Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Dakle, vidimo se danas na bojištu {#}

Službeni propagandist BSD sustava =|= Trollbuster šegrt
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
HR-brid kaže...

Ako to znaci da si dobio igru i tek pocinjes sa BF3 na BUG serveru da ti odmah kazem par stvari!

Na pocetku ces vecinu Mucke Djubradi gledati samo na killcam-u. {#} Tamo nekog snajpera koji te skino sa 500+ metara, onda nekog ko ti se prisuljao s ledja i zabio ti noz u prsa, pa nekog ko ti je sprasio granatu na glavi iz mortara, o rpg i M320 da negovorim. A to sto tek rade s tenkovima helijima i avionima je nocna mora! U svakom slucaju decki rasturaju i dobro se igra i dobro dosao na bojisnicu! {#}

16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
neutron0707 kaže...

jos bi se moglo reci da sam n00b no zanima me na kojem principu rade platoonsi npr. dali rade kao klanovi u nekim igrama (AA2 I 3), prvenstveno mislim na to da li postoje bas matchevi izmedju klanova (platoonsa) ili su platoonsi samo za zabavu i koriste se te tako da se grupiraju ljudi, da nose iste tagove i da zajedn igraju?

Platoon u Battlelogu?

Ne sluzi ama bas nicemu.

Npr, ja sam u dva platoona. Ne dolaze mi nikakve poruke, nikako nisam povezan s tim ljudima, nemamo isti clan tag...

Neka me netko ispravi ako sam nesto propustio {#}

meni se čini da je to jedna funkcionalnost koja je šlampavo napravljena (ili nedovršena).

Da su se potrudili platoon je mogao postati klan (uz automatsko dodavanje clan-taga), imati svoju distribucijsku listu (da ne zatrpavas vlastitu friend listu) i da se olakša spajanje u voice grupu.

ali jok.

Sretna Nova godina !!! ----- Nema na čemu! --| Google is your friend |--
13 godina
desh kaže...
HR-brid kaže...

Ako to znaci da si dobio igru i tek pocinjes sa BF3 na BUG serveru da ti odmah kazem par stvari!

Na pocetku ces vecinu Mucke Djubradi gledati samo na killcam-u. {#} Tamo nekog snajpera koji te skino sa 500+ metara, onda nekog ko ti se prisuljao s ledja i zabio ti noz u prsa, pa nekog ko ti je sprasio granatu na glavi iz mortara, o rpg i M320 da negovorim. A to sto tek rade s tenkovima helijima i avionima je nocna mora! U svakom slucaju decki rasturaju i dobro se igra i dobro dosao na bojisnicu! {#}

Bas sam mu ja nesto slicno htio napisati.. da nek pocne na nekom "noob" serveru, a ne bas na BUG-u.

Ali sam onda vidio da ima BC2, pa ne znam da li je i to novo, ili ima godine iskustva :)

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gledao sam malo internet promet u zadnji mjesec i pol kako igram BF3 i ispada mi u prosijeku preko 500 mb dnevno sa oko 2-3 sata igranja! Jeli to kako treba ili je previse? Nije to jedino sto radim na internetu, ali nista nisam skidao osim update-ova! Ako je to normalno, ljudi koji nemaju flat bi trebali paziti na limit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
ZC_Someone kaže...
 iz istog razloga iz kojeg svakom danom prilikom gađam ljude s 320 ili RPGom, skačem okolo ko zec na teškim drogama ili se bacam na pod kad kod stignem. Obožavam provocirati ljude kojima takve stvari smetaju. {#}

ne, nego nemas pojma... je8iga, tesko je nisanit :P

Ma nek nemam pojma. Dok god me xyan naziva njubom jer sam počistio njega i šest ljudi oko njega s USASom, ja sam zadovoljan načinom na koji igram. {#}

Još zadovoljniji sam kad me skank nazove spamerom jer svako malo naleti na jednu moju tristodvadeseticu. {#}

A znam da sam pro kad Danny ima potrebu u chat napisati: CONVICT PIČ*O! Jbga, kad u rundi koju si završio s omjerom 40-9 pokupiš jednu ili dvije salve metaka iz moje IRNV vintovke, 3-4 puta te na pod posloži tristodvadesetka i uz sve to još mi pokloniš i dogtag kužim da si malo iziritiran. {#}{#}

I kak da onda ne budem "njub" kad mi dajete takvog motiva. {#}

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
neutron0707 kaže...
neutron0707 kaže...

jos bi se moglo reci da sam n00b no zanima me na kojem principu rade platoonsi npr. dali rade kao klanovi u nekim igrama (AA2 I 3), prvenstveno mislim na to da li postoje bas matchevi izmedju klanova (platoonsa) ili su platoonsi samo za zabavu i koriste se te tako da se grupiraju ljudi, da nose iste tagove i da zajedno igraju?

ajd ljudi pliz pomoc :)

Platoon u Battlelogu?

Ne sluzi ama bas nicemu.

Npr, ja sam u dva platoona. Ne dolaze mi nikakve poruke, nikako nisam povezan s tim ljudima, nemamo isti clan tag...

Neka me netko ispravi ako sam nesto propustio {#}

hvala, pozvali su me u platoon pa cisto da znam sta me ceka ;)

FUS RO DAH!!!
13 godina
desh kaže...

Gledao sam malo internet promet u zadnji mjesec i pol kako igram BF3 i ispada mi u prosijeku preko 500 mb dnevno sa oko 2-3 sata igranja! Jeli to kako treba ili je previse? Nije to jedino sto radim na internetu, ali nista nisam skidao osim update-ova! Ako je to normalno, ljudi koji nemaju flat bi trebali paziti na limit!

Vidis, interesantno. Uopce ne mislim na takve stvari od kad imam flat.

Imam program NetLimiter, mislim da on cuva statistike za svaki program posebno, pa cu bas provjeriti koliko promet radi BF3 kad dodjem doma.

P.S. Evo, pronasao sam neke podatke:

http://mygaming.co.za/news/features/15417-battlefield-3-pc-bandwidth-usage.html

An average 20 minute Battlefield 3 sessions consumed the following:

Received data: 9.33MB

Sent data: 4.92MB

Total data: 14.2MB

In comparison, the tests we ran on Crysis 2 earlier this year turned out the following results per 20 minute game session:

Received data: 5.42MB

Sent data: 4.06MB

Total: 9.48

Znaci, jedan sat igranja "potrosi" oko 42 megabajta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 13:06 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
HR-brid kaže...

Ne slušaj ove što ti savjetuju odlazak na noob friendly server. Pravi borci se stvaraju u najžešćim bitkama, a takove su na BUG serveru, pogotovo ako su ti na suprotnoj strani mučki provokatori poput Dade, Wizarda, Franka i inih.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Danny_HR kaže...
HR-brid kaže...

Ne slušaj ove što ti savjetuju odlazak na noob friendly server. Pravi borci se stvaraju u najžešćim bitkama, a takove su na BUG serveru, pogotovo ako su ti na suprotnoj strani mučki provokatori poput Dade, Wizarda, Franka i inih.

Uh, oni su bad guys? {#}

Upravo sam im se jucer prikljucio {#}

Moram priznati, nisu losi igraci  {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dado,Wizz,Hell,Frank..sve prekaljena gerijatrija,čast mi je snjima igrati a bogme ih i trpati..neki dan su nas nasapunali da se sve prašilo.Uzeli su nam 4-5 rundi u streaku  ..no bilo je FUN i to je najbitnije :)

No kako čujem neka šveđanka ih jebe :),nikako da naletim na nju.

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

3 0 hvala 2
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Astra jesi narucio grafu?

Narucio je vise grafickih kartica,a uz njih dolazi i moja brand new na garanciju 6850hd koja ce ic u prodaju a ja uzimam 6950hd 1gb. Doci ce tek kroz 10-ak dana.

Tako da ako netko hoce kupit potpuno novu ne otpakiranu Sapphire 6850hd sa 2 god garancije u Iq Zagria za 1000kn neka mi se javi.

Ali dat cu oglas jos.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovako,trebao bi program za snimanje u BF3 al da je HD kvaliteta.

xfire lose snima,fraps ne radi u bf3 (meni) cam studio mi nece snimat zvuk.

Hvala unapred.

Besplatno punim sate na steamu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probaj playclaw, meni je toliko dobar da sam ga kupio.

Nije razvikan, a meni 10 puta bolji od frapsa.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

^^  Bandicam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mozes i sa Afterburnerom probat...

Usput i malo kloknes karticu...{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 13:43 (berto).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

To je već glas mudrosti. U početku ti je dobro iči na noob servere iskljičivo zato da brže otključaš malo bolja oružja i to je sve.

15 godina
NiramX kaže...
Danny_HR kaže...

To je već glas mudrosti. U početku ti je dobro iči na noob servere iskljičivo zato da brže otključaš malo bolja oružja i to je sve.

nakon izlaska karkanda je za nove igrače dovoljno otključati famas i onaj za inženjerce i dereš.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neeee ić na noob servere. Dođi nama.

Ako odeš na noob servere propustit ćeš puno surprise butt sexa, a to bi stvarno bilo šteta.

Danny ziher već lašti čakiju.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
NiramX kaže...

A koji su to uopće noob serveri?. Nema toga, kaj vam je. Oni koji imaju "noob friendly" ili nešto slično u svom nazivu su klasične navlakuše tj. poligon za prašenje dupeta naivnim namjernicima.

17 godina
neaktivan
Perki kaže...

A koji su to uopće noob serveri?. Nema toga, kaj vam je. Oni koji imaju "noob friendly" ili nešto slično u svom nazivu su klasične navlakuše tj. poligon za prašenje dupeta naivnim namjernicima.

Svaki server koji nije BUG server je noob server.

Tru dat!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
skank666 kaže...
ZC_Someone kaže...
 iz istog razloga iz kojeg svakom danom prilikom gađam ljude s 320 ili RPGom, skačem okolo ko zec na teškim drogama ili se bacam na pod kad kod stignem. Obožavam provocirati ljude kojima takve stvari smetaju. {#}

ne, nego nemas pojma... je8iga, tesko je nisanit :P

Ma nek nemam pojma. Dok god me xyan naziva njubom jer sam počistio njega i šest ljudi oko njega s USASom, ja sam zadovoljan načinom na koji igram. {#}

Još zadovoljniji sam kad me skank nazove spamerom jer svako malo naleti na jednu moju tristodvadeseticu. {#}

A znam da sam pro kad Danny ima potrebu u chat napisati: CONVICT PIČ*O! Jbga, kad u rundi koju si završio s omjerom 40-9 pokupiš jednu ili dvije salve metaka iz moje IRNV vintovke, 3-4 puta te na pod posloži tristodvadesetka i uz sve to još mi pokloniš i dogtag kužim da si malo iziritiran. {#}{#}

I kak da onda ne budem "njub" kad mi dajete takvog motiva. {#}

ne spominji ime Svevišnjega uzalud!!! ja pocistim na isti nacin ljude sa 870MCSom{#}

a i sta se imate ljutiti na to njub, noob itd. mada se to shvaca uvredom, ja na to ne gledam tako. u gaming worldu njub je po meni izraz frustracije jedne strane i to je to. jel bi ti vise odgovaralo da ti napisem gade, smrade ili nesto slicno? barem od mene ne trebas to shvacati osobno, to je navise sto ces dobiti, ja ipak ko neki ne j**** mater i sl.

14 godina
Nexus66 kaže...

Dado,Wizz,Hell,Frank..sve prekaljena gerijatrija,čast mi je snjima igrati a bogme ih i trpati..neki dan su nas nasapunali da se sve prašilo.Uzeli su nam 4-5 rundi u streaku  ..no bilo je FUN i to je najbitnije :)

No kako čujem neka šveđanka ih jebe :),nikako da naletim na nju.

Hehehe nema do dobrog trash talka....ponekad mi je žao da nisu omogućili chat između rundi...mislim da bi bilo svačeg. I evo prdonje kakvi jesmo ulupali 100+ sati na BUG-u i meni osobno nije žao niti minute samo nek potraje.

Vezano za šveđanku {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 14:04 (Zero2).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
 ja ipak ko neki ne j**** mater i sl.

Lajr lajr pents on fajr!

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...

Uh, oni su bad guys? {#}

Upravo sam im se jucer prikljucio {#}

Moram priznati, nisu losi igraci  {#}

Još smo jučer malo pospani bili {#}...a falia je i berta...

17 godina
neaktivan
Misliš Debelo Crijevo?! đubar pokvareni...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
Battlefield 3

Nisam siguran je'l cheater, ali pretpostavljam da je - vaša mišljenja?

Ko što bi Danny rekao, igrano na našem noob serveru...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 14:28 (TomoR).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
HR-brid kaže...

Nemoj se bojati ovih noob-ova sa Bug-a. Evo ovog moderatora i vlasnika servera Danny-a ubiješ par puta i nema ga više na serveru, a najlakše ga nađeš na krovu gdje kampa i snipa. I kad vidiš jednog negdje tu ti je cijeli čopor sa TS-a samo opali RPG i evo ti barem dva killa.

Kendo
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Nisam siguran je'l cheater, ali pretpostavljam da je - vaša mišljenja?

Ko što bi Danny rekao, igrano na našem noob serveru...

Hax0rz!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice