upravo pokrecem bf i vidim ovu poruku, spajam se... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
danny tjeras ljudima strah u kosti
bez straha budite danny vam nemoze dat crnjaka :P
E da mi je 25 godina manje ,i da sam studoš opet i da mogu igrat u kad god hoću neki fps....no stvarnost surova....poso..žena..dijete...režije...
Siguran? Vidiš da mu piše da je moderator. Ili je i to haknuto?
E da mi je 25 godina manje ,i da sam studoš opet i da mogu igrat u kad god hoću neki fps....no stvarnost surova....poso..žena..dijete...režije...
I share your pain, bro. I do... I, dva komada djece...
Pa tko bi se opet vracao na 18, ROFL :p
Hihihi...
Siguran? Vidiš da mu piše da je moderator. Ili je i to haknuto?
100%
pitaj ga :)
Ne bih ti to znao, ali slažem se, ako nije bug onda je čista retardacija.
Za heli ne tolko, jer se fakat lako nalapaš bodova, ali za soflam definitivno.
A sad jedno pitanje od mene.
Kada si recon ili inženjer, da li ti nakon smrti ostaje neka oprema na mapi, tipa mine, spawn point, soflam, T-UGS, MAW ili nestaje odmah nakon smrti?
Ili recimo nestane nakon što deplojaš novo?
Spawn beacon ostane tako dugo se ti ne spawnaš ponovno (na njega ili drugdje, svejedno). MAV, T-UGS nestaju sa tvojim spawnom. Inače, ako ti unište T-UGS, MAV, Spawn Beacon, možeš ih ponovno "napuniti" iz Ammo kutije.
Mine možeš maksimalno 6 ostaviti istovremeno vani, ako ne stavljaš drugdje nove mogu ostati i do kraja runde (tako ja volim na početku postaviti mine, pa se onda prebacim na repair tool, pa usred runde bude kill s minom - iako ih je sad lako vidjeti, jednom spotane vide se na minimapi). Za spot mina, dovoljno je da netko prošeće blizu njih.
Također i C4 ostane još neko vrijeme (max. 4 komada istovremeno ako se ne varam) nakon tvojeg respawna (pa ekipa ide u tuđu bazu postavljat C4 i onda kod respawna diže protivnike u zrak, je'l tako Teo_HR?)
Tom tocno tako imam namjeru to isprobat i na BUG-ovom serveru
KH2002 je moja najdraza puska... to govno jednostavno rula!
Hihihi...
Ima nekaj i u tome
@Nexus....stari I feel your pain also....BUT
ponekad (ko ja danas) si na GO....žene nema doma i klinac je kod starci
I feel like:
hehe
btw preporuka dobrog pdw da odradim recon klasu? hvala

PP-19 uopće nije loš. S 55 metaka odereš cijeli squad ko od šale.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/379869_171704532935224_171701526268858_229620_186187911_n.jpg
hehe
btw preporuka dobrog pdw da odradim recon klasu? hvala
Ja u zadnje vrijeme koristim pp19 i dosta je dobra pogotovo na manjim mapama tipa metro.
Pogledajte ovog igrača - on ima teleporterski metak!
Sa jednim ispucanim metkom uspio je zaraditi i 2x Combat Efficiency medalju.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bukr_187ci/stats/187018445/pc/
Hihihi...
Ima nekaj i u tome
@Nexus....stari I feel your pain also....BUT
ponekad (ko ja danas) si na GO....žene nema doma i klinac je kod starci
I feel like:
Sve istina osim za škembu ....:) , ja sam ti skinny ko ovi reconi u bf3.... a ti Dado uživaj što više i popravi taj SPM :) ,onaj nas THE-B666 dere jako
Znate neki program koji moze snimat u HD- u dok igram? s frapsom ne ispada neka kvaliteta videa.
Znate neki program koji moze snimat u HD- u dok igram? s frapsom ne ispada neka kvaliteta videa.
S frapsom ne ispada neka kvaliteta?Nebudi smiješan,kvaliteta je odlična.
Al ako ti fraps ne paše probaj sa playclaw.
Isprobat cu onda taj...
Sve je sad uredu s frapsom, kad sam video malo uredio u Sony vegas-u, sad je kvaliteta dobra.
Hvala!

Ma igra je OK ali ljudi su pi**e skompleksirane.
Stišani sks sa holo i grip...ninja style :)
i Onda mi lik baci foru da imam cheat da mi sks puca automatik, a ja imam ''itchy finger'' :)
sad te je otkrio, nećeš više varati ovaj napaćeni narod.... sve ti je "ljudina" rekao
Spomenuo sam da mi ionako uskoro dolazi nova ploča i DDR3 platforma tako da ću onda zasigurno znati
u čemu je bio problem. To ne mijenja činjenicu da zamjeram EA-u i DICE-u jako ovako
lošu podršku. Plus, moja trenutna ploča nije nikakav antikvitet, kupljena u dućanu prije 7-8 mjeseci
a proizvodi se od 2010 ako se ne varam.
Ajde prije nego kaj ugradiš tu nepotrebnu komponentu,stavi prvo 8 gb ddr3 rama.Garantiram ti 1000% da bu ti onda sve normalno radilo bez nove ploče.
EDIT:Sad vidim da ti ta ploca ne podržava ddr3,onak nije mi jasno ak je stara samo 7-8 mj kakva je to jadna ploča?Moja je stara 2 godine i podržava ddr3.