Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.118.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Slažem se sa PB i ESL dečkima, po meni BILO kakvo drkuljenje po grafičkim postavkama ,texturama i ostalim konfiguracijskim datotekama a da to DEVELOPER nije stavio u samu igru treba zabraniti.Jer bilo kakva prednost dobivena na ovaj gore način, ma kako mala bila, nije fer prema drugim igračima.Kroz godine MP igranja sam vidio i doživio svašta ,od low rez "ispranih" texutra do uber tvikanih konfiga ,(pogotovo u moje CS vrijeme)..itd I onda kad se nadjemo na nekom LAN -u vidiš da većina tih "uber" skillera neigra istu igru koju ti igraš jer recimo on može "trčat a da ga ti ne čuješ ili njemu modeli protivničkih igrača bljeskaju kad pucaju itd ..I kad tom "uber " skilleru staviš DEFAULTNI config on naglo postane prosiječni pub igrač....
Stoga sam ja uvijek bio samo za mijenjanje postavki koje je developer dopustio da se mijenjaju bilo iz konzole ili UI-a igre.
All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
13 godina
Danny_HR kaže...
Meni je bitnije od izgleda da on radi kako treba. Zelim mogucnost da commo rose reagira na tipku isti tren a ne da moram drzati.

Nisam igrao prijasnje Battlefield, pa ce mozda iskusnim borcima ovo cudno zvucat:

Meni je ovako bolje, jer kad cu u trku zeljet spotat nekog onda ce mi iskocit commorose i pomakom misu cu nesto bez veze oznacit, a ne spotat neprijatelja.

Mozda da je druga tipka za spot, a druga za commorose, al to bi opet dodatno zakompliciralo...

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

To je u BF2 i 2142 toliko brzo i dobro funkcioniralo da me čudi da su to uopće odlučili maknuti. Fol s željom da bude jednostavnije, a zapravo nije.

Jednom kad se navikneš na rose teško je biti zadovoljan s drugim rješenjima, meni como rose jako fali, a ovo držanje da se ne pojavi me ubije u pojam.

Bilo bi dobro da prebace commo na drugu tipku, ne bi bilo komplicirano. BF2 je imao više commo rosea, jedan globalni i jedan za squad.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 10:09 (Danny_HR).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja sam od tog fxaa odustao isti dan kad sam ga instalirao, igra mi se rusila od njega, gubio sam 5-10 fps-a, i za moj ukus boje su prepre kricave i po meni jos vise zamaraju, neki dan sam pokrenuo BC2 u kojem su boje vise pastelne i mogu rec da iako izgleda blijede od bf3 puno manje zamara oci...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Nexus66 kaže...
Slažem se sa PB i ESL dečkima, po meni BILO kakvo drkuljenje po grafičkim postavkama ,texturama i ostalim konfiguracijskim datotekama a da to DEVELOPER nije stavio u samu igru treba zabraniti.Jer bilo kakva prednost dobivena na ovaj gore način, ma kako mala bila, nije fer prema drugim igračima.Kroz godine MP igranja sam vidio i doživio svašta ,od low rez "ispranih" texutra do uber tvikanih konfiga ,(pogotovo u moje CS vrijeme)..itd I onda kad se nadjemo na nekom LAN -u vidiš da većina tih "uber" skillera neigra istu igru koju ti igraš jer recimo on može "trčat a da ga ti ne čuješ ili njemu modeli protivničkih igrača bljeskaju kad pucaju itd ..I kad tom "uber " skilleru staviš DEFAULTNI config on naglo postane prosiječni pub igrač....
Stoga sam ja uvijek bio samo za mijenjanje postavki koje je developer dopustio da se mijenjaju bilo iz konzole ili UI-a igre.

Nex sve je to ok što govoriš ali to su pravi hackovi i čitevi. Ovaj fxaa nije to to, skini si ga i probaj pa ćeš vidješ šta je to.

13 godina
Nexus66 kaže...
Slažem se sa PB i ESL ........

Ma nije to cheat. Isti efekt se može dobiti ako ćeš se pomučiti i postaviti color postavke ssamog monitora. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Nexus66 kaže...
Slažem se sa PB i ESL ........

Ma nije to cheat. Isti efekt se može dobiti ako ćeš se pomučiti i postaviti color postavke ssamog monitora. 

Ili u catalyst centru namjestit isto boje, saturacije itd ali to oduzima mac vremena.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma nisam rekao da je cheat , nego samo dadoh  neke primjere do čega to tweakanje raznih postavki može dovesti ... A opet  netko može igrati na plazmi od 50" i 600 hertza  :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Nexus66 kaže...

Ma nisam rekao da je cheat , nego samo dadoh  neke primjere do čega to tweakanje raznih postavki može dovesti ... A opet  netko može igrati na plazmi od 50" i 600 hertza  :)

Sve je to ok ali budimo iskreni na ovo "do čega može dovest"...mislim da je daleko prekasno za to.{#}

Eh nagledo sam se ja koje kakvih hakova od vremena q3 i ut itd...al ovaj fxaa ja bi da integriraju u igru jer zašto ne stavit normalne boje u igru to meni nije jasno.

Ako ćemo iskreno taj fxaau dava dana korištenja zapravo daje tamniju crnu boju pa je zato i sve malo više tamnije, zato je po meni teže igrat ili vidjet nekog s tim fxaa ali kako rekoh boje su ono prelijepe, mape poput caspian izgledaju kao raj.

14 godina
Battlefield 3

Boje....kakve boje?...ja na svojoj pili od monitora nikakve boje vidim...meni je sve sivo.

P.S. Nije to mali ekran...to je samo ON/OFF button izrazito velik

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Hahahaha

[G]Diretore_BB
17 godina
protjeran
Zero2 kaže...

Boje....kakve boje?...ja na svojoj pili od monitora nikakve boje vidim...meni je sve sivo.

Taj monitor je najžešći sigurno si ga platio mac para, daj meni jednog nabavi.{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Wake Island - BF1942 / BF2 / BF3

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog login is currently disabled, please try again in a while

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
peroko kaže...

Battlelog login is currently disabled, please try again in a while

yep

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Wake je zakon, jedna od najboljih BF mapa ikad.

Sjećam se svog prvog kontakta s Battlefieldom, davne 2005. godine.

Log-in u Battlefield 2 i spajanje na EA 24/7 Wake Island server, 64 igrača.

Odabir assault klase i spawn na zastavu "beach". Trk na drugu stranu tog dijela otoka i lagano prema artiljeriji koja je bila smještena u vrhu uvale na plaži, buksanje iza nekakvog zida koji sad na BF3 ne postoji, sve si mislim siguran sam kad od jednom puf. "You have been criticaly wounded. 15... 14... 13... 12...

Nikad neću zaboravit taj prvi trenutak, zaljubio sam se u BF, odigrao sve dotadašnje nastavke, ali i sve koji su izašli nakon toga. BF2 mi je i dalje ultimativna igra, vjerojatno subjektivno. Kasnije sam dane i noći provodio prvo na Karkandu i Jalalabadu, a kasnije gotovo isključivo na Warlordu iako su mi apsolutno sve mape bile drage.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Battlefield 3

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Digli su battlelog, idemo na servah?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Taj fxaa injector daje lijepšu boju samoj igri ali sad dali je lakše vidjet neprijatelja u mom slučaju ne. Jedino mi igra nije više tolko zamorna za oči, probao taj fxaa prije 2 dana i sad to isprobavam ali to nedaje nikakvu prednost po mom mišljenju.

Igru je dice trebao napravit sa normalnim bojama a ne sve presvuć nekim plavo sivim filterom da poslije tri sata igranja dobijem napadaj migrene.

a kako upalit ovaj injector za boje skinuo sam ga sa ovog linka sto je postavljen na prijasnjoj stranici

15 godina
Battlefield 3

ubaci ga u folder gdje je bf3.exe tj program files/origin games/battlefield3 i kopiraj sve iz rara u taj folder.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
thesekiman kaže...

Wake je zakon, jedna od najboljih BF mapa ikad.

Fail, nisu stavili 2142 verziju, kad je dokiran titan i spušteni štitovi, a ljudi napadaju :P

17 godina
neaktivan
2142 je bolje zaboraviti. :)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opa, vidim jednu novost na Battlelogu - "Create Match"

Izgleda da ce se moci raditi matchevi između klanova / platoona i slično, i to će biti zabilježeno preko Battleloga.

Odlična stvar !

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
nisam baš upoznat sa tim fxaa,prvi glas.samo reci jel to mozda anti-cheat ?? sta je to točno,osim boljih boja??jel to neka čiteraka špreha ili??
15 godina
protjeran
berto kaže...
Ja sam od tog fxaa odustao isti dan kad sam ga instalirao, igra mi se rusila od njega, gubio sam 5-10 fps-a, i za moj ukus boje su prepre kricave i po meni jos vise zamaraju, neki dan sam pokrenuo BC2 u kojem su boje vise pastelne i mogu rec da iako izgleda blijede od bf3 puno manje zamara oci...

FXAA injector omogucava dodatno podesavanje hue/saturation/white balance/contrast/sharpness po vlastitom ukusu. Ko se ikada imalo sluzio photoshopom ili slicnim programom moze s tim programom izvuc savrsenu sliku. Ali prvo treba podesiti i monitor kako spada. Program ne daje apsolutno nikakve prednosti igracu.... jednostavno podesavanjem dobijes da je crveno - crveno, plavo - plavo itd. bez one sugave sive izmaglice (koja daje taj sivi ton svim bojama) koju su iz samo njima znanog razloga ugradili u igru.

EDIT: bit ce trolanja na video: ja ne vidim razliku blabla. To je zato jer ste kupili monitor, izvadili iz kutije i upalili.... ili imate problema sa vidom. 

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 12:22 (Tallahasee).
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
nisam baš upoznat sa tim fxaa,prvi glas.samo reci jel to mozda anti-cheat ?? sta je to točno,osim boljih boja??jel to neka čiteraka špreha ili??

nije ništa da ti "pomaže" u ciljanju ili čiterskoj šprehi.probaj pa javi a ako ti se ne sviđa izbrišeš te fileove(mislim da ih je 4) iz foldera.lijepše izgleda ali na daljinu ne uočavaš ekipu na tlu ako si u heliju,barem meni...npr spotan je a ne vidim ga a trebao bi.fora je da si možeš konfigurirati .ini pa si naštimaš.a tko zna možda se može nešto naštimati.

BF3 FlamingKing
16 godina
Battlefield 3

Evo dvije slike. Prva bez FXAA, a druga s FXAA. Pa odlučite dali pomaže.

Meni izgleda kao da se bolje vidi kroz šumu i žbunje, ali samo malo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 12:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima još ekipe koja nije probala SP kampanju?

28 Odigrao sam SP
40 Nisam odigrao SP
7 LOLWUT, BF3 IMA SP KAMPANJU?!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Evo dvije slike. Prva bez FXAA, a druga s FXAA. Pa odlučite dali pomaže.

Meni izgleda kao da se bolje vidi kroz šumu i žbunje, ali samo malo.

Ja sam rekao da meni pomaze...Na nekim mapama da,na nekim ne,kao i na mjestima.. Btw,jel koristite vi macro za logitech? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
moderator
Battlefield 3

Vidi se razlika i na slikama i na videu, al meni je to ružnije jer su zasitili boje, pa ko da će mi iskočiti onaj bfheroes lik.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice