Pa da, i kupio sam nešto od serije Battlefield 3, a to je taj iPhone case. Međutim, evo saznao sam da ne dobiješ baš sa svima proizvodima iz ponude taj dog tag. Dobiješ samo ako kupiš : Imperator, Blackwidow i Scarab. Za Onzu, torbu i iPhone 4 case - ne dobiješ.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa da, i kupio sam nešto od serije Battlefield 3, a to je taj iPhone case. Međutim, evo saznao sam da ne dobiješ baš sa svima proizvodima iz ponude taj dog tag. Dobiješ samo ako kupiš : Imperator, Blackwidow i Scarab. Za Onzu, torbu i iPhone 4 case - ne dobiješ.
a probaj zamolit na suport njihov,mozda daju,bo

Anketa govori sve.
34 | M16A3 |
---|---|
26 | AEK-971 |
Kratki off:
NiramX, koja je to gay družina na tvojoj profilnoj slici?
I meni taj fali; Alienware sam vec pokupio par puta
edit:
Ovako se radi base rape sa kalasem - http://snipurl.com/224q05i :))
HAHAHAHAHA a ovo je dobro
Server is protetced by,bla,bla,bla-Ocito Auto admin je vrtio poruku u gornjem uglu,nama davajuci samopouzdanje!
MOS MISLITI!
Rođo nas je skidao hackom i to sa svoje baze dok smo se respawnali u nasoj bazi!
U 5 minuta je nabio 150 kilova.
A bas mi dobro krenulo i onda...MAMU SAM MU HEBO 100 puta,I JOS MU HEBEM dok ovo pisem!
(sorry admini,na ovome,ali moram)!
Daj mi samo recite gdije i kako da ga prijavim,FRAPS-nio sam ga!
Ajde osam je a server je prazan, ajmo na punjenje.
Kratki off:
Kud si me to išao pitati taman kad sam ga htio promijeniti.
Navrati na cbc, kod nas je uvijek gužva :)
Navrati na cbc, kod nas je uvijek gužva :)
Budem preko dana.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20478701/1/349195466/
malo tenk, malo pkp..sve iu svemu, puno sreće :)
Kratki off:
Kud si me to išao pitati taman kad sam ga htio promijeniti.
Počeo sam se već brinuti da se jedan rozi igrač suprotne momčadi
mućki infiltrirao na BOL bf3
Kolko je?
gdje se može promjeniti nickname?
a evo našo sam
to ti izmislio toplu vodu?
citam gore komentare, jel to kupujete proizvode od razera da bi mogli dobiti dog tag u bf3 ?
Novo saznanje i od mene. Taktika spaljene zemlje funkcionira i u BF3, jer glasi: ako dovoljno dugo tenkom granatirate kvart, od kvarta neće ostati ništa i neprijatelj će izginuti i povući se.
Što se tiče taktike, moram reći da je H-SCAR ipak bolji za taktičko čekanje od G53. Putanja metka je pouzdanija, a udarna snaga - protiv WarPigCroa i sličnih nesretnika koji ulaze u prostoriju - znatno veća.
Novo saznanje i od mene. Taktika spaljene zemlje funkcionira i u BF3, jer glasi: ako dovoljno dugo tenkom granatirate kvart, od kvarta neće ostati ništa i neprijatelj će izginuti i povući se.
Što se tiče taktike, moram reći da je H-SCAR ipak bolji za taktičko čekanje od G53. Putanja metka je pouzdanija, a udarna snaga - protiv WarPigCroa i sličnih nesretnika koji ulaze u prostoriju - znatno veća.
Kako simpatično nazivaš kampanje. Imaš još koji tako ''fini'' izraz?
E jest ti prava usporedba...
A jel radi to i na strani Amerikanaca?
Jel ti uvijek onako pereš na chatu u partiji ili je to samo sinoć?
Ukempao se ko pica pa je imao vremena.
U svom tom čekanju ima i negativnog: dosada. Kad je čovjeku dosadno, provocira na chatu!
Zaqrac svo to kempanje kad nan tim gubi nemilice.
Sinoć sve lipo išlo, zatim nas preseli u suprotni tim u kojem od 20 mogućih igrača, 15 koristi sniper (KOJI NE SPOTAJU QRCA) a pri tome i napadamo M-Comove. Zagarantirana pobjeda!
Bitno da je K/D ratio 15.0.
Samo tako nastavite.
Alregičan sam na tuljane koji ne spotaju.
Tenk stoji nasred ceste, ja izletim iza ćoška i drito na tenk, dok mojih 5 suigrača gleda u taj isti tenk. Ne kužim kako može biti tako teško stisnuti Q i dati drugim igračima do znanja gdje je tenk.
Zaqrac svo to kempanje kad nan tim gubi nemilice.
Sinoć sve lipo išlo, zatim nas preseli u suprotni tim u kojem od 20 mogućih igrača, 15 koristi sniper (KOJI NE SPOTAJU QRCA) a pri tome i napadamo M-Comove. Zagarantirana pobjeda!
Bitno da je K/D ratio 15.0.
Samo tako nastavite.
Jučer je cijelo vrijeme dok sam igrao balans bio prilično dobar, malo smo guzili mi, malo su guzili nas i tako nekoliko rundi. Mislim da je ovo o čemu pričaš zadnja runda koju sam ja igrao, Strike at Karkand Rush. Da, tada je protivnički tim imao samo snajpere, baš sam p*zdio na to jer nema nikakvog smisla kempati u bazi kad trebaš napadati. Haos.
BTW zadnjih dana malo češće balansiramo zato da bi imali koliko-toliko ravnopravne ekipe. Ok je kad netko nekoga buši sa 100 tiketa razlike, al kad runda završi sa 200+ tiketa razlike onda malo prebacujemo.
Pravilo je uglavnom da nas s venta stavljamo s jedne strane a G s druge strane. Problemi nastaju kad uleti još neki klan ali i to se trudimo kompenzirati prebacivanjem boljih igrača na slabiju stranu. Tako da vas sve skupa molim za razumijevanje.