Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Ima gro igrača ali zato ima i gro bugova.

Najbolje ti je ak imaš neku ekipu s kojom bi igrao.

A sigurno ti se isplati. Ova igra će bit dosta dugotrajna, DLC-ovi će izlaziti sve do sljedeće godine.

Ako se odlučiš prodati neće ti biti teško.

13 godina
neaktivan
GreaT kaže...

Pozdrav, želim pitati isplati li se kupovati ovu igru SADA, ima li puno igraca (hrvatskih), ima li bugova ili bilo kakva sitnica vrijedna spomena. {#}

Hrvatskih igrača ima dosta.

Uglavnom su ti problemi vezani za Battlelog(valjda znaš što je to). Tipa crash i nekakav error ili treba 5 minuta da uđe u server itd. Ali sve u svemu ako ti to ne smeta i ako imaš dovoljno jak PC THEN GO FOR IT {#}

BF3 Nick: hrci1950
15 godina
GreaT kaže...

Pozdrav, želim pitati isplati li se kupovati ovu igru SADA, ima li puno igraca (hrvatskih), ima li bugova ili bilo kakva sitnica vrijedna spomena. {#}

Ako ćeš kupovati radi hr igrača onda bježi glavom bez obzira jer ovdje skoro da vlada cod mentalitet, ko je bolji. Kupi igru radi sebe, igraj i uživaj, ali radi hr communitiya ne, jer ne postoji.

15 godina
neaktivan
CoreByte kaže...
GreaT kaže...

Hrvatskih igrača ima dosta.

Uglavnom su ti problemi vezani za Battlelog(valjda znaš što je to). Tipa crash i nekakav error ili treba 5 minuta da uđe u server itd. Ali sve u svemu ako ti to ne smeta i ako imaš dovoljno jak PC THEN GO FOR IT {#}

Pa slodono kliknes na "moj PC" pa vidis dal je dovoljno jak.

like a boss xD
15 godina
Battlefield 3

PROBLEM!

Posjedujem BF3 (RU) i poslje jednog updatea imam black screen. Ja ubacim paket i patch za eng jezik ponovo, ali igra i dalje ima black screen.

Pokušao sam ju obrisati ali ne ide. Jednostavno piše da se "priprema" i samo nestane prozor. Ako ju brišem ovako, izravno sa diska, piše mi ono da nije uspjelo i mogu "try again" "close".

Mogu li što napraviti da ne brišem igru, a ako ju moram brisati, moram formatirati disk )=

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ja neznam kako ovaj bf računa bodove, ali već sam skupio ne dovoljno nego 2 i pol tisuće bodova više nego mi treba za novi rank i ništa. Gledam i čudim se {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 11:03 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

...hebi ga nakon ovakvih pričica po forumu...fejsbuk je postao dosadan {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja neznam kako ovaj bf računa bodove, ali već sam skupio ne dovoljno nego 2 i pol tisuće bodova više nego mi treba za novi rank i ništa. Gledam i čudim se {#}

Odigraj još nešto i bude sve u redu.

K4lim3ro
13 godina
neaktivan
xyan kaže...
Cyber_Freak kaže...
Presmijesno mi je i ne mogu da se pomirim sa cinjenicom sa neke djevojke igraju BF3... Ili je previse ruzna pa sjedi kuci,ili trazi k...... Trece ne znam sta bi moglo biti.... ;)

to nije kao prvo njegovo misljenje, nego ga je samo reproducirao.

2. to da treba nauciti ciljati odi si cervantesu kazi, ne neni.

3. i kao onaj tko je to rekao, i neno, nisu u pravu, jer SK.gaming female odjeljak su sve prave pice (CounterStrike)

4. dosadno mu je na poslu, ipak je petak XD

Ne kuzim odakle Cervantes u ovoj prici,i sta ste njega uzeli za primjer gadjanja ne kuzim!?Molio bi da mi ovi vrsni strjelci to objasne?

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Hmmm, nije ti matematika jaca strana.

[✔] Your mom 1/1
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ali bar nisam čiter ko pirat.{#}

Pirat je PRO.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
14 godina
Battlefield 3

Molio bih ako mi tko može reći procjenu za Bf3 => Prodao bih je.

Bf3 + B2K DLC. Više manje sve otključano (osim par sniperi) - uzeo preko origin za 450kn -.-'

Gore mi je još i Crysis te Crysis Warhead (pa može i to u računicu, ali zasebno; par kuna vjerojatno).

Tnx :D .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
tigerija kaže...

Bf3 + B2K DLC. Više manje sve otključano (osim par sniperi) - uzeo preko origin za 450kn -.-'

Gore mi je još i Crysis te Crysis Warhead (pa može i to u računicu, ali zasebno; par kuna vjerojatno).

~200-250kn

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

kako me nervira onaj retardirani suppression efekt

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ma daj tigerija, nece valjda odustati od bf3?

Nemoj biti pica, dodji da igramo :)

[M|C] ex_Co7
13 godina
Battlefield 3

Pozdrav ekipa,jel netko prodaje (ili zna nekog) BF3 LE key,frend napokon kupio pristojnu karticu pa da se napokon zajedno pomlatimo!

Hvala!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

co7 zaš niste nikad rematch one ZZ likove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
xyan kaže...
Cyber_Freak kaže...
Presmijesno mi je i ne mogu da se pomirim sa cinjenicom sa neke djevojke igraju BF3... Ili je previse ruzna pa sjedi kuci,ili trazi k...... Trece ne znam sta bi moglo biti.... ;)

to nije kao prvo njegovo misljenje, nego ga je samo reproducirao.

2. to da treba nauciti ciljati odi si cervantesu kazi, ne neni.

3. i kao onaj tko je to rekao, i neno, nisu u pravu, jer SK.gaming female odjeljak su sve prave pice (CounterStrike)

4. dosadno mu je na poslu, ipak je petak XD

Ne kuzim odakle Cervantes u ovoj prici,i sta ste njega uzeli za primjer gadjanja ne kuzim!?Molio bi da mi ovi vrsni strjelci to objasne?

bezveze, jedino njega znam od mladje ekipe tam u pis-u pa sam ga napisao. nema ljudina kaj prozivati nenu, btw. uostalom, ne kuzim to preseravanje s aimom. ako te netko pobjedi u rundi, to valjda znaci da je bolje gadjao, zar ne? nebres uzet m-com, zastavicu, ili nesto trece, ako ne gadjas bolje!?!

15 godina
xyan kaže...

bezveze, jedino njega znam od mladje ekipe tam u pis-u pa sam ga napisao. nema ljudina kaj prozivati nenu, btw. uostalom, ne kuzim to preseravanje s aimom. ako te netko pobjedi u rundi, to valjda znaci da je bolje gadjao, zar ne? nebres uzet m-com, zastavicu, ili nesto trece, ako ne gadjas bolje!?!

Taktika uvijek može pobijediti snagu, samo pitanje koliko dobro je uigran jedan tim,a koliko nadmoćniji drugi.

Moja ekipa na bug turniru je igrala protiv jačih strijelaca i izvukli smo ili iks ili dobili čak, jer smo se kao nešto malo i pripremili. Ekipa koja ide samo na snagu je smiješna, ajde protiv nekog neuigranog ok, ali protiv ozbiljnije uigrane ekipe nema šanse.

15 godina
neaktivan

Ja mislim da je problem sto se tice nene(nemoj se uvrijedit samo kazem ono sto vidim) da kad pogledas njegove snimke prije onog svega sto se zbilo, skidao je muhu u letu, i sad poslije ima dosta razlike sto se tice gadjanja i samih pogodaka, i ja mislim da zato neki govore da nemoze pogodit ni slona.

I ovo prepucavanje preko foruma tko bolje gadja i sl . skupite se na jednom ts-u i  jednom zauvijek  recite jedni drugima sta imate rec, jer ovako navlacenje preko foruma je besmisleno i pravite jednu jako neugodnu atmosferu u HR communityu gdje svi samo gledaju dali tko vara u igri.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 20:52 (Y2K2).
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Ja mislim da je problem sto se tice nene(nemoj se uvrijedit samo kazem ono sto vidim) da kad pogledas njegove snimke prije onog svega sto se zbilo, skidao je muhu u letu, i sad poslije ima dosta razlike sto se tice gadjanja i samih pogodaka, i ja mislim da zato neki govore da nemoze pogodit ni slona.

I ovo prepucavanje preko foruma tko bolje gajda i sl . skupite se na jednom ts-u i  jednom zauvijek  recite jedni drugima sta imate rec, jer ovako navlacenje preko foruma je besmisleno i pravite jednu jako neugodnu atmosferu u HR communityu gdje svi samo gledaju dali tko vara u igri.

Hvala bogu netko pametan nesto da kaze.Slazem se sa svime sto si rekao...Moj prvi video su snimke prije patcha onoga sto je sve promijenio sto se tice setup-a na puskama..Iskreno sa M16a3 skoro da ni neigram na publicu jer odma neki pisu cheater etc.Igram u zadnje vrijeme sa AS VAL-om za koju mislim da je po meni puska br.2 u igri.Da patch reversaju ja bih opet onako gadjao bez ikakvih problema.

No poslije tog famoznog patcha sam morao mijenjati setup-e na puskama  koji mi sad bas i ne leze da budem iskren.Pravim slicne scorove kao i onda,ali nije to vise to...Na daljinu ne mogu k... pogoditi,priznajem,ali na blizinu (close combat) jos uvijek sam isti a mozda cak i malo poboljsao,a to mi je najbitnij segment za 4vs4 i 5vs5 infantry only.Osobno,ne smatram se nekim dobrim igracem,mozda malo iznad prosjecnog igraca,ali boze moj,nije nitko savrsen i jos nisam upoznao savrsenog igraca u Hrvatskoj.

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

i jos nisam upoznao savrsenog igraca u Hrvatskoj.

Evo sad jesi.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 15:47 (pirat).
14 godina
Co7 kaže...
tigerija kaže...

A pa igram Diablo III. :D

Šta će mi sad Bf3. :(

Nabavi D3 :D.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 16:00 (fila2208).
16 godina
neaktivan
tigerija kaže...
Co7 kaže...

A pa igram Diablo III. :D

Šta će mi sad Bf3. :(

Nabavi D3 :D.

Ajde, ajde... :)

Nabavit cu, pa necu te valjda pustiti da sam igras :P

[M|C] ex_Co7
15 godina
Battlefield 3

exco7 zaš niste išli rematch sa ovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Pozdrav,

molio bi djelatnike HV-a koji aktivno igraju ovu igru (ako ih ima) da mi se jave privatnom porukom. THX

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tko jos nije, neka si instalira BFBC2 za sutra.

Neka sve bude spremno za jednu epsku borbu :)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta ću bezveze instalirat BC2 kad niko sa mnom ne bi ni BF3 igrao -.-'

7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice