Ja to riješim da pretisnem Esc, i vratim natrag poslje toga mi se to ne događa.
Probao sam,al nije pomoglo.
Mislim sa mi se jednom tako desilo, ali obicno pritisnem esc dva puta i bude ok.

Ja to riješim da pretisnem Esc, i vratim natrag poslje toga mi se to ne događa.
Probao sam,al nije pomoglo.
Mislim sa mi se jednom tako desilo, ali obicno pritisnem esc dva puta i bude ok.
Meni jučer ni ESC nije pomogao.
Al kolko sam čitao to se dogodi samo kad držite/stiščete Q i onda vas netko digne...
Lol, ak se moram svrstati u neku kategoriju onda sam relativni newb u BFu serijalu. I nikako BF nije moj sveti serijal. Moj sveti serijal što se tiče MP FPSa je odavno uništen. Također nisam se nikad smatrao dobrim BF igračem.
Stoji da bi daleko više bi preferirao malo ozbiljniji BF kakav je bio nekad baš zbog igara koje sam prije igrao. Recimo da se BF3 usmjerio prema Project Reallityu a ne CoDu. Al kužim zašto nije. Ustalom onaj post su bile iste činjenice koje si ti sad napisao. Zarada i sl... samo napisane tonom nekog fanboya, to priznam. Doduše cilje je bio nastaviti se na ostale i malo bocnuti HCovce. Ništa drugo.
Nakon konzultacije sa monsinjorom Nexusom, probao prvi put IAR nakon patcha sa starim attachmentima (grip + silencer) i to cudo i dalje fino dere, odma 18-0. Ocito mu supresija fino pase :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/28101240/1/352154476/
Moram isprobat kako busi hellbajta
Nasty, u Battlefield tips stavi da inzinjeri se ne odaljavaju od ranjenog tenka, jer se cesto dogada.
I ako niste znali, reactive armor se moze popraviti nakon sto je unisten, kad je tenk na 100% helatha onda sa strana gdje treba biti reactive armor tu malo repair toolom drzite i vidit ce te da se stvorio opet.
šta je taj reactive armor? to u opcijama tenka biram
Nakon konzultacije sa monsinjorom Nexusom, probao prvi put IAR nakon patcha sa starim attachmentima (grip + silencer) i to cudo i dalje fino dere, odma 18-0. Ocito mu supresija fino pase :)
šta je grip?
^^
kakav je to link? nemogu otvorit
ma pečing je super ako ces stajat malo dalje ali trcat s njim i rushat je malo teze,sad koristim rpk umjesto iar samo zbog 200 metaka
Jel se isto moze kakvoćno rushat s njim?
Inace, mi ga na Ventu zovemo Pečenka (all rights registered by me :))
Da nema toliko bugova u ovoj igrici bilo bi cool vidjeti da ti oruzje zasteka npr. I da ima animacija kako ga mora reloadati ponovo. A da se to dogada ako 2-3 puta ostanes bez metaka u okviru a nisu reloadao.
Ali,to je samo san..
Da nema toliko bugova u ovoj igrici bilo bi cool vidjeti da ti oruzje zasteka npr. I da ima animacija kako ga mora reloadati ponovo. A da se to dogada ako 2-3 puta ostanes bez metaka u okviru a nisu reloadao.
Ali,to je samo san..
Ili da se puši cijev, da se spali supressor itd. malo dodatnih realnost a igra bi dobila na ljepoti i zanimljivosti.
Sad smo iz zeze išli igrat squad dm, na nekom našem cro warriors serveru koji zjapi prazan koliko znam za njega. Uf mislio sam da nešto znam, ali nikako se prilagodit i trčat ko skvad. Stalno rusham kao debil i skvad je uvijek udaljen od mene...par puta smo uspjeli ono stormat zgradu fino i to, ali većina je letanje po mapi. Kad si onda pomislim da bi igrao war protiv nekoga pa lol razbili bi me ko .... ugl solidno i treba malo tako izvježbat, a taj server je bio prazan i napunili smo ga valjda prvi put u njegovom postojanju. Prva runda koju smo završili je bila 1002m duga lol :)
ugl. sretan uskrs svima.
i btw kod mene je pekčeneg godhand, nema tu rasprave, definitvno najbolja strojnica u igri, podmazao sam je i opet joj se pirlagodio. yebe mame opet :)
i btw astra pucaj sa kh2002 i m16a4 malo pa ćeš vidjet da štekaju. Jest da je bug, ali da si stvoriš dojam kako to izgleda i kako bi izgledalo.
samo da pitam sto je se dogodilo sa CBC.... evo uvijek prazan...... ?
kud svi tud i mali mujo...
Momci gdje mogu kupiti BF3 igricu u HR ! hvala, i sretan Uskrs
Momci gdje mogu kupiti BF3 igricu u HR ! hvala, i sretan Uskrs
Evo imaš je u Linksu. http://www.links.hr/?naziv=igra-za-pc-battlefield-3-fps&option=artikl&id_kategorija=650212&id_artikl=650.212.241
Sretan Uskrs svima koji ga slave!
Zanima me šta je battlefield 3 back to karkand ? To je extenzija?
Jel se isto moze kakvoćno rushat s njim?
Inace, mi ga na Ventu zovemo Pečenka (all rights registered by me :))
Kako da ne...jel sa krumpirom i lukom?
Zanima me šta je battlefield 3 back to karkand ? To je extenzija?
mislim da je ipak trolanje
Kako da ne...jel sa krumpirom i lukom?
Njet... sa vrucim olovom.
Evo srćeko, negdje za uru ili uru i pol možeš probat moja jaja.
A eto valjda je prošlo njegovo vrijeme...ne igra nas par aktivnijih i to ti je to. Možda ga i ugase jer owneri više ne igraju bf3.
A eto valjda je prošlo njegovo vrijeme...ne igra nas par aktivnijih i to ti je to. Možda ga i ugase jer owneri više ne igraju bf3.
:(
Nikad ne igram niti sam igrao tamo (HC je za pice), al bed je kad se gasi server koji je imao prepoznatljivo ime.
:(
Nikad ne igram niti sam igrao tamo (HC je za pice), al bed je kad se gasi server koji je imao prepoznatljivo ime.
Pi*dek,mzes i ti doc malo pomoc napunit server,kao sto smo svi mi Bug punili u najtezim danima..
Slazem se u potpunosti. Đido na Ts malo ti i ekipa,soliram sa Rupyem,ovi ostali war igraju,neki se tucaju..