Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

problem sa mirilis actionom?!? kada renderiram, video mi odreze na oko minutu? gledam ono wtf?

Zenge, ne isplati ti se to za bf3 samo raditi, ali ovisno je sve o tome kolika je cijena ove druge kartice....

a koliko bi bile preformanse poboljšane??govorim o postocima.a onak oko soma i pol kuna,

bolje nemoj onda, preskupo je to. pa u prosjeku crossfire oko 80 postotna poboljsanja ima, ali ako novu kupujes, ond aje to previse. radije prodaj staru, pa kad malo 7870 pojeftini, uzmes nju za to sve skupa...

čekaj crossfire daje u prosjeku 80 postotna poboljšanja?? jako puno moram reći...vidiš nisam to znao...zanimljiva informacija :) lol dok mi 7870 pojeftini igrat ću bf5 :)

17 godina
Battlefield 3

Malo sam se namjerio tenkovima i RPG/SMAW-om na heliće.

Eto par isječaka:

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Evo jučer i prekjučer smo odigrali sa MC-jevcima jedno 6-7 fun warova 5vs5. Čisto malo da se utreniramo za ligu i mogu reći da je bio odličan trening. Odlične runde i borbe su bile, još samo da nabacimo 8vs8 kak smo se dogovorili! {#}

Ja sam jučer malo snimao pa evo prva runda sa Bazaara. Nek nitko ne zamjeri možda zbog nekih psovki, to je čisto u žaru borbe! {#}

16 godina
moderator
xyan kaže...

problem sa mirilis actionom?!? kada renderiram, video mi odreze na oko minutu? gledam ono wtf?

Imaš full verziju mirillisa?

Switch kaže...

To si snimao na half-size?

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

To si snimao na half-size?

Ma na half size da. Ne ispadne dobro snimak na full size. Baš ću to još malo danas isprobati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 11:07 (Switch).
16 godina
moderator
Switch kaže...

Ma na half size da. Ne ispadne dobro snimak na full size. Baš ću to još malo danas isprobati.

Trza ili?

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
Switch kaže...

Trza ili?

Ma u igri tolko ni ne trza nego kad pogledam video koji sam snimio ne valja. Ili trza ko blesav ili zvuk nije sinkroniziran i takve gluposti. Budem još to malo isprobao.

Trebnutno mi na half size sve super štima samo eto kvaliteta bi mogla biti bolja.

17 godina
neaktivan
Mene je to isto žderalo pa sam ga na kraju odj*bao. :)
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
Switch kaže...
pirat kaže...
Switch kaže...

Trza ili?

Ma u igri tolko ni ne trza nego kad pogledam video koji sam snimio ne valja. Ili trza ko blesav ili zvuk nije sinkroniziran i takve gluposti. Budem još to malo isprobao.

Trebnutno mi na half size sve super štima samo eto kvaliteta bi mogla biti bolja.

Meni je ista stvar bila sa MSI Afterburnerom.

I na kraju je ispalo da je kriv player ili codec!

Tj, sve se dobro snimilo, samo je krivo prikazivano kad sam ga gledao :)

Uglavnom, probas prebaciti na Youtube i onda odgledati, on ce ga prebaciti u svoj format (koji sigurno gledas bez problema na 1080p)

Ili ako imas nek dobar program za obradu videa, ucitaj u njemu i prebaci u drugi format.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa šta je onda najbolje koristiti?? jer sa frapsom ni trza dok snimam (neznam možda nisam dobre postavke postavio,pa ako nekom nije promblem da samo stavi SS postavka ) dok mi je msi afterburner istekla prekjučer licenca :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Switch kaže...

Nek nitko ne zamjeri možda zbog nekih psovki, to je čisto u žaru borbe! {#}

Nisu to nikakve psovke, moj sinko...

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa šta je onda najbolje koristiti?? jer sa frapsom ni trza dok snimam (neznam možda nisam dobre postavke postavio,pa ako nekom nije promblem da samo stavi SS postavka ) dok mi je msi afterburner istekla prekjučer licenca :/

Pa meni je mirillis najbolji i nemam nikakve probleme s njim.

Od codeca imam k-lite mega pack i to je to.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 11:48 (pirat).
17 godina
TomoR kaže...

Malo sam se namjerio tenkovima i RPG/SMAW-om na heliće.

Eto par isječaka:

Najbolji AA u igri, vs helija, je i dalje M1 ili T90,heh! {#}

Ovdje mi je puno teže ga skinuti sa RPGom nego  u BC2, u biti fali mi Carl Gustav {#}

17 godina
Battlefield 3

Ja sam jucer testirao Bandicam, Playclaw i MSI afterburner za snimanje i nekako mi Bandicam ima velik FPS drop , bespotrebno zakomplikovan kod snimanja (ne snima kad kliknes hot key nego moras kliknuti na prozor koji zelis snimati...to je ok ali bespotrebno komplicira stvar kod igara...), dobra strana Bandicama je sto ima prilicno dobru kompresiju tj snimljeni videi su puno manji od frapsovih.... Kad sam snimao sa playclawom kao da je imao manji fps drop ali nisam mogao pregledati video....samo zvuk sam imao... velicina fajlova je bila malo manja nego kod frapsa... kod MSI-a je ok snimao ali ne znam koji je fps drop jer ne mogu ga natjerati da mi prikaze fps... velicina videa je veca od Bandicama ali je opet manja nego kod frapsa.. Nekako mi je MSI za sad najbolji jos samo da skontam sto nece da fps prikazuje....

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa to ti je beta 2.2.0 istekla.

Imaš punu, besplatnu verziju 2.2.0. Skini nju.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

LOL :)

Ko ti kriv kaj si vgasil apdejt

;)

Izasla je nova verzija (FULL) Afterburnera, a ti izgleda imas betu kojoj je naravno istekla licenca.

Skini novu verziju i sve ce ti raditi. Cak jos i bolje.

ovajonaj kaže...

kod MSI-a je ok snimao ali ne znam koji je fps drop jer ne mogu ga natjerati da mi prikaze fps... velicina videa je veca od Bandicama ali je opet manja nego kod frapsa.. Nekako mi je MSI za sad najbolji jos samo da skontam sto nece da fps prikazuje....

MSI Afterburner (a vjerojatno i Bandicam) ima opciju podesavanja kompresije. Kako onda mozes uporedjivati?

Ako je po defaultu veci fajl, povecas kompresiju.

Ako si vec povecavao, onda povecaj jos malo :)

A sto se tice dislaya, stavi kvacicu u opcijama od MSI Afterburnera za svaku opciju koju zelis da ti se ispisuje - Show in On-Screen Display:

http://i482.photobucket.com/albums/rr185/notty222/msigputem.png

(Ja imam Logitech tipkovnicu s dislayem, pa mi je jos bolje, na njoj mi se ispisuje a ne na ekranu)

I onda samo provjeri u ikonici u trayu (Afterburner pokrece dva programa) dal ti je ukljuceno da se prikazuje na ekranu. Mozes satviti i Detection  - High

http://img.techpowerup.org/100518/Capture692.jpg

Uglavnom, meni je MSI Afterburner daleko najbolji:

-besplatan

-kod mene nema nikakav frame drop

-ja odlucujem o velicini fajla

-ujedno je i najbolji program za monitoring i overclock graficke kartice

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 12:38 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 3

ma problem je sto mi je opcija na msi afterburneru za frame rate zasivljena... ne mogu je oznaciti... hajd kad dodjem kuci postavicu sliku da vidis...

a ima jacina kompresije tj jacina kvalitete ali msi ima samo mjpeg kompresiju a bandicam ima vise vrsta...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ovajonaj kaže...

ma problem je sto mi je opcija na msi afterburneru za frame rate zasivljena... ne mogu je oznaciti... hajd kad dodjem kuci postavicu sliku da vidis...

a ima jacina kompresije tj jacina kvalitete ali msi ima samo mjpeg kompresiju a bandicam ima vise vrsta...

Te kompresije ne treba dirati uopce..Ja sam neki dan testirao i snimao preko play clawa i s~ebao snimke totalno... Al na greskama se uci...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan
meni je PlayClaw vrh... Kad sam si namjestio postavke ne gubim ni jedan FPS dok igram.... Kvaliteta video isjecka je savrsena. Neki dan sam snimao TDM rundu od nekih cca 1h bez ikakvih problema, a fajl je bio velik samo 50gb... Recimo da u frapsu taj fajl bi bio najmanje 150gb i dosta problema sa igrom u tih 1h sata snimanja igre,,,,
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
Battlefield 3

Dugo me nije bilo, nisam imao internet :P
Ugl. mogli bi ovaj vikend se nać u nekoj partiji :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa meni je mirillis najbolji i nemam nikakve probleme s njim.

Od codeca imam k-lite mega pack i to je to.

da, puna verzija, ali nije placena (ako me razumijes) - sad sam je deinstalirao i uzeo opet trial i sve 5 ono....budem ja to rendao danas na mp4 i na vecu kvalitetu pa provucem jos kroz vegas

13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
meni je PlayClaw vrh... Kad sam si namjestio postavke ne gubim ni jedan FPS dok igram.... Kvaliteta video isjecka je savrsena. Neki dan sam snimao TDM rundu od nekih cca 1h bez ikakvih problema, a fajl je bio velik samo 50gb... Recimo da u frapsu taj fajl bi bio najmanje 150gb i dosta problema sa igrom u tih 1h sata snimanja igre,,,,

Nastimao sam si i ja..Ali isao testirati da vidim jel moze jos bolje.. Ispala katastrofa..Tamo pod sound sam iskljucio da audio spoji u jednu i steteo mix opcija mislim da se zove,u videu kao da alieni pricaju,katastrofa... To znam da vise nikad necu dirati.. A video compression?To vise nikad necu pipnuti,pogotovo one jezgre i codec... Bolje ostaviti default.. Btw,kako si ti sredio opcije?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
ovajonaj kaže...

Ovo sam nasao na netu.

Click Settings, then the Monitor tab.

In the list "Active hardware monitoring graphs" scroll down to Framerate and click the gray icon to the left of the text. Now some grayed out settings beneath will activate and you should tick the boxes left of "Show in On-Screen Display" and "Show in tray icon". Now press OK.

Na poslu nemam Afterburner pa ne mogu isprobati.

13 godina
Cyber_Freak kaže...
ovajonaj kaže...

Te kompresije ne treba dirati uopce..Ja sam neki dan testirao i snimao preko play clawa i s~ebao snimke totalno... Al na greskama se uci...

Ne treba ih dirati u Play Clawu.

Mislim da MSI Afterburner rade tipovi iz Nvidie (cudno da podrzava ATI kartice {#} )

A posto nema frame dropa vjerojatno sama kartica odradjuje kompresiju. Pretpostavljam da sve novije kartice imaju hardversku kompresiju - kodiranje i dekodiranje.

Tako da bilo sto prckas po kompresiji u Afterburneru, to nema doslovno ama bas nikakve veze s programom, stabilnoscu ili samim snimkama (osim vidljivije kompresije).

Uglavnom, svaki program na odredjenom racunalu nece raditi savrseno, zato ih ima i toliko.

Npr, bilo sto da sam podesio u opcijama (tjedan dana igranja) PlayClaw mi je smanjio FPS za oko 10-30!

I po meni najveci nedostatak Afterburnera: ne mozes snimati svoj glas. Samo zvukove iz igre, i drugih igraca ako ste na npr. TS-u.

Ok, mozes snimati i svoj glas ali trebas ukljuciti da cujes sam sebe u opcijama od zvucne :)

17 godina
Battlefield 3

ceco koje su ti to postavke da ne gubis ni jedan fps dok igras a da ti je video dobre kvalitete? mozes li postati screenshot postavki pa da vidim da i ja tako probam namjestiti...

Ali ako mozes bas sve postavke da prikazes...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
budem postavio kad mi prebace web prikljucak u novi stan... Cekam b net vec tjedan dana
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo malo sam snimao jucer, ispricavam se na kvaliteti, druge snimke ce biti bolje

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina

citiram iz ovog videa "ïdi mu skrati bananu" :D vrh lol

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Evo malo sam snimao jucer, ispricavam se na kvaliteti, druge snimke ce biti bolje

vidim da 2x480 rade posao :)

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
xyan kaže...

vidim da 2x480 rade posao :)

rade rade, dakako. Problem mi je u rendanju najvise, posto sa Mirillisom snimam, moram prvo u njemu izrendat. i sve bi bilo ok da imam kupljenu licencu, ali nemam, pa mi kao renda cijeli video, a izrenda 1 min u konacnici i tak. Uzel sam sad trial, ali nisam imao zivaca rendat posteno, i 800mb uploadat, jer mi do ujutro nebi zavrsilo. al budem veceras, sienu. sad sam rendo u mirillisu na najvecu kvalitetu, pa sam kroz vegas proveo i OK je :D 888mb samo, 20 min.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice