Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Battlefield 3

Našao sam novu omiljenu pušku za tdm, KH2002.

Jel se može napraviti više vojnika na jedan acc? Znam da nije moglo, al vidim da ovaj jedan battlelog friend ima 2 soldiera:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/UNVOLCOMENHEiT/

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Ima dva zato što mu je jedan za Xbox a drugi za PC
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
robimarko kaže...
Ima dva zato što mu je jedan za Xbox a drugi za PC

Vidim da je vrijeme da odem kod očnog i promijenim stakla na naočalima.

15 godina
DrNasty kaže...

Našao sam novu omiljenu pušku za tdm, KH2002.

Jel se može napraviti više vojnika na jedan acc? Znam da nije moglo, al vidim da ovaj jedan battlelog friend ima 2 soldiera:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/UNVOLCOMENHEiT/

Jel se puške koje pucaj burst isključivo m16a4 i kh sada zaglave opet? ono da rokaš brzo i onda onda stane pucati=?

I nisu popravili ono kad se odjednom ne možeš kretati napred ako brzo stisneš par tipki (ne nije ono da mi tipkovnica ne može podijet više tipaka u isto vrijeme, do igre je i događa se svima)

17 godina
moderator
fila2208 kaže...

Jel se puške koje pucaj burst isključivo m16a4 i kh sada zaglave opet? ono da rokaš brzo i onda onda stane pucati=?

I nisu popravili ono kad se odjednom ne možeš kretati napred ako brzo stisneš par tipki (ne nije ono da mi tipkovnica ne može podijet više tipaka u isto vrijeme, do igre je i događa se svima)

Nije se meni takvo nešto desilo, ali znam gubiti zvuk, vjerovatno kad se komp preoptereti, to mi se dešava sad puno češće nego prije patcha.

17 godina
Battlefield 3

Microstutering, ruberbanding, 40 metaka da se ubije nekog sve mi se to desilo {#}. Igram BF3 ali na silu jer ovo je gotovo neigrivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 19:23 (Hummer).

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ja sam odlučio prestati na određeno vrijeme - trenutno mi jednostavno nije zabavno, ne znam kada će raditi ok a kada neće. 

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Ja sam odlučio prestati na određeno vrijeme - trenutno mi jednostavno nije zabavno, ne znam kada će raditi ok a kada neće. 

i ja apstiniram, s ovim pečem su ushebali sve sto su mogli. kao da im je netko platio da sve shebu... ako ne promijene nesto sumnjam da ću dlc-ove uzimat...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne znam je li bilo :) 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

ne znam je li bilo :) 

they nailed it

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Found this interesting glitch whilst using the L85A2. Seems it only works with this gun/attachments + when you do something in menu at start/when die.

Znači da se taj glich može reproducirati po volji. Jbte, izgubi čovjek volju uopće pokrenuti igru kad zna da se tak nešto može i bez hackova. A ima ih sigurno dosta koji explojtaju dok se može.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

Found this interesting glitch whilst using the L85A2. Seems it only works with this gun/attachments + when you do something in menu at start/when die.

Znači da se taj glich može reproducirati po volji. Jbte, izgubi čovjek volju uopće pokrenuti igru kad zna da se tak nešto može i bez hackova. A ima ih sigurno dosta koji explojtaju dok se može.

o čemu se radi?

stvarno su totalno uje**** igru,od trzanja,sad ima još više čitera...baš katastrofa

14 godina
Battlefield 3

ja mislim da ni oni vise ne znaju sta rade

http://www.twitch.tv/dontrevivemebro

prica demize99

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
13 godina
ZC_Someone kaže...

Ja sam to probao i ne radi. To je žešći hoax.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je ovoga stvarno dosta. Više jednostavno ne mogu igrati. Ovim patchem uništili cijeli gameplay. Prije je bilo kolko toglo ok. Po meni, jedino kaj su trebali poboljšat je onaj sustav zaštite, odnosno da metci ne prolaze kroz zid sekundu nakon što sam se sakrio iza njega, i to je to. Sve je bil ok. Sad su uništili cijelu klasu snipera i gotovo je nemoguće igrat s njim. Da ne govorim o tome kad pucam iz nekog oružja (nije bitna klasa) da metci prolaze kroz neprijatelja. Onaj sustav sklanjanja mi se sad čini još gori nego prije. Čak asm primjetio da oružja sporije reagiruaju-treba im dvije desetinke sekunde od stiska tipke na mišu pa do pucanja što me četo frustrira. Dragi EA i Dice, pustite k vragu nove mape, oružja,. vozila i ostala sr*nja, i prihvatite se nekog patcha koji bi igri vratio igrivost. Meni je danas puko film i odlučo sam prestat igrati bf dok ne dođe neki normalan patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

jedna od boljih rundi

kako su mi u patchu uništili mg36 prešao sam na m16a3

puška je znanstvena fantastika

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27288164/1/244135713/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
letece_prase kaže...

grafa na 100% ., procesor na cca. 95-98%

Zašto onda meni pobogu gpu usage skače ko skočica s 80 na 100?

15 godina
Battlefield 3

Zanimljiv dan, sve u svemu. Puno puta umro na gluposti, na nemogućim stvarima. Žao mi je što nema još neke onako dobre, kvalitetne pucačine da me zainteresira kao i ovaj poluproizvod.

Igra je dobra, ali kako je dulje igraš, sve te greške i sitnice, te sve više izbacuju iz takta. Kad ja uđem u 5 ljudi dernem rafal da ne ubijem nijednog nemoguće i onda se jedan okrene i uvali mi klasični headhsot pa pištoljem. Reko super, samo se nasmijat i dalje. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Evo odigrali war sa PiS-ovcima i odigrali smo 4 odlične partije.

Igralo se 2x Metro i 2x Bazaar 250 Ticketa. Mi smo dobili obadvije runde na Metro-u a oni obadvije runde na Bazaaru.

Evo Battlereportovi:

Prva runda!

Druga runda!

Treća runda!

Četvrta runda!

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja nezz šta se svi na forumfieldu žale, meni je patch ODLIČAN!

Čak imam i stabilan framerate!

Jedino suppression je malo prevelik, ali sve ostalo je savrseno!

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

war

. .
. .
. .
Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 23:40 (crozoki).
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zanimljiv dan, sve u svemu. Puno puta umro na gluposti, na nemogućim stvarima. Žao mi je što nema još neke onako dobre, kvalitetne pucačine da me zainteresira kao i ovaj poluproizvod.

Igra je dobra, ali kako je dulje igraš, sve te greške i sitnice, te sve više izbacuju iz takta. Kad ja uđem u 5 ljudi dernem rafal da ne ubijem nijednog nemoguće i onda se jedan okrene i uvali mi klasični headhsot pa pištoljem. Reko super, samo se nasmijat i dalje. :)

Skinuo sam danas kalka i još nekog iz xXx klana RPG-o dok su rejpali helićem. Meni zabavno, tjera da nastavim igrat i dalje   {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 13:11 (Šef).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon 4 dana igranja sa zadnjim patchom, evo dojmova:

- nisu popravili dmg pri skakanju s manjih visina. Ne samo to, nego sada gubiš 22% healtha pri prizemljenju s padobranom, UVIJEK.

- kako znate, syebali su heat seekere na avionima. Beskorisno je stavljati ih uopće jer ne rade štetu.

+ oslabili su armor. Ovo mi se sviđa, jer mi se čini da je igra sada dinamičnija. Ne može se više bezumno zaletiti tenkom u ekipu pa šta bude.

+ smanjili brzinu popravljanja vozila. Sviđa mi se, jer mi se prije činilo potpuno nelogično da se tenk popravlja brže nego što mu se nanosi šteta. Dakle, podržavam sbog eliminacije slugfesta.

+ Igla i stinger mi se čine puno korisnijima. Neki dan sam skino 3 helikoptera na Omanu koja su silovala okolo. Jako dobro. Prije ih ne bih opremio ni pod razno.

? puno se piše o supressionu. Mehanika igre se buffanjem ovoga znatno promijenila. Jedan u squadu obavezno mora imati perk sqd cover. Još nisam načisto s ovim.

+ implementirano kreiranje sqadova i pri ulasku u igru automatski si u nekom squadu. Odlično!

+ kod većine pušaka možemo zaboraviti na rafalnu paljbu, osim ako neprijatelj nije doslovno na pola metra. Budući da su jako promijenili kako funkcioniraju pojedine puške i dodatci za njih, trebat će još dosta istraživati ovo. Kolko sam mogao skužiti, najpopularnije M16A3 i M4A1 su skoro identične. Onaj koji želi nastaviti po starome, može koristiti ove 2 puške.

+ letjelice (osim transportnih helikoptera) bivaju one shotane od ručnih bacača i tenkova - zakon! Doduše ovo sam isprobao samo na avionu koji je polijetao na Wakeu, ali i to se broji! :-)

+ Wake mi je sad jedna od omiljenih mapa, jer su AA tenk prebacili na Beach, tako da sad rusi imaju šansu čak i ako izgube Airfield. Super!

+ Gunner na attack heliju radi manje štete oklopu, bravo.

- Zhinto je priznao da su sjebali popravku jahanja MAV-a. Kako bilo, manje je snajpera po zgradama. Ne znam jel to jer mnogi nisu skužili kako opet abjuzat MAV, ili admini na mnogim serverima kickaju ekipu koja koristi taj glitch.

+ MAV biva uništen ako se zabije u nekoga - nisam isprobao, jer ne koristim ta sranya, ali ljudi kažu da je tako. Dakle, sjedi 5.

+ Ispravljen glitch zbog kojega C4 nije nestajao nakon smrti - odobravam.

? poboljšana mini mapa - rekao bih da je ovdje riječ o kozmetičkoj promjeni.

? implementiran commo rose 2.0 - beskorisna funkcionalnost je beskorisna.

To je ono što sam isprobao. Ima još masa toga što nisam probao čisto jer nije bilo vremena/prilike ili neke aspekte igre uopće ne koristim (snajper). Opći dojam je više pozitivan nego negativan. Veliki minus je što su syebali heat seekere. To je stvarno nevjerojatno! Pokvariti nešto tako važno. Isto kao kad bi skršili Javelin ili ručne bacače za inženjere. Težak fail koji baca sjenu na sve dobro. Ne znam šta misle kad kažu da je patch na certifikaciji, lol. Veliki minus je i ostanak štete pri doskoku. Sad je to i pogoršano. Uglavnom, trebat će neko vrijeme da se ljudi naviknu na novu mehaniku igre. Ekipa u DICE-u bi se trebala koncentrirati na popravljanje onoga što su pokvarili ili nisu isporučili, a obećali su. Ostatak ostaviti na miru. Over & out, kshshshshhshsh.....

KILL! Have no fear!
Moj PC  
13 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo da jos jednom prije kreveta kazem .... patch je za nabit neku stvar DICE-u pa da napokon dodju pameti. sad ni jedna puska nema razliku, igra je potpuno mozemo reci ostala bez karaktera....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo kako to izgleda kada sam ja na pilotovom mjestu a butcher na gunnerovom.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27295176/1/321732553/

Kalko1212 ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

^Potpis^ animosity_frenzy

Meni je isto sve ok.Jedino treba jos smanjit damage tv rakete,na stinger i iglu stavit 100% damage i da disejblaju q nardbe takda se napokon moze CR koristit. To bi onda bilo to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 0:17 (kach).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma syebali su sva oružja, sve čim sam dosad igrao je daleko lošije. M16A3 koje mi je do patcha bilo no1 weapon više uopće ne koristim jer mi rasipa metke svagdje samo ne u metu. M416 mi sad puno bolje leži al opet moram mijenjat attachmente jer se neda više igrat sa suppressorom. U inženjer klasi neznam čime bi igrao. S M4A1 ne možeš skinut lika na malo veću daljinu da si bog ako baš nemaš čist prostor, dovoljno je reć da u takvim situacijama radije switcham na pištolj. Ista stvar i s ostalima. Jedino kaj mi se čini isto je IAR uz manju korekciju attachmenta. E, da i ono malo recona kaj sam odigrao izgleda jako slabo.

Dalje, nervira me minimapa, ne znaš jel igrač bleeda pored tebe ili kilometar dalje koliko je sve zgusnuto. Da ne govorim o tim revive ikonama koje zauzmu pola minimape. Gubljenje healtha kod padova ne da nisu popravili nego još i više zasrali, pa jedan skok na kamenčić ti uzme 50% ffs. Umjesto da naprave nekaj kako treba oni se idu zabavljat sa zvukovima. Kad te pogodi RPG u tenku imaš osjećaj ko da je tenk presjeklo napola lol. Zadnjih dana me sve više nervira igra, možda uzmem pauzu na neko vrijeme.

Sada se i odvajaju chipovi 999 na tajvan 1 za Classified pa 9500 kom za obicne pa 1 za Classified @Vlada011
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ne znam čemu bič oko oružja. Ja bi još više recoila, da me ne ubijaju radnom sprayeri kroz dim. Malo su pretjerali sa supress onime. Mada kužim zašto, ali furat na realnost i tako pretjerat, a to im baš nije pametno. Ugl. oružja treba razraditi, a ne da sva tuku jednako to nije balans, već balans kakav je bio u bc2.

Sjebali su neke bitne mehanike igre koje su zbilja jadne za takav blockbuster od igre. Najveća greška ovoga je novi engine 2.0 koji nije spreman već je bačen direkt ispod čekića u rad, a svi znamo da ispod čekića se ide na finu obradu i štelanje. Bf4 neće imat ove probleme, ali dotad će se plaćati svaki metak koji ispališ u igri kao pravi, a kako stvari stoje, ako ne bude novi counter dobar, takedown ne naparave jer nisu skupili pare, a warface bude kao crysis vratit ću se doti, cohu i ostalim strategijama di se cijeni skill i dobro je balansirano, a coumminty je number 1 kad se priča o patchu i njega su uključuje u sve, a ne da ovdje pišemo po njihovim forumima a oni se smiju tome i onda radnom klikaju i naprave promjene pa to nazovu patchom,.

btw. naš prijatelj symthic je dao beta post patch tablice. Svakako baciti oko, za neke promjene nisam znao, a neke mi nisu jasne, kao zelena je strelica da je buff, ali mi puška svjedno ne leži kako treba...e da link: http://symthic.com/?s=bf3&sb=beta

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 1:35 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice