- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nemoj trošiti vrijeme na singleplayer. Grozan je.
Pozdrav,
ajde da sada ne listam sve ove silne stranice, neka mi javi netko na pvt kako mogu srediti black screen za rusku verziju nakon instalacije zadnjeg patcha (1.8GB).
znam da sam zadnji x skidao fileovi i stavljao ih u bf3 folder pa pretpostavljam da bi nesto slicno trebalo i sada popraviti crnu sliku kod loadanja mape.
hvala
fuuuuuuuuj! ocemo baciti neku peticiju za Squad Wipe MEDAL!! ono wtf....the hardest thing to do in a game, and nothing to win?!?!
Ma to je najlakše za dobiti, ideš na neki empty server i čučiš dok usput radiš nešto korisno :)
na squad wipe sam mislio, i jos za ribbon trebas 2 puta to napraviti!?! ne vidim kako bi na praznom server to napravio

pozz zanima me gdje da kupim cd kljuc i koja mu je cijena
Haha, ok je SP, čak opet ima zayebancije COD serijala kao u BC2. Ovdje, kad trebaju ispitivati glavnog lika, on pita: Hoćete li me sad mučiti and stuff (onaj cod black ops nastavak), a oni kažu nešto u smislu da je sad drugačije, ono, nemoj biti smiješan :D
Haha, ok je SP, čak opet ima zayebancije COD serijala kao u BC2. Ovdje, kad trebaju ispitivati glavnog lika, on pita: Hoćete li me sad mučiti and stuff (onaj cod black ops nastavak), a oni kažu nešto u smislu da je sad drugačije, ono, nemoj biti smiješan :D
vidim jedna - dvije (prva i zadnja) rakijice su pale ujutro - nista te nisam skuzio
probo igrat 5-6h i mogu reci da je igra lagana pusiona.. osobito za pocetnike..nije bc2 ni do koljena..
yebes igru ako se nemoras barem malo potrudit na pocetku.
vidim jedna - dvije (prva i zadnja) rakijice su pale ujutro - nista te nisam skuzio
Trijezan mode ON:
Ok je SP za bf3.
U bc2 Sp-u su podyebavali COD, ona fraza sa pussy-ass puškama i heartbeat monitorima.
Ovdje, u bf3 SP-u, ima fora kad ispituju glavnog lika, on ih pita da li će ga mučiti, a oni mu kažu u smislu: Nemoj biti smiješan, sad su druga vremena.
Trijezan mode OFF/rukne rakiju iz boce.
Pozdrav,
ajde da sada ne listam sve ove silne stranice, neka mi javi netko na pvt kako mogu srediti black screen za rusku verziju nakon instalacije zadnjeg patcha (1.8GB).
znam da sam zadnji x skidao fileovi i stavljao ih u bf3 folder pa pretpostavljam da bi nesto slicno trebalo i sada popraviti crnu sliku kod loadanja mape.
hvala
Prvi post u temi te lijepo vodi na ovu stranicu. I treba ti samo onaj 2MB file:
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch
pozz zanima me gdje da kupim cd kljuc i koja mu je cijena
http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Limited-Edition-EA-Download-Manager.html
http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html
itd...
pozdrav svima. tema je velika i pretpostavljam da je bilo slicnih pitanja, ali nadam se da cu dobiti odgovor.
dakle, kupio bih bf3 sto jeftinije, a imati fizicki kutiju i dvd medij od igre mi nije bitno pa pretpostavljam da je kupnja cd-keya najbolji nacin da to ostvarim.
da li mi mozete savjetovati gdje je najjeftinije (i sigurno) kupiti bf3 cd-key bez da imam problema. da li se kupuje obican EU key ili sto? naime, ostalo mi je u sjecanju da postoje nekakvi ruski cd-keyevi s kojima se ne moze igrati na svim serverima ili ima nekakve zajebancije s njima, nemam pojma. to bih definitivno zelio izbjeci.
unaprijed hvala
edit: vidim da je tomo iznad mene taman dao neke odgovore dok sam pisao post. ako netko moze jos razjasniti tu situaciju s RU i EU i kakvim sve keyevima, na sto treba paziti i koji kupiti...?
kupi ruski ključ zajedno sa karkandom i onda ćeš samo jezik prerbacit na english, brzo lako, jeftino i jednostavno.
može mala pomoć, igrm Campaign i na onoj stazi "Kaffarov" ne mogu nikako proc onaj dio, mislim da je među zadnjima, na onom bzenu u kući kad mi dođe onaj lik i uperi pištolj u mene, ona animacija je i onda na druga vrata uleti neki lik i ne mogu ništa.Ništa stisnuti, sve je animacija i svaki put mi kaže - gotova misija.
može pomoć
da kad ti kaze koje slovo da kliknes nemoj klikat po njemu nego npr E klikni jednom E pa kad pise SPACE klikni jednom space,ne puno puta nego jednom.

Meni fali emplaced weapon ribbon. Jel ima neka dobra duša ili dvije da prelete helikopterom slučajno preko mog nosača, bez iskakanja? Pirat, Dado? :D
Rješit ćemo kasnije kad dođem doma.
P.S Poslao sam ti na PP broj računa na koji uplatiš 888kn za naše usluge.
na ovoj mapi strike at karkand se čuju cucki kad je prazna a nigdje ih nevidim,valjda su svezani u kući
na ovoj mapi strike at karkand se čuju cucki kad je prazna a nigdje ih nevidim,valjda su svezani u kući
A na Seine Crossing čuješ mačku. Oko zastave D na Conquest Large.
Navodno je neki DICE developer tu mačku baš snimio u Parizu...
haha moguce je svasta
...nije to ništa...naš team m8 hell čuje demone u slušalicama
a Dac upravo prodaje prava na distorziju iz svojih slušalica AC/DC-u
ako ima zainteresiranih za turnir sq rush,fali nam jedan igrač.svi su već manje više zauzeti tj. prijavili su se.koga zanima neko slobodno pošalje pp pa ćemo se se dogovorit. pozz

ima ko trenutno problema sa battlelogom??
Imam. Izgleda da se nesto srusilo kod njih :)
Imam i ja. A,frend igra upravo sada
karabit majka..ufff, prošla su ta vremena
ima ko trenutno problema sa battlelogom??
imam ja,
nedostupan je,
EDIT: vratio se
e ljudi zanima me samo, kako će battlefield 3 funkcionirati na 4-jezgrenom procesoru od 2,3 ghz jer vidim da su mu minimalni zahtijevi 2,7 ghz.
dali bi se zbog toga mogao pregrijavati procesor ili igra štekati??
e ljudi zanima me samo, kako će battlefield 3 funkcionirati na 4-jezgrenom procesoru od 2,3 ghz jer vidim da su mu minimalni zahtijevi 2,7 ghz.
dali bi se zbog toga mogao pregrijavati procesor ili igra štekati??
Ma mora raditi, ako je 4 jezgreni raditi će normalno.