drug de ti popij jednu da se smiris... i nas su jucer rejpali pa sta...jos se dado na ventu smije kad me ubio u avionu na pisti ko ono ha sta je reci, reko nista jbg rejpaj dok mozes i ja bi isto to uradio...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U hrvatskom pravosuđu rejpanje je kazneno krivično djelo. Na BUG serveru rejpanje je način života
Covjece.. koliko vremena gubim.. XD
400h 50Colonel
Kako si me izbezumio sa ovim postom nemas pojma.
Nisam na prvu skuzio sto si htio reci i pogledam sliku i totalno krivo procitam da si rank 51 sa skoro 20 service stars od klasa.
Upitnik iznad glave ko kuca, znam tko si i igrao sam s tobom i nekuzim kako ja rank 60, a ti 51 i to nakon 400 sati, a igras 3x bolje od mene.
Tek kad sam otisao na tvoj battlelog sam skuzio da si Col 51 i rank 96 i sto si zapravo htio reci! lol
Da manje pišeš po chatu, a više igraš možda te nebi tako rejpali. Ako pi*diš dok igraš samo radiš gluposti i gineš bezveze (vjeruj mi znam, pitaj Dannya kolko pi*dim ). Jednom kad se uspiješ opustit i uđeš in da zone ove njubare samo padaju. On mene oće tubom, ja mu se prišuljam, nož u pjevalicu i testise u usta. Tuba mu ne pomaže kada mu uđeš zguza.
Zbog oružja plaču oni koji ne znaju igrat. Ovo je BF3, tu za sve ima lijeka, samo ga treba znati primijeniti.
Osim toga, ovo je BUG, podmaži guzu, spread you cheeks i bit će ti lakše. Svi prođu tu fazu prilagodbe, ja sam svoju srećom odradio još na BC2.
Igra je zanimljiva :D mada igram na low pa je sve ko u crtiču, ali nema veze.
Samo ima budala koji non stop ubijaju s onim mortarima i noob tubovima...sramota
BTW dva put su me banali jer sam na quick game usao u "knife only" i neki di ako ubijes nekoga pokupis ban.
Hello,my name is Neno,and I am noob tuber... :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/neno666_CRO_/weapons/179524886/pc/
a evo i tvog pa mos lako usporediti...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ZeNgE_Tiho_Cro/weapons/351483732/pc/
Ok,onda dodji ovdje da te vidim kako ti to igras sa sniperom... :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Sniper-Only-HC-1000-Tickets/
Mislim ono, ekipa ovdje plače radi bejsrejpa.
Šta bi tek onda rekli na BUG server iz BC2 vremena kada si imao punu bazu mućke đubradi. U BF3 su barem out of bounds, a u BC-u si se bojao uopće sjest u vozilo jer ih je 90% bilo minirano. (znam, jer sam ih minirao ) Dignu te u zrak pa ti još plešu oko krša od tenka/helića.
pa di ces vise nooober klase od sniper klase :P
Ti si PRO :) Ti si strasan... Cim nekoga nazivas noobom ili oruzje nazivas nooberski, to sve o tebi govori. No posto si mlad i igras mozda par miseci, nikakvo cudo.
A po cemu se vidi skill? Po tvojim nekim fiks parametrima? Odrasti i nauci igrat.
Kao sto rekoh vec gore.
Spremite te battlelogove nazad u gaće, ima ovdje i djece.
moj mali je opasan...
Tema se polako ali sigurno pretvara u 4chan.
Lajkam.
kako se u igri gleda ping? pokusao sam ctrl+alt+s neće...
kako se u igri gleda ping? pokusao sam ctrl+alt+s neće...
netko je vec to pisao... timska igra... moraš nekog zamolit da ti kaže ping... :P
Jel se to neš dogadja sa servirima ili sam mene zeza igra...???
Jednostavno me baca u off line i govori mi da provjerim svoju konekciju...a normalno sam na netu...
Help please....
Nako 50 puta izlaženja i ulaženja u Origin proradillo....
...mislim zbilja, koju posluku porati?
Mozda je vec netko pitao, ali nema veze :D ja cu
- Zašto se na nekim mapama može koristiti AKS-74u a na nekima ne.
- Zašto netko mene s nekom puškom puno brže ubije (ne headshot) mene nego li ja njega
Mozda je vec netko pitao, ali nema veze :D ja cu
- Zašto se na nekim mapama može koristiti AKS-74u a na nekima ne.
- Zašto netko mene s nekom puškom puno brže ubije (ne headshot) mene nego li ja njega
1. To je RU puška, ako si amer je tek kasnije osvojiš(a svaku mapu se mjenja strana)
2. Ako nisu iste puške, onda ima jaču pušku s većim rate of fire, a ako su iste možda ima heavy barel ili te pogodio u dio tjela s većim multiplierom
1. To je RU puška, ako si amer je tek kasnije osvojiš(a svaku mapu se mjenja strana)
2. Ako nisu iste puške, onda ima jaču pušku s većim rate of fire, a ako su iste možda ima heavy barel ili te pogodio u dio tjela s većim multiplierom
Heavy barel nema veze s štetom oružja ili bezinom pucanja. To samo povečava preciznost, ali zato dodaje trzaj puške.
Vjerovatno ga ubiju brže jer puca na način da samo drži ljevi klik ili ima manje healtha ili je pod suppressionom pa nije tako precizan i zato promaši lika ili je kao što gore kaž. Može biti mnogo toga.