mogu igrat gtaiv, nfs shift 2, tdu2, f1 2010, blur, cod bo itd. na med to low bez aa, a nemogu bf3?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima
Prvi puta se javljam na ovu temu, ma da je pratim vec dugo.
Ovako, posto sam ja pocetnik u svijetu Battlefielda, slabo se snalazim sa samom igrom, a i par stvari me zbunjuje
http://img851.imageshack.us/img851/9475/bf2f.jpg
kao sto vidite na slici, jedna ista puska (M27 IAR) nalazi se na dva mjesta u assualt klasi, i pise da nije otkljucana, a ustvari je otkljucana, isti slucaj i sa ovom drugom AKS- 74u, pise da nije otkljucana a jest.
I jos jedna stvar, gledam video na ovoj temi, govori o najboljoj puci u igri i spominje M16A3, ja uopste nemam te puske, ma da sam u igri vidio da ljudi koriste tu pusku sa tim imenom (M16A3), kod mene pise M16A4.
Edit: na slici sam pogresno zaokruzio pusku, znaci ispod te vidite da ima otkljucana M16A4 a tamo su dvije iste zakljucane
Pozdrav svima
Prvi puta se javljam na ovu temu, ma da je pratim vec dugo.
Ovako, posto sam ja pocetnik u svijetu Battlefielda, slabo se snalazim sa samom igrom, a i par stvari me zbunjuje
http://img820.imageshack.us/img820/3162/bf3up.jpg
kao sto vidite na slici, jedna ista puska (M27 IAR) nalazi se na dva mjesta u assualt klasi, i pise da nije otkljucana, a ustvari je otkljucana, isti slucaj i sa ovom drugom AKS- 74u, pise da nije otkljucana a jest.
I jos jedna stvar, gledam video na ovoj temi, govori o najboljoj puci u igri i spominje M16A3, ja uopste nemam te puske, ma da sam u igri vidio da ljudi koriste tu pusku sa tim imenom (M16A3), kod mene pise M16A4.
Edit: na slici sam pogresno zaokruzio pusku, znaci ispod te vidite da ima otkljucana M16A4 a tamo su dvije iste zakljucane
Otključana ti je za jednu stranu(npr. US ima M16, a RU AKS-47), kasnije otključaš da možeš koristiti na obije strane
evo sad sam probao onaj setup sa HB plus m26 mass i jednako je los-dobar kao u u pocetcima igre pa ne znam zasto kukaju... ocito su ga neki tek sad odkrili...
p.s jel vama nema sada svih battlereorta?
evo sad sam probao onaj setup sa HB plus m26 mass i jednako je los-dobar kao u u pocetcima igre pa ne znam zasto kukaju... ocito su ga neki tek sad odkrili...
Ma dobar je mass ali dart je puno bolji, a battle reporta mi fali valjda trećina otkako je patch izasao
ti imas ista sranj.. kao i ja,meni fali zadnji i jos neki
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28614979/1/349195466/
Evo jedna solidna partija, malo sjeli u tenka, dečki me pazili. Nije tek beskorisan, već sad zahtjeva puno više ''microinga'' :)
Moram priznat da mi se normal sve više sviđa, više hp kad me izgađa i preživim a da ne pričam kako puno pomogne spot i regen vozila. Malo vježbam za squad rush turnir ako bude uopće :)
Bulšit number van
Bullšit number tu (tu me u straj bilo ala neki horor el)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bEitX6aKIpo
I sada horor jedan, klasika.
od alfa verzije igre ga koristim.... prije sam imao uvijek 40m shotgun... kad sam nju skuzio... i koristim je uvijek jer prakticki imam dvije puskice... najdraza mi je kad je stavim ispod puskice tako da imam manji recoil nego za gripom... sto se nakon zadnjeg patcha jos vise primjeti.... a dart punjenje imam na svim shotgunima.... 870+dart je pakao... samo sto je 870 primarna puskica tako da odpada....
ostavio sam vojnicinu na suncu firestorma.... Ceka ostale da napune server... a ja dolazim na vecer da se igram laserima :)
Bulšit number van
Bullšit number tu (tu me u straj bilo ala neki horor el)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bEitX6aKIpo
I sada horor jedan, klasika.
Iz ovog gore se može zaključiti da je puno manje cheatera nego mi mislimo da ima.
Ali ovaj video "Cycles" je strava! Odlično urađeno.
ostavio sam vojnicinu na suncu firestorma.... Ceka ostale da napune server... a ja dolazim na vecer da se igram laserima :)
Ajmo pice, pridružite nam se. Al ponesite kremu za sunčanje, nešto je jako sunce danas, a osim toga Ceco i ja smo se previše zanijeli mažući jedan drugoga pa smo svoje potrošili.
Ups... nisam to trebao reći.
Meni se ovo stalno dešava sa nevidljivim protivnicima čak i na manjim udaljenostima... Ajde,sad barem znam da nisam jedini

A j*biga, ja ne mogu igrati na svome HP 5320m :)
ja imam vise sati cekajuci druge igrace nego sto igram
al opet vas OWNAM
Pitanjce!
Glasi: Da li se samo za prvih 50h svake klase osvaja medalja? jer ja sam sad proveo 105h kao assault i nista, ne vidim nikakve druge medalje? ako je tako to je cisti bullshit...

fuuuuuuuuj! ocemo baciti neku peticiju za Squad Wipe MEDAL!! ono wtf....the hardest thing to do in a game, and nothing to win?!?!
fuuuuuuuuj! ocemo baciti neku peticiju za Squad Wipe MEDAL!! ono wtf....the hardest thing to do in a game, and nothing to win?!?!
Ma to je najlakše za dobiti, ideš na neki empty server i čučiš dok usput radiš nešto korisno :)
Meni fali emplaced weapon ribbon. Jel ima neka dobra duša ili dvije da prelete helikopterom slučajno preko mog nosača, bez iskakanja? Pirat, Dado? :D
Meni fali emplaced weapon ribbon. Jel ima neka dobra duša ili dvije da prelete helikopterom slučajno preko mog nosača, bez iskakanja? Pirat, Dado? :D
Radije nađi nekog tko će biti u avionu i mamiti protivničke na tebe.
Ja pred neki dan tom metodom na Khargu dobio 3 ribbona :P
Ma neda mi se sjediti cijelu partiju da bi imao par killova. Ovako preko veze si sredim ribbon, čin i braniteljsku mirovinu.
probo igrat 5-6h i mogu reci da je igra lagana pusiona.. osobito za pocetnike..nije bc2 ni do koljena..
može mala pomoć, igrm Campaign i na onoj stazi "Kaffarov" ne mogu nikako proc onaj dio, mislim da je među zadnjima, na onom bzenu u kući kad mi dođe onaj lik i uperi pištolj u mene, ona animacija je i onda na druga vrata uleti neki lik i ne mogu ništa.Ništa stisnuti, sve je animacija i svaki put mi kaže - gotova misija.
može pomoć
može mala pomoć, igrm Campaign i na onoj stazi "Kaffarov" ne mogu nikako proc onaj dio, mislim da je među zadnjima, na onom bzenu u kući kad mi dođe onaj lik i uperi pištolj u mene, ona animacija je i onda na druga vrata uleti neki lik i ne mogu ništa.Ništa stisnuti, sve je animacija i svaki put mi kaže - gotova misija.
može pomoć
Moraš ga upucati, onog svog što ulazi. Ja sam to isto ponavljao više puta. Skužio sam da je igra u tim segmentima toliko blesava da traži jako malen dio vremena da pritisneš tipku, inače ponavljaš.
Ista stvar je i u onom wc-u kad moraš lika nožem ubosti i na kraju, kad se tučete kod auta.
Ma neda mi se sjediti cijelu partiju da bi imao par killova. Ovako preko veze si sredim ribbon, čin i braniteljsku mirovinu.
Pa usput ubiješ medalju za 2 sata u stationaryju.