- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Jel zna neko što treba napraviti da mi igra ne crasha na sred mapeeeeeeeee? :)
Evo malo zaigrao na slavnom CBC-U i mogu samo rec kamperaj teski.
Vidi Dama je rasturao :D
Ama ne znam jel kamperski raj, ali smo dobili sa puuuno razlike. Osvajali zastave i mlatili kampere :D
Ama ne znam jel kamperski raj, ali smo dobili sa puuuno razlike. Osvajali zastave i mlatili kampere :D
Da mlatili ste kampere, sa nase strane tenkovi spamaju iz baze tako i sa vase, snajpera na svakom kamenu i grmu.
HC je kamp fest.
Ako je tako šta je onda Normal?
Na normalu te bar nemoze ubit neki konj koji sjedi u tenku u bazi i spama po mapi.
Da mlatili ste kampere, sa nase strane tenkovi spamaju iz baze tako i sa vase, snajpera na svakom kamenu i grmu.
HC je kamp fest.
Nemam pojma za tenkove, ja isao pjesice.
edit: da se odmah razumijemo, ja volim i normal i HC mod, ali jednostavno ti ne stoji teza o spamanju. Nije moguće u HCu napamet spamati tenkom mapu jer mozes imati team killova milion, dok na normalu ne mozes i tamo je moguće dakle spamati.
kad imaš tako veliku k.určinu onda navrati do nas pa da te vidimo kad si takav uber i ako stojiš iza svih tih bezmislenih rečenica slobodno navrati...
Sry, ali neki drugi put , ljecnik mi je zabranio kepanje zbog koljena!
Kaze steti ugledu :)
Što ti to znači?
Što ti to znači?
To ti je kad d...s po driverima da uklonis objekte u igri npr. drva stijene, i da kad netko puca na tebe da vidis bijele bljeskove.
Jel ti sad jasnije?
Pozdrav svima! :)
Imam BF3 kupljen preko Base-Hosta i upravo sam dobio free promo code za B2K na Sapphirovoj stranici i sad da li mogu kako ulovit taj kod bez da kupujem novi BF3 pošto ga već imam? Probao sam ovo: http://www.steamgifts.com/forum/vuI7g/sapphire-giving-away-battlefield-back-to-karkhand-dlc-again/page/2
ali ne šljaka više
hvala!
Iako si obogatio metaforu svojim idejama, nije baš povezana s objašnjenjem što je teški kamperaj i po čemu se razlikuje od uobičajenog? Misliš li da se na CBC-u kempa više nego je uobičajeno?
Imam BF3 kupljen preko Base-Hosta i upravo sam dobio free promo code za B2K na Sapphirovoj stranici i sad da li mogu kako ulovit taj kod bez da kupujem novi BF3 pošto ga već imam? Probao sam ovo: http://www.steamgifts.com/forum/vuI7g/sapphire-giving-away-battlefield-back-to-karkhand-dlc-again/page/2
ali ne šljaka više
hvala!
koliko sam skuzio ne
mislim da se taj kod, a nek me netko ispravi ako grijesim, moze iskoristiti samo ako kupujes sad BF3
dobro ti nam hoces trojanca uvalit XD
Nemoj me plasiti, bas sam ju jucer instalirao!
Po komentarima vidim da ljudi nemaju problema (bar ne s trojancima, tu i tamo se nekome srusi program):
http://www.logitechusers.com/completed-sdk-created-lcd-applets/14350-hooah-xs-battlefield-3-server-info-app.html
http://www.g15-applets.de/hooah30-bf3-applet-beta-1001-release-t8004.html
Aplikacija je i na sluzbenom Logitech forumu:
http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/Battlefield-3-Server-Ping-amp-Info-Script/td-p/796243
Koji antivirus i koju poruku ti javlja?
EDIT: 43 najpoznatija svjetska antivirusa kazu da nema trojanaca i virusa u fajlu "hooahXS.exe". Isprobano na verziji HooahXS_UpdateTo_a1003
nod32mi je javio kad sam otvorio text di se upise ime vojnika... :
Baš si mene našao...
ali ne šljaka više
hvala!
koliko sam skuzio ne
mislim da se taj kod, a nek me netko ispravi ako grijesim, moze iskoristiti samo ako kupujes sad BF3
Pa da znam, ali ako postoji kakva caka da to izbjegnem, a da dobim kod, to me zanima?
ali ne šljaka više
hvala!
koliko sam skuzio ne
Pa da znam, ali ako postoji kakva caka da to izbjegnem, a da dobim kod, to me zanima?
Ja sam iskoristio kod prije petnaestak dana, samo prati one upute.
Probao sam to, ali kad ga maknem sve mi izbriše iz košarice
Probao sam to, ali kad ga maknem sve mi izbriše iz košarice
Prvo se logiraj na origin store, ubaci DLC u kosaricu pa onda bf3 i tek onda ukucaj kod, i kad ukucas kod onda izbrisi bf3 i DLC bi trebao bit 0.00e.
Ja upravo bratu tako napravio i radi.
mislim da na svakom mozes te slike napravit ali ja razmisljam drukcije,puno je servera,jos vise igraca,znas koliko njih ne igra u timu ili timski,90 posto sigurno.znam kad se ja spojim nekad sam i jednostavno mi se neda bit napet ili letat po zastave nego pusim cigaru,prijateljica ispod stola i prakticki bezveze trckaram okolo ili lezim u nekom grmu jer niti sam u igri niti u squadu i ne razmisljam previse,tako da mislim da je tesko pogodit da svih 32 ili 64 koliko vec bude fokusirano na igru
Ma daj sandman...ti sereš o kamperima???? ubio si me 6 puta sa yebeno uvijek iz kamena ili iza grma. Nemoj molim te pričati o kampanju jer si ti kampao samo tako.
A te debile koji spamaju tenk iz base fino prijavi nama, bude ga netko od admina ubio tako da se uzme tenk i da se igra sa njime, a njemu starci nek kupe tenk pa nek spama iz base doma.
Simpatično je kako jedna ekipa ima sistem kada gubi, e ajmo svi snip i kamp. Umjesto da trče i rade po pointovima. Velim sipatikus jako.
I specijalan pozdrav prijatelju co7 koji se jako proslavio na siene rushu, odličan si bio na našem ''easymodu''
Ma daj sandman...ti sereš o kamperima???? ubio si me 6 puta sa yebeno uvijek iz kamena ili iza grma. Nemoj molim te pričati o kampanju jer si ti kampao samo tako.
A te debile koji spamaju tenk iz base fino prijavi nama, bude ga netko od admina ubio tako da se uzme tenk i da se igra sa njime, a njemu starci nek kupe tenk pa nek spama iz base doma.
LOL! Jadno...
Najbolje da ubijete i loše pilote u helikopteru ili avionu?
Simpatično je kako jedna ekipa ima sistem kada gubi, e ajmo svi snip i kamp. Umjesto da trče i rade po pointovima. Velim sipatikus jako.
I specijalan pozdrav prijatelju co7 koji se jako proslavio na siene rushu, odličan si bio na našem ''easymodu''
Čuj nije pohvalno što lik spema iz baze s tenkom al još je manje pohvalno killat lika zbog toga.
Al dobro,vaš server,vaša pravila.
Naš server naša pravila velim, nitko se na to ne buni, jer se time i potiže veća igrivost, dečko koji drugi uđe u tenk on puša snjim gazi nas...
to oću da igram a ne da netko sjedi u bazi sa sniperom ili tenkom, i ima 2 killa cijelu rundu, a taj tenk znači pobjedu ili dobru rundu
i na snipere će ić limiteri fino pa će rush bit taman
bez obzira kakvi smo mi ovakvi onakvi server je pun stalno...baš radi toga a sad vi recite što hoćete :)
Ja kempao? pa naravno da ces me srest na stijeni i u grmu kad moram dolazit po vas na te stijene i grmove.
ja uvijek trčim ko muha bez glave kao inženjer jer ni neznam kako bih igrao timski,svi trče ili kempaju,ne poznam detaljno niti jednu mapu
timski igrači su u prednosti još ako međusobno komuniciraju
npr. probao sam vozit heli ili jet ali nejde nikako,nemam ništa otključano pa mi je sad 3X teže,tenk mi ide najbolje ali nisam neki vozač jer trebaš dobro poznavat mapu,gdje je opasnost,gdje će te lockat itd.
naletio sam u par navrata u tenk sa dobrim vozačima,to je onda prava stvar,izbjegava lock i ne kreće se bezveze,uglavnom vozi oko zastave i brani je
u heli je teško naletit na strojnicu,tko super vozi onda je to prava stvar
igrao par puta na bug conques/rush pa kad treba napast i osvojit one dvije baze na onom brdu,stvarno teško...moraš igrat timski jako dobro i dobro vozit