Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Bongiaro kaže...
drahic kaže...
Bongiaro kaže...
drahic kaže...

Pa vec smo i igrali na ESLu sa wireom.. Tako da ne vidim u cemu je problem...

Nema problema, Snimanje + ESL wire i može se igrati.

Bus mi posudio ili kupio 7970 + SSD da mi ne lagira dok igram?

Ja imam drastično lošije računalo nego ti, pa mi snimanje sa dxtoryem + ESL wire nikad nisu stvarali probleme.

Ja nisam ti i ti nisi ja. ja imam probleme sa snimanjem i lagiranjem. Zato- Oces mi ti kupit/posudit SSD i 7970?

13 godina
protjeran
xyan kaže...
Danny_HR kaže...
Vidim da rasprava kreće u agresivnom tonu, pa vas molim da malo pripazite da se ne bacite na vrijeđanje i sl. jer se takvo što neće tolerirati. Prepirite se i seruckajte, ali ostanite civilizirani.

Ali ajde, ko pametan covjek, pametan covjeku, da li bi ti kupovao cheat, ili bilo sto slicno radio sa sluzbenim, ili osobnim mailom?!?!

ja kao pametan covjek  nikad ni ne bi kupovao čit, ni sam svojim sluzbenim ni sa prijateljovim mailom. 

1. mail je njegov
  2. bio je aktvian na forumu i hvalio je cheat!!
  3. mjenja pricu : je njegov mail nije njegov mail
  4. izmisljava teoriju zavjere
  5. opravdava se pricama u rangu 7.c

promjeni nick!!

[IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img]
17 godina
xyan kaže...
crozoki kaže...
dreammaker kaže...

Nije li apsurdno i pomisliti da bi netko kupovao cheatove i bio aktivan na cheaterskom forumu pod TUĐIM mailom. Ukoliko taj netko drugi želi ostati anoniman, napraviti će neki lijevi mail i rješeno. S druge strane ukoliko taj netko želi podvaliti neni, objaviti će priču na forumu ubrzo nakon kupovine. Sigurno neće potajno sa nenovim mailom kupovati cheatove i biti aktivan korisnik cheaterskih foruma i ppritom ništa ne dobivati.

Jedino mi je smiješno što je umalo neni prepisan BUG server :D

ma kupio je cheat za CS 2010 i sad za bf3 ,na forumu postoji korisnik koji je vlasnik ndamjan4@gmail.com email adrese,sa tom adresom je registriran na nas forum

http://i39.tinypic.com/2q8ycdz.jpg

nitko mu nije ukrao mail i kupio cheat 2010 za cs pa za HL2 i onda za bf3 i napisao oko 100 postova na tim forumima i nakon toga se registrirao sa tom mail adresom na nas forum

i tu je sve jasno

ti si vidio da se user zove ndamajan4 a ne da je registriran na taj mail?

gledaj video i stavi na full hd,na videu se ukucava mail: ndamjan4@gmail.com i trazi se od foruma password,a forum "kaže" da je password poslan na tu mail adresu.

i sto ti tu nije jasno?

samo je jedan vlasnik: ndamjan4@gmail.com maila svi znamo tko ima taj mail.

Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:17 (crozoki).
14 godina
neaktivan
Wolf D Batsrad kaže...
xyan kaže...
Danny_HR kaže...
Vidim da rasprava kreće u agresivnom tonu, pa vas molim da malo pripazite da se ne bacite na vrijeđanje i sl. jer se takvo što neće tolerirati. Prepirite se i seruckajte, ali ostanite civilizirani.

Ali ajde, ko pametan covjek, pametan covjeku, da li bi ti kupovao cheat, ili bilo sto slicno radio sa sluzbenim, ili osobnim mailom?!?!

ja kao pametan covjek  nikad ni ne bi kupovao čit, ni sam svojim sluzbenim ni sa prijateljovim mailom. 

1. mail je njegov
  2. bio je aktvian na forumu i hvalio je cheat!!
  3. mjenja pricu : je njegov mail nije njegov mail
  4. izmisljava teoriju zavjere
  5. opravdava se pricama u rangu 7.c

promjeni nick!!

koji nick?

14 godina
Battlefield 3

Bas 7.c ? Ili je mozda 7.b? Mozda 7.a?  a da nije 8.?

Mozda su u sumi..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
crozoki kaže...
xyan kaže...
crozoki kaže...
dreammaker kaže...

Nije li apsurdno i pomisliti da bi netko kupovao cheatove i bio aktivan na cheaterskom forumu pod TUĐIM mailom. Ukoliko taj netko drugi želi ostati anoniman, napraviti će neki lijevi mail i rješeno. S druge strane ukoliko taj netko želi podvaliti neni, objaviti će priču na forumu ubrzo nakon kupovine. Sigurno neće potajno sa nenovim mailom kupovati cheatove i biti aktivan korisnik cheaterskih foruma i ppritom ništa ne dobivati.

Jedino mi je smiješno što je umalo neni prepisan BUG server :D

ma kupio je cheat za CS 2010 i sad za bf3 ,na forumu postoji korisnik koji je vlasnik ndamjan4@gmail.com email adrese,sa tom adresom je registriran na nas forum

nitko mu nije ukrao mail i kupio cheat 2010 za cs pa za HL2 i onda za bf3 i napisao oko 100 postova na tim forumima i nakon toga se registrirao sa tom mail adresom na nas forum

i tu je sve jasno

ti si vidio da se user zove ndamajan4 a ne da je registriran na taj mail?

gledaj video i stavi na full hd,na videu se ukucava mail: ndamjan4@gmail.com i trazi se od foruma password,a forum "kaže" da je password poslan na tu mail adresu.

i sto ti tu nije jasno?

samo je jedan vlasnik: ndamjan4@gmail.com maila svi znamo tko ima taj mail.

1.Nema 720p.

2.zasto si uzeo intro od xXx-a? Od kud ti pravo?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sad samo čekam trenutak kad će se saznati da je Neno pored svega zapravo i sam svoj otac {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
35 0 hvala 6
14 godina
forzzuk kaže...

Ja sad samo čekam trenutak kad će se saznati da je Neno pored svega zapravo i sam svoj otac {#}

Kako sam/smo se nasmijali samo..

Hahahahahhahahahahhaha

{#}

17 godina
Battlefield 3

Imam pravo,kao sto drugi imaju pravo da dođu i drugima uništavaju igru svojim varanjem jer su idioti i jer ne znaju što je to fer igra,ja bi bolje imao -100 kd ratio nego glumio nešto što nisam.

i sad mi odgovori jesi li se uvjerio da na tom forumu postoji korisnik koji je vlasnik ndamjan4@gmail.com mail-a?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:28 (crozoki).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde nenek budi musko i citiraj naseg velikog generala/vojskovodu i nadodaj samo uz peder i ćiter!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ex co7 ti tako i tako nemas skilla niti grama, tako da je tebi svaka situacija sumnjiva situacija.

{#}

[M|C] ex_Co7
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nekad davno, In a galaxy far, far away...   {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:33 (Šef).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sigurno je belgijanac vidiš da koristi Flamanski jezik u Win kad ljepi svoj mail

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

LOL ovaj topic je postao....

LOL citeri? A kad je Blake saznao da je jedini sin gay? Ajme drame...

EDIT: forzukk odi ...., dok sam trazio Dinastiju ti uletis sa Santa Barbarom.... bez veze, za mene.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:36 (Tallahasee).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najjaci je filin comentar na nenin filmic na youtubu :)

"

Odličan intro, ovaj dečko koji igra je sprayer, burster, kid, cheater, macroista, i skirptista te ga mrzim i sad idem prijaviti.

Bitno da sam dislajkao ja sam 4 puta samo da slučajno nebi bila zelena linija pod videosom.

Šalu na stranu, Neno svaka čast, sad nek cure vide kako se dečki igraju, samo nastavi tako, bit ćeš jednom dobar kao i ja :))))"

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
crozoki kaže...

Imam pravo,kao sto drugi imaju pravo da dođu i drugima uništavaju igru svojim varanjem jer su idioti i jer ne znaju što je to fer igra,ja bi bolje imao -100 kd ratio nego glumio nešto što nisam.

i sad mi odgovori jesi li se uvjerio da na tom forumu postoji korisnik koji je vlasnik ndamjan4@gmail.com mail-a?

Jako jednostavno..Netko te hakira,registrira se sa tvojim mailom,preusmjeri e-mail adrresu da nedobijas obavijesti i to je to...

Jako jednostavno i imam dokaz za to....

A to sto ste vi naivni i vjerujete u to da sam citer,samo priznajete da sam bolji igrac od vas i da zavidite i sve biste napravili da svoj skill opravdate,nista vise..

Mislim,smijesno i jadno...{#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:42 (Cyber_Freak).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Katastrofa!Kuzim kad netko vara tipa u gta si upises da imas sva oruzja i igras se onda tak po gradu zabavno je!Ali online igranje i da netko vara stvarno moras bit kreten da ti to bude super!Danny nemoj ga slucajno odbanati!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Gle ti si sad izgubio totalni rispket od svih nas ovjde na forumu,¨ako imas nesto pametno za rec mislim da bi bilo sad savrseno vrijeme da to NE kazes!

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:47 (kach).
14 godina
crozoki kaže...

Aha,znaci ja mogu koristit od sada vas emblem u sljedecim filmicima.

Ok..

16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
crozoki kaže...

Jako jednostavno..Netko te hakira,registrira se sa tvojim mailom,preusmjeri e-mail adrresu da nedobijas obavijesti i to je to...

A to sto ste vi naivni i vjerujete u to da sam citer,samo priznajete da sam bolji igrac od vas i da zavidite i sve biste napravili da svoj skill opravdate,nista vise..

Isuse boze?

Daj Neno molim te!!!!!!!!!!!!!!!

Pa lol, ovo ne bi proslo ni kod retardiranih ljudi, a ne tu!

Isuse kriste!

Kao sto je netko od tvojih pitao:

"da li bi netko PAMETAN koristio svoj mail..."

Odgovor je; NITKO PAMETAN ne bi!

A to potvrdjuje i ovaj tvoj post!

Zar ti mislis da su tu debili?

A najjaci su ovi sto te brane!!!

[M|C] ex_Co7
14 godina
kach kaže...
Cyber_Freak kaže...

Gle ti si sad izgubio totalni rispket od svih nas ovjde na forumu,¨ako imas nesto pametno za rec mislim da bi bilo sad savrseno vrijeme da to NE kazes!

Slazem se u jednom dijelu sa tobom,ali dali stvarno mislis da ljudi *rkaju na forum i na respekte neke po forumima? Osim pojedinaca koje znam,ali o njima necemo sada.

Neki imaju i RL,znas...

15 godina
Battlefield 3
Moj PC  
11 0 hvala 1
17 godina
Cyber_Freak kaže...
crozoki kaže...

Ne,problem je što si ti mislio da smo mi svi tu na bug forumu naivni i mislio si da će ti to prolaziti svaki hebeni dan,da ćeš ti svaki hebeni dan ljude moći skidati sa velike daljine,iskakati pred njih i ubijati ih dok si još u zraku,da ti puška nema recoila i slična sranja.

E pa ljudi ovdje nisu budale da ih možeš hebati svaki dan.

A najžalosnije je što takva osoba kao ti radi u policiji,osoba koja nema ni malo etike i morala,svaka budala danas može u policiju preko veze.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Drahic pridruzi mu se slobodno u odlasku i odite zajedno u RL!

1 0 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...

i onda je dosao svizac i zamotao cokoladu u omot

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Nenek pročitaj ovo štivo prije spavanja. Ista spika koju ti sad nama ovdje prodaješ.

http://hwww.esl.eu/eu/bfbc2/forum/2083/17379/872272/?page=5#/eu/bfbc2/forum/2083/17379/872272/?page=1

http://hwww.esl.eu/eu/bfbc2/forum/2083/17379/?lastvisit=1305000668#/eu/bfbc2/forum/2083/17379/872272/?page=5

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:57 (Bongiaro).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Yebate, kolko stranica, trebalo mi je pola sata da procitam sve.

Neznaš tko je bolji, ovaj što koristi hackove ili ovaj booster što ga brani..

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vi niste normalni, ekipa iz xXx, kad smo izgubili war od vas na je*enu razliku tiketa, jer nas je neno pohaxa u prvoj rundi, (a i u drugoj ali smo se skulirali pa je ipak dobili), pa kad san prvi napisa da ubuduće za igrača koji se odredi da snima partiju da mora snimat, i onaj post di san reka da je naglo napredova, onda ste se odma branili kako niko nije čiter da smo ljubomorni bla bla bla (a u principu nisan nikog ni optužija jer nisan ima dokaza). Da kako smo mi pro igrači pa nan je krivo kad nas neko izowna bla bla bla. Da forum podržava višestruko citiranje kroz više stranica sve bi to sada tu stavija ali ne podržava pa se ovako osvrćen na sve to. A ima toga ohoho. Pa i one situacije kada ste branili makroe sada van ne idu u korist, ali neda mi se tražit te postove.

Kad mi par HS-ova uvali moj kolega Furyo {#} (magnum party posli), pa LatelarusX, virus i ekipa iz PiSa (to je to), to shvaćan i vidin što se dešava. Isto tako sa njima 1na 1 ne izgubin uvik (za razliku od nene u večini slučajeva), ovisno o poziciji variraju i šanse ali sa njin brate ej, 1na1 aj ća, nije bitna udaljenost, to padanje od 1 metka i sl. jednostavno je prečesto za takvu statistiku. Nekidan san report njegov od 59-13 uz 8%!!!!! acc stavija a skida nas je nenormalno. A ja 20% pa nikako da skinen nekog iako san odigra odličan meč. Lateralus ima 22%+ acc pa me ne može tako skidat a igra odlično, furyo ima 18+ pa me ne može tako a igra oslično, i onda san ja lud. Ja san noob, ja i klan kvazi pro igrači (ajme ta rič pro plače mi se, samo želin pošteno igrat). Pa spominjanje rivalxfactora kako oni igraju i lvlcapa (a takvih znan bar 5) pa usporedbe sa nenon, ciljanje pa ovo pa ono, pa taj defenzivni stav kod svakog mog posta i odma se osjećat povrijeđeno, optuženo itd.

Onda ove vaše pa može mu se ukrast mail HELLO postove, i obradit u photoshopu oni ss i takvi postovi, jao neman komentara. To je kao kad voliš žensku a papak si pa kad te privari i oće ti se vratit ti je primiš i misliš samo na dobre osobine njene, ima picu dobru sise "voliš je" ali to što te privarlila i s drugin se jeb*** nema veze. Branite vi nenu koliko oćete ali dok god je on u klanu vašem ja osobno neću igrat protiv vas. Neman ništa protiv ostalih, osim ovog sada branjenja di uz sve podastrte dokaze ostajete slijepi. E pa onda se igrajte, izdr*avajte si međusobno kako ste dobri i sritno. Šteta jer moga je još jedan klan, i to dobar bit. A kad jedan član je čiter, haxor i sl. i ostane u klanu onda je za mene cili klan čiterski. Neko misli da je najpametniji ali svemu dođe kraj, a i jedan dan će te to svi ostali prihvatit, i vidit će te da ste u krivu bili (a i to ovisi o nivou vaše inteligencije) i neće bit problema, sa ostalim članovima igrat ću odma kad izađe taj čiter iz klana, jer protiv vas neman ništa. Bar nisan ima. Ovo su sve prevelike "slučajnosti" da bi ih ignorira, dokazi su tu, čak i taj no recoil video koji ste uploadali neću ni komentirati. Jenostavno gadi mi se sve to.

Imaj bar malo dostojansta pa istupi iz klana, kad već klan nema časti, hrabrosti, karaktera nimalo pa te neče šutne nogon tamo di sunce ne sija. Neno ostavi se igara i odi šparoge brat.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
11 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Yebate, kolko stranica, trebalo mi je pola sata da procitam sve.

Neznaš tko je bolji, ovaj što koristi hackove ili ovaj booster što ga brani..

Ova ekipa što ga brani je godinu dana kasnije priznala da su znali da koristi cheat.

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
crozoki kaže...

O kakvom ti skillu pises pa vi nasim domacim klanovima vode nemozete donijet, ponasate se bahato kao da ste svijet osvojili.ovdje imas klanova( a i igraca koji nisu u klanu) koji broje 7-8+ god postojanja i koji su postigli nesta i nikad neces vidjet ili cut nekog od njih da se ide prosipat po forumu o svojem skillu vec ljudi pricaju sa postovanjem jedni sa drugima

Odite malo na CBC ili ESL pa se probajte i osvojit nesta.

=XII=SandMan....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice