Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
mozes sa vozilima ako imas na njemu odkljucan... Ako ne snajp u ruke i odkljucaj soflamp....
14 godina
neaktivan
@danny mozes mi reci koji kontrol centar koristis... Posto je i kod tebe DC server... Imamo par mali nejasnoca sa nasim tj. problema... Autobalance nam je ukljucen ,ali rijetko kada ga napravi u roku min.... Obicno to bude na kraju runde...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gdje se može još nabaviti B2K? Origin mi odbija karticu i nikako ne mogu rješiti paypal verifikaciju, a direct2drive mi izbacuje nekakv error s ip.

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina

Htio bih probat co-op...jel ima tko da bi samnom nek me doda...vojnik:galinjo26

My way
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

LOL Cheateri se sprdaju sa DICE developerima

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
8 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

LOL Cheateri se sprdaju sa DICE developerima

muzika na klipu je odvratna... gledao sam na mute...

14 godina
neaktivan
lol pa ja to radim bolje.... A nemam cheat... Jos da mi je rjesit problem sa frapsom da mogu snimati normalno... Uglavnom sutra ili prekosutra postavljam video sa snimljenim materijalom iako je pola videa neupotrebljivo ali budem probao nesto izvuci.... Nakon toga rusim windows u nadi da cu moci normalno radit sa frapsom...
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

jedno pitanje... pošto slabo igram Rush komponentu... se može/smije maznut vozilo od atackera u njihovoj bazi? ili je to neki bug? jer mi HAM7A pokupi tenk pred nosom u bazaru, i ja ga poslije tuko mortarom, javelinima ali gamad se neda... :)

vidis da moze, dok sam ti ga maznuo ;) hahhahh poceo si whine po chatu: HAM7A stole our tenk ... hhahahha

gledaj, ja kad ti uzmem tenk, ja nemam nikakve otkljucane perkove na njemu u rush modusu cak ni MG nista

just overpowered
16 godina
neaktivan
HAM7A kaže...

vidis da moze, dok sam ti ga maznuo ;) hahhahh poceo si whine po chatu: HAM7A stole our tenk ... hhahahha

gledaj, ja kad ti uzmem tenk, ja nemam nikakve otkljucane perkove na njemu u rush modusu cak ni MG nista

a bas si gad... i to pred nosom, ja se spawnam i gledam tenk i reko ma nije valjda i ono na tenku crveno HAM7A.

al dobro kontra partiju sam vas zatuko na prvoj liniji sa pečengom. mislim da ste samo 1 mcom uspjeli aktivirat... :P

17 godina
Battlefield 3

ali glavno da se nađe njubara koja ga ukrade i popuši u roku 3 sekunde a ti sa njim cijelu partiju izdržiš .pravi tim lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 12:46 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sokre kaže...

ali glavno da se nađe njubara koja ga ukrade i popuši u roku 3 sekunde a ti sa njim cijelu partiju izdržiš .pravi tim lol.

jest da ti svi psuju sve po spisku, al negdje moraš počet... ovi moji se na mumblu prestraše kad opsujem te početnike, se odma 2 put prekrste... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 12:54 (ranko091).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon 20-tak ili manje minuta igranja Battlefield 3-ojke, zaledi mi se bf3, i moram otici u task manager ( ctrl+alt+del -> task manager ) da bi isključio igru. Nije uvijek tako, samo nekad.

Svi driveri su mi zadnji i update-o sam directX ali opet imam isti problem.

Probao sam uci u command prompt i kucati ovo:bcdedit /set increaseUserVa 3072 ... Ali kad to ukucam dobijem poruku:  bcedit is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

( Ovo mi je rekao jedan sa EA Customer Supporta, rekao sam mu da mi izbacuje navedenu poruku...on se pravio budala i otišao. )

Kontaktirao sam EA Customer Support, ali mogu samo reći da su likovi bezobrazni. Svaki put kad sam htio riješiti problem, kazu mi da iskljucim antivirus, da instaliram zadnje drivere, i odu... A ja to već sve znam, i sve sam već probao.

Znam da vi momci ste 1000 puta bolji od EA Customer Supporta ;)

Unaprijed hvala. {#}

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Unaprijed hvala. {#}

32 bitni windowsi ili overclokirani hardware? 32 bitni winsi su problem jer bf3 guta memoriju, i 4 gb je knap, a limit memorije u 32 bitnim winsima nikako to ne olakšava. a overclockani hardware zna rusit igru. cisto kad mu se sjeti... pa ti vidi ako je nesto od ovog.

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Captain.Price kaže...

Unaprijed hvala. {#}

32 bitni windowsi ili overclokirani hardware? 32 bitni winsi su problem jer bf3 guta memoriju, i 4 gb je knap, a limit memorije u 32 bitnim winsima nikako to ne olakšava. a overclockani hardware zna rusit igru. cisto kad mu se sjeti... pa ti vidi ako je nesto od ovog.

Hvala. Ali meni je grafička kartica fabrički over clockovana... Ima li neki način da se to porpravi :S

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Hvala. Ali meni je grafička kartica fabrički over clockovana... Ima li neki način da se to porpravi :S

i ja imam tvornički kolkanu karticu, i meni ne radi probleme. tako da mislim da ti to onda nije problem. al ja imam nvidiu, mozda ako ti se netko javi ko ima ati, pa mozda verzija drivera ima konflikte...

17 godina
Battlefield 3

Što se tiče tvornički OCanih grafa - glavni problem ima 560 GTX Ti...

Kod kolege, je moguće da su problem 32 bitni Winsi, ali svakako savjetujem da se malo smanje detalji unutar igre (pa moguće da neće tako brzo doći do pretpostavljenog Memory Overflow-a).

Dodatno, ne znamo u kojem su stanju temperature, BF3 voli iscijediti sve što mu je na raspolaganju, pa moguće da se i napajanje počinje mučiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A man can remake the world if he has a dream and no facts to cloud his mind.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 13:31 (Jormungand023).
15 godina
neaktivan

Baš sad gledam ponudu poslat ću mail, ako ne našao sam u algoritmu s boxom za 110 kn.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 13:46 (Nos).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel zna neko resenje za ovaj problem, igra radi sve normalno, osim kada treba tu i tamo Loadat novu mapu, onda fino ostane na Loading i ni makac, onda moram altf4 i opet uc na server a dok ja uđem pun je :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mew kaže...

Jel zna neko resenje za ovaj problem, igra radi sve normalno, osim kada treba tu i tamo Loadat novu mapu, onda fino ostane na Loading i ni makac, onda moram altf4 i opet uc na server a dok ja uđem pun je :/

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2224117

I'm very large!
16 godina
neaktivan
Mew kaže...

svima se to događa. ne često ali zna se desit. riješenje ja očekujem u obliku patcha... koji stiže koliko čujem.

16 godina
Mew kaže...

Ja imam isti problem, ali nismo mi jedini kojima se to dešava ima još par ljudi s foruma, a i poprilično je pun battlelog forum s istim problemom.

Ne vjerujem da je do naših mašina jer je prije zadnjeg patcha sve to radilo dobro, nemoj se ništa brinuti naše mašine su isprave, problem je u igri. Za mjesec dana izlazi patch pa će to onda ispraviti nadam se ;)

ranko091 kaže...
Mew kaže...

svima se to događa. ne često ali zna se desit. riješenje ja očekujem u obliku patcha... koji stiže koliko čujem.

od patcha se to događa kod svake promijene mape nekima, kao meni npr, a prije patcha je bilo samo ponekad

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 14:00 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

od patcha se to događa kod svake promijene mape nekima, kao meni npr, a prije patcha je bilo samo ponekad

meni je čak prije bilo učestalije nego sad. sad možda jednom u 10 partija, pa ako i onda. učita mi do nekih 500-tinjak megabajta mapu i onda stane i samo crno i Loading dole blinka normalno, tj. igra radi ali ne učitava podatke... samo stoji na 500 mb i ni makac, dok ga ne killnem u procesu ili atlf4...

16 godina
ranko091 kaže...

meni je čak prije bilo učestalije nego sad. sad možda jednom u 10 partija, pa ako i onda. učita mi do nekih 500-tinjak megabajta mapu i onda stane i samo crno i Loading dole blinka normalno, tj. igra radi ali ne učitava podatke... samo stoji na 500 mb i ni makac, dok ga ne killnem u procesu ili atlf4...

Ma nešto su drkali po tome loadingu kod mjenjanja mape i sad kad su jednim popravili drugima su samo pogoršali.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma nešto su drkali po tome loadingu kod mjenjanja mape i sad kad su jednim popravili drugima su samo pogoršali.

ma samo nek oni meni stave trubu u sljedećem patchu kako su rekli i ja sretan, bit će na mapi ko u svatovima... :)

17 godina
Battlefield 3

Evo jedan klip koji sam izvadio jučer na Seine Crossingu, nije loše za prvi put, još moram skužiti to editanje u programima i tako :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mew kaže...

Kad završi mapa,počinje odborjavanje,ti pri kraju 10ak sekundi,stisni Win tipku,minimiziraj igricu totalno,čekaj ovih 10 sec plus još 10ak dok ne prođe onaj početni dio Loadanja mape,pa se vrati u igricu.Mnogima tako radi,a i meni.

15 godina
neaktivan
1987veki kaže...
Mew kaže...

Kad završi mapa,počinje odborjavanje,ti pri kraju 10ak sekundi,stisni Win tipku,minimiziraj igricu totalno,čekaj ovih 10 sec plus još 10ak dok ne prođe onaj početni dio Loadanja mape,pa se vrati u igricu.Mnogima tako radi,a i meni.

Nazalost to neradi, ovo je sada glavni razlog zasto neigram BF3 igrao sam ga svaki dan po 3~4 sata prije... sad ga rijetko kada igram jer evo na CPC serveru SVAKI JEB-ENI PUTA AL SVAKI.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo što mi se sada desilo.. uđem u ovaj server http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/servers/show/85d890ab-ba48-443d-bc82-512e1688e691/GER-Karl-Bonhoeffer-Nervenklinik-24-7-CQ-1000-Tickets/ gubimo sa nekih više od 500 ticketa... Ja se uspijem dokopati helija... pokupim jednog liga na podu iz mog tima i krenemo rasturavati.... srušimo tri puta heli, stime da smo sve na podu počeli čistiti.... a kad ono letim prema gore i skeniram područje gdje su neprijatelji i samo od jednom heli mi okrene nos prema dolje i bum.... ono wtf ???? kako ?? Jeli to cheat ili to može admin napraviti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
koliko znam da ne moze.... Tj. Moze te slayti ,ali upravljati protivnicima ne... Misim da je se tebi dogodio lag bug ili onaj kad se teleportiras a u vozilu to zna biti zeznuto...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice