Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa što čovjek mora napraviti da bi se riješio tih iritirajućih framedropova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

{#}

Kak mogu tolko mina postaviti? Kolko jedan ono može postaviti, 6-7 mina jel? Zar ne nestaju?

17 godina
Battlefield 3

Kako se točno prijavljuje server? Izbacili me sa servera jer im se nije svidjelo moje snipanje QS sa krova, bez opomene samo me kickali i banali.

Znam da je već pisano o tome ali da sad ne tražim milion i jedan post u temi nek ko zna javi plz, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najdraži mi PDW u igri.

Inače, zanimljivi kratki klipovi, ima jako puno

oruzja iz BF-a.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Naj-EPIC-nesto-nesto runda ikad!

Svaka cast teamu, odlicno odigrano :).

Najzanimljivije od svega, par min prije kraja imali smo 6 ticketa a oni 80+ , i mi pobjedili!!!

Isti broj igraca.

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 2:27 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Switch kaže...
kalko1212 kaže...

{#}

Kak mogu tolko mina postaviti? Kolko jedan ono može postaviti, 6-7 mina jel? Zar ne nestaju?

bilo prije patcha

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

odlicni meni rjesili i naj manji problem koji sam imao sa igrom :)

14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Najzanimljivije od svega, par min prije kraja imali smo 6 ticketa a oni 80+ , i mi pobjedili!!!

Isti broj igraca.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22474102/1/299434675/ jel to ova runda ? bio sam lud ... udjem na server 30-2 za nas ubijem tebe i jos trojicu i jos ste imali 1 ticket iako vas nitko nije dizao ....?

16 godina
neaktivan

Da, a kako nadjes ti taj battel report?

p.s.

Kada bi ti rekao ,morao bih te ubiti :)

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 8:09 (Co7).
17 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

TS3 overlay plugin:

nakon sto sam zakljuci da je playclaw za prikazivanje TS3 overlay odlican-ipak kosta (i nema khm verzije)

Sada, evo rjesenja za besplatnu i totalno dobru TS3 overlay aplikaciju (ona default ugradjena ne radi nikako-rusi se igra):

http://blog.cfxxl.de/index.php/how-to/how-to-ts-notifier/?lang=en

Napomena:

ovo ce vam trebati kasnije, ne morate pokretati igru

[bf3.exe]

game.enabled=1

Slike dodane

Opcije itd... (pozicija, boja...) Opcije itd... (pozicija, boja...)
Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
13 godina
protjeran
Calinjos kaže...
Calinjos kaže...

TS3 overlay plugin:

nakon sto sam zakljuci da je playclaw za prikazivanje TS3 overlay odlican-ipak kosta (i nema khm verzije)

Sada, evo rjesenja za besplatnu i totalno dobru TS3 overlay aplikaciju (ona default ugradjena ne radi nikako-rusi se igra):

http://blog.cfxxl.de/index.php/how-to/how-to-ts-notifier/?lang=en

Napomena:

ovo ce vam trebati kasnije, ne morate pokretati igru

[bf3.exe]

game.enabled=1

Slike dodane

A tko je ovaj Ferdo Livadic??? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
moderator
Battlefield 3

Dojdite na makinu ili bar stavite nesnagu na server pa nek bude idle.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...
Co7 kaže...

Isti broj igraca.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22474102/1/299434675/ jel to ova runda ? bio sam lud ... udjem na server 30-2 za nas ubijem tebe i jos trojicu i jos ste imali 1 ticket iako vas nitko nije dizao ....?

Da, to je taj Battle report, mi "branili" Wake Island u Conquest Assaultu, runda je išla jako loše po nas dok nisam krenuo s Jihad Jeepom na Mobile AA i tenkove. Čak smo u jednom trenutku ostali samo na jednoj zastavi! Nekako pred kraj mi zauzeli 4 zastave i držali ih!

Kad sam vidio da kontra timu ticketi padaju, i ne uspijevaju zauzimat zastave, samo sam lijepo u chat napisao nemojte se više spawnati (jer se ticket potroši kad se spawnaš), i od 1-17 smo došli do pobjede 1-0, konačno da netko posluša i moju taktiku online {#}

BTW, rundu prije mi smo napadali, relativno lako dobili (BTW, mislim da su ove pobjede dok braniš Wake Island, vrlo rijetke)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22471603/1/199586046/

I, svaka čast Nexusu na njegovom "nebeskom" IAR-u, baš si mi išao na živce (dok si bio na kontra strani, naravno)

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Kad sam vidio da kontra timu ticketi padaju, i ne uspijevaju zauzimat zastave, samo sam lijepo u chat napisao nemojte se više spawnati (jer se ticket potroši kad se spawnaš), i od 1-17 smo došli do pobjede 1-0, konačno da netko posluša i moju taktiku online {#}

Ali, zar su toliko nesposobni da ne mogu zauzeti praznu mapu? Ako vas pobiju, a vi se ne spawnate, onda vas nema na mapi, a njih ima. Nije baš teško zauzeti zastave kad ih nitko ne brani.

17 godina
moderator
Tonči kaže...

Ali, zar su toliko nesposobni da ne mogu zauzeti praznu mapu? Ako vas pobiju, a vi se ne spawnate, onda vas nema na mapi, a njih ima. Nije baš teško zauzeti zastave kad ih nitko ne brani.

Izgleda da su bleedali sve tickete prije nego su shvatili šta se dešava.

16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
Tonči kaže...

Kako?! Za bleedati 80 ticketa treba poprilično vremena. Da je jedan (1) igrao normalno, kako se BF3 igra, uzeo bi sve zastavice dovoljno brzo i još bi mu ostalo. Osim, naravno, ako ih je 18/20 bilo snajpera koji su kempali kao idioti u svojoj bazi i u grmlju. Tada su i zaslužili.

15 godina
Battlefield 3

uništili su mi smisao supportera :((((

-C4 will no longer be detonable after a player respawns, if the player is revived within 5 seconds he can still detonate his C4.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Goodbye support {#}

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Tonči kaže...
TomoR kaže...

Tonči kaže...
DrNasty kaže...

Kako?! Za bleedati 80 ticketa treba poprilično vremena. Da je jedan (1) igrao normalno, kako se BF3 igra, uzeo bi sve zastavice dovoljno brzo i još bi mu ostalo. Osim, naravno, ako ih je 18/20 bilo snajpera koji su kempali kao idioti u svojoj bazi i u grmlju. Tada su i zaslužili.

17 ticketa, koliko ja vidim gore, a to si i citirao.

Ako imaju manjak zastava, bleedaće tickete, plus ovi što su još živi ubiju kojeg. Dok skuže šta se desilo, izgubili su.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 11:42 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Calinjos kaže...

A tko je ovaj Ferdo Livadic??? ;)

Ma neki noob kojeg smo koristili kao metu u TDM :)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meanwhile in MW3

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ŠTO MISLITE, JELI OVAJ ČOVJEK CHEATER : http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/Lera359/stats/260539459/

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 12:34 (alen177).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja bi reko da je.Premalo sati
robimarko@gmail.com
17 godina
DrNasty kaže...
Tonči kaže...
Tonči kaže...
DrNasty kaže...

17 ticketa, koliko ja vidim gore, a to si i citirao.

Ako imaju manjak zastava, bleedaće tickete, plus ovi što su još živi ubiju kojeg. Dok skuže šta se desilo, izgubili su.

Gle, bilo je stanje 8-60, a mi smo držali 4 zastave, već sam onda počeo pisati da pazimo na spawn, zajedno sa Co7, cijelo to vrijeme napadali su samo jednu našu zastavu, koju je očito netko uspio braniti, i iscurili su ticketi, a ovo od 1-17 je bilo "uspjet ćemo, uspjet ćemo, fuck yeah!!!!". Ja sam jednostavno bio ostao kod C, koju sam taman zauzeo i čekao ako se netko tamo pojavi, da je došao i jedan, opet bih mu držao zastavu u "stall-u" i ne bi je uspio skinuti. "Titrale" su u tom trenutku 3 zastave, ali izbleedali su.

14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ja bi reko da je.Premalo sati

da sada igrma na grand bazzare i lik već ima 80 : 1 score

14 godina
Nema šanse da je tako dobar
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...

ha ha sada lik već ima 168 : 4 ... lik trči prema meni i ubije me sa claymorom a igra kao assault

16 godina
odjavljen
alen177 kaže...
robimarko kaže...

ha ha sada lik već ima 168 : 4 ... lik trči prema meni i ubije me sa claymorom a igra kao assault

lol! a mozda ga je prije postavio i ti si sad naletio na njega

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nije nas bilo bas tako lako pobiti, ja sam se konstantno zrtvovao da bi im sa C4 unistavao tenkove i vozila, zato sam cesto i ginuo  ali sam na taj nacin sprijecio da uzmu zastave.

I na kraju sam ja bio taj koji je uzeo jet i skocio na A, nakon toga je nas squad poceo uzimati zastave, mad tom sa jeepom i c4 unistavati tenkove.

I zbog toga sto su ostali ubrzo bez vozila na vecini baza, nas tim ih je preplavio.

A jako je tesko uzeti toliko zastava u kratkom roku, jer ako drzimo sve osim jedne zastave oni jako brzo gube tickete, plus sto smo ih ubijali a i ja  sam se  prebacio kao medick i sve redom  dizao dok nisam poginu par ticketa prije kraja.

Jednostavno je nas tim vise radio za dobrobiti nas svih nego K/D ratio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice