Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Meni osobno ne bi smetalo ni da sve ostane kako je sada i da se posvete novim DLC-ovima.

Nemoj to govoriti. Taman mi je ponestalo love.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima itko problema sa registracijom na origin?

Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vash kaže...
vlado85 kaže...

hvala momci na pomoci....

kalko, prve tri stavke sam odradio ...portove jos nisma dirao, danas cu u toku dana pokusati,ako se snadjem u tome...

vash...ma isao sam je na speedtest....ping mi nije puno bolji od tvog , nekad bude 18,20   ali obicno je oko 50, upload oko 0,35  0,40

Kakav ti je pingtest? Imaš puno jittera?

A ping mi je oko 50 na sppedtest.com   a ne znam ni sta su jitteri{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

7pm bug prazna? wtf

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

7pm bug prazna? wtf

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
protjeran
Battlefield 3
Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dečki ajmo devet je sati samo nas par igra ajmo na server.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Imam problem s battlefieldom

Naime nakon nekog vremena /totalno random/ mi se srusi igra, nekad mogu igrat po 2 sata i nista a nekad se totalno uzivim u igru pol sata, medju najboljima i onda mi se ovo pokaze tj srusi se? moze pomoc?

disableao sam cloud i to kako pise u onom u prvom postu linku
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Dobio sam bf3 limited edition jeejjj
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad se sjetim kako je se tu lako kupilo oruzje, mjenjalo na next, i koji preprelijep zvuk kad koljes :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:43 (ceco22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

kad se sjetim kako je se tu lako kupilo oruzje, mjenjalo na next, i koji preprelijep zvuk kad koljes :)

Pogledaj na 1.23 kako cheat radi.

=XII=SandMan....
17 godina
Y2K2 kaže...
ceco22 kaže...

ne kužim taj cheat na 1:23.

Mrzim cheatere iz dna duše
13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Dečki ajmo devet je sati samo nas par igra ajmo na server.

Ko normalan jos softcore igra.

14 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
Imam problem s battlefieldom

Naime nakon nekog vremena /totalno random/ mi se srusi igra, nekad mogu igrat po 2 sata i nista a nekad se totalno uzivim u igru pol sata, medju najboljima i onda mi se ovo pokaze tj srusi se? moze pomoc?

disableao sam cloud i to kako pise u onom u prvom postu linku

Izgasi UpNp na routeru, meni je to pomoglo i od tada me više ne disconnecta sa takvon slikom.

I ono što ste spominjali za gtx560ti, meni je normalno radilo sa 4x MSAA, nije bilo ekstremnih framedropova, samo što držim na off jer mi je draže igrat na 100-tinjak fps nego 50-60. Tako da je u mom slučaju problem bio isključivo u driverima i igri što je nestalo nakon patcha/beta drivera od Nvidie. (Meni je grafička tvornički OC pa možda zato nema framedropova + nikad mi i na full loadu ne prelazi 45-50 stupnjeva)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 2:12 (Daddy J.).
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Y2K2 kaže...
ceco22 kaže...

Koliko ja znam AT4 u bc2 si morao navodit prema meti, a ovaj lik samo opuca i odmah krene relodat a raketa sama leti prema helicu.

=XII=SandMan....
17 godina
Y2K2 kaže...
crozoki kaže...
Y2K2 kaže...
ceco22 kaže...

Koliko ja znam AT4 u bc2 si morao navodit prema meti, a ovaj lik samo opuca i odmah krene relodat a raketa sama leti prema helicu.

pa navodi je prema meti,ali ne moraš gledati kroz optiku

pogledaj 6:09

Mrzim cheatere iz dna duše
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ali on je odmah krenuo na reload, a u ovom tvom videu se vidi kako navodi raketu.

=XII=SandMan....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Laku noć

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 3:48 (dreammaker).
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Da ali on je odmah krenuo na reload, a u ovom tvom videu se vidi kako navodi raketu.

Vidio sam to još kad je BFBC2 bio aktualan, čak sam i probao i nema apsolutno nikakve šanse da ga pogodiš, naročito ne na tu daljinu.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
odjavljen

ma moze se i tako skinut nekog, nema tu cheata... ja sam to uredno radio na bc2. ispalim i dok ga reloadam navodim raketu bez beda, cak mi je tako bilo i lakse jer se moglo lakse i brze zaokrenut naglo raketu prema helicu.. nisam te jednom tako skinuo{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
drugo si ti, za tebe svi znamo da si čiter, al ti toleriramo jer daš guze.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
odjavljen

ko neda guze pimpek mu se ne dize...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ljudi, jel postoji kakav nacin da se spreme postavke tak da ne moram svaki put mjenjat kada mi netko sjedne za komp i hoce igrat..

Di se spremaju uopce i dal bi mozda pomoglo da spremim taj file sa svojim postavkama i samo ga puknem nazad kad zelim opet svoje komande? 

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jhva Elohim Meth.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ste imali BetterBattlelog plugin/ekstenziju instaliranu i vise ga nemate od zadnjeg patch-a za battlelog:

Izdali su novu verziju koja je autoamtski disable-ana jer zahtjeva vise permissiona, samo ju morate re-enable i sve ce raditi opet.

Chrome: Odite na Tools->Extension i kvacicu na enable ili cisto ovdje chrome://settings/extensions

Za sve koji ne znate sta je BBlog: http://getbblog.com/

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji je ovo kuki? Nakon skidanja patcha me izbacuje stalno sa servera. Kako to ispraviti?

0 0 hvala 0
14 godina
Nickname1 kaže...

Koji je ovo kuki? Nakon skidanja patcha me izbacuje stalno sa servera. Kako to ispraviti?

također. iz novog patcha nastao problem

13 godina
neaktivan
dax-lax kaže...
Nickname1 kaže...

također. iz novog patcha nastao problem

Malo i uspijem igrati i onda me izbaci. Koja stoka nesposobna, svaki patch im nije patch nego hebena nesposobnost. Bolje da ne rade te "patcheve". Ili da ih naplaćuju kao ekstenzije igre {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kod mene ista stvar, pise da me punkbuster kickao...sramotno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozzz! Daj mi recite da li još tko ima problema sa Punkbusterom kickao me vec deset puta!{#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice