Nemoj to govoriti. Taman mi je ponestalo love.
Nemoj to govoriti. Taman mi je ponestalo love.
Jel ima itko problema sa registracijom na origin?
hvala momci na pomoci....
kalko, prve tri stavke sam odradio ...portove jos nisma dirao, danas cu u toku dana pokusati,ako se snadjem u tome...
vash...ma isao sam je na speedtest....ping mi nije puno bolji od tvog , nekad bude 18,20 ali obicno je oko 50, upload oko 0,35 0,40
Kakav ti je pingtest? Imaš puno jittera?
A ping mi je oko 50 na sppedtest.com a ne znam ni sta su jitteri
7pm bug prazna? wtf
Dečki ajmo devet je sati samo nas par igra ajmo na server.
Dečki ajmo devet je sati samo nas par igra ajmo na server.
Ko normalan jos softcore igra.
Izgasi UpNp na routeru, meni je to pomoglo i od tada me više ne disconnecta sa takvon slikom.
I ono što ste spominjali za gtx560ti, meni je normalno radilo sa 4x MSAA, nije bilo ekstremnih framedropova, samo što držim na off jer mi je draže igrat na 100-tinjak fps nego 50-60. Tako da je u mom slučaju problem bio isključivo u driverima i igri što je nestalo nakon patcha/beta drivera od Nvidie. (Meni je grafička tvornički OC pa možda zato nema framedropova + nikad mi i na full loadu ne prelazi 45-50 stupnjeva)
Koliko ja znam AT4 u bc2 si morao navodit prema meti, a ovaj lik samo opuca i odmah krene relodat a raketa sama leti prema helicu.
Koliko ja znam AT4 u bc2 si morao navodit prema meti, a ovaj lik samo opuca i odmah krene relodat a raketa sama leti prema helicu.
pa navodi je prema meti,ali ne moraš gledati kroz optiku
pogledaj 6:09
Da ali on je odmah krenuo na reload, a u ovom tvom videu se vidi kako navodi raketu.
Da ali on je odmah krenuo na reload, a u ovom tvom videu se vidi kako navodi raketu.
Vidio sam to još kad je BFBC2 bio aktualan, čak sam i probao i nema apsolutno nikakve šanse da ga pogodiš, naročito ne na tu daljinu.
ma moze se i tako skinut nekog, nema tu cheata... ja sam to uredno radio na bc2. ispalim i dok ga reloadam navodim raketu bez beda, cak mi je tako bilo i lakse jer se moglo lakse i brze zaokrenut naglo raketu prema helicu.. nisam te jednom tako skinuo
ko neda guze pimpek mu se ne dize...
E ljudi, jel postoji kakav nacin da se spreme postavke tak da ne moram svaki put mjenjat kada mi netko sjedne za komp i hoce igrat..
Di se spremaju uopce i dal bi mozda pomoglo da spremim taj file sa svojim postavkama i samo ga puknem nazad kad zelim opet svoje komande?
Ako ste imali BetterBattlelog plugin/ekstenziju instaliranu i vise ga nemate od zadnjeg patch-a za battlelog:
Izdali su novu verziju koja je autoamtski disable-ana jer zahtjeva vise permissiona, samo ju morate re-enable i sve ce raditi opet.
Chrome: Odite na Tools->Extension i kvacicu na enable ili cisto ovdje chrome://settings/extensions
Za sve koji ne znate sta je BBlog: http://getbblog.com/
Koji je ovo kuki? Nakon skidanja patcha me izbacuje stalno sa servera. Kako to ispraviti?
Koji je ovo kuki? Nakon skidanja patcha me izbacuje stalno sa servera. Kako to ispraviti?
također. iz novog patcha nastao problem
također. iz novog patcha nastao problem
Malo i uspijem igrati i onda me izbaci. Koja stoka nesposobna, svaki patch im nije patch nego hebena nesposobnost. Bolje da ne rade te "patcheve". Ili da ih naplaćuju kao ekstenzije igre
kod mene ista stvar, pise da me punkbuster kickao...sramotno
Pozzz! Daj mi recite da li još tko ima problema sa Punkbusterom kickao me vec deset puta!