Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Proc ti je preslab, BF3 vapi za više jezgara.

E sad, B2K mape se brže učitavaju ali jače žderu CPU.

BF3 Vanilla mape se (bez SSD i/ili 6GB i više RAM-a) sporije učitavaju ali manje jedu resurse.

Vidi da li je to s mapama iz DLC-a ovako kao što sam opisao.

Npr. meni sve High Vanilla je radila oko 50FPS, a B2K od 35 FPS naviše. Igram s manjim postavkama, samo da mogu biti kompetitivan.

A nije baš ni ovo točno, ja imam 8GB RAM-a, al nakon onog zadnjeg patcha sam iskusio problem dugog učitavanja vanilla mapa, dok sam se prije njega uvijek među prvima učitavao, tak da su to očito nešto u igri smrdali...

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

patch 27.3.2012.

odakle ti to?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
fila2208 kaže...

patch 27.3.2012.

odakle ti to?

http://battlefieldo.com/threads/patch-release-date-revealed-27th-march.4452/

13 godina
protjeran
Battlefield 3
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina

Opet ti?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Opet ti?

loool,sala mala....  :)

16 godina
Battlefield 3

Zar nemožeš jednostavno napisati nešto tipa: joj kako sam danas izownao ekipu?

I onda kad opet ispadne svađa pisat ćeš da ti ne provociraš i ne izazivaš svađu, a kad slučajno dobiješ karton čudit ćes se kao pura dreku zašto si ga dobio.

Nemoj me krivo shvatiti, nemam ništa protiv postanja battlereporta, ali ovo lagano provociranje mi ide na jetra. Stalno kad postaš neki score napišeš da je to bio normal, nema potreba za tim. Zar nemožeš ljepo kao ceco postati svoj report bez nekih dodatnih parada?

Neki dan sam na vašem serveru imao 97-40 i nisam išao postati ni score, iako sam mislio, a ni najmanje mi nije palo na pamet naglašavati da je to bio HC i time lagano provocirati ekipu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 20:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
15 godina
Battlefield 3
BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 20:05 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo odigrali smo jedan prijateljski susret sa PiS ekipom ... i moram reci nisam bio tako razguzen nikada XD svaka cast momci :) http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/26158589/1/299434675/ http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/26155660/1/299434675/. Sry za onu stvar za ticketima... ali nas je Control centar zezao...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Vako.

Prvo, samo me nemojte ismijat :D

Kupio sam sada od kolege KASA B2K DLC

On ga je ubacio u origin, mada ja na acc-u ne posjedujem BF jer ga planiram kupiti tek iduci tijedan.

Sad ga origin ne pokazuje u my gamesu.

Zanima me, el će to kad ubacim bf sve dobro raditi?

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisam se susereo sa takvim adminom kao što je ovaj lik...http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/B1kBird/stats/191044050/   ..... Svaki puta kada sam ga ubio pisao mi je noob, a onda je počeo i ovo raditi :http://i.imgur.com/k9oo7.jpg

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

I onda kad opet ispadne svađa pisat ćeš da ti ne provociraš i ne izazivaš svađu, a kad slučajno dobiješ karton čudit ćes se kao pura dreku zašto si ga dobio.

Nemoj me krivo shvatiti, nemam ništa protiv postanja battlereporta, ali ovo lagano provociranje mi ide na jetra. Stalno kad postaš neki score napišeš da je to bio normal, nema potreba za tim. Zar nemožeš ljepo kao ceco postati svoj report bez nekih dodatnih parada?

Neki dan sam na vašem serveru imao 97-40 i nisam išao postati ni score, iako sam mislio, a ni najmanje mi nije palo na pamet naglašavati da je to bio HC i time lagano provocirati ekipu.

lool Why are you serious?Are you serious Sam? ;) Opusti se,samo sam se malo nasalio,sta odma napadas.. Ne kuzis da zbog takvih tvojih napadackih postova i postaju svadje..? Smiri malo ton,iskuliraj...Ovo je samo igra i forum na kojem pricamo dogadjaje o njoj.... PEACE!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 21:13 (Cyber_Freak).
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma kad si ti imao 97-40 ? {#} :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 21:17 (drahic).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Dečki HC je za pice ,a NORMAL je za prave jeba*e.

COD je bolji od BF-a.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 2
13 godina
protjeran
pirat kaže...

Dečki HC je za pice ,a NORMAL je za prave jeba*e.

COD je bolji od BF-a.

To se trazi... ;) Moramo se malo i saliti na forumu,pa bio bi mrtav,monotonija...
16 godina
drahic kaže...

onda kad si se ti boostao{#}{#}

@neno smiren sam potpuno, kao i večinu vremena, a ovo gore sam pisao dobronamjerno.

A sad na BUG dijele se dogtagovi

14 godina
Battlefield 3
Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Sviđa mi se što opet seru i odugovlače sa patchem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon cu preko commo rosa moc rec liku da izade iz helija i pusti mi frenda tranu.Jeej

0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
drahic kaže...

onda kad si se ti boostao{#}{#}

@neno smiren sam potpuno, kao i večinu vremena, a ovo gore sam pisao dobronamjerno.

A sad na BUG dijele se dogtagovi

Pa to onda znaci nikad. {#}{#}

16 godina

samo sa ps3 27, a na xbox i pc "soon", nadam se da će tjedan dana kasnije za pc i xbox kao b2k

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 21:59 (Jack Sparrow).
14 godina
Battlefield 3

Evo kad NJUB vozi heli....

Najjaci je komentar

{#}

squad repair 20

squad repair 20

squad repair 20

squad repair 20

squad repair 20

squad repair 20

squad repair 20

MAINTENANCE EFFICIENCY RIBBON

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Pa ovako, PRESTANITE psovat majku zbog gluparija u igri, ma zbog bilo cega. Necu se vise ponavljat.

Molio bih administratore, koga god sa ovlastima da najostrije sankcioniraju takve ispade jer je puno vise od glupiranja i trash talka. Ovo govorim za BUG server zbog danasnjeg ispada ex_co7 (neka se zna). A sutra se mozda ponovi na nekom drugom serveru. 

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.

3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

jako dugo mi se ucitava taj video na 720,neznam zasto treba 10ak min

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 22:17 (Blade Runner31).
15 godina
Tallahasee kaže...

Pa ovako, PRESTANITE psovat majku zbog gluparija u igri, ma zbog bilo cega. Necu se vise ponavljat.

Molio bih administratore, koga god sa ovlastima da najostrije sankcioniraju takve ispade jer je puno vise od glupiranja i trash talka. Ovo govorim za BUG server zbog danasnjeg ispada ex_co7 (neka se zna). A sutra se mozda ponovi na nekom drugom serveru. 

Ma pusti djecu, znaš ko psuje majke, cod klinci :)

16 godina

Tko god nesto na nekom serveru opsuje, a pogotovo majku i tako, sigurno nema IQ veci od 50, tako nemojte se uzbudjivat, jednostavno IGNORE. 

To je retardirano malo dijete i gg. 

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema sankcija za psovanje i vulgarizme na BUG serveru. Osim javne sramote neće bit kažnjavanja.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 2 hvala 0
13 godina
Tallahasee kaže...

Nema za mene veće retardacije nego zbog igre to raditi. Ovo bi trebala biti zabava, a ne životna misija.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
Battlefield 3

Evo malo real life-a...

Jako zanimljivi klipovi !!

https://www.youtube.com/user/FUNKER530

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice