Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.058.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
pirat kaže...
kalko1212 kaže...

Ja to riješim da pretisnem Esc, i vratim natrag poslje toga mi se to ne događa.

Probao sam,al nije pomoglo.

Mislim sa mi se jednom tako desilo, ali obicno pritisnem esc dva puta i bude ok.
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Mislim sa mi se jednom tako desilo, ali obicno pritisnem esc dva puta i bude ok.

Meni jučer ni ESC nije pomogao.

Al kolko sam čitao to se dogodi samo kad držite/stiščete Q i onda vas netko digne...

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
...u tvoj sveti serijal u kojem si mozda nekad BIO dobar...

Lol, ak se moram svrstati u neku kategoriju onda sam relativni newb u BFu serijalu. I nikako BF nije moj sveti serijal. Moj sveti serijal što se tiče MP FPSa je odavno uništen. Također nisam se nikad smatrao dobrim BF igračem.

Stoji da bi daleko više bi preferirao malo ozbiljniji BF kakav je bio nekad baš zbog igara koje sam prije igrao. Recimo da se BF3 usmjerio prema Project Reallityu a ne CoDu. Al kužim zašto nije. Ustalom onaj post su bile iste činjenice koje si ti sad napisao. Zarada i sl... samo napisane tonom nekog fanboya, to priznam. Doduše cilje je bio nastaviti se na ostale i malo bocnuti HCovce. Ništa drugo.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
Battlefield 3

Nakon konzultacije sa monsinjorom Nexusom, probao prvi put IAR nakon patcha sa starim attachmentima (grip + silencer) i to cudo i dalje fino dere, odma 18-0. Ocito mu supresija fino pase :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28101240/1/352154476/

Moram isprobat kako busi hellbajta {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 16:59 (Basta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Uzmi PKP PENCHENEG sa HOLO sightom, Foregripom i Flash Suppressorom i onda mi reci da je IAR bolji.
17 godina
odjavljen
1337Raptor kaže...

Nasty, u Battlefield tips stavi da inzinjeri se ne odaljavaju od ranjenog tenka, jer se cesto dogada.

I ako niste znali, reactive armor se moze popraviti nakon sto je unisten, kad je tenk na 100% helatha onda sa strana gdje treba biti reactive armor tu malo repair toolom drzite i vidit ce te da se stvorio opet.

šta je taj reactive armor? to u opcijama tenka biram

Basta kaže...

Nakon konzultacije sa monsinjorom Nexusom, probao prvi put IAR nakon patcha sa starim attachmentima (grip + silencer) i to cudo i dalje fino dere, odma 18-0. Ocito mu supresija fino pase :)

šta je grip?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
vjerojatno najbolji video Battlefield-a 3 ikad ... !!! molia bi vas da pogledate i uzivate - ovi bi tribalo u kina stavit ! http://m.youtube.com/watch?v=mQs0mNZva2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

^^

kakav je to link? nemogu otvorit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Uzmi PKP PENCHENEG sa HOLO sightom, Foregripom i Flash Suppressorom i onda mi reci da je IAR bolji.

ma pečing je super ako ces stajat malo dalje ali trcat s njim i rushat je malo teze,sad koristim rpk umjesto iar samo zbog 200 metaka

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
protjeran
Battlefield 3

0 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 3
Ma taj Threatty je skripter...
BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NiramX kaže...

Jel se isto moze kakvoćno rushat s njim?

Inace, mi ga na Ventu zovemo Pečenka (all rights registered by me :))

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da nema toliko bugova u ovoj igrici bilo bi cool vidjeti da ti oruzje zasteka npr. {#}  I da ima animacija kako ga mora reloadati ponovo. A da se to dogada ako 2-3 puta ostanes bez metaka u okviru a nisu reloadao.

Ali,to je samo san.. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Lol onda te ubije ovaj kome ne zašteka...bilo bi fora da vam obojici u međusobnom combatu zašteka pa bacite oružja i odma šakom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
drahic kaže...

Da nema toliko bugova u ovoj igrici bilo bi cool vidjeti da ti oruzje zasteka npr. {#}  I da ima animacija kako ga mora reloadati ponovo. A da se to dogada ako 2-3 puta ostanes bez metaka u okviru a nisu reloadao.

Ali,to je samo san.. {#}

Ili da se puši cijev, da se spali supressor itd. malo dodatnih realnost a igra bi dobila na ljepoti i zanimljivosti.

Sad smo iz zeze išli igrat squad dm, na nekom našem cro warriors serveru koji zjapi prazan koliko znam za njega. Uf mislio sam da nešto znam, ali nikako se prilagodit i trčat ko skvad. Stalno rusham kao debil i skvad je uvijek udaljen od mene...par puta smo uspjeli ono stormat zgradu fino i to, ali većina je letanje po mapi. Kad si onda pomislim da bi igrao war protiv nekoga pa lol razbili bi me ko .... ugl solidno i treba malo tako izvježbat, a taj server je bio prazan i napunili smo ga valjda prvi put u njegovom postojanju. Prva runda koju smo završili je bila 1002m duga lol :)

ugl. sretan uskrs svima.

i btw kod mene je pekčeneg godhand, nema tu rasprave, definitvno najbolja strojnica u igri, podmazao sam je i opet joj se pirlagodio. yebe mame opet :)

i btw astra pucaj sa kh2002 i m16a4 malo pa ćeš vidjet da štekaju. Jest da je bug, ali da si stvoriš dojam kako to izgleda i kako bi izgledalo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 18:02 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3
Problem...od jučer mi igra straaaašno šteka totalno neigrivo. Zašteka po par sekundi onda krene na 2-3 sekunde pa opet šteka...strava. Mislija sam da je lag, ali na svim serverima isto. Ima li itko takav problem ili ga je imao i kako ga riješiti? Prijedlozi? Hvala!
zeko73
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo da pitam sto je se dogodilo sa CBC.... evo uvijek prazan...... ?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

kud svi tud i mali mujo...

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan

Momci gdje mogu kupiti BF3 igricu u HR ! hvala, i sretan Uskrs

14 godina
Protecon kaže...

Momci gdje mogu kupiti BF3 igricu u HR ! hvala, i sretan Uskrs

Evo imaš je u Linksu. http://www.links.hr/?naziv=igra-za-pc-battlefield-3-fps&option=artikl&id_kategorija=650212&id_artikl=650.212.241

Sretan Uskrs svima koji ga slave! {#}

[G] Sapko
14 godina
neaktivan

Zanima me šta je battlefield 3 back to karkand ? To je extenzija?

14 godina
neaktivan
Basta kaže...
NiramX kaže...

Jel se isto moze kakvoćno rushat s njim?

Inace, mi ga na Ventu zovemo Pečenka (all rights registered by me :))

Kako da ne...jel sa krumpirom i lukom?

14 godina
Protecon kaže...

Zanima me šta je battlefield 3 back to karkand ? To je extenzija?

mislim da je ipak trolanje

Had a dream I was king, I woke up still king
17 godina
xyan kaže...

Kako da ne...jel sa krumpirom i lukom?

Njet... sa vrucim olovom.

17 godina
protjeran
Basta kaže...

Evo srćeko, negdje za uru ili uru i pol možeš probat moja jaja.{#}{#}

14 godina
ceco22 kaže...

A eto valjda je prošlo njegovo vrijeme...ne igra nas par aktivnijih i to ti je to.  Možda ga i ugase jer owneri više ne igraju bf3.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

A eto valjda je prošlo njegovo vrijeme...ne igra nas par aktivnijih i to ti je to.  Možda ga i ugase jer owneri više ne igraju bf3.

:(

Nikad ne igram niti sam igrao tamo (HC je za pice), al bed je kad se gasi server koji je imao prepoznatljivo ime.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

:(

Nikad ne igram niti sam igrao tamo (HC je za pice), al bed je kad se gasi server koji je imao prepoznatljivo ime.

Pi*dek,mzes i ti doc malo pomoc napunit server,kao sto smo svi mi Bug punili u najtezim danima.. {#}

17 godina
neaktivan
Dapače, svako jutro nakon što se nafila BUG mogu stavit solđera.
Samo treba netko zvat.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dapače, svako jutro nakon što se nafila BUG mogu stavit solđera.
Samo treba netko zvat.

Slazem se u potpunosti. Đido na Ts malo ti i ekipa,soliram sa Rupyem,ovi ostali war igraju,neki se tucaju..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice