Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.070.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Prije ću si odrezat kažiprst. {#}

Znaci ni za probu?

Onda stavi vise ticketa i promjeni ime servea u nesto uber super ultra.... ljudi padaju na to.

Malo sam razocaran u zadnje vrijeme, vidim da ljudi bas ne vole igrati Battlefield timski, onako kako je zamisljen.

Sve si vole boostati score, otkljucavati dodatke...

Igraju se deathmatchevi, male mape, stalano napucavanje, HC da bi se cim prije ubilo..

Nema timske igre.

A obicno su bas takvi igraci najvise protiv COD-a, vjerojatno cisto zbog nekakvog imagea... a igraju potpuno isti stil igre, samo u BF-u.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
plavi83 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I, je netko isprobao MSI Afterburner?

Koje su najbolje postavke za codec i kompresiju za cim bolji omjer kvaliteta slike/velicina fajla?

Evo ja isprobao i nije mi baš nešto....Istina je da nema utjecaja na performanse same igre, ali snimka nije baš najbolje...dosta zastajkuje i trza....

inače sam namjestio da mi snima na 60FPS-ova u 720p kvaliteti....

Nazalost, ovo mogu potvrditi!

Meni radi savrseno, kakve god postavke slozim.

A brat, na jacem racunalu (i5 overclockan i GTX 580) ima problema sa videom, takodjer mu trza!

Izgleda da ovisi o kombinaciji hardver/softver...

Steta, a bas sam mislio da sam nasao savrsen free softver za snimanje...

OK, bar meni radi kako spada :)

Ako nekog zanima, ja imam podeseno da mi video smanjuje na 720p, MPEG kompresija, 90%, 30 FPS-a.

Na 90% je najbolji omjer kvaliteta slike/velicina fajla.

na 100% je kvaliteta slike bolja (makar, jos uvijek se vidi kompresija ako se promatra slika po slika) ali se velicina fajla poveca 3-4 puta!

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Uz kažiprst odmah otkini i kitu, jer bi to značilo da si postao hc pica.

13 godina
DrNasty kaže...
Danny_HR kaže...

Uz kažiprst odmah otkini i kitu, jer bi to značilo da si postao hc pica.

Pa ne mora igrat na njemu.

Nek samo stavi HC, i nek mu vise ne prilazi da ne dobije neku bolest koju sire ovi HC-ovci.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nek stavi HC u naziv a u setupu ostavi normal

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 13:25 (Zero2).
Moj PC  
22 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Evo nisam pica,volim pomoci.. Stavi ovako nesto i server ce biti pun za 2 sata.. http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/bd023426-3dc4-442c-aa44-7f6428151023/BF3-Community-server-5000-Tickets-PBBans-GGC-ON/ Normal mode je u pitanju...Sinoc je bilo 36 ljudi na cekanju... Ako ne,onda savi HC da te sprdam ... ;) Kao prvo,nemas sta izgubiti...A uspjeh je zagarantiran,u 2 dana...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 13:41 (Cyber_Freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pero456 kaže...

server vam je prazan zato kaj niko normalan ne igra normal vise

A PIS-ov? server kolko ja znam je normal a jos igraju i HC junaci na njemu.

=XII=SandMan....
17 godina
Y2K2 kaže...
pero456 kaže...

Njihov je Infantry only. Možda je u tome čar. I koliko sam vidio admini si ne namještaju ekipu.

13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
pero456 kaže...

A zasto?Meni je Normal mode kao arcade mode,za nabijanje scorea.. Pogledaj zadnjih par mojih battlereporta...Ne samo score,ovaj puta i zastavice... ;) Meni je ok PIS server,zagrkancija,a i dobro se ismijemo na TS-u.. Dodjem i izivim se LMG-jem.... John Rambo
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 13:53 (Cyber_Freak).
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
pero456 kaže...

Pa PiSovci su "dobri" u najmanju ruku, zasto nebi igrao tamo? jedino sto fali tom serveru je da se omoguci m320, jer ponekad nemas kako potjerat ekipu da ne kempa osim sa time!

14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...
pero456 kaže...

A zasto?Meni je Normal mode kao arcade mode,za nabijanje scorea.. Pogledaj zadnjih par mojih battlereporta...Ne samo score,ovaj puta i zastavice... ;) Meni je ok PIS server,zagrkancija,a i dobro se ismijemo na TS-u.. Dodjem i izivim se LMG-jem.... John Rambo

Pa izazovite ih na inf. only match pa da vidiš kak "arcade" ekipa razbija i ubija :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 14:29 (Zero2).
13 godina
protjeran
Ja sam jednom igrao hc mod.To što je bilo na tom serveru je luđački pohod sa m60-e4 i score od 48-16
Potpis trenutno nedostupan
13 godina
protjeran
Zero2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...
pero456 kaže...

Pa izazovite ih na inf. only match pa da vidiš kak se "arcade" ekipa razbija i ubija :)

Normal mode na war?Jedino cemo pristati da jedna runda bude na HC a druga moze pussy mode.. Drugacije vise ne moze,tj ne popustam vise ....
15 godina
Battlefield 3
koliko sam imao prilike igrati na PIS serveru ekipa je dosta dobra. Nađe su uvijek noobova ali uglavnom su to kvalitetniji igrači protiv kojih je daleko teže igrati. A i sam INF. only mod ima svoje čari :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
plavi83 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I, je netko isprobao MSI Afterburner?

Koje su najbolje postavke za codec i kompresiju za cim bolji omjer kvaliteta slike/velicina fajla?

Evo ja isprobao i nije mi baš nešto....Istina je da nema utjecaja na performanse same igre, ali snimka nije baš najbolje...dosta zastajkuje i trza....

inače sam namjestio da mi snima na 60FPS-ova u 720p kvaliteti....

Nazalost, ovo mogu potvrditi!

Meni radi savrseno, kakve god postavke slozim.

A brat, na jacem racunalu (i5 overclockan i GTX 580) ima problema sa videom, takodjer mu trza!

Izgleda da ovisi o kombinaciji hardver/softver...

Steta, a bas sam mislio da sam nasao savrsen free softver za snimanje...

OK, bar meni radi kako spada :)

Ako nekog zanima, ja imam podeseno da mi video smanjuje na 720p, MPEG kompresija, 90%, 30 FPS-a.

Na 90% je najbolji omjer kvaliteta slike/velicina fajla.

na 100% je kvaliteta slike bolja (makar, jos uvijek se vidi kompresija ako se promatra slika po slika) ali se velicina fajla poveca 3-4 puta!

Da li beta 14 ima mogućnost podešavanja točne rezolucije za snimanje? Ja sam trenutno na beti 12, pa imam opcije, Full Screen, 1/2, 1/3 i 1/4.

Ili jednostavno igrate na 1280x720?

Što se tiče trzanja kod snimanja - ukoliko u računalu postoji nekoliko HDD-ova, uvijek snimati na onaj fizički HDD (dakle ne particiju na istom disku) na kojem se ne nalaze Windowsi/igra. Meni pomogne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 14:41 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

predobro {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
18 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...
plavi83 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da li beta 14 ima mogućnost podešavanja točne rezolucije za snimanje? Ja sam trenutno na beti 12, pa imam opcije, Full Screen, 1/2, 1/3 i 1/4.

Ili jednostavno igrate na 1280x720?

Što se tiče trzanja kod snimanja - ukoliko u računalu postoji nekoliko HDD-ova, uvijek snimati na onaj fizički HDD (dakle ne particiju na istom disku) na kojem se ne nalaze Windowsi/igra. Meni pomogne.

Ima za podesiti još točna rezolucija kao i 720p, 1080p...mislim da je to sve....može me CyberDemon dopuniti...

a ja i snimam na drugi fizički disk baš zbog toga...ali uzalud... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
kupio sam nedavno Battlefield 3,i stvarno mogu rec da je igra vrh vrhova (inace nisam prije bio za Battlefield,više mi je COD bio špica,j**ote di mi je pamet bila 😃) i citam ovaj forum( tj temu) 2 tjedna i vidim koliko je tu cmizdrive dječurlije koje naprosto uništavaju temu sa glupostima. svaki dan gledam hrvatske servere da vidim hocu li naci nekog i naprosto su stalno al stvarno stalno prazni!! pa dajte poslusajte decka gore koji vam je stvarno dao dobar prijedlog,promijenite malo server nemate sta za izgubit a i siguran sam da ako stavite tdm makar na jedan dan da ce se popunit,pa drugi dan samo stavit b2k conquest large...itd. ovako samo zjape prazni a siguran sam da ima nas Hrvata koje zele igrati na domacim serverima.evo ja prvi!! ps. nemojte mi se obracati sa COD sranje ,COD njubara ,ili ti si noob tek si sad poceo igrat battlefield,pogledaj si kd/r,bla bla bla sa tim jadnim spikama.postedite me molim vas....
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

COD je sranje, ti si njubara, tek si počeo igrat i pogledaj si K/D! {#}

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
točnije cyber freak 😝
15 godina
Battlefield 3

nOOb ! 

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
svejedno sam bolji od 70 % ljudi koji su tu hahaha
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
citam ovaj forum( tj temu) 2 tjedna i vidim koliko je tu cmizdrive dječurlije koje naprosto uništavaju temu sa glupostima
ZeNGe_CRO-mt kaže...
svejedno sam bolji od 70 % ljudi koji su tu hahaha

Ideed young padwan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 16:09 (forzzuk).
14 godina
neaktivan
pa to nisu gluposti.to je istina 😝 ponavljam,igram tek 2 tjedna. ajde udite na server ,napunite server,jednostavno.
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
svaki dan gledam hrvatske servere da vidim hocu li naci nekog i naprosto su stalno al stvarno stalno prazni!! pa dajte poslusajte decka gore koji vam je stvarno dao dobar prijedlog,promijenite malo server nemate sta za izgubit a i siguran sam da ako stavite tdm makar na jedan dan da ce se popunit,pa drugi dan samo stavit b2k conquest large...

Ma da stavi Metro 1000 ticketa ili tako neki peder5ki set up sa cluster fuck mapama server bi bio pun 24/7. Ljudi su nevjerojatni debili. Ista stvar se događala i u nekim drugim meni dragim igrama. Evo pada mi na pamet da je u AA2 najpopularnija mapa bila gigantski dildo zvani Bridge. Ili kad se sjetim moje omiljene Company of Heroes, valjda je 90% ljudi hostalo chocke point mapu zloglasni Scheldt i sl.

Moj prijedlog set upa, čisto iz zayebancije je: CQ64 1000 HC Sniper only. :-) Što debilnije to bolje! Server bi u roku keks bio među 10% najpopularnijih.

Inače, tvoj prijedlog je na mjestu.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 16:18 (animosity_frenzy).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma HC mortar only, kad ideš onda idi ballz deep.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
to nisu gluposti.to je istina 😝 ponavljam ,igram tek 2 tjedna. ajmo pupunit server i točka.
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
to nisu gluposti.to je istina 😝 ponavljam ,igram tek 2 tjedna. ajmo pupunit server i točka.

gledam sad i postoji medalja za 300 kilova sa mortarom :S, a za c4 ili mine nisu stavili... gadovi...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

opet nešt novo ili ja kasnim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...