...plugin u battlelogu za narcisoidne likove
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jbt, svi zaluđeni onim sq rush mečevima, umjesto da kao prave muškarčine dođu sa Bastom, Megamassom i sa mnom igrati klasični TDM pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.
Jbt, svi zaluđeni onim sq rush mečevima, umjesto da kao prave muškarčine dođu sa Bastom, Megamassom i sa mnom igrati klasični TDM pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.
Mi smo jučer slučajno upali s vama i što sam dobio za doček... Basta zbuksan k'o zadnja curica na prugi gore desno u travi leži tako da se nisam pošteno ni spawnao, a već me pokosio.
Nisam ni znao da se tamo može doći?
Uglavnom, DART se koristio nemilice pa sam i ja drugu rundu uzeo da probam to sranje... što reći, koju posluku porati... s pruge sam snajperiste skidao na onoj dizalici zgličane.
Eto, toliko o DART-u :)
BTW još nisam dobio report od druge partije na tom serveru?
Tko koristi dart je peder, curica, transeksualna gej curica.
Eto, tolko od mene. Pravi muškarci sa dlakavim prsima i jajcima igraju sa ostalim OP oružjima.
S Dartom sam uspio ono što ne može ni RPG ni C4: ubio sam jednim pucnjem 4 ljudi. DART FTW!
Tko koristi dart je peder, curica, transeksualna gej curica.
Eto, tolko od mene. Pravi muškarci sa dlakavim prsima i jajcima igraju sa ostalim OP oružjima.
Slično su mi kenjali pajdaši jučer na TS-u.
Čak se i magnum spominjao... a jedno i drugo sam koristio prije patcha.
Na MASS-u mi fale još 3 killa do 500 da završim, a magnum mi je tako lijep, osjećam se k'o Harry Callahan dok trčkaram s njim u ruci :)
Tko god koristi SKS imat će ga duboko u dupetu.
Ma nabijem te u dupe, ja idem u top 500 igrača danas, a ti se yebi.
U tom slučaju na sljedećem treningu ga koristim obvezatno :)
Šiljim po njemu iz je*ene strojnice i niš ga ne supressa, on zapuca na mene jednom i sve mi je blurano.
Šiljim po njemu iz je*ene strojnice i niš ga ne supressa, on zapuca na mene jednom i sve mi je blurano.
Skill.
On ti inače nosi naočale pa je naviknut na blur :)
Uf Dart moja nova ljubav.
Bome je magnum brutalan. Jučer sam ga prvi put malo probao.
Iz nekog razloga kada god sam skinuo nekog sa njim dobio sam nesavladivi poriv da ga poslje t-begam.
Mi smo jučer slučajno upali s vama i što sam dobio za doček... Basta zbuksan k'o zadnja curica na prugi gore desno u travi leži tako da se nisam pošteno ni spawnao, a već me pokosio.
'Bes ga, godine polako pritiscu pa moram nekad malo i odmorit, smotat pljugu, otvorit konzervu i ohanit malo.
Ako se za to vrijeme sta pojavi nesto na nisanu, naravno da skidam o'ma :)
Mogao sam reci da sam isao rijesit nekog snajperistu sto je bio tamo, pa se eto, tamo zatekao, ali ovako zvuci kulerskije
dobio sam nesavladivi poriv da ga poslje t-begam.
Kad smo kod t-baganja, al će mi se dado1410 nalizat jaja za ono knifanje i t-baganje jučer. MOra da ga je SKS raspi.zdio :D
Hehehe nema ništa ljepše nego kad se negdje zbuksaš dok pričaš na mob ili nešto klopaš, pa ti nalete 2, 3 tuljana i sve ih srežeš onako dok jednom rukom držiš miša, a sa drugom trpaš sarmu u usta.
'Bes ga, godine polako pritiscu pa moram nekad malo i odmorit, smotat pljugu, otvorit konzervu i ohanit malo.
Ako se za to vrijeme sta pojavi nesto na nisanu, naravno da skidam o'ma :)
Mogao sam reci da sam isao rijesit nekog snajperistu sto je bio tamo, pa se eto, tamo zatekao, ali ovako zvuci kulerskije
Aj, oprošteno ti je onda :P
Ma kasnije sam se prebacio kod vas jer su i moji bili s vama tako da ti se nisam stigao osvetiti reckanjem makar :P
Al, ulovit ću priliku valjda jednog dana za to?
dobio sam nesavladivi poriv da ga poslje t-begam.
Kad smo kod t-baganja, al će mi se dado1410 nalizat jaja za ono knifanje i t-baganje jučer. MOra da ga je SKS raspi.zdio :D
Ne brini srce, budemo te večeras t-begali grupno za uzvrat.
Jučer se zbuksam sa gay valom na A u kutu blizu rijeke i bušim ekipu na Seine,čujem tenk kako bruji i mislim nema teorije da se progura.izvirim u ads-u i Smiglonu na top naslonim glavu.ni kampat ne mogu! A Hellbyte me bušio sa dartom,kao pikado tabla trčim ove dane...

Napokon dolazi server side patch:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654781254560301/
Changelist
* Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds (This is the much wanted heatseaker fix) ---( hvala bogu :) )
* Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill) -- (steta, bilo je odlicno dok je trajalo )
* Tweaked tank armor strength --( odlicno, sad su tenkovi kao od kartona)
* MAV elevatoring fix, round 2; proning on the MAV will now disable it
* RCON admin.say command can send to individual players
* A few invalid map+gamemode combinations in maplist.txt could crash the server on startup; these combinations are now rejected instead
* RCON vars.serverDescription was not returning anything in R20 if the string was not set; this has been changed to return “” instead
* RCON player.onChat now reports the target player subset
* Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill) -- (steta bilo je odlicno dok je trajalo)
Jest bilo odlično đubradi u helićima :)
Go back to cod and play tdm, nuff said.
HC je za pice.
Ma primaš ti i na softu i na hc, pica si kako god okreneš, ja barem mogu igrati oba moda, a ne ići mortar na hc mode da se dobije medalja. Jel moguće da će proć jedna stranica bez fora vazelin, dupe i silovanje, tih srednjoškolskih fora sa tvoje strane? Edit: ne može, sad sam našao. A ok je, jednom valjda odrasteš.
btw.
Ma ok velim, ali za nekog muškarčinu kao što si ti, primaš i previše od većine ljudi ovdje. Mislim da je pustit nekog cod klinca na tebe da bi ti trebao vazelin, a ti si tako jako iskusan igrač i dugo igrač bf i glavna faca i car i nevjerovatno humorističan momak.
jbm im m.
Zauzeto, zovi malo kasnije.
Radije bi COD smeće nego HC, nuff said :P
Radije bi COD smeće nego HC, nuff said :P
great comeback bro, great. E ajde se nađi ovdje ne vidim te u prvih 16 uopće http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/29283420/1/349195466/...a ček ti igraš samo soft? cool story bro.
Cucak nam je nešto agresivan danas.
Bit će da je dobio krpelja valjajući se po travi?