Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Budući da sam danas proveo dobrih sat - sat i pol u razgovoru s xXx klanom, uključujući i Nenu, red je da napišem nešto ovdje.

Kao što svi znate teško je osobe dobro procijeniti, još teže ako ih ne vidiš uživo, a definitivno jako teško kada samo čitaš na forumu. Prema onome što sam mogao pohvatati kroz razgovor moram reći da su fejk iksići (originali su ipak XII) prilično okej dečki, iako sam čitanjem na forumu stekao potpuno suprotni dojam.

Neno mi je objasnio situaciju i dao svoju stranu priče, iako možda nije ponudio čvrste dokaze kojima bi pobio naše pretpostavke ostavio je na mene dojam čovjeka koji govori istinu. Ovo ništa za sada ne mijenja, ali nadam se da će sličnu stvar postići i s članovima PiS-a, ako se odazovu pozivu na ćaskanje.

BTW nedajte se zavarati Drahicevim i Xyanovim nastupom na forumu, ekipa je prilično kul.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

17 0 hvala 8
16 godina
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

ja priznam da sam noblek,nigdje se ne hvalim kao neki,dani stalno poziva na server i pozivam nobleke da nejdu jer će bit kolateralne žrtve osim ako vole pogibat a to sumnjam

lako je igrat na ts i ventrilo i svi na hrpi kampiraju,više od polovice na bug serveru nezna s čime bi srušili heli ili tenk

Pa pridruži se u neki klan pa i ti rokaj preko TS-a. Nevidim gdje je problem tu.

Uostalom tvoji postovi na ovom forumu su uvijek jako iritantni i provokativni.

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

ja priznam da sam noblek,nigdje se ne hvalim kao neki,dani stalno poziva na server i pozivam nobleke da nejdu jer će bit kolateralne žrtve osim ako vole pogibat a to sumnjam

lako je igrat na ts i ventrilo i svi na hrpi kampiraju,više od polovice na bug serveru nezna s čime bi srušili heli ili tenk

Možda bi, da češće dolaziš na BUG i tvoj skill porastao pa više ne bi bio nooblek.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
hellbyte0 kaže...

Ali vidim da je taj Vrdelja počeo na tebe imat negativan utjecaj jer samo te vidim u dosta slučajeva kako kampiraš sa njim i to oboje sa M320.{#}{#}

Znas, godine polako stiskaju, cizme zuljaju, a i pokoja kila viska je tu - nisu to aduti za trcanje...

Zato si fino sjednemo malo, zapalimo vatricu, smotamo pljugu, pripremimo M320 i ubiremo fragove :p

Edit:

Sad sam se sjetio, bas bi bilo dobro da BF3 ima statistiku (in-game GPS?) koliko je tko prehodao/pretrcao metara po mapi; sigurno bi bilo zanimljivih rezultata...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 20:00 (Basta).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

znači sažeto šta dani kaže ako ne koristiš čit nisi pravi igrač,prema forumu svi ga koriste

ja ne koristim ništa a npr. cheat o meter mi pokazuje 4 oružja pod suspisious stats,koja glupost,u to se uopće nemožeš pouzdat

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Budući da sam danas proveo dobrih sat - sat i pol u razgovoru s xXx klanom, uključujući i Nenu, red je da napišem nešto ovdje.

Kao što svi znate teško je osobe dobro procijeniti, još teže ako ih ne vidiš uživo, a definitivno jako teško kada samo čitaš na forumu. Prema onome što sam mogao pohvatati kroz razgovor moram reći da su fejk iksići (originali su ipak XII) prilično okej dečki, iako sam čitanjem na forumu stekao potpuno suprotni dojam.

Neno mi je objasnio situaciju i dao svoju stranu priče, iako možda nije ponudio čvrste dokaze kojima bi pobio naše pretpostavke ostavio je na mene dojam čovjeka koji govori istinu. Ovo ništa za sada ne mijenja, ali nadam se da će sličnu stvar postići i s članovima PiS-a, ako se odazovu pozivu na ćaskanje.

BTW nedajte se zavarati Drahicevim i Xyanovim nastupom na forumu, ekipa je prilično kul.

Drago mi je da si dosao i da smo razgovarali kao normalni odrasli ljudi i jos imali zahebanciju.

Iskreno,mislio sam da si totalno drugacija osoba iza tipkovnice,dok nismo popricali danas. Ugodno si me iznenadio. {#}

Ja sam poslao Coroni,nadam se da ce odgovorit. {#}

14 godina
Battlefield 3

Danny,jeste ti i M4X u nekoj ljubavnoj (bivsoj) vezi ? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Fino, dovede frenda da ga snima dok igra, pokrete miša (da li kontrira recoil), ekran, kao i pokrenute procese. Objave needitirani video rundi u kojoj on guzi sve na serveru bez pomagala i čist je.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny nemoj kvarit sad ovu sapunicu,ak si vec zakuhao sranje onda neka tak i ostane!Nemoras sad prat ruke od svega,kaj je bilo bilo je!Tak i tak ce se to sve zaboravit za mjesec dana!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Basta kaže...
Znas, godine polako stiskaju, cizme zuljaju, a i pokoja kila viska je tu - nisu to aduti za trcanje...

Zato si fino sjednemo malo, zapalimo vatricu, smotamo pljugu, pripremimo M320 i ubiremo fragove :p

Edit:

Sad sam se sjetio, bas bi bilo dobro da BF3 ima statistiku (in-game GPS?) koliko je tko prehodao/pretrcao metara po mapi; sigurno bi bilo zanimljivih rezultata...

Hahahaha neka neka stari nemam ja niš protiv, samo vi stavite šator i logorsku vatru te par pivi uz to.{#}

14 godina
DrNasty kaže...
Danny_HR kaže...

Fino, dovede frenda da ga snima dok igra, pokrete miša (da li kontrira recoil), ekran, kao i pokrenute procese. Objave needitirani video rundi u kojoj on guzi sve na serveru bez pomagala i čist je.

Neznam da je bas toliko nastran... {#}

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ARazer kaže...

eto jedan report od Jaruna ftw, domy ili kako god već..do sada nije mogao imat 30 kilova po tekmi a sada..Drama_zagreb 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/26657906/1/303383100/

To baš i nejde neni u korist valjda ti je to jasno

.ja nigdje nisam vidio da se ovdje neno spominje i da je imao abnormalan score kao npr jarun, gledam i čitam neutralno sve i živo me zaboli..ja kod niti jednog ovdje nisam baš vidio takav score i za dečka koji je srao po svima i imao xxy acc ovdje najednom ima takve scoreve..ono..gledam nenine statse i meni apsolutno nema niš sumljivo u njima jer znam dečke sa cbc-a koji imaju puno bolje statse npr cola, ex mrski i npr Đukela koji kad igra uvijek je prvi, uvijek ima najviše killova i bez njega u igri sve pada dolje..a  igra na lapu od 2-3 soma kn na 20 - 30 fps-a i sada bi i on trebao bit cheater? mislim malo pretjerujete sa svime. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 20:16 (ARazer).
13 godina
Battlefield 3

i onda sam ja po tome cheater.hhaha 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 20:20 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

.ja nigdje nisam vidio da se ovdje neno spominje i da je imao abnormalan score kao npr jarun, gledam i čitam neutralno sve i živo me zaboli..ja kod niti jednog ovdje nisam baš vidio takav score i za dečka koji je srao po svima i imao xxy acc ovdje najednom ima takve scoreve..ono..gledam nenine statse i meni apsolutno nema niš sumljivo u njima jer znam dečke sa cbc-a koji imaju puno bolje statse npr cola, ex mrski i npr Đukela koji kad igra uvijek je prvi, uvijek ima najviše killova i bez njega u igri sve pada dolje..a  igra na lapu od 2-3 soma kn na 20 - 30 fps-a i sada bi i on trebao bit cheater? mislim malo pretjerujete sa svime. 

Raza prijatelju nemoj se uvlačiti uopće u ove spike. Pusti to u qurac, dječja posla, prepucavanja. Velim nek si odu na ts i riješe ili se nađu i potuku, samo nek ide ceco snimat i montirat da gledamo. Hvala na komplimentima buraz, ali pretjeruješ nisam ni upola dobar koliko neki dečki razvaljuju. Velim pusti se ovih spika nisu vrijedne nego mi reci kako heli ide? Jesi savladao sve manevre i piruete? :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
haha,kamikaze su bile goli k... za mene ;-) dođem kasnije pa odletimo koju ak ti se da..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
HC je za pice, čisto da vas podsjetim.

14 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

da ja prije nego sto sam astru upoznao mislio sam da ima fiću{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Battlefield 3

An error was reported to EA online.

Jos netko? Bilo koji server

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drahic kaže...

An error was reported to EA online.

Jos netko? Bilo koji server

Meni isto.

Kalko1212 ingame
15 godina

Jel se to battlelog srušio? Javlja mi "Wrong email or password"!

15 godina
neaktivan

I meni isto a taman se bili lijepo zaigrali.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
14 godina
Battlefield 3

Opet Dice fail-a.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja se sada probao ulogirat i kaže mi too many failed logins, you have been blocked{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zbilja nepristojono od njih taman krenuo na BUG i Battlelog zeza.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 22:37 (kalko1212).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pa idi u rac fini. Nisam igrao par dana, reko idem sad fino koju rundicu i odmah se ruši sve. Više je offline nego online, beskorisni debili.

Ja si skidam neki novi gejm, free to play.

http://blacklight.perfectworld.com/

pa možda i ubijem cajt kad me ovo pay to not play naživcira

Frend preporučio, veli da je yebenica, kao neki hibrid quake i ut sa cod i bf lol :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 22:41 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 3

Al mi nijejasna ekipa koja trenutno jos igra. Kod mene je 20 online,11 playing..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni sad ništa nije jasno,pa držite se jedne priče. Pročitao sam sve i došao do 20 različitih kombinacija koje ste vi rekli.
Znači Neno je regao EMAIL,sve super,svi sretni i zadovoljni.
Onda su mu ukrali email. {#}
Ali ne,nisu mu mogli ukrast email jer to nije njegov!
Onda se vracamo da je IPAK njegov email, kojim se on registrirao na stranicu od x22 samo da gleda vijesti?
Stanite,dolazimo do vrtoglavog zapleta,on se nije regao na tu stranicu nego se vracamo na priču da su mu ukrali email.
S tim istim emailom netko - nazvat cemo ga Pero (naravno da je Peri lakše ukrat email nego regat novi) i regao se na x22 s tim mailom. (udaljavamo se od priče da se on sam regao tamo)
Pero je kupio s tim emailom CSS hax.
Pero kupuje cheat za CSS pa za HL2 i onda za BF3 i piše oko 100 postova na tim forumima.(tako kažu PiS-ovci)
Pero igra dobrih godinu dana s Nenotovim emailom
Neno magično vraća svoj account (ako si zaista vratio pokaži nam da si ga zaista vratio - morao si dobit email od hotmaila)
Sve mi je to jako smiješno i baca na one jadne sapunice u popodnevnim satima na našoj televiziji.

Kolega LateralusX (barem ON mislim da može nešto reć pametno vezano uz igru)  je postavio slike iz tvojeg "videa" [stavljam video u navodnike jer bi taj video nazvao smiješnim videom (svakih 5 sekundi neka tranzicija i onda magični killovi)] pokazuje da si me lijepo pohaxao.  Ubio si me 3 puta - jednom bazukom - to je opravdano ajde,druga 2 puta sam bio na 100% i pao jednim burstom bez heada +IZA lišća,bez vidika,9 metaka ispaljenih, bio si pod surpressom, tako jakim da nebi vidio da ti netko maše kur**m ispred očiju.
Ostao sam neutralan u ovoj priči dovoljno dugo,jedino šta mi je diglo tlak i što me potaknulo da ovo napišem ovo su ova 2 killa na meni,a i to šta bezveze ser*š po ostalim članovima mojeg clana.

Hvala i doviđenja

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 22:48 (Dr_Furyo).

3 1 hvala 0
15 godina
Dr_Furyo kaže...

bla bla bla

dobro, zasto sad opet otvaras tu temu? 

sad su zavrsili s prepirkom koja je trajala 20 stranica i tebi opet nije jasno?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Dr_Furyo kaže...

bla bla bla

dobro, zasto sad opet otvaras tu temu? 

sad su zavrsili s prepirkom koja je trajala 20 stranica i tebi opet nije jasno?

čuj bez "tvrdih" dokaza ja nikome ništa ne vjerujem... a ja ih još vidio nisam, sve je nešto rekla kazala... hvala bogu ne igram klansko napucavanje pa me zaboli, ali da igram, vjerujem da nikad više nebih igrao protiv takvog klana.

13 godina
protjeran

Svi pričate o njima, a NITKO ne priča O LJUDIMA ili ČOVJEKU koji je otkrio taj mail na tom forumu? Tko je on? Anonimni čovjek koji je tek tako vidio njegov mail ili ga googlao? i ako ga je googlao znate koji je to naporan posao tražiti mail od čovjeka sa foruma, pregledat mu sve postove nije li negdje ostavio MAIL -.-  ma dajte nemate o čemu drugome pričati nego se bavit glupim stvarima poput tko je čiter, a tko nije i to samo zato da ga se bana sa foruma? čudi me samo zašto mod nije banao vas koliko ste stvari govorili koje nemaju veze sa Battlefield 3 igrom nego čiterskim forumima i emailovima, toliko od mene....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice