao na mapi sa 32 igraca inace igram sa 16 igraca i fps mi je dolazio do 70 prije nije prelazio 60 nikad... dok mi je min fps znao biti 40 a ovdje mi sad nije islo ispod 45 niti u jednoj sceni..
inace dajte mi recite koje oruzje se najbrze reloada?
Ista stvar i kod mene, a ljudi ne vjeruju da je takav boost
M16
Javelin baserape sa djdomiem i assassin-cro :D
Caspian Border "antena"
Pozdrav.
Imam problem, nakon pola sata igre bf3 počne trzati.
Jel se to možda nekome več događalo .
Evo odigrao malo bc2. Dobio nemesis na co7 i meni dosta. Morat ću češće zaigrati, vidim da ovi 50lvli padaju ka ludi :)
ja u bf3 jos nisam dobio ace pin i ace squad, nakon dugo vremena neigranja bc2, udjem jednom i nakon jedne partije, dobijem ace pin i ace squad, i nakon toga za bf3 izdvojim samo pola sata, tek toliko da udjem, jer volim ogromne mape, evo sad se bio razigrao u bc2, nebjasnjivo bolja atmosfera, napetije i bolji igraci u bc2 nego u bf3
Jeb*eš BC2,idemo na BF3.
Evo odigrao malo bc2. Dobio nemesis na co7 i meni dosta. Morat ću češće zaigrati, vidim da ovi 50lvli padaju ka ludi :)
ja u bf3 jos nisam dobio ace pin i ace squad, nakon dugo vremena neigranja bc2, udjem jednom i nakon jedne partije, dobijem ace pin i ace squad, i nakon toga za bf3 izdvojim samo pola sata, tek toliko da udjem, jer volim ogromne mape, evo sad se bio razigrao u bc2, nebjasnjivo bolja atmosfera, napetije i bolji igraci u bc2 nego u bf3
Pa to je ono što tvrdim. Bc2 ima igrivost, dušu...nešto što bf3 neće nikad, a dobivam thumbs down, a svi znaju da sam u pravu. Bar oni koji su duže igrali bc2
Odlična partija maloprije Metro CQ. Igra se na puno ticketa, 1000 mislim... dečki su nas rejpali od početka, imali i 300-400 ticketa viška, čak je i Malicium neko vrijeme igrao s nama al nismo niš mogli uzet. Onda smo nekako uzeli Cafe, nekoliko ih se proguralo do Platforme pa smo ih okružili. Na kraju smo mi njih rejpali al bilo je gusto do samog finiša, 11 ticketa viška
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32387210/1/364136146/