1000 STR napokon čestitam svima XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja pitam na prijašnjoj strani za igricu nešto a vi svi napadate na 1000. stranicu
PITANJE
Pročitao sam sada na ovoj stranici da ne treba mjenjat jezik više, da samo patcham...pa pitam el da napravim tako ili?
Ako vec imas na engleskom onda ti netreba nista, samo snimis patch....
Nego, taj patch je stari mjesec dana, i sam se snima, i ja ga se uopce ne sjecam vise :)
Zasto ga tek sad snimas?
a joj bio sam zadnji post na 999 stranici...
close enough....
To je gubitnička pozicija.
patcho sam al još uvijek je na ruskom =/
patcho sam al još uvijek je na ruskom =/
"Jos uvijek"?
Pa pise da se ne mora nista raditi ako VEC IMAS na engleskom jeziku :)
Ako nemas, moraz odraditi sve ono prije, od prvog patcha, do sad.
Ja dobrim prijateljima uvijek guze dam.
A da igraš na 15fps-a ko i ja, i tebi bi maslinovog ulja zatrebalo :D
Vidi se da si novi na bug serveru jer bi onda odavno znao da se na njega prve dane ne ide bez vazelina, a kasnije kad ti se raširi ko nama ide bez beda i na suho.
Imam rusku verziju, patcham, opet rusko
Ma sta si lud... Pa pogledaj ovog klinca Dannya sa 17 godina. Najveci spammer i provokator ikada.

Covjece.. koliko vremena gubim.. XD
400h 50Colonel
I sad dobro razmisli što si sve u tom vremenu mogao napraviti ili nešto za život korisno naučiti
l2p.
BTW, bio u noći sa subote na nedjelju 5-6 rundi na serveru i bilo je vrhunski. CQ64, Map vote, balanser, poznata ekipa, uzeo Sandmanu dogtag, votekick, admini prisutni, pametnom dosta.
Pa zasto bi zabranio M320 i Rpg na Normalu?Wtf? Pa imas 100 helta covjece,sta bi ti? Nisam vidio veceg whinera od tebe,a za vredjanje na serveru sta sve pises ,nije vrijedno ni spomena,nek te sram bude!!! Ponasas se kao balavac i stalno kukas kad te netko ubije,a igras na serveru tako da ne ulazis squad... Ova igra se igra timski.... E je mi bilo drago neki dan na Metro sto sam te rejpao,nisi ni stigao pisati a vec bi te 320-tka spicila... Al smo se smijali na TS-u,lol,hvala ti na zabavi i komentarima... ;) I prestani plakati kao neka curica,valjda nisi takav i u real life...lol

Što si očekivao na public serveru? teamwork? lijepu igru, fer play?
Kupi si klan i igraj warove pa možda bude bolje, sretno. E koliko imaš monitor ono? 23 inča? nisi nigdje rekao samo pogađam.
Pa zasto bi zabranio M320 i Rpg na Normalu?Wtf? Pa imas 100 helta covjece,sta bi ti? Nisam vidio veceg whinera od tebe,a za vredjanje na serveru sta sve pises ,nije vrijedno ni spomena,nek te sram bude!!! Ponasas se kao balavac i stalno kukas kad te netko ubije,a igras na serveru tako da ne ulazis squad... Ova igra se igra timski.... E je mi bilo drago neki dan na Metro sto sam te rejpao,nisi ni stigao pisati a vec bi te 320-tka spicila... Al smo se smijali na TS-u,lol,hvala ti na zabavi i komentarima... ;) I prestani plakati kao neka curica,valjda nisi takav i u real life...lol
Ma Neno pusti čovjeka vidiš da mu se cijev pregrijala pa nije jadan mogao pucati.
Što si očekivao na BUG serveru? teamwork? lijepu igru, fer play?
Kupi si klan i igraj warove pa možda bude bolje, sretno. E koliko imaš monitor ono? 23 inča? nisi nigdje rekao samo pogađam.
There, fixed it 4 ya.
Evo sad na metrou na bugu 29/19 :D
prva igra ikad, betu nisam igrao....mislim da je dobro :D
Što si očekivao na BUG serveru? teamwork? lijepu igru, fer play?
There, fixed it 4 ya.
Ma dobro neću sad u to ulazit, ali nema public servera na kojem se ljudi trude igrat timski. svak radi po svome i razmišlja, e idem ja kampat a ovaj do mene će ić zastavicu uzet i tako stalno na kraju nitko ne uzima osim debila mene koji trčim uzeti pa me ubije moj sa rpg ili granatom jer je bacao tamo di se oni spawanaju jer on igra sad cod on je kul.
Velim i sam ponkead rageam kad ekipa uzme heli na damavandu i leti iznad baze i kampa a oni nas rejpaju...ne znaju svi igrati objective i ponekad je frustirajuće. Ali velim ts, ekipica pa je nekako lakše to kad znam da ima još netko ko se trudi, a još kad jedan squad okrene gotovu rundu pa se pola p.ičaka prebaci u naš tim :)
Ma ja se volim napiti, nožem ubiti i granatu baciti više nego kruha pojesti.
Ko to?
Ko to?
pa on.
pa on.
Onda ne razumijem u kojem kontekstu govori o sebi da bi radio sklekove.
E ajde navrati na hc, pa da onda vidim kako ćeš wajnati po forumu.