Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo baš igram onaj map pack Back to Karkand. Predobro. Inače, imam nešto slabiji komp, ali igra mi se dosta dobro vrti. Ovaj Frostbite engine je ludilo.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja nekužim ovaj snajper,imam onaj MK11 i 8X i sad ja enemije vidim i naciljam i puknem i ništa,nema onog križića za pogodat

dal trebam gađat trokutić ili šta? trokutić inače na većoj udaljenosti jedva vidim i jako je teško naciljat baš točno u njega,dal  moram podignut još iznad njega

na manjoj udaljenosti pogađam ali onda mogu uzet i neku asault mid range i isti ku***

snajper bi trebao nosit preko 500metara bez ikakvog padanja metka,a ne 200m koliko mi je najdalji headshot

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Digni vise.Taj snajper ima velik bullet drop
robimarko@gmail.com
15 godina
M4X kaže...

ja nekužim ovaj snajper,imam onaj MK11 i 8X i sad ja enemije vidim i naciljam i puknem i ništa,nema onog križića za pogodat

dal trebam gađat trokutić ili šta? trokutić inače na većoj udaljenosti jedva vidim i jako je teško naciljat baš točno u njega,dal  moram podignut još iznad njega

na manjoj udaljenosti pogađam ali onda mogu uzet i neku asault mid range i isti ku***

snajper bi trebao nosit preko 500metara bez ikakvog padanja metka,a ne 200m koliko mi je najdalji headshot

uzmi RPG, efikasnije od snajpa i jos se kao bonus smijes ekipi koja te pljuje jer si rpg noob :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
moderator
robimarko kaže...
Digni vise.Taj snajper ima velik bullet drop

Ne samo bulet drop, već ti poluautomatski snajperi imaju i horizontalni drift, za razliku od boltova koji imaju samo drop. Grip je poželjan.

14 godina
Najbolje mu je uzet M98B i rokaj
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

Ovdje nije baš tako, metak opada puno ranije. Ja sam te semi-auto snajpere poput MK11 koristio za rushanje i bliže distance, stavio bi red dot ili holographic zoom, puno bolje me služio tako nego kad bi išao gađati na velike udaljenosti, uvijek će ti trebati dva-tri metka da ubiješ nekog, a to je jako teško jer najčešće ljudi pobjegnu čim ih prvi metak opali.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Od poluautomatskih SKS je dusa za sve ostale u kombinacini sa kobrom i foregripom za rush neki baciti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

m39 godhand sa svim kombinacaijama radi posao. Oćeš 8x pa zbilja snipat. Ili uzet mu 3.4, silencer and grip pa ić rushat i pobirat skalpove. Ostala navika na m14 iz bc2 pa zato imam toliki respetk :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 13:50 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali je konfa iz Moj PC dovoljna za BF3 low postavke bez ikakvih filtera da se vrti 30+ fps?

Reza:1440x900

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ovaj CQ je teška glupost,igram i malo me krene i odmah sam izbačen,kaže you are discone. from EA??

i toliko je jedna strana uvijek u prednosti da je to užas

šta se tiče snajpera znači nikakva korist od njega u CQ

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Po meni najbolji snajper su: za blizu - M320, srednje udaljenosti SMAW ili RPG, za daleko M98B.

Kendo
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

m320 gowno nije sniper

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 1
15 godina
Indestructible kaže...

m320 gowno nije sniper

Bravo ti si danas prvi koji me dobro nasmijao. Hvala. 

Kendo
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Po meni najbolji snajper su: za blizu - M320, srednje udaljenosti SMAW ili RPG, za daleko M98B.

Ako smijem dodati jos 870MCS sa 6x optikom i 12G slugom u slucaju potrebe za precizne pogotke. {#}

15 godina
neaktivan

Ma nije loš taj M320 ali ne koristim ga ja, bolje mi dođe Medick PACK jer kad netko roka po meni ja idem iza čoška (osta mi 20-30 %) i onda backm pack i dođem na 100% pa ga ubijem ;)

Jučer su BIK_CRO i hell0byte malo pretjerali sa M320 ^^ samo si M320-irai i SMAW-irali po nama :(

[G]Diretore_BB
14 godina
neaktivan
moraš pratit koliko ti pada metak...pa nije ovo COD 😝 a i nemoj se orijentirat na trokutiće,samo prati koliko ti pada metak i za toliko podigni,malo ga nađi... lol 200m?? moj je 1138m :)
15 godina
M4X kaže...

ovaj CQ je teška glupost,igram i malo me krene i odmah sam izbačen,kaže you are discone. from EA??

Preneiskusan si da takvo nešto tvrdiš, ali da, ljudi koji dolaze igrat cq ne znaju ga igrati već igraju tdm umjesto cq, dakle trče za kill, a potreban je jedan skvad da se rasporedi i uzima pointove i onda izgleda da je jedan tim u prtednosti, a nije. Igraj objective, ne kills.

16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo jedan moj videić.

Sve je snimljeno na BUG Online Game Serveru,tako da će se mnoge izownane pice pronać - a pogotovo Đ-ovci{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 16:45 (pirat).
Moj PC  
51 0 hvala 7
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Svaka cast pirat za video,extra je...ima puno sadrzaja,razlicitih situacija itd...  Good Work!!

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Primjetio sam da je puno ljudi prestalo ili smanjilo količinu igre...svi sičekuju taj patch koji nikako da dođe. Umjesto da bude ovaj tjedan, oni će sutra samo dati datum lol...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
M4X kaže...

Preneiskusan si da takvo nešto tvrdiš, ali da, ljudi koji dolaze igrat cq ne znaju ga igrati već igraju tdm umjesto cq, dakle trče za kill, a potreban je jedan skvad da se rasporedi i uzima pointove i onda izgleda da je jedan tim u prtednosti, a nije. Igraj objective, ne kills.

pokušavam igrat objective ali svejedno,deploy je nekada jako ograničen

CQ je po meni jako loše balansiran,neznam kako to izgleda sa manje igrača od 64

da se mene pita izbacio bi pola nepotrebnih stvari,od raznih puškica,dodataka oružju itd.,nebi bilo OP oružja

17 godina
Battlefield 3

Najs video pirat - kratko, slatko i raznorazno {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Evo jedan moj videić.

jesi faca{#},i kud baš mene staviš u video,prvi puta sam igrao tu mapu,nisam znao gdje se nalazim

dobio si i ti metak snajperom kasnije

15 godina
M4X kaže...

Ima koristi ali da čuvaš osvojenu zastavu sa ruba mape, a ako baš hoćeš osvajati zastave sa snajperima onda uzmi onaj moj omiljeni za blisku borbu M320.

Kendo
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Svaka cast pirat za video,extra je...ima puno sadrzaja,razlicitih situacija itd...  Good Work!!

Tnx,ima puno sadržaja zato jer sam snimio 149GB videa.{#}

M4X kaže...

jesi faca{#},i kud baš mene staviš u video,prvi puta sam igrao tu mapu,nisam znao gdje se nalazim

dobio si i ti metak snajperom kasnije

LOL pa nije valjda da se ljutiš?

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oće netko na servah?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
fila2208 kaže...
M4X kaže...

pokušavam igrat objective ali svejedno,deploy je nekada jako ograničen

CQ je po meni jako loše balansiran,neznam kako to izgleda sa manje igrača od 64

da se mene pita izbacio bi pola nepotrebnih stvari,od raznih puškica,dodataka oružju itd.,nebi bilo OP oružja

Pa da ti svi trče sa m4/m16 i spamaju. Ne budi smiješan, igra je napravljena za razne igrače, stilove i načine te dozvoljava puno načina da se osvoji/obrani zastavica. Velim uz sve dužno poštovanje, kad budeš imao malo više iskustva u cq 64 ekipnom ratovanju, ts i to onda ćeš drukčije pričat budeš vidio :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

NIKAKO ,ali nikako da naucim ona leteca cuda...heli avione i sl.totalni sam promasaj...kak neki ljudi voze,ovaj pilotiraju ...svaka cast,ali meni ne ide nikako.totalna sam truba.u cemu je finta?niti pravac ne mogu drzati.skil mi na letecim cudesima n-u-l-a.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Sutra ćemo znati više o patchu...LINK

Vrlo vjerojatno ćemo saznati šta će sve biti u patchu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice