Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Zasto kada pokusam staviti post s linkom videa na youtube mi napise da su stranice bugovog foruma trenutno nedostupne?
Inace je video battlefield team play i super je poslozen i odigran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...
dery kaže...

recite mi jeli kod vas ista stvar u vezi m27iar s kojim imam 730killsa a hevy barel mi nije otključan,isto tako mg36 512killsa a extended mag nije otključan,traži 300 kills za otključavanje u oba slučaja

Ni ti ne treba biti otključan. Ni jedan LMG nema heavy barrel. Vjerojatno je bug u Battlelogu što je to uopće tamo. Isto kao što se prije vidio 12x scope na svim assault puškama a nisi ga mogao otključati.

ima li mg36 extended mag

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Majke mi mile oni nisu normalni sta su napravili sa ovim supressom,pa to nemozes nikoga pogoditi. pa ti ljudi nisu normalni. sto dalje ide sve mi se cini da je beta bila jos najbolja.

Ako te neko supresa - biži što dalje moreš jer nećeš ništa dalje od 1 metra pogodit. Mislin na sriću je sve moguće ali 99.99% aj ća, gotov si. Triba igrat da zapucaš prvi pa kako bilo, ne bitno je pogodit, bitno je zapucat da ga malo supresaš i to je to samo ga dokrajčiš... Previše je supres taj dodan, cila igra se u principu prominila...

[M|C] 7emper_fi
13 godina
protjeran
Da, ima.
16 godina
neaktivan
dery kaže...

recite mi jeli kod vas ista stvar u vezi m27iar s kojim imam 730killsa a hevy barel mi nije otključan,isto tako mg36 512killsa a extended mag nije otključan,traži 300 kills za otključavanje u oba slučaja

Možda za tu pušku nema extended mag u ponudi...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
Šef kaže...
dery kaže...

Mg36 je prije imao extended mag i imao bi 101 metak u šaržeru, ali sada ga ne moze vise imati sto je stvarno besmisleno, pogotovo kada je silencer beskoristan.

Ja probao na par partija lmg-ove i mogu reci da svi suxaju naveliko, ne mozes ubiti nikoga ni izbliza ni izdaleka.

Čini se da je EA/Dice odlučio da lmg-ovi trebaju jedino biti koristeni za suppresion fire i da na taj način support zarađuje bodove uz pokoji kill ako vam se posreci da je neprijatelj usredotočen na nesto drugo a ne na vas.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
protjeran
Granzon kaže...
Šef kaže...
dery kaže...

Mg36 je prije imao extended mag i imao bi 101 metak u šaržeru, ali sada ga ne moze vise imati sto je stvarno besmisleno, pogotovo kada je silencer beskoristan.

Ja probao na par partija lmg-ove i mogu reci da svi suxaju naveliko, ne mozes ubiti nikoga ni izbliza ni izdaleka.

Čini se da je EA/Dice odlučio da lmg-ovi trebaju jedino biti koristeni za suppresion fire i da na taj način support zarađuje bodove uz pokoji kill ako vam se posreci da je neprijatelj usredotočen na nesto drugo a ne na vas.

Onda jednostavno uzmeš MP7 staviš na njega Red Dot, Extended Mag i Laser Sight i hippaš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 18:02 (NiramX).
14 godina
dery kaže...

heavybarrel su izbacili sa ovim zadnjim patchem, cigani teski, onaj zhinto sere previse, on mi neki community manager, pa nije ni M od managera, kofol lafo prikuplja feedback od communitya, pa ni jedan BF igrac nije zamisljao ovakav Battlefield

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina

Toplo preporučam ovaj dodatak za Battlelog. Dostupno za Firefox i Chrome.

http://getbblog.com/en/features

Dodaje nove mogućnosti u battlelog (tj. prikazuje one skrivene) a i odobren je od strane Dice-a pa neće na nijedan način uzrokovati probleme sa spajanjem ili slično.,

Možda je već netko prije ovo spomenuo pa ako je, maknite ovaj post :)

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

1 na 1 nemam nikakve sanse. Meci prolaze kroz likove. Najjaci mi je bio trenutak kada sam u frajera ispalio 20-ak metaka i lik se okrene i ubije me sa m9 (ona fora,one shot kill).

Ponovo prodajem. (na bugovom oglasniku)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Inače igram sa M4A1 (hvala bogu šta ga nisu sjebali) ali jednostavno su smanjili damage na svim puškama da je to žalosno,više se isplati uletit u neku prostoriju Magnumom ili nekim drugim pištoljem nego puškom. Na 1v1 uvijek izvlačim pišolj - i uvijek izađem kao pobjednik,sa puškama više nema šanse.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

ja ne kuzim sta se svi nesto zale koa i uvijek...Igram sa M16A3 koja je ostala ista i sve mi je normalno...morao sam malo promijeniti neke dodatke i rijesio stvar..

KH2002,je predobra,samo heavy barrel i nista vise...{#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Toplo preporučam ovaj dodatak za Battlelog. Dostupno za Firefox i Chrome.

http://getbblog.com/en/features

Dodaje nove mogućnosti u battlelog (tj. prikazuje one skrivene) a i odobren je od strane Dice-a pa neće na nijedan način uzrokovati probleme sa spajanjem ili slično.,

Možda je već netko prije ovo spomenuo pa ako je, maknite ovaj post :)

Super je dodatak al prekjučer mi je opasno počeo gušiti Firefox. Disejblao sam ga za sad pa je sve ok. :-(

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
Danny_HR kaže...

Super je dodatak al prekjučer mi je opasno počeo gušiti Firefox. Disejblao sam ga za sad pa je sve ok. :-(

E zato koristi Chrome i nema frke ;)

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

N!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svima u studiju i režiji, nije me bilo neko vrijeme

i nisam igrao ima dobrih 20ak dana.

Vidim nekakav patch mi se skinuo, igra je 'effin weird..

RPK 74 ima u ponudi extended mag sa 200 metaka, nista mi nije jasno.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

w00t nisam to skužio, brijem da od sad isključivo RPK koristim.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
forzzuk kaže...

w00t nisam to skužio, brijem da od sad isključivo RPK koristim.

jos da taj ext mag nema izgled normalnog klipa....ono, wtf?!? paze na ne znam kakve detalje, a prepuste ovo....

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

RPK je trenutno čini mi se najbolji izbor među LMG, ima extended mag, a recoila skoro da nit nema. Još kad staviš foregrip... {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 20:36 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

laser designator je definitvno najdosadnija medalja za uhvatiti. koliko sam samo zivaca izgubio jucer i danas sa random ekipom, spotas po 10min a nitko nece da koristi javelin i sta ako je soflamu u vidnom polju suparnicki soflam il mav prvo ce njih naciljaeti nego onoga koga ja hocu.

21 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ne znam kako vama ali meni danas cijeli dan ovaj vražji rubber banding raz.j.e.b.a.v.a živce do krajnjih granica {#}

Pa koji vrag ovi u EA/Dicu rade, mislio sam da ce rjesiti vise ovo, a nakon patcha je postalo jos i gore (inače mi se javlja vikenom ali nikada ovoliki).

Danas cijeli dan imam situacije gdje ginem iako sam u zaklonu, ne mogu ubiti doslovce nikoga (imao sam situaciju gdje sam ispucao preko 40 metaka u lika iz rkp-a a on se samo okrene i puf one shot one kill) te konstantno zapinjanje iako nema ničega da zapnem bilo pješke ili u vozilu koje su me moram priznati natjerale da prestanem igrati igru i posvetim se drugim akcijama ali mi bas i ne ide -  trenutačno se dosađujem iako imam druge igre ali meni se trenutačno baš igra ova hebena igra.

K vragu, čak sam od dosade stavio i avatar na  battlelog akaunt {#}.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 0:33 (Granzon).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Hajd da se i ja pridružim temi opet, zanima me samo, ako netko mjeri, koliki vam je GPU usage tokom igranja? Pitam zato jer meni stalno opada i raste (ne puno, uvijek je između 85 i 99%, al opet..) Imam Q8400 na 3.2GHz i GTX 460 768mb i čisto sumnjam da bi procesor bottleneckao, na oko 70-ak % je tokom igranja. Ne čini se možda kao veliki pad, ali to mi znači pad sa 45 na 35fpsa, što baš i nije bajno kad treba brzo reagirat'..

I da, čisto da komentiram ovaj patch novi. Najavili su i bolji performans i dobro izbalansirana oružja, a ništa nisu održali od toga. Skoro sve su htjeli "poboljšat", a konačni rezultat je je**** užas. Puške oslabljene, supressor beskoristan, grip više ne služi svrsi koliko sam primjetio.. Sve u svemu, moglo se i pretpostavit da će sve uništit, ipak, tako je i sa BC2 bilo. Nisu trebali ni dirat puške kao prvo..

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja samo znan da ubuduće mečeve, public, private, warove, i sve kao primary weapon iman Magnum koji se btw zove fidelis, a secondary weapon je, pa M16A3/KH 2002/AK74m/AEK...{#}

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

...

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 11:27 (Soldier977).
Moj PC  
18 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Crni humor na jednoj sasvim novoj razini.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

RPK je trenutno čini mi se najbolji izbor među LMG, ima extended mag, a recoila skoro da nit nema. Još kad staviš foregrip... {#}

probaj pucat s njim,kad drzis cijelo vrijeme pucanje pa kad ispuca svojih 46 metaka vise nema recola,niti milimetar samo mi se cini da ti meci ne lete di ciljas,probaj

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 3

Koji debil je stavio da se mortar ne može staviti u bazi. Yebeni kreten koji nikad nije bio rejpan. Čime sad da se obranim od njihovih mortara???? Čime kad tuku meni u bazu....lame dice još jednom ste pokazali da ste limitirani debili

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
buljo781 kaže...

Hajd da se i ja pridružim temi opet, zanima me samo, ako netko mjeri, koliki vam je GPU usage tokom igranja? Pitam zato jer meni stalno opada i raste (ne puno, uvijek je između 85 i 99%, al opet..) Imam Q8400 na 3.2GHz i GTX 460 768mb i čisto sumnjam da bi procesor bottleneckao, na oko 70-ak % je tokom igranja. Ne čini se možda kao veliki pad, ali to mi znači pad sa 45 na 35fpsa, što baš i nije bajno kad treba brzo reagirat'..

I da, čisto da komentiram ovaj patch novi. Najavili su i bolji performans i dobro izbalansirana oružja, a ništa nisu održali od toga. Skoro sve su htjeli "poboljšat", a konačni rezultat je je**** užas. Puške oslabljene, supressor beskoristan, grip više ne služi svrsi koliko sam primjetio.. Sve u svemu, moglo se i pretpostavit da će sve uništit, ipak, tako je i sa BC2 bilo. Nisu trebali ni dirat puške kao prvo..

Što me svi ladno izignoriraju, majko mila xD

13 godina
Battlefield 3

grafa na 100% ., procesor na cca. 95-98%

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice