Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
=ATJ= kaže...

KUPIO SAM BTF3 Limited Edition e i sada me zanima , čini mi se da me tip prevarao.

Znači kad uđem u igru on mi otvori na internetu stranicu i tamo mi ponudi Multplayer i ja to kliknem , i onda dobim Pun K. servera , a na serverima sve ukupno nema ni 200 igrača

to mi je čudno da za takvu igu nema ni 200 igrača, da li je to tak i kod vas ili je on meni prodao neznam što??? 

Evo stavit ću sliku kako to izgleda, zanimam me da li se tak i vi spajate i da li stvarno ima tako malo igrača?????

Molim da mi netko odgovori

Hvala!

kad ti se otvori Battlelog u Internet pretraživaču, klikni multiplayer i na dobivenoj stranici podesi filter da prikazuje servere sa 1-5 slobodnih slotova, refreshaj i voila, svi prikazani serveri su kao čudom postali puni.

----- Nema na čemu! --| Google is your friend |------
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Danny- neznam dali si namjerno ignorirao odgovor na moje pitanje ili slucajno,pa eto da ga opet postavim.

Citirat cu se.

Dali hocete igrat war protiv nas ili ne?

4 vs 4 SQ rush normal svaki dan, kad god mi se netko javi. Ostalo me ne interesira pretjerano.

Samo mi se netko treba javiti s konkretnim prijedlogom u normalno vrijeme i to je to.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 11:49 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
drahic kaže...

Danny- neznam dali si namjerno ignorirao odgovor na moje pitanje ili slucajno,pa eto da ga opet postavim.

Citirat cu se.

Dali hocete igrat war protiv nas ili ne?

4 vs 4 SQ rush normal svaki dan, kad god mi se netko javi. Ostalo me ne interesira pretjerano.

Samo mi se netko treba javiti s konkretnim prijedlogom u normalno vrijeme i to je to.

Lipo odigrajte jedan War po dannyevim pravilima, drugi po drahicovim i eto dogovora.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
Battlefield 3

Ok.

Mi smo vas izazvali na war,rekli ste da je uvijet normal.

Pristali smo na to i mi smo dali uvijet 8vs8.

Na to ne zelite  pristat. Sta se mene tice za sada,to otpada,jer nemam namjeru se svakome prilagodavat kako njemu najvise odgovora.

Razmotrit cu sa ekipom i odlucit cemo  iako sumnjam.

Bravo!

Lp

Edit- pa eto ti konkretnog prijedloga,dao sam ti ga vise puta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 11:53 (drahic).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zakaj da igram nešto što me ne veseli? Kome da se dokazujem? Nemam potrebu za tim.

Ak neki skvad želi 4vs4 SQ Rush dapače, uvijek sam za to jer je taj mod megazabavan kad se ima protiv koga igrati.

Warovi kao takvi me općenito ne diraju pretjerano pa sam zbog toga prilično indiferentan na ovakve prozivke.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 11:53 (Danny_HR).
14 godina
Battlefield 3

Pa nije dokazivanje nicega. Samo zabava,zato i je igrica. Da shvacam to sve ozbiljno pozvao bi te na paintball ili airsoft i izubijao kao macku . :)

Kako hoces. Mi smo vam dali prijedlog,vise puta,vi si odlucite.

Pa Warovi se inace i igraju 8vs8. Cudi me da to nisi primjetio na ovome prvenstvu,iako si gledao pravila ?

8vs8 Rush x2 i Conquest x1

Deal or no deal?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 11:57 (drahic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Pero Dinamit kaže...

Rijetko tko nosi javelin.

Javi im prije da svi uzmu javeline, uzmete 2,3 soflama i udri svi po tenkovima i helijima. Ako  im ne kažeš, teško da će itko uzeti javelin zbog malo raketa koje možeš nositi.

Naravno da vicem, ali nitko ne sljivi :(

Vidis, ja sam opet dozivio sa se derem i preklinjem za SOFLAM i nitko ga ne stavi:)

Jer ovak i onak na vecim otvorenim levelima koristim JAVELIN uvijek...

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
17 godina
neaktivan
Postoji puno raznih prvenstava, laddera, kupova.
Na ESL-u se primjerice igra 4vs4 sq rush, tak da ti argument pada u vodu.

Velim ti lijepo, CQ 8vs8 mi se ne igra. CQ mi je za veće borbe i to igram svaki dan.

Ak vam se to igra super, ak ne jebi ga. Teško mi je organizirat 8 ljudi jer to zahtjeva vrijeme i ne da mi se s tim zafrkavati. Ako pitaš pirata, dadu ili kukija možda će oni bit voljni sve dogovorit i organizirat pa ću ja doć samo na rokanje.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny pa ljudi koji igraju hc ce ti izubijat ko mladog majmuna. Inace igram hc i neki dan sam upao na normalni server i ljudi su mi samo dolazili na nisan ko kokosi bez glave. Ako tak igras svaki dan siguran sam da nemas skilla.

9 3 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ovo vam nece na dobro izaci. Tko god dobio prcat ce druge tako da cete se posvadjati na mrtvo ime. To je bezveze. Previse ostrih tonova vec sad. 

A ako vam zafali ljudi ja sam za bilo koji tim da igram pa makar bilo i 13 na 13 ili 21 na 21 {#}. Nisam ni blizu najboljih sto igraju ali se znam zajebavat i ne ljutim se nikad osim ako me netko prebaci iz jednog tima u drugi {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Velim ti lijepo, CQ 8vs8 mi se ne igra. CQ mi je za veće borbe i to igram svaki dan.

Ak vam se to igra super, ak ne jebi ga. Teško mi je organizirat 8 ljudi jer to zahtjeva vrijeme i ne da mi se s tim zafrkavati. Ako pitaš pirata, dadu ili kukija možda će oni bit voljni sve dogovorit i organizirat pa ću ja doć samo na rokanje.

Gle nije uopce bitno tko ce pobijediti...Bitno da se igra.. Razlog zasto forairamo 8 na 8 je i taj sto u klanu nas ima 19 igraca..A od tih 19 igraca 17 je aktivno.. U nasem xXx platoonu nije slucaj da nas ima 200 a da se vecina niti ne poznaje.. U mom platoonu svi se znamo,svi smo svaki dan na TS-u i svaki dan igramo svi zajedno..To i jeste car ove igre,druzenje i zabava.. Tko nije aktivan i nedolazi na TS ja ga odma kickam iz platoona.. E sad,kako da ja objasnim ostalih 15 igraca zasto nece sudjelovati u waru??Ne bi bilo fer da nas 4 igra a ostali da neigraju...Zato mi je malo bed,inace bih ja i taj 4 vs 4 vec davno prihvatio..kuzis?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
Battlefield 3

Smijesno da od 200 + ljudi po platunovima nemozes nac i organizirat 8  igraca. Tj zalosno je.

Sta ti sluze samo za punit server?

Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Danny_HR kaže...

Gle nije uopce bitno tko ce pobijediti...Bitno da se igra.. Razlog zasto forairamo 8 na 8 je i taj sto u klanu nas ima 19 igraca..A od tih 19 igraca 17 je aktivno.. U nasem xXx platoonu nije slucaj da nas ima 200 a da se vecina niti ne poznaje.. U mom platoonu svi se znamo,svi smo svaki dan na TS-u i svaki dan igramo svi zajedno..To i jeste car ove igre,druzenje i zabava.. Tko nije aktivan i nedolazi na TS ja ga odma kickam iz platoona.. E sad,kako da ja objasnim ostalih 15 igraca zasto nece sudjelovati u waru??Ne bi bilo fer da nas 4 igra a ostali da neigraju...Zato mi je malo bed,inace bih ja i taj 4 vs 4 vec davno prihvatio..kuzis?

Kaj tak je tesko objasniti im da nisu dovoljno dobri da igraju 4v4?

17 godina
neaktivan
lol
Pa platoon je za sve s Buga, ne poznajem sve te ljude niti s njima igram. Imam svoju ekipu s kojom igram i zajebavam se na ventu i to je to.

Zakaj me tolko navlačiš?
Pa jesam ti gore rekao kako stvari stoje?

Za 4vs4 imam praktički svaki dan nekoga, za 8vs8 bi se već trebalo dogovarat a nemam volje za to.
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Pa podijeli tih 8(osam) ljudi na dvije runde.

4x4 i svi će dobiti malo po pićki od nas.

?

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
@danny evo ja sam za 4 vs 4 normal... Uh nisam to igrao jos od killzone war-a... Uh tam smo prasili sve zivo, i to sam jos na laptopu sa pingom 300+ prema americi... Bez ts samo chat... Ali sa big top pee wee ,saladinom i jsapre smo znali dobiti rundu sa jednim ticketom prije kraja... Samo jel normal br. Ticketa koji je mislim na 20 ili ?
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

Ko djeca ste.

Kak vam se samo da igrati 4x4 ili 8x8 na one ogromne mape? To je čisti kamperaj, ništa više.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@danny evo ja sam za 4 vs 4 normal... Uh nisam to igrao jos od killzone war-a... Uh tam smo prasili sve zivo, i to sam jos na laptopu sa pingom 300+ prema americi... Bez ts samo chat... Ali sa big top pee wee ,saladinom i jsapre smo znali dobiti rundu sa jednim ticketom prije kraja... Samo jel normal br. Ticketa koji je mislim na 20 ili ?

Ma da, sve difoltno.

Aj javi se iza 17 na Battlelog pa ćemo se dogovorit. Ok?

14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ko djeca ste.

Kak vam se samo da igrati 4x4 ili 8x8 na one ogromne mape? To je čisti kamperaj, ništa više.

e sad si pokrenuo lavinu{#}

14 godina
neaktivan
ja sam na poslu do 19h.... Uglavnom sam za... Eto javim ti se tada kad dodjem ne gori mi da bas danas igramo uglavnom sam za dogovor cisto zbog nostalgije...
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ko djeca ste.

e sad si pokrenuo lavinu{#}

Bolja kamp nego trcanje po mapi ko kokos bez glave. I Warovi su meni oduvijek bili puno zabavniji i napetiji od napucavanja po serveru, makar se vise kampa.

14 godina
neaktivan

ljudi, tema ima...876 STRANA.

Ja se javljam zbog problema s rušenjem BF3 i svi topici na tu temu su preusmjereni ovdje!!!

NE DA mi se čitat 876 strana da naiđem na rješenje mojeg problema, zato jer se tu priča o BF3 i babi te ljubavnici programera koji su ga ovako neslavnog napravili.

Inače najobuhvatniji skup rješenja sam našao ovdje i probleme stoga treba izdvojit u POSEBNU TEMU.

http://www.gamemunition.com/guides/battlefield-3-crash-fix/

17 godina

Dovoljno je da pročitaš prvi post na 1.stranici pa ako tamo ništa ne nađeš nema rješenja za tvoj problem {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ja sam na poslu do 19h.... Uglavnom sam za... Eto javim ti se tada kad dodjem ne gori mi da bas danas igramo uglavnom sam za dogovor cisto zbog nostalgije...

Ma za sqrush smo uvijek, dovoljno je da nam se javiš par minuta prije i dođemo ako nas ima na V. Tak da to ne mora bit nešto službeno, samo me pingaj na BL-u i reci kad ste spremni. ;-)

14 godina
neaktivan
jeste vi ikad igrali squad Rush.... Pa o cemu vi pricate da su mape velike... Imas svega dva planta 2x 20 ticketa...
17 godina
Battlefield 3

Čudan je taj BUG server.

Središ zadnjim naponom snage iz mobilnog AA (dok ti plentaju C4, vidio sam...) Danny-a i Dadu koji rasturaju sa helićem, i ne dobiješ kick  {#} (znalo mi se desiti na drugim serverima gdje admini provode rape baze - uđem na server a ono 2 čovjeka na "mojoj" strani a 6 na drugoj - da ubijem oba admina koji su u tenku i dobijem kick za cheat/hack)

Još dobiješ nadimak Crni {#}

OK, dosta zeke - imam problema s laggom na serverima, a najviše me pogađa na serverima u HR i GER... Ide do te mjere da dobijem narančastu trokut ikonicu u gornjem desnom kutu i ne mogu se ni pomaknuti ni ništa drugo napraviti. Kada napravim suicide ili me ubiju (što je češće, jer me za inat vrati iza nekog kontejnera gdje sam otrčao, ili na otvorenom) sve radi dalje normalno kao da se ništa nije dogodilo... Nema više laga neko vrijeme i sve radi dalje kako treba (dok opet ne počinje lag)

Na stranim serverima iz drugih država (FR, GB...) uglavnom nemam tih problema.

Nije do pinga, imam 9ms na MadCroats server i oko 30ms na BUG-ov.

Smanjio sam postavke igre, nemam ništa pokrenuto uz igru (osim TS-a, Chrome-a i Origina), Windowsi su po testovima čisti... Ludim već od toga, iako ima po nekoliko dana da mi se to ne desi. Teoretski je moguće da dođem do RAM limita, pa onda uspori, ali i drugi sa 4GB nemaju tih problema (ili ne toliko izraženih)

Probat ću napraviti čisti install Winsa, pa vidjeti da li će biti neke razlike.

Svakako znam da imam Thomsona za koji sam dobio informaciju da ne odrađuje najbolje ovaj upload dio (tehničar iz HT-a mi kaže nek ugasim torrente dok igram... ne sjećam se kad sam zadnji put palio isti...), pa ću tražiti da dobijem i Siemensa umjesto njega (a i visim na Siemens DSLAm-u).

uPNP ugašeni na routeru i winsima, da nisam isključio, uvijek bih dobijao Connection  Timed Out...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Cyber_Freak kaže...

Pa podijeli tih 8(osam) ljudi na dvije runde.

4x4 i svi će dobiti malo po pićki od nas.

?

ovo su samo izgovori, i od tebe i od Dannyja, ubiti znam da se bojite igrati 8vs8 jer bi onda vi dobili po p****. Nije stvar nekakve organizacije ili ne znam cega drugoga.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svima,

inače nisam vičan forumima i sličnim načinima komunikacije no na nagovor Nexa sam odlučio nekaj reći.Čujem da ljudi pričaju da sam neki cheter ..danas me neko kicko iz Gerijatrije valjda da im ne kvarim platoon ..Nisam ljut samo sam tužan zbog svega toga ..pa ja neznam ni windowse instalirat kak treba a kamoli neki cheat ...i btw sa 35 kuki na grbači stvarno bih bio pravi uzor mom sinu instalirajući nekakve cheteve za neku online igru...Inače znam Nexa i društvo i Velike Gorice

već godinama igram sa njima (od CS-a) i kad igraš protiv takvih moraš nekaj naučit inače te trpaju ..onak jako i to bez vazelina...Eto morao sam podijeliti tugu sa Vama..sorry na offtopicu.

Inge

10 4 hvala 0
17 godina
moderator

Nemoj biti ni ljut ni tužan već ponosan. Ovim picama je svaki dobar igrač čiter, pogotovo kad dobiju po plčci jako.

Šta samo meni rade, ja nisam ni smio kupiti bf do prije neki dan, da im ne kvarim statse kad igram protiv njih.

17 godina
Ingegard kaže...

Pozdrav svima,

inače nisam vičan forumima i sličnim načinima komunikacije no na nagovor Nexa sam odlučio nekaj reći.Čujem da ljudi pričaju da sam neki cheter ..danas me neko kicko iz Gerijatrije valjda da im ne kvarim platoon ..Nisam ljut samo sam tužan zbog svega toga ..pa ja neznam ni windowse instalirat kak treba a kamoli neki cheat ...i btw sa 35 kuki na grbači stvarno bih bio pravi uzor mom sinu instalirajući nekakve cheteve za neku online igru...Inače znam Nexa i društvo i Velike Gorice

već godinama igram sa njima (od CS-a) i kad igraš protiv takvih moraš nekaj naučit inače te trpaju ..onak jako i to bez vazelina...Eto morao sam podijeliti tugu sa Vama..sorry na offtopicu.

Inge

Tko te kicko "Inge" odmah cu mu stavit "gaymoricu" ispred kutije za lijekove {#}

::: peace 0n earth :::
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice