U vezi QBZ-95B, zanima me dali je prije imala ta puška Foregrip ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema ta puška foregripa, niti ga je imala.
Od engija kineska? pogledaj kako puška izgleda
http://images.wikia.com/battlefield/images/5/5d/QBZ-95_IRL.jpg
Di bi joj ti gurao foregrip kad je prilagođena da se ovako drži. Staviš joj laser i silencer i opleti :)
15$ bude novi DLC...
Ja ću ga kupiti kad bude na popustu. Tj probat ću negdje upiknut do 5 dolara. Iznad 35 kuna baš i ne...
Mislim da od 100% ljudi koji su kupili igru. 98% je uzelo B2K, 70 do 80% će uzeti ovaj treći DLC.
80% do 90% će uzeti drugi ako nebude neke katastrofe između.
15$ bude novi DLC...
Ja ću ga kupiti kad bude na popustu. Tj probat ću negdje upiknut do 5 dolara. Iznad 35 kuna baš i ne...
Mislim da od 100% ljudi koji su kupili igru. 98% je uzelo B2K, 70 do 80% će uzeti ovaj treći DLC.
Kad mu padne cijena budem uzeo, ne vrijedi to 100kn
Ja bih ga isto volio uzeti.... Ali je pitanje koliko ce mu trebati da pojeftini, mozda negdje oko dolaska treceg DLC-a :(
Neznam jeste pisali sta na prethodnim stranicama, ali gledam na originu su neki popusti 50% i vidim B2K 7 eura. E sad kad odem preko battleloga tamo mi pise 15 eura... 50kn nije tkao puno za dlc nego neznam koliko je taj popust viable.
any info?
Ja uzeo neki dan šogoru preko Origina za 7,49 eura. Platili mojim paypalom .... Sve pet. Samo su glupo napravili to, da mu uopće na battlelog-u ne piše da ima b2k ali igra sve servere i mape normalno. Uglavnom i na supportu su mu rekli da mu se neće to ni prikazati. A i glupo je to što nakon kupnje nije bilo nikakvog updejta igre ili slično, a ni u Originu nepiše nigdje da je kupljeno, hehe.... Ali kažem sve radi odlično.
Ova igra, da je igraš sam bez skvada nema smisla. barem meni...sad sam išao po serverima, ono idem timski, pokušavam za tim radit, ma kakvi, ljudi mi kradu tenk.,neće da bace medkit, unište mi heli kad polijećem...debili, ali čisti...samo mi ubiju volju za igrom.
p,s. Preugodno iznenađen iksiksikovcima i forumom, samo naprijed dečki, rasturate :)
ovo je neki čiter,ima malo sati
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/spyw4re_HR/stats/277649759/
Evo vam onda i par battlereporta :D
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25545715/1/277649759/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25463393/1/277649759/
Samo po TMD lupa. Zato i taj šit od PP 2000 prolazi i 25-30% preciznost :) Inaće jao jao... Neki Conquest da je bacit bija bi minus deblji od hrvatskog proračuna :D
jedva cekam da dodem kuci da malo pucam
jedva cekam da dodem kuci da malo pucam
i mi te jedva cekamo da te izbushimo ;)
Ode Bug u vječna lovišta.
Ode Bug u vječna lovišta.
Pa ode,da...Ja bih u roku od 24 sata napravio da taj server bude svaki dan pun 24/7.... Kladim se s kime god treba u bilo sta... ;) Ali ocito da Danny je digao rukice...Jbg,steta...

Samo nauštrb čega? Da stavim server 24/7 metro? Da stavim bolt action?
Da stavim bilo što što ne bih igrao ni mrtav?
Zbog čega?
Zbog čega?
E zbog onoga sto nemas,a to je ekipa.... Imas par njih na ventrilu i to je to... E pa vidis brate,kod mene na TS-u bude najmanje 10ljudi iz klana,a zna nas biti i oko 20 tak,i mozemo da napunimo koji god hocemo server... Rekao sam ti da platoon od 100 ljudi nema nikakve koristi,samo brojka velika ali beznacajna... E pa vidis,ja imam 37 ljudi,a od njih 37 oko 28 aktivnih,mozda i vise... A imati takvu ekipu je neprocjenjivo.... Da si napravio neki klan,primao aktivne clanove,malo se druzio sa njima na TS-u,upoznao ih,druzio se sa njima,sad bi na BUG-u bilo 20-tak na cekanju..... Da si me slusao od pocetka sta sam ti govorio,sad bi bilo drugacije... Ajd prepusti meni BUG server,ja cu platiti uplatu,i vidjet ces sta se sa pravom ekipom moze napraviti... ;)

Poslao sam upit Diabolicu, ako se može prebacit ću server na tvoj account. U tom će slučaju morati biti zadovoljeni neki najosnovniji uvjeti da server može imati BUG Online ime i da tema može ostati aktivna i sticky. Ali o tome kad dođe vrijeme.
Sad kad je Danny poslušao mudre Cyberove savjete, odoh čistiti svoj bolt-action snajper i skinuti optiku, da se pripremim za metro.
EDIT: HC Metro, naravno.

Poslao sam upit Diabolicu, ako se može prebacit ću server na tvoj account. U tom će slučaju morati biti zadovoljeni neki najosnovniji uvjeti da server može imati BUG Online ime i da tema može ostati aktivna i sticky. Ali o tome kad dođe vrijeme.
Nije potrebno.. Samo makni par mapa koje meni ne odgovaraju a i na kojima se server rado prazni i punit ću ga ja svakodnevno

15$ bude novi DLC...
Kad mu padne cijena budem uzeo, ne vrijedi to 100kn
sačekaš da sapphire bude djelio one kodove...ja baš prekojučer uzeo B2K kod za nove kupnje bf3 yeah right...dodaš u cart b2k pa onda bf3 apply code malneš bf3 i viola free b2k
Sad kad je Danny poslušao mudre Cyberove savjete, odoh čistiti svoj bolt-action snajper i skinuti optiku, da se pripremim za metro.
EDIT: HC Metro, naravno.
heheheh,ma noooo.... :)
Evo nekih malih detalja oko servera...
1.Ime bi bilo npr. BUG Online & xXx CRO Server
2.Ostao bi NORMAL MODE
3.server bi vrtio CQ and RUSH,or Infantry Only
4.Za neka kljucna pravila bi postavili vote na forumu da clanovi sa BUG-a odluce
5.Preko PROCONA bi balansirali ekipu da timovi budu podjednaki i runde zanimljivije i napetije
6.Na serveru bi uvijek bila najmanje 2 admina
7.VOTE mapa na serveru,ali samo 2 CQ ili RUSH
itd itd.....
da nepisem jos nekih 10 tocaka,nista dok ne vidimo sta ce Dannyu Diabolic odgovoriti i dok ne vidim jos neke detalje sa svojom ekipom iz klana....
Jel ok? :)
I neka ticketi vise budu povecani u cq modu,ono kad vidim 300 ticketa na pocetku runde odma stiscem alt+F4.
I neka ticketi vise budu povecani u cq modu,ono kad vidim 300 ticketa na pocetku runde odma stiscem alt+F4.
Meni je uvijek draže čim manje, ako hoću jednu rundu na brzinu mogu, a ako hoću duže odigram nekoliko, bar bude druga mapa da ubije monotoniju.
Ma puno je bolje kad igras cq barem pola sata,a ne kad ti zavrsi runda nakon 10 minuta.Nemres nis konkretno napravit.
Evo nekih malih detalja oko servera...
Pa to je isto kao i sad, sto onda ne igrate na serveru.
A sto se tice postavki servera to je tesko pitanje, jer igraci koji su igrali na BUG-u imaju razlicite preferencije, pa evo par prijedloga :
Metro 24/7 1000 tickets all weapons (Hr_The_Butcher)
Server sa n00bs u nazivu (agent_00klc, Overlord_HR)
TDM 24/7 all maps (Basta,spyw4re_HR)
Infantry only, no GL,RPG,Claymore,veranje po drvetu (ovo zbog Kukya),M16 (PiS, oni vec imaju server, ali bi mozda navratili ponekad)
Infantry only, ali samo Bazzar/Siene/Metro (Kerber_CRO)
Air Maps, zabranjen Javelin i ovakav sam vidio (odgovarao bi Piratu i Dadi)
Conquest/Rush Normal, zabranjen reactive armor i posebno claymore (Nexus66, Ingegard :)
Conquest/Rush Normal, zabranjen C4 (za one sto ne vole Nexusa)
Conquest/Rush Normal, sa aktivnim balansom ekipa (za G ekipu- dado1410, ali pod uslovom da malo ide na njihovu stranu )
Knife,Pistols, Squad Deathmatch 1 kill za pobjedu i ostali boost serveri ( )
True HC (sknk666)
Metro GL only (Sapko, Ljudina)
Conquest Tanks only (oo-DrNasty-oo)
Ugasiti server i ne igrati Battlefield (TihiOS_CRO)
Zbog čega?
Cbc je conquest only, 64 igrača. DAkle no only metro, bolt action pa je pun...na temelju čega, zbog čega je tako?
Dakle ne trebaš neke posebne fore ili cake da ti server bude pun.