Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se to meni čini ili odkad se smanjio broj igrača na nekim mapama (recimo casipian), je ostalo dosta pro helikopter / avion igrača pa je na tim mapama nemoguće igrati vozilima ili pješadijom (jer ti igrači iz velike daljine uništavaju sve). Kad sam već kod toga, kakva je to glupost da helikopterom / avionom s raketama možeš uništiti tungusku koja nema domet do  helikoptera?? I ti stingeri, čemu uopće služe, kad vidim da je moguće izbjeći raketu iz tunguske ili stingera i bez upotrebe IC-flars?? Ova igra je sve gluplja i gluplja, a developerima se živo fućka, glavno da su novce pobrali. A nebi ih ni ubilo da daju koju free mapu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 19:08 (beha).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
moj @beha ako su ti helici problem onda stvarno ne znam... Ako je ista lako oboriti to je heli, ali sam da ces se proslavit protiv uigrane ekipe u heliju. Sa jednim ili dva recona +soflamp i dobrim backupom sa zemlje i zraka heliji nisu nikakav problem, a ako ocekujes da ce padati od pogleda to neces docekati.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

nešto tu nije u redu,ja gađam sa tim sniperom na malo veću udaljenost i ništa a mene pogađaju bez problema

sniper bi trebao pogađat sa velikih udaljenosti a kod mene je kao obična puška,jedva čekam taj patch da napokon srede igru

koliko bug ima servera sveukupno,2?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 19:33 (M4X).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Skoro je osam, a server prazan? Ajmo na server.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

nešto tu nije u redu,ja gađam sa tim sniperom na malo veću udaljenost i ništa a mene pogađaju bez problema

sniper bi trebao pogađat sa velikih udaljenosti a kod mene je kao obična puška,jedva čekam taj patch da napokon srede igru

koliko bug ima servera sveukupno,2?

Zavisi sa kojin sniperon igraš. A to šta te neko opali sa 2 kilometra, taj je ispalia jedno 200 metaka prije nego šta te pogodia a i to je srića.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Unix kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Dajte ljudi ovo je tisućiti put da pitam i nitko mi ne pomaže -.- .

Imam problema sa bf3-om ,naime igram igru na ultra i vrti mi se ko bog ali nakon aprox. 10 min počne užasno lagat i trokavat ... zna li netko u čemu je problem ? Ponovo instalira drivere ,očistio komp ,promijenio termalnu pastu -- temperature su u redu ... 

Evo i kod mene ista situacija, do prije par dana je radilo kako treba {#}

Meni je bio sličan problem. Shvatio sam da mi je bilo do routera (kada radi dugo bez gašenja počne zezat) i do windows updatea koji je radio automatski. Kada sam ugasio windows update sve OK. Ali, naglašavam, router kada mi radi dugo počne štekat.

Probajte ništa vas ne košta.

edit: sada svaki put kada hocu igrat nakon što je komp dugo radio i skidao torrente, restartam komp i router i ide ko mlijeko.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 20:18 (Soldier977).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo server nam je postao popularan po Sniper Bolt Only ...   .)

Nije losa stvar,ali brzo dopi*di...  :)

Evo zadnj BR:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/23526590/1/179524886/

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Evo server nam je postao popularan po Sniper Bolt Only ...   .)

Nije losa stvar,ali brzo dopi*di...  :)

Evo zadnj BR:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/23526590/1/179524886/

To je nešto kao instant-gib?

{#}

No matter where you go, there you are.
15 godina

Kak vam se čini ovaj lik?

Jel moguće to? Baš nas gazi na serveru. Evo i battlereport imate iznad što je Cyber_Freak stavio.

17 godina
neaktivan

http://bf3stats.com/stats_pc/Malicium
Tip igra TDm gotovo stalno ...i zato mu je objective score za 500 sati = LOL...mada sam prije par mjeseci cuo da koristi nekakavo auto knife sr*nje zato i ima 38 k knife killova

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 20:55 (Nexus66).
16 godina
Battlefield 3

Nije to. Nego igra knife only servere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

http://bf3stats.com/stats_pc/Malicium
Tip igra TDm gotovo stalno ...i zato mu je objective score za 500 sati = LOL...mada sam prije par mjeseci cuo da koristi nekakavo auto knife sr*nje zato i ima 38 k knife killova

Ma nije vec je na knife only serverima. Usao sam preko njega na server knife only covjek medica uzme i igra normalno, ali stvarno zna one trikove s nozem i ekstremno je brz.

BF3 nick: herdjuro
17 godina
neaktivan
Onda super za njega :) ,ali igrati BF3 samo knife ...ne kuzim ..bilo bi mi fun možda pola sata :) ..ako neki tenk sa recimo Kukyem i piratom ne leti u zrak barem jednom u toku noći onda mi je taj dan promašen ....;)
All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
14 godina
neaktivan
beha kaže...

Jel se to meni čini ili odkad se smanjio broj igrača na nekim mapama (recimo casipian), je ostalo dosta pro helikopter / avion igrača pa je na tim mapama nemoguće igrati vozilima ili pješadijom (jer ti igrači iz velike daljine uništavaju sve). Kad sam već kod toga, kakva je to glupost da helikopterom / avionom s raketama možeš uništiti tungusku koja nema domet do  helikoptera?? I ti stingeri, čemu uopće služe, kad vidim da je moguće izbjeći raketu iz tunguske ili stingera i bez upotrebe IC-flars?? Ova igra je sve gluplja i gluplja, a developerima se živo fućka, glavno da su novce pobrali. A nebi ih ni ubilo da daju koju free mapu.

evo nas par iz klana smo igrali neki dan i tip nas je silovao sa little bird,eeejjj igrackom.ja u tunguski i gledam ga,krene na mene s velike visine i ponire dolje,pucam cijelo vrijeme u njega,xica koliko hoces od pogodaka ali on me izbusi a nema paintere za little bird.zanimljivo stavili smo soflam,ovi ga lockaju iz tenka,ja iz tunguske,neki iglom i javelinom,raketa leti prema njemu da od njih nebo nevidis ali decko ne pada,pao je mozda 3 puta a opet dan prije toga smo nas dva igrali na caspianu i niko nije tungusku preletio,pa ti znaj sad

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:29 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...
Onda super za njega :) ,ali igrati BF3 samo knife ...ne kuzim ..bilo bi mi fun možda pola sata :) ..ako neki tenk sa recimo Kukyem i piratom ne leti u zrak barem jednom u toku noći onda mi je taj dan promašen ....;)

ovaj kako igra s tim nozem kukiju bi kupolu odrezao

14 godina
Switch kaže...

Jel moguće to? Baš nas gazi na serveru. Evo i battlereport imate iznad što je Cyber_Freak stavio.

On je isto nekidan igrao i isto je sve gazio s hedarama.Meni je jako sumnjiv.Samo 480 sata a 100 colonel

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Switch kaže...

On je isto nekidan igrao i isto je sve gazio s hedarama.Meni je jako sumnjiv.Samo 480 sata a 100 colonel

ja sam tipa postavljao vec tu na forum da ga se prijavi... tip ima autokinfe.... i igra samo knife only servere... a kad koristis noz vise bodova dobivas po rundi...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 22:32 (ceco22).
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
moj @beha ako su ti helici problem onda stvarno ne znam... Ako je ista lako oboriti to je heli, ali sam da ces se proslavit protiv uigrane ekipe u heliju. Sa jednim ili dva recona +soflamp i dobrim backupom sa zemlje i zraka heliji nisu nikakav problem, a ako ocekujes da ce padati od pogleda to neces docekati.

Nisu helići problem, problem je neuravnoteženost igre, da protuzračna obrana nemože ništa avionu / helikopteru.

16 godina
neaktivan

Lol, sad sam se sjetio dobrog , starog "srbskog koljaca"  iz BFBC2 :).

To su bila vremena, pa sam otisao malo procitati i prisjetio se svih onih divnih partija.

bfbc2 ftw

[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ko zna kako igrat battlefield 3 multiplayer online ako imam Battlefield 3 reloaded

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield kaže...

ko zna kako igrat battlefield 3 multiplayer online ako imam Battlefield 3 reloaded

Ovako.

=XII=SandMan....
15 godina
Battlefield kaže...

gtfo...kupi i igraj,hebeni cod adolescenti....

BF3 FlamingKing
13 godina
Battlefield 3

ima li tko link za onaj fix ili sta je vec bilo za smanjivanje blještavila u igri.??, ubilo me juce ono sunce na sharqaiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz.

Nadam se da mi možete pomoći. Vjerojatno je bio odgovor na ovaj problem ali ima stvarno previse postova za traziti ga, pa se nadam da cete mi i ovako pomoći.

Znači kad upalim komp uđe normalno u igru i sve normalno igram. Kada izađem iz igre i želio bi opet igrati samo mi se upali crni ekran koji žmiga i tako u nedogled. Onda moram izgasiti i ponovno upaliti komp kako bi nastavio igrati.

Može mi netko pomoći kako da rješim ovaj problem. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
beha kaže...

e moj ti kolega, nista ti ne znas, pa meni licno, vece je zadovoljstvo je igrati sa 32 igraca na caspianu, nema toliko akciije, nego sve polako i pazljivo.

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
Indestructible kaže...
beha kaže...

e moj ti kolega, nista ti ne znas, pa meni licno, vece je zadovoljstvo je igrati sa 32 igraca na caspianu, nema toliko akciije, nego sve polako i pazljivo.

Kakvo polako. Nema ljepše nego kad lik vikne "I kill you all", sjedneš u tenk stisneš shift + w i juriš ili sjedneš u avion i gađaš heli, naravno ne sa raketama nego avionom, uz uzvik banzai!!!

Kendo
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

U slučaju da je nekome promaklo

Inside DICE #1:

http://blogs.battlefield.com/2012/03/welcome-inside-dice/

Ima dosta korisnih informacija i općenito me veseli svaki korak u smjeru razvoja battlefielda. No, nikako mi se ne sviđa politika izdavanja patcheva svakih pola godine dok u međuvremenu raznorazni bugovi, glitchevi i exploiti egzistiraju. Bilo bi super kad bi puštali male inkrementalne patcheve. Barem ih na PC-ju ništa ne priječi u tome.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 12:01 (animosity_frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UltimateRazor kaže...

Pozz.

Nadam se da mi možete pomoći. Vjerojatno je bio odgovor na ovaj problem ali ima stvarno previse postova za traziti ga, pa se nadam da cete mi i ovako pomoći.

Znači kad upalim komp uđe normalno u igru i sve normalno igram. Kada izađem iz igre i želio bi opet igrati samo mi se upali crni ekran koji žmiga i tako u nedogled. Onda moram izgasiti i ponovno upaliti komp kako bi nastavio igrati.

Može mi netko pomoći kako da rješim ovaj problem. Hvala

bilo tko ??

14 godina
Soldier977 kaže...
Unix kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Dajte ljudi ovo je tisućiti put da pitam i nitko mi ne pomaže -.- .

Imam problema sa bf3-om ,naime igram igru na ultra i vrti mi se ko bog ali nakon aprox. 10 min počne užasno lagat i trokavat ... zna li netko u čemu je problem ? Ponovo instalira drivere ,očistio komp ,promijenio termalnu pastu -- temperature su u redu ... 

Evo i kod mene ista situacija, do prije par dana je radilo kako treba {#}

Meni je bio sličan problem. Shvatio sam da mi je bilo do routera (kada radi dugo bez gašenja počne zezat) i do windows updatea koji je radio automatski. Kada sam ugasio windows update sve OK. Ali, naglašavam, router kada mi radi dugo počne štekat.

Probajte ništa vas ne košta.

edit: sada svaki put kada hocu igrat nakon što je komp dugo radio i skidao torrente, restartam komp i router i ide ko mlijeko.

Probat cu :) ! Jesi ti slučajno Dama the crow tako nesto jel mislim da te imam pod frendove pa da bacimo game  ? :D 

ShadowWLordD
14 godina
Kendo kaže...
Indestructible kaže...
beha kaže...

Kakvo polako. Nema ljepše nego kad lik vikne "I kill you all", sjedneš u tenk stisneš shift + w i juriš ili sjedneš u avion i gađaš heli, naravno ne sa raketama nego avionom, uz uzvik banzai!!!

pa nije ti ovo Call Of Duty, ne svodi se sve na krkanluku

Had a dream I was king, I woke up still king
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice