Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Ukratko... Neznas jos jedan dio price,koji zaista nije bitan za cijelu javnost. Znaju za sada pojedinici,i isto tako sam poslao poruku Coroni da dode sa Mystiqom na nas Ts (ili mi na njihov,svejedno) da im se pokazu neke stvari.

Switch ce se sutra vidjet sa deckima jednim iz PiS-a. U zivo se upoznat i popricat o svemu,iako,sutra moze samo usmeno rec o cemu se radi.

Neznam dali si ti u PiSu ili nisi,medutim saznat ces na vrijeme sve.

Smatram da nije potrebno sada vise pisat o ovome,jer cekamo da se momci jave pa da rijesimo sve. 

Molim vas isto tako da se vise ne optuzuje,vrijeda,provocira.

Hvala unaprijed. Nadam se da se mozete pridrzat ovoga gore navedenog.

P.s.- Switch- broj policije je 112. {#}{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pas mater!

"No contact with EA Online. Please try again later."

A samo hoću isprašiti par guzica s tenkićem...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne provociram,vrijeđam ni ništa,samo sam htio napisat svoje. Necu više ništa komentirat vezano uz Nenu...
P.S. Meni je upravo bio Rank na 0,vec sam se zabrinuo. Hvala bogu da je samo maintanence na battlelogu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 22:59 (Dr_Furyo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
a koji je onda za broj za 911?
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Battlefield 3

Pozdrav ekipa,imam jedan problem!

Večeras se nemogu nikako logirat na Orgine,stalno dobivam "An unknown error has occurred.pleas restart orgine and tray again"

Kad proba kliknut na " Can t accesse your accaunt" dobijem There was a problem communicating with forget password service"

Očisto sam cashe mozile,proba preko IE,a lik iz EA suporrta mi veli da im se javim za 5-6 sati,da im nekakakav  tool trenutno ne radi,WTF

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
volegradele kaže...

Večeras se nemogu nikako logirat na Orgine,stalno dobivam "An unknown error has occurred.pleas restart orgine and tray again"

Kad proba kliknut na " Can t accesse your accaunt" dobijem There was a problem communicating with forget password service"

Očisto sam cashe mozile,proba preko IE,a lik iz EA suporrta mi veli da im se javim za 5-6 sati,da im nekakakav  tool trenutno ne radi,WTF

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel ima mozda kakvih bugovih servera gdje svi igrate? da sad ne kopam po ovih 1059 stranica:D

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...
volegradele kaže...

A evo nemam pametnije posla pa pitam gluposti,ako nemaš pametan odgovor ,ne kužim što se javljaš?

AUDIOFIL
13 godina
minikdo5 kaže...

jel ima mozda kakvih bugovih servera gdje svi igrate? da sad ne kopam po ovih 1059 stranica:D

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/77531c70-d313-4e8d-b126-24d11e01c48a/BUG-Online-Game-Server-All-Maps-200-Tickets-Votemap/

AUDIOFIL
17 godina
Battlefield 3
https://twitter.com/stonefacelock/status/188367789109686272 Zanimljiv status, izgleda da bi Close Quarters ipak mogao iznenaditi i ponuditi nešto dobro, a ne samo shotgun napucavanje po uskim hodnicima.
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
2 0 hvala 4
13 godina
Basta kaže...

Edit:

Sad sam se sjetio, bas bi bilo dobro da BF3 ima statistiku (in-game GPS?) koliko je tko prehodao/pretrcao metara po mapi; sigurno bi bilo zanimljivih rezultata...

Vidio sam ovaj video i sjetio se tvog posta :)

Netko se to sjetio, nek se DICE ugleda na njih :)

The Ghost Recon Network

-"Heat map" gdje se koji igrac krece po mapi

-Customiziranje oruzja prije ulaska u igru

-Cak i preko mobitela

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
Battlefield 3

Haha, za one koji vole igrati sa svim oruzjima, jedan izazov {#}

Uzmite oruzje od onog koga ste ubili i igrajte s njim do slijedeceg pa onda njegovo oruzje... {#}

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

ja se jos divim kakva je grafika u BF3

Had a dream I was king, I woke up still king

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

i? jel neno čiter ili nije??

I DEMAND CLOSURE GOD DAMMIT!

{#}

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
animosity_frenzy kaže...

i? jel neno čiter ili nije??

I DEMAND CLOSURE GOD DAMMIT!

{#}

Nije!

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Dr_Furyo kaže...

Meni sad ništa nije jasno,pa držite se jedne priče. Pročitao sam sve i došao do 20 različitih kombinacija koje ste vi rekli.
Znači Neno je regao EMAIL,sve super,svi sretni i zadovoljni.
Onda su mu ukrali email. {#}
Ali ne,nisu mu mogli ukrast email jer to nije njegov!
Onda se vracamo da je IPAK njegov email, kojim se on registrirao na stranicu od x22 samo da gleda vijesti?
Stanite,dolazimo do vrtoglavog zapleta,on se nije regao na tu stranicu nego se vracamo na priču da su mu ukrali email.
S tim istim emailom netko - nazvat cemo ga Pero (naravno da je Peri lakše ukrat email nego regat novi) i regao se na x22 s tim mailom. (udaljavamo se od priče da se on sam regao tamo)
Pero je kupio s tim emailom CSS hax.
Pero kupuje cheat za CSS pa za HL2 i onda za BF3 i piše oko 100 postova na tim forumima.(tako kažu PiS-ovci)
Pero igra dobrih godinu dana s Nenotovim emailom
Neno magično vraća svoj account (ako si zaista vratio pokaži nam da si ga zaista vratio - morao si dobit email od hotmaila)
Sve mi je to jako smiješno i baca na one jadne sapunice u popodnevnim satima na našoj televiziji.

Kolega LateralusX (barem ON mislim da može nešto reć pametno vezano uz igru)  je postavio slike iz tvojeg "videa" [stavljam video u navodnike jer bi taj video nazvao smiješnim videom (svakih 5 sekundi neka tranzicija i onda magični killovi)] pokazuje da si me lijepo pohaxao.  Ubio si me 3 puta - jednom bazukom - to je opravdano ajde,druga 2 puta sam bio na 100% i pao jednim burstom bez heada +IZA lišća,bez vidika,9 metaka ispaljenih, bio si pod surpressom, tako jakim da nebi vidio da ti netko maše kur**m ispred očiju.
Ostao sam neutralan u ovoj priči dovoljno dugo,jedino šta mi je diglo tlak i što me potaknulo da ovo napišem ovo su ova 2 killa na meni,a i to šta bezveze ser*š po ostalim članovima mojeg clana.

Hvala i doviđenja

Zašto baš Pero?!!! Zašte ne Marko?!!!

ranko091 kaže...
lollik91 kaže...
Dr_Furyo kaže...

bla bla bla

dobro, zasto sad opet otvaras tu temu? 

sad su zavrsili s prepirkom koja je trajala 20 stranica i tebi opet nije jasno?

čuj bez "tvrdih" dokaza ja nikome ništa ne vjerujem... a ja ih još vidio nisam, sve je nešto rekla kazala... hvala bogu ne igram klansko napucavanje pa me zaboli, ali da igram, vjerujem da nikad više nebih igrao protiv takvog klana.

TI si jedan muČki provokator

pero_HR
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Yes, he is!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
peroko kaže...
Dr_Furyo kaže...

...

Zašto baš Pero?!!! Zašte ne Marko?!!!

ranko091 kaže...
lollik91 kaže...
Dr_Furyo kaže...

...

TI si jedan muČki provokator

Evo radi ovog bi ja ban dava i aj ća, citira tekst od po strane i pravi se lud.

On topic, ja bi ovom liku da da mi život komentira :)

I da AEK i heavy barrel + foregrip, predobar, bolji nego prije a da su ga nerfali wtf?!?!?!?

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mozete li se vi stvarati na americkom spawnu na mapi Operation Firestorm?

Uvijek kad se stvorim neka me tajanstvena sila gurne tamo u one sive vrece s pijeskom i umrem.

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znam da je već ova pričica na zalasku ali samo ću napisati jednu stvar.

Ako je Neno čiter bit će mi žao. Imam osjećaj da je kao osoba pristojan i ok dečko. Kad god bi se pojavio di igra uvijek pozdravi i uljudno odgovori ak kaj pitaš i slično. Možda smo svi malo ipak pretjerali sa napadom, mada

takav napad ima razlog;pojedinci iz njegovog klana su pomalo bahati ili bar tako djeluju, pa je to dodatno začinilo ovu masnu juhu od gulaša!

A slušao sam i svoje MC-ovce i oni imaju svoju stranu priče, ja osobno sam neutralan. Šteta što nisam sudjelovao u onom waru (žena je htjala cijelonoćni sex a ja nisam mogao odbiti) pa da mogu procijeniti sam.

Ja bih samo poručio da odj.be.e sa tim više i da je hc za curice{#}

jokaCRO ingame
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Ako je Neno čiter bit će mi žao. Imam osjećaj da je kao osoba pristojan i ok dečko. Kad god bi se pojavio di igra uvijek pozdravi i uljudno odgovori ak kaj pitaš i slično. Možda smo svi malo ipak pretjerali sa napadom, mada

takav napad ima razlog;pojedinci iz njegovog klana su pomalo bahati ili bar tako djeluju, pa je to dodatno začinilo ovu masnu juhu od gulaša!

A slušao sam i svoje MC-ovce i oni imaju svoju stranu priče, ja osobno sam neutralan. Šteta što nisam sudjelovao u onom waru (žena je htjala cijelonoćni sex a ja nisam mogao odbiti) pa da mogu procijeniti sam.

kakve veze ima ako je pristojan i ok dečko i to da je čiter,kako valjate gluposti

16 godina
neaktivan
M4X kaže...
red_bull kaže...

kakve veze ima ako je pristojan i ok dečko i to da je čiter,kako valjate gluposti

Ja ga ne branim. pročitaj malo bolje.. naravno da mi čiteri idu na pišni živac ali moj dojam o njemu kao osobi je ok. Cool down bro..

jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 3

"once a cheater always a cheater"

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

na bugu užas,neki kalko me kroz zid skidao

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nije samo na bugu :-).Ima toga svugdje
Potpis trenutno nedostupan
13 godina
neaktivan
M4X kaže...

Nisam čiter ako to želiš reći. Počeo si me podsjećati na mene prije par mjeseci, kada sam se svima dearo da su čiteri kada bih me ubili.

Kalko1212 ingame
15 godina
Battlefield 3

Stats Da li se i vama događa da ovako bodovi otiđu a da ne promijeni level? 

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Bezveze je stvarati trač u gamerskoj zajednici o chiterstvu nekoga na osnovu dva tri čovjeka iz klana koji znaju biti pomalo bahati kada rage-aju. Ima tu još 30 ljudi koji nemaju to svojstvo i uvijek su ljubazni. Čak i ta dva tri čovjeka koji djeluju bezobrazno su u stvari super i uvijek bi svakom pomogli. Svaki put kad je Neno bio bahat je to radio samo radi zajebancije i poptaljivanja drugih (da bi se mi onda smijali i zezali na TSu) ljudi koji su se očito dobro zapalili i radili sve samo da ga diskreditiraju. Milion puta je on rekao preko TSa da se ne piše svašta bezveze na forum. Ali jednostavno je nekad kada je netko ljut to jače od njega i krenu gluposti teći.

Slažem se da je HC za curice i ja zato to igram jer više volim curice od muških :) i nekako se uvijek nadam da ću na nekoj mapi naći neku curicu, napustiti borbu i odvesti je u hotel na back to karkand, ali brate nema. Znači ipak je to mit i HC nije za curice. :) 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
kalko1212 kaže...
M4X kaže...

Nisam čiter ako to želiš reći. Počeo si me podsjećati na mene prije par mjeseci, kada sam se svima dearo da su čiteri kada bih me ubili.

Ja u svemu ovome ipak mislim da je Kalko cheater, a ne Neno. Došlo je izgleda do nekog pomijeranja paralelnih dimenzija pa se to zamijenilo. kalko, kako si pomjerio dimenzije,.... hajde sada priznaj ljudima... :))))   (Zona sumraka????) hm....

16 godina
neaktivan
Ej,dečki i curice! Jel' netko možda naletio nedavno na kakvog čitera ;-)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice