Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

žasi stari da ti netko pukne acc. U što se ovaj bf community pretovrio, u krađu accova i haksore. Šteta, mislim ne sjećam se da je itko imao nekih problema na bc2 ili starim bf. Ovo je sve kriv battleog i krvavi origin i njihovi još ''djevičanski'' zaštitni sistemi.

BF accounti su se krali još u BF2, ne brini. Nema to veze s Battlelogom.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
15 godina
Danny_HR kaže...

BF accounti su se krali još u BF2, ne brini. Nema to veze s Battlelogom.

Ne birnem ja, nego kažem da je otkako je battleloga da poplava krađa. Jednostavno je navesti godine i ime i te spike i dobješ pass ili tako nekako netko mi je pričao.

Činjenica je da se ljudi ne znaju zaštititi ali činjenica je da dice boli rac i da im sigurnosni sitemi ne valjaju qurca-

13 godina
1.Lovac kaže...

Al dajte jel se može resetirat sve i počet ispočetka?

Kad si na Battlelogu s lijeve strane imas zuti kvadratic gdje pise Feedback & Support.

Probaj kontaktirati nekog i izmisli nesto zasto bi htio da ti sve vrate na nulu.

Al nemoj reci da si kupio rabljeni account, mislim da je to po njihovim pravilima zabranjeno.

Nego, nisi napisao kako si rjesio otvaranje Worda umjesto Firefoxa :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo da samo napisem za xyana... dabogda proklet bio, nikad nikoga ubio osim sam svoga.... da ti svaka puska zavrsi kod cige na okretistu.. da ti zena bude igrala svaki buduci dio BF a ti djecu cuvao... da ni corke vise ne mozes pucat ... pogotovo ovaj g(ey)3A3... ni veterane ne postujes bar sekundu dok mu promocija traje...{#} ovako sam ja uspio uzivat u najvecem cinu bf 3 razbojnice..... http://img838.imageshack.us/img838/6048/bf320120502195251.png

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 20:16 (ceco22).
Moj PC  
17 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

pasmaters roknem lika u glavu i skine mu nesta sitno

wtf, da ga gađam u muda mozda bi ga brze ubija dammit

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

evo da samo napisem za xyana... dabogda proklet bio, nikad nikoga ubio osim sam svoga.... da ti svaka puska zavrsi kod cige na okretistu.. da ti zena bude igrala svaki buduci dio BF a ti djecu cuvao... da ni corke vise ne mozes pucat ... pogotovo ovaj g(ey)3A3... ni veterane ne postujes bar sekundu dok mu promocija traje...{#} ovako sam ja uspio uzivat u najvecem cinu bf 3 razbojnice..... http://img838.imageshack.us/img838/6048/bf320120502195251.png

Nemoj tu zlatninu pokazivat okolo, polakomit će se ljudi {#}

Btw, čestitke.

BF3: Bombovich
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kad si na Battlelogu s lijeve strane imas zuti kvadratic gdje pise Feedback & Support.

Probaj kontaktirati nekog i izmisli nesto zasto bi htio da ti sve vrate na nulu.

Al nemoj reci da si kupio rabljeni account, mislim da je to po njihovim pravilima zabranjeno.

Nego, nisi napisao kako si rjesio otvaranje Worda umjesto Firefoxa :)

Ma nikad mi se support neda slat, nikad nigdje nisam dobio dobre i konkretne odgovore i boli me briga... Možda kad se malo popravim pošaljem tiket :P

A word sam rješio na način da sam otvorio ff i kopirao link od igre i tako ušao, a ne preko ikone  :D

15 godina
Battlefield 3

Jbte što je ovo već par dana nikoga na serveru. Ajmo uru-dvi {#}

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

GZ ceco i stvarno oprezno sa zlatninom, sad je zlato na cijeni - postat ces trazena roba za susret zguza :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

drago mi je da sam ja bio taj :D hvala ti, spremio sam po favorites stranicu XD

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

poz ekipa kupujem bf3 LE acc-e il key-eve .. ponude na pp  ...

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
teo7 kaže...

poz ekipa kupujem bf3 LE acc-e il key-eve .. ponude na pp  ...

Iman ti ja dva keya po 50 kuna ili jedan key za sto kuna, jednom dnevno prodajen dva puta dnevno, tri puta na dan ujutro i uvečer, prodajen dva ključa tri ili četiri jednom ujutro i navečer, kupiš dva ili tri jednom dnevno jeftinije ili dva za skuplje jednom dva put dnevno.

Dobar!

[M|C] 7emper_fi
17 godina
moderator
Battlefield 3

Sad sam čuo da su članovi XXX klana sinoć imali neki trening i izgubili žestoko. Kaže mi lik koji je čuo od lika kojem je pričao sestrić koji je vidio na burazovom monitoru da su im ljudi puštali killove i na kraju ih opet pobijedili.

Ovi prijetili da će čitove paliti.

Šta vi kažete, jeste li vi šta čuli?

:otpije gutljaj kafe:

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 8:36 (DrNasty).

11 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Sad sam čuo da su članovi XXX klana sinoć imali neki trening i izgubili žestoko. Kaže mi lik koji je čuo od lika kojem je pričao sestrić koji je vidio na burazovom monitoru da su im ljudi puštali killove i na kraju ih opet pobijedili.

I ja sam nešto slično čuo samo sa suprotne strane. Od tetke  iz Amerike, pa njene prijateljice stric, čuo da je njegov unuk vidio kako prijatelji iz škole crtaju domaću zadaću sa tom temom {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Yep..Ja sam igrao prve 2 mape (Damavand i Wake ),bilo je 3:1 za njih... Mirotvoratz i Sandman me izownali kao malog majmuna,zivci mi pukli pa sam se disconnectao,usao Xyan umjesto mene.. Kakav je dalje rezultat bio,to stvarno ne znam.. Djabe aim ako ekipa igra timski i takticki.. Nisam losije odigrao kao sinoc.. Svaka cast XII klanu,igrate super...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
nooir kaže...
Dobar!

Meni je ipak najbolji onaj na trećem mjestu. Gađa za nepovjerovat {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 9:20 (Soldier977).
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
DrNasty kaže...

Yep..Ja sam igrao prve 2 mape (Damavand i Wake ),bilo je 3:1 za njih... Mirotvoratz i Sandman me izownali kao malog majmuna,zivci mi pukli pa sam se disconnectao,usao Xyan umjesto mene.. Kakav je dalje rezultat bio,to stvarno ne znam.. Djabe aim ako ekipa igra timski i takticki.. Nisam losije odigrao kao sinoc.. Svaka cast XII klanu,igrate super...

pa znas i sam da sam ja nas najbolji igrac,i uspio zadrzati barem status quo...Dobri su i Sandman i mirotvoraz, i bruno, i spawnbeacon Slackspace :D

Seine crossing - nisu ni prvi prosli, mi smo dosli do drugog (ak se ne varam)

Kharg island - mi attackeri - prvi prosli i onda je ekipa pocela odustajati, pa smo popularno zvani dedamus i ja sami igrali protiv njih 4, nismo se ni lose drzali buduci da sam ja uzel sv98

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 10:17 (xyan).
17 godina
moderator
xyan kaže...

Dobri su i Sandman i mirotvoraz, i bruno, i spawnbeacon Slackspace :D

Za Sandmana i mirotvorca se slažem, ali Bruncek i Slackcek? M'daj, da njih niste uspjeli naguziti da cvile? Mora da su se pice sakrile iza ove dvojice.

17 godina
Battlefield 3

u squad rushu je bitan timski rad... kad ostanes zadnji normalno da neces izletiti na cistinu, nego sacekati da se ostali spawnaju na tebe....

na wake islandu kad ste napadali nisam ni jednom pao {#}  , a vi napadate ko komarci na sijalice... i samo cujes bzz bzzz i {#} {#}

edit* na sienna crosingu niko nije prosao prvi mcom... Vi ste zamalo uspjeli,bio deadmouse unutra i ja bacio bombu i ubio ga i bilo 0 ticketa ali arman mcom i vec poceo zavijati i ja jedva uspio disarmati bukvalno u zadnjoj sekundi...

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 10:30 (ovajonaj).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

šta bi bilo bolje odabrati za origin id??

pravo ime ili neki izmišljeni nick?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
pravo ime plus ime oca... Tipa mate matic matin... Jos napises sve podatke sto mozes.... Jmg oib i sl.
17 godina
Phantom_HR kaže...

Nick koji ti najbolje odgovara, s obzirom da ti je Origin ID i ingame name u BF3.

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
ceco22 kaže...

drago mi je da sam ja bio taj :D hvala ti, spremio sam po favorites stranicu XD

samo se ti smij razbojnice... ja sam ti prorekao buducnost... ako ne vjerujes pogledaj sta mi kaze moja kristalna kugla.... http://img845.imageshack.us/img845/1509/umrirazbojnice.jpg

15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

u squad rushu je bitan timski rad... kad ostanes zadnji normalno da neces izletiti na cistinu, nego sacekati da se ostali spawnaju na tebe....

na wake islandu kad ste napadali nisam ni jednom pao {#}  , a vi napadate ko komarci na sijalice... i samo cujes bzz bzzz i {#} {#}

edit* na sienna crosingu niko nije prosao prvi mcom... Vi ste zamalo uspjeli,bio deadmouse unutra i ja bacio bombu i ubio ga i bilo 0 ticketa ali arman mcom i vec poceo zavijati i ja jedva uspio disarmati bukvalno u zadnjoj sekundi...

aha, sorry, zaboravio sam restart!

@ceco: nisam znao da sam assault lvl100 hehe, to je valjda onaj bug :D

@nasty: pa dobri su decki, di ces ih rapeat, kad ih ni ne vidis nigdje :D

14 godina
Battlefield 3

Premijera novoga videa iz moje produkcije:

Zaista koliko glup moras biti?

Nesto starije za sve one koji nisu vidjeli,ovaj rođo rastura:

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ja sam jucer igrao bez ikakve volje.. :) Sva sreca pa je trening bio. :) Meni je bila vise zeka peka.

Valjda cemo se opet zaigrat malo . ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Phantom_HR kaže...

Svoje real life ime, nadimak i posao. Dakle cop, electrician, butcher, tailor...tako da ti ime tvori jaku kombinaciju imena i tvog zanimanja da se svi ostali boje pri samom izgovaranju imena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 12:54 (fila2208).
17 godina
Battlefield 3

Sad mi se javila tajnica iz Dice-a, mali sneak peak novog melee weapona iz CQB-a! Strepiteee!!!! {#}

Moj PC  
18 0 hvala 2
16 godina
moderator
Basta kaže...

Sad mi se javila tajnica iz Dice-a, mali sneak peak novog melee weapona iz CQB-a! Strepiteee!!!! {#}

Čim vidim one bušilice iza naježim se.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
Basta kaže...

Čim vidim one bušilice iza naježim se.{#}

Kazes,tolko su te puta izbusili,da ti je vec muka od toga,ha? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice