Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

igro jucer i pojavi se onaj vas neno (ak je to on?neno666 ili tak nesto).. gadjo me preko pol mape kroz zidove {#} na karkandu (pobjedjivali i lik doso i nacito sam okrenuo cijelu partiju, 50/ 5 je imo scor dok sam bio tamo pa mi se zgadilo)

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 8:38 (=xfact=).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
=xfact= kaže...

igro jucer i pojavi se onaj vas neno (ak je to on?neno 666 ili tak nesto).. gadjo me preko pol mape kroz zidove {#} na karkandu (pobjedjivali i lik doso i nacito sam okrenuo cijelu partiju, 50/ 5 je imo scor dok sam bio tamo pa mi se zgadilo)

ah neno, nekada totalni njub danas sam preokrece partije... old school stara čiterčina {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
moderator
Battlefield 3

Daj Neno, bar isključi gađanje kroz zidove. {#}

4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

jel to neno produzio pretplatu na x22? {#}

-BiH-slackspace

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam mozda sam u krivu ali to jos nisam vidio u b3. osim citera koji su bili brzo banani .. no dobro ja napustio partiju pa ko ih j.be .. inace nisam los al ovo je bilo too much

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XD vidim netko ima nostalgiju za Santu barbaru :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
=xfact= kaže...

neznam mozda sam u krivu ali to jos nisam vidio u b3. osim citera koji su bili brzo banani .. no dobro ja napustio partiju pa ko ih j.be .. inace nisam los al ovo je bilo too much

Ma pusti Nenu. Ja sam ti glavni čiter. Da samo vidiš kako ubijam ljude sa G3A3 i M145 scopeom. Ni zidovi im ne mogu pomoć. {#} 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neno čiter.fora mi ga je tak zvat.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
=xfact= kaže...

igro jucer i pojavi se onaj vas neno (ak je to on?neno666 ili tak nesto).. gadjo me preko pol mape kroz zidove {#} na karkandu (pobjedjivali i lik doso i nacito sam okrenuo cijelu partiju, 50/ 5 je imo scor dok sam bio tamo pa mi se zgadilo)

Kad procitam ovakve izjave samo se nasmijem..Jer ne vrijedi se prepirati sa nekim tko dodje na server i ima score 7:20.Jucer si optuzio na tome serveru barem 10 igraca,plakao si 20 minuta i na kraju si otisao jer su ti ljudi pisali da si noob.. I sta sad ja da ti kazem? Ja igram tu mapu na tom serveru svaki dan barem 3 sata,a ti si prvi puta dosao.. A za ovo preko pola mape kroz zidove,stvarno si panglu... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
=xfact= kaže...

Kad procitam ovakve izjave samo se nasmijem..Jer ne vrijedi se prepirati sa nekim tko dodje na server i ima score 7:20.Jucer si optuzio na tome serveru barem 10 igraca,plakao si 20 minuta i na kraju si otisao jer su ti ljudi pisali da si noob.. I sta sad ja da ti kazem? Ja igram tu mapu na tom serveru svaki dan barem 3 sata,a ti si prvi puta dosao.. A za ovo preko pola mape kroz zidove,stvarno si panglu... ;)

zamjenio si me ocito sa nekim.. no nobro svejedno.. ti si pro!{#}

xfact
13 godina
=xfact= kaže...

Nije da bf3 generalno nema čitera, no teško je o tome uopće zaključivati jer ne znaš kako je stvar izgledala s njegove strane - možda si bio spotan i vidljiv na mapi (ljudi na pub serverima često zanemaruju protivničke MAV-ove), ako su te meci pogađali iza uglova to je famozni lag i hitreg koji je jednostavno takav. Ljudi su se ''naskilali'', znaju sve rupe gdje se neprijatelj može sakriti, imaju po nekoliko tisuća killova s nekim oružjem i gađaju s njim ko blesavi. Protivnikov dobar dan u kombinaciji s tvojim lošim također lako dovede do takvog score-a, još ako si u timu koji je loš jednostavno si na*ebo. I nemoj zaboraviti da je BF3 još uvijek prilično bugovita igra (neki bi rekli još više nakon zadnjeg patcha :P). Ja nisam za baciti pa sam imao i puno lošijih učinaka. Najbitnija stvar u cijeloj priči je da samo papci misle kako je K/D nešto spešl, postoji razlog zašto se igrači rangiraju po bodovima.

Ono što je očigledan problem kod nene je što ovdje na forumu prilično nevješto skače i vrijeđa ljude (mislim, ''panglu'', lol) - možda da se potrudi oko umijeća komuniciranja onoliko koliko se trudi oko umijeća pucanja :P; ipak, on dobije svoje regularne tambzapove čak i kada ljude naziva glupanima pa vjerojatno misli da je sve ok i u tom odjeljenju.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ja sam za to sto sam mu rekao "panglu" dobio zuti karton. Iako to nisam mislio na taj nacin..To je vise iz zajebancije,sale,zato sam i stavio smjeska da se ne naljuti.. Da sam to stvarno mislio napisao bih mu jednostavno "glupane" i na kraju posta stavio napomenu da mi moderator da zuti karton... Stvar je u tome sto ima vas ovdje da svako na svoj nacin shvaca post..Razumijem to,nije svaciji mozak isti,i nije kod sviju iq isti,tako da uvijek dodje do nesporazuma,prepirki itd.E tako isto se desava u igri..Ubio me ovako,ubio me onako,ubio me magnumom jednim metkom,ubio me kroz kutiju,iza coska,bla bla bla..Ljudi,jel vi shavcate da mi zivimo u Hrvatskoj gdje je internet zesca banana i uz to igramo igru koja ima milijun bugova??I onda se cudimo iz dana u dan zbog sumnjivih situacija,lagova,bugova i ostalih gluposti... Malo samo mozak treba ukljuciti,nista vise... ;) Ispricavam se xfactoru,nisam nista ozbiljno mislio rijecju "panglu",shvati to kao salu.... :) A to za thimbs up-ove,ma zaboli me tuki....Ne lozim se na to kao vecina ovdje,koji bi i guze dali za zvjezdicu na Bug forumu... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 11:49 (Cyber_Freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

http://blogs.battlefield.com/2012/05/inside-dice-tweets-from-the-battlefield/

Dakle od hrpa pitanja, bitnih pitanja poput, ex rounda za rpk, supressiona, raznih bugova i glitcheva, lik odgvori 5 pitanja, i to tako nebitnih i obivous. Koji debili, ali stvarno debili neam riječi. Nisam palio bf3 već par dana nit kanim, zbilja mi je dozlogrdio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Polako mi se gadi ova igra. Više nema normalnih servera, svugdje nekakve zabrane, admini iskompleksirana dječurlija koja se igra boga i kroji pravila kako se trenutno njima sviđa. Ako nema admina raj za čiteraj. Došlo je čak do toga da jućer dobijem kick, a da uopšte nisam ušao u igru. Kikao me admin, razlog: kill strick over 50, dok se učitavala mapa. Jadno od strane Dice-a što dozvoljava takve promjene u setupu igre da to više nije BF nego COD, i još kad izađe ovaj novi dlc i admini zabrane sva oružja onda ćemo igrati kur... i pišati po protivniku dok se ne utopi. Opet će biti čitera koji piju pivu i sve će nas upišati kad nama ponestane municije.

K4lim3ro
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Kendo kaže...

Polako mi se gadi ova igra. Više nema normalnih servera, svugdje nekakve zabrane, admini iskompleksirana dječurlija koja se igra boga i kroji pravila kako se trenutno njima sviđa. Ako nema admina raj za čiteraj. Došlo je čak do toga da jućer dobijem kick, a da uopšte nisam ušao u igru. Kikao me admin, razlog: kill strick over 50, dok se učitavala mapa. Jadno od strane Dice-a što dozvoljava takve promjene u setupu igre da to više nije BF nego COD, i još kad izađe ovaj novi dlc i admini zabrane sva oružja onda ćemo igrati kur... i pišati po protivniku dok se ne utopi. Opet će biti čitera koji piju pivu i sve će nas upišati kad nama ponestane municije.

Lol na ovo, ali slažem se sa većinom navedenog. Razlog tome ti je codonizacija bf koja paše većini igrača, ali ne bi bila potpuna da se ne zabranjuje sve živo. m26 zabranit, to podržavam jer je exploit i glitch, ali ostalo...čemu. Odmah se sjetim cod4 i servera no martydom, no jugger, no bunnyhop, no g3, no last stand....i tako dalje i tako dalje. Ovaj bf se ponajviše dobro prodao jer dosta liči na cod što ea i paše jer im je bitno uzdrmati tržište i uspjeli su. Prijašnji bf su bili bf bez praktički trunke coda...iz ovoga cod pršti na sve strane. Nije ovo loša igra, dapače, ali uništili su je do kraja sa glupiranjima i pokušaja kopiranja coda...ali dobro, to pali raju i to raja kupuje.

17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Polako mi se gadi ova igra. Više nema normalnih servera, svugdje nekakve zabrane, admini iskompleksirana dječurlija koja se igra boga i kroji pravila kako se trenutno njima sviđa.

Napisao sam na temi o BUG serveru, ali evo da i ovdje ubacim. Upravo zbog ovoga.

Ja u principu u favoritima imam nekoliko servera koji mi najviše pašu:

1. [RC] Conquest | All Maps | 1000 Tickets | Votemap - standardni Vanilla CQ server, 64 slota, 1000 tiketa, vrti votemap. U principu skoro identično BUG serveru. Pun je praktički 24/7, doslovno.
  2. =BG=Company TDM/CQ - ujutro TDM, do određenog broja igrača a kasnije veliki CQ. Nisam puno tamo igrao, jer uglavnom igram na nekim od ostalih, ali solidan je server.
  3. Webhallen 01 Conquest - veliki CQ, samo Vanilla. Nema pravila, najklasičniji setup koji postoji.
  4. Webhallen 09 Conquest B2K Maps - isto kao gore samo B2K mape.
  5. Webhallen 14 Rush - rush s rotacijom svih Vanilla mapa, nema pravila i generalno uvijek super zabavno.
  6. Webhallen 18 Rush B2K Maps - sve kao gore, samo B2K mape.

Osim ako me moji piceki odvuku negdje drugdje, na neki inf.only za pice ili ako igramo SQ Rush, uglavnom sam na jednom od ovih servera.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
isto tako mrzim sva pravila koja nesto zabranjuju.... Cak sam na nasem serveru u zadnje vrijeme manje poceo igrat jer smo uveli par pravila... Nas BC2 je mozda zato skoro 1g bio u top 10 servera na svijetu... Imali smo tri pravila koja i nisu nesto branila: no bradley do 4vs4, no TK and Hacking... Server je bio pun 24h po vise tjedana.........
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Cyber_Freak kaže...
Ja sam za to sto sam mu rekao "panglu" dobio zuti karton. Iako to nisam mislio na taj nacin..To je vise iz zajebancije,sale,zato sam i stavio smjeska da se ne naljuti.. Da sam to stvarno mislio napisao bih mu jednostavno "glupane" i na kraju posta stavio napomenu da mi moderator da zuti karton... Stvar je u tome sto ima vas ovdje da svako na svoj nacin shvaca post..Razumijem to,nije svaciji mozak isti,i nije kod sviju iq isti,tako da uvijek dodje do nesporazuma,prepirki itd.E tako isto se desava u igri..Ubio me ovako,ubio me onako,ubio me magnumom jednim metkom,ubio me kroz kutiju,iza coska,bla bla bla..Ljudi,jel vi shavcate da mi zivimo u Hrvatskoj gdje je internet zesca banana i uz to igramo igru koja ima milijun bugova??I onda se cudimo iz dana u dan zbog sumnjivih situacija,lagova,bugova i ostalih gluposti... Malo samo mozak treba ukljuciti,nista vise... ;) Ispricavam se xfactoru,nisam nista ozbiljno mislio rijecju "panglu",shvati to kao salu.... :) A to za thimbs up-ove,ma zaboli me tuki....Ne lozim se na to kao vecina ovdje,koji bi i guze dali za zvjezdicu na Bug forumu... ;)

Dakle, napisao si više-manje ono što sam i ja rekao iznad (u vezi laga i bugova), uz dodatak da nečije tumačenje tvojih unutarnjih refleksija dok mu pišeš ''glupane'' ovisi o njegovoj inteligenciji. Od tvojih misli mi vidimo samo dio koji staviš u post na forum, stoga je moj savjet tebi da također ''malo uključiš mozak'' i shvatiš da nama nisu vidljive tvoje unutarnje refleksije, a kada nekoga tako okarakteriziraš on ima jednako pravo to shvatiti kao uvredu. Ako nešto nisi mislio, onda to ne napišeš - vidiš, malo samo mozak treba uključiti, ništa više...;)

Što se tiče servera, ja volim otići gdje danny igra pa ga stalkati po mapi - jednostavno sam perverzan :P

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:10 (ElektričnaOvca).
15 godina
Battlefield 3

Jedino ne kužim te webhallen i dfa i te servere, konstantno su puni, ali konstantno,  a server ko i svaki drugi, čak se i vrijeđa, flejma i njuba, ali server j pun kad god pogledma favorite. Community je valjda prejak ili šta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Razlog tome ti je codonizacija bf koja paše većini igrača, ali ne bi bila potpuna da se ne zabranjuje sve živo. m26 zabranit, to podržavam jer je exploit i glitch, ali ostalo...čemu. Odmah se sjetim cod4 i servera no martydom, no jugger, no bunnyhop, no g3, no last stand....i tako dalje i tako dalje. Ovaj bf se ponajviše dobro prodao jer dosta liči na cod što ea i paše jer im je bitno uzdrmati tržište i uspjeli su. Prijašnji bf su bili bf bez praktički trunke coda...iz ovoga cod pršti na sve strane. Nije ovo loša igra, dapače, ali uništili su je do kraja sa glupiranjima i pokušaja kopiranja coda...ali dobro, to pali raju i to raja kupuje.

Tako sam i ja razmisljao, al sam se onda sjetio... zasto?

Koji je razlog da ljudi vise vole trcati po uskim hodnicima i napucavat se, uglavnom stalno po istim mapama, a ne sjesti u helic, tenk, avion, vozit se po ogromnim mapama i zajedno s nekolko frendova branit zastave i osvajat nove?

Kao da dobijes priliku se napucavat besplatno paintball ili sjesti u pravi tenk i provozat se!

Ono, paintball je nesto najbolje sto sam do sad igrao, ali sjesti u tenk, i osjecat tu snagu??

Dobro, malo sam pretjerao u u sporedbi.. ali pitanje ostaje.

Da.. znam, nema toliko akcije.. ali onaj feeling kad vozis nesto od te masinerije... ili kad igras timski pa nesto postignes...

Ne znam, izgleda da nas jako malo tako razmislja...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Webhallen opće nije community kao takav.

Puni su zato što nema pravila, nema bedaka od admina i to je to.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad ti zvjezdice sa forumima postanu prioritet onda si stvarno panj.btw kakve su to famozne "zvjezdice"? stvarno nikad čuo za takvo nešto

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

http://blogs.battlefield.com/2012/05/inside-dice-tweets-from-the-battlefield/

Dakle od hrpa pitanja, bitnih pitanja poput, ex rounda za rpk, supressiona, raznih bugova i glitcheva, lik odgvori 5 pitanja, i to tako nebitnih i obivous. Koji debili, ali stvarno debili neam riječi. Nisam palio bf3 već par dana nit kanim, zbilja mi je dozlogrdio.

Naravno opet se bave balansom oružja a glupostima tipa da ti krene animacija kad ciglu preskačeš...turski ples sa nožem kad ti ne zakolje tipa a dođeš mu s leđa....hit detection...bla bla o tome ništa.

Sve mi se više čini da oni to niti neće popraviti.

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
17 godina
Battlefield 3

Ajmo igrati Rambo Mode:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
=xfact= kaže...

Nije da bf3...

da svaka cast na postu.. ali eto radje napustim partiju kad nejde.. kazem mozda sam u krivu ali nije sad ni bitno.. nisam mislio nit imao namjeru generalno nekog optuzivati..pozz{#} neno sry! ;)

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:21 (=xfact=).
15 godina
Danny_HR kaže...

Webhallen opće nije community kao takav.

Puni su zato što nema pravila, nema bedaka od admina i to je to.

Pa i bug je bio no rules i bez bedaka od admina....

CyberDemonVZ kaže...

Koji je razlog da ljudi vise vole trcati po uskim hodnicima i napucavat se, uglavnom stalno po istim mapama, a ne sjesti u helic, tenk, avion, vozit se po ogromnim mapama i zajedno s nekolko frendova branit zastave i osvajat nove?

Kao da dobijes priliku se napucavat besplatno paintball ili sjesti u pravi tenk i provozat se!

Ono, paintball je nesto najbolje sto sam do sad igrao, ali sjesti u tenk, i osjecat tu snagu??

Da.. znam, nema toliko akcije.. ali onaj feeling kad vozis nesto od te masinerije... ili kad igras timski pa nesto postignes...

Po meni je to dosta kriv sam cod i takve manje igre di se puno trči i ima akcije. Jer svi smo navikli rushat iz coda, ja osobno ne puštam sprint praktički nikad, ali nikad ja nisam kriv kad umrem već uvijek mater pada nekom drugom, ali kad sam otkrio te tenkiće heliće i to moram reći da sam se preporodio. Kombinirati, igrti timski, ako si heli, štitiš svoj tenk itd. Uživancija čista. Napucavanje po bazzaru je dosadno i jadno ili metrou. Ne razumijem ekipu koja spama metro 24/7. Ugl. ekipa hoće akciju i hoće rushat, zato i izdaju novi dlc sa malim  mapama jer znaju što ljudi hoće, ond aće izbacit onaj armored malo da se vrate korijenima i taman je igra onda pred kraj godine gotova jer su i sami rekli da joj predviđaju 12-18 mjesei trajanja.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Usporedba ti nema veze s vezom, ali vidim i ti si to svatio.

Što to se nemože igrat timski i u TDM ili SDM?

Znači što se vama ne sviđa to ne možete razumjet.

BF3 je odlična igra upravo zato što se svi mogu nać u njoj, ako voliš vozila odi na CQ ako ne inf only i točka.

Eto vidiš i ja mogu svatit da netko voli tenkiće, avione i druga vozila, svakom njegovo.

Jedino što obožavam u TDM je da moš i sam nešto napravit, kad nema frenda da ti pokriva guzicu dok u CQ malo teško, pogotovu ako ne voliš autićke. ^^

14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Naravno opet se bave balansom oružja a glupostima tipa da ti krene animacija kad ciglu preskačeš...turski ples sa nožem kad ti ne zakolje tipa a dođeš mu s leđa....hit detection...bla bla o tome ništa.

Sve mi se više čini da oni to niti neće popraviti.

ma samo da poprave hit detection i hit delay  ,sve ostalo mogu progutat

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Vakaka kaže...

Usporedba ti nema veze s vezom, ali vidim i ti si to svatio.

Što to se nemože igrat timski i u TDM ili SDM?

Znači što se vama ne sviđa to ne možete razumjet.

BF3 je odlična igra upravo zato što se svi mogu nać u njoj, ako voliš vozila odi na CQ ako ne inf only i točka.

Eto vidiš i ja mogu svatit da netko voli tenkiće, avione i druga vozila, svakom njegovo.

Jedino što obožavam u TDM je da moš i sam nešto napravit, kad nema frenda da ti pokriva guzicu dok u CQ malo teško, pogotovu ako ne voliš autićke. ^^

OK, nema potrebe za suptilnim vrijedjanjem :)))

Ok, reci ces da nisi ni pomislio na nesto takvo, al je ocito :)

Pa igram ja TDM i SDM i zabavan je.

Ali u recimo Conquestu imas i djelove mapa na kojima to mozes radili  ali + vozila + timska igra.

Mene je samo zanimalo zasto ljudi koji igraju samo npr TDM ne vole ostale modove.

Dosadno? Prevelike mape i premalo akcije? Losi su u vozilima pa ih vise ne mogu smisliti? Ne mogu se koncentrirati na borbu prsa o prsa ako oko njih lete helici i avioni?

A i ako netko vec igra samo TDM, zasto ne odabere COD? Jer BF3 ima lijepsu grafiku?

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma samo da poprave hit detection i hit delay  ,sve ostalo mogu progutat

Sto se tice hit detectiona, dosta ljudi kao primjer da nije ispravan daje ovo:

"Gadjam nekog, iscrtavaju se krizici da ga pogadjam, on me ubije i ispise mi da mu je health na 100%!?"

Ako se iscrtavaju krizici znaci da hit detection radi kako treba.

A sad, to sto je on i dalje na 100%, to je ocito nekakva druga greska.

A sto se tice bas pravog hit detectiona, kako mozes biti siguran da ne radi, posto svako oruzje ima nekakav spread koji ti ne vidis kad pucas?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 13:03 (CyberDemonVZ).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice