Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pročitaj prvu str, Googlaj malo..imaš na xxxxx strana kako i gdje, najlakše opet ispitivat 100 put istu stvar al u googleu upisat nešto nedaj bože
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
retardinjo25 kaže...

Pozdrav,moze li mi netko dati link da skinem te failove (za one koji su imali rusku verziju pa su morali prebaciti na englesku)...Naime te failove koji sprecavaju black-screen...nadam se da ste me shvatili.lp retard

evo ti http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 10:46 (Blade Runner31).
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Nakon večeras izgleda odustajem od Battlefielda 3.

Sada mi iz neobjašnjivih razloga igra trza odnosno imam tolike framedroppove

da nemogu niti naciljati niz ACOG bez da pričekam 2 sec da se ekran odmrzne.

Bilo na low, med, hi, ultra ili NASA postavkama.

Nabijem ih na spolovilo s ovim poludovršenim poluproizvodom i pritom

nabijem samog sebe što uopće trošim pare na komponente da bih 'igrao'.

Niti jedna igra koju trenutno imam na disku i koju sam igrao u zadnjih par mjeseci,

od Crysisa 2 preko metroa 2033 pa do Annoa 1404, Arkham Citya, Civilizationa V, Napoleon Total War-a,

Skyrima, Dirt 3, Anno 2070 pa do Portala 2 mi nije pravila niti jedan jedini problem.

Što je nasmješnije od svega, sve redom su pirati.

Kupim oriđiđi da podržim DICE i zaigram ono što mi se sviđa i ovo dobijem.

Čak sam utukao 1000h u BFBC2 s vama što na Bug serveru, što svugdje po pubu,

bez većih problema a igra je bila čisti port s konzole i s milijun bugova.

Jedino ovo smeće od igre mi ne radi što god ja probao kao krajnji korisnik a Boga mi, probao sam sve.

Dosta mi je više drkanja po routeru, chattanja sa Sighom preko SZK i dubljenja na glavi.

Games are supposed to be fun. This is simply frustrating.

Pratit ću temu da vidim kad bude izlazio neki novi patch, do tad pozdrav momci.

Ja ne igram iz istih razloga. Što god napravio, uvijek neki problem. Kad sam posudio jednu mašinu, radilo je, ali i tu "riknulo". 

Neka oni završe igru pa nek' zovu.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima netko za prodati Battlefield 3 key ili account?? 

GamesForWindowsLive: phAnt0m K1LL3r

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

Imas ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx

16 godina
Barba007 kaže...
CodMW3 kaže...

Imas ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx

Ne javlja mi se, poslao sam mu upit kako je je plaćanje, odgovorio mi je, pitao sam ga za podatke i ne odgovara više

Sad vidim da moram mail slati, ja sam PP poslao. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 11:25 (power_user).
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Barba007 kaže...
CodMW3 kaže...

Ne javlja mi se, poslao sam mu upit kako je je plaćanje, odgovorio mi je, pitao sam ga za podatke i ne odgovara više.

Nije vise Online, mozda zato ne odgovara

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno pitanje, čiji je ovaj BuG- B2K Only server?

Stoji mjesecima prazan, a nitko ne igra.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
2forzuk i tonci- ja neznam kojih vi to problema imate,ali ocito nije do igre nego do vaseg kompa. Od nas cca 20-25 vas dvoje imate BRUTALNIH problema. Sta govori da je nesto do vasih komponenti. Imam i ja problema ponekad-sa Ea online disconeted,jednom od 15-20 puta mi se desi-graphic driver s has stopped working i tu se malo zblesira ali nakon toga je ok. A najvise sta me zivcira je kad mi se promijeni tema wina. To se dogodi 2-3 puta od 15puta Slobodno dodete i do mene da vidite kako sve ide fluidno. :)
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...
2forzuk i tonci- ja neznam kojih vi to problema imate,ali ocito nije do igre nego do vaseg kompa. Od nas cca 20-25 vas dvoje imate BRUTALNIH problema. Sta govori da je nesto do vasih komponenti. Imam i ja problema ponekad-sa Ea online disconeted,jednom od 15-20 puta mi se desi-graphic driver s has stopped working i tu se malo zblesira ali nakon toga je ok. A najvise sta me zivcira je kad mi se promijeni tema wina. To se dogodi 2-3 puta od 15puta Slobodno dodete i do mene da vidite kako sve ide fluidno. :)

da vidiš ja nemam baš nikakvih problema, nekad disconected by EA.. tu i tamo koji ban XD ali problema tehničke prirode ne, momcima je hardwer nekompaktibilan s bf3 a ne žele se s tim pomirit XD

17 godina

@skemba

Bio sam na serveru i nije mi jasno kako vam se da tako igrati, totalno ne balansirano. Uglavnom se sve svodi da rejpate protivnika. S tim da 5 protivnickih igraca pokusava nesto napraviti. Drugih 5-10 ulaze i izlaze, dakle kada vide sto se desava izlaze a novi opet ulaze i tako u krug. A ostalih 10 se skrivaju da nebi dobili metak i pokvarili K/D ratio. Ukratko to je opis servera. Meni je jasno da ste tim i to je ok. Al podjelite se pola na jednu pola na drugu stranu. Pa kada eventualno dodje neka jaca ekipa ili squad onda ste ponovno zajedno. Meni je osobno gore kada sam u jacem timu pa rejpamo protivnika nego da budem rejpan. Ako moj tim rejpa imam osjecaj kao da igram SP a botovi samo nailaze. Kao da je bug u igri i nikad kraja levelu. Inace HC ne volim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 11:41 (BDS).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ja koje god probleme imao na kraju kad sam ih rijesio bilo je ili do mene ili mojeg kompa(postavki i slicno)ma jedino me nervira sto cijeli komp moras prilagodit toj jednoj igrici,gasi upnp i slicne gluposti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
2 bik- to i zelim reci,nikada nisam imao problema sa nekim tehnickim-hardwerskim stvarima. Vama nesto nije kompatibilno. Kao ni sta meni nije bio bc2 sa starim komponentama -h55 maticna-i3proc. Kladim se 100% !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BDS i HM7A o tome sam ja govorio.

Najveći problem je taj NEBALANS.Sve ostalo mi odgovara i super je server.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...
2 bik- to i zelim reci,nikada nisam imao problema sa nekim tehnickim-hardwerskim stvarima. Vama nesto nije kompatibilno. Kao ni sta meni nije bio bc2 sa starim komponentama -h55 maticna-i3proc. Kladim se 100% !

BF serijal je jako osjetljiv software, ljudi to podcjenjuju XD

i meni npr bc2 nije htio dobro radit dok sam  imao MSIafterburner upaljen na staroj GTS250 čak i kad su bili stock taktovi, ut to par problema s onboard realtek zvučnom dok valjda driverima nisu ispravili..

17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Baš to. Jednostavno mi je svejedno dali sam u ekipi koja rejpa ili sam ja rejpan. Oboje glupo i dosadno. BUG-ov server je imao slicnih problema al sada je to više-manje ok. Vjerujem da ce kasnije kada uglavnom svi dosegnu više levele i ispune sve điđe više orjentirati na timsku  igru i objektive.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zivciraju me bilo kakva pravila na servervima,za svaku overpowered situaciju postoji rijesenje.Jos pogotovo ako je vas 10 na teamspiku onda stvarno ne vidim razlog da bi se trebali bojati nekakvih oruzja.Meni je to malo smjesno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 12:23 (kach).

2 0 hvala 0
17 godina

Jel netko zna što moram upisati u console da mi pokaže fps jer kada upisujem render.DrawFps 1 javljami da ta naredba ne postoji

a kad probam render.drawfps javlja mi false

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:14 (Wolf88).
14 godina
Wolf88 kaže...

Jel netko zna što moram upisati u console da mi pokaže fps jer kada upisujem render.DrawFps 1 javljami da ta naredba ne postoji

a kad probam render.drawfps javlja mi false

Umjesto 1 napiši true

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

a ja baš suprotno... ja obožavam kad moj tim rejpaju, i onda im radim kontru. za inat. npr majtiju razbijam tenkove, režem ih sleđa s prigusivacem... jer kad su zajedno su jači i onda se opuste, a ja onda s leđa se prikradem i feštam...

i evo vam, za ove po 12 na TS... server na kojem smo završili 0:500... jako dobro koordinirani klan...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/a51bdfef-1272-4881-a2de-ee529650c254/FaBri-Clan-B2K-mixed-High-Tickets-2/

inače je CQ large... sad su vjerovatno nesto mijenjali...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:39 (ranko091).
15 godina
fila2208 kaže...

Kako se zoveš u igri, pa ću pogledat banlistu, javi se na pm ako neećš javno. pozz

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Smiglon3/stats/279110004/

thx

14 godina
Battlefield 3

u battlefieldu, ako dobijes los team, al bude žestoko los team, za ne povjerovat

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Hm, cuj, prije nego dignes ruke kompletno ja bi ti predlozio sljedece:

1. Da kompletno izbrises SVE u vezi Origina i Bf3, sve i onaj Battlelog addon za browsere. RESTARTAJ komp! (ne znam koji browser koristis, ja koristim Firefox samo za Battlelog, jedini mi pokazuje ping servera, u stvari vise ne koristim koristim Battlelog standalone)

2. Instaliras sve na frisko.

3. Instaliras na frisko drivere za grafulju (meni su osobno isto imam 560ti) najbolji 290.36 i napravis setup drivera kao na slikama

4. Skines i stavis u pb folder igre pbsetup.exe te ga pokrenes i updejtas BF3 fajlove

5. Skines i pokrenes BF3 editor kojim van igre mozes tweakat i podesavat grafiku i jos nekoliko drugih opcija kojih NEMA u setinzima igre, link: 

http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/ (EDIT: slika 3. OBAVEZNO iskljuci motion blur, u ostalom to su moje postavke)

Osobno ne znam koja je sad stepenica od toga pomogla, ali osim greske "You are disconnected from EA Online (1)" kad se prvi puta prijavljujem na server tu kliknes opet Join server (taj isti) i spajanje prolazi, drugih problema ili rusenja u igri nemam (osim prvog sporog ucitavanja Vanilla mapa).

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 14:19 (Tallahasee).
15 godina
smiglcro kaže...
fila2208 kaže...

Kako se zoveš u igri, pa ću pogledat banlistu, javi se na pm ako neećš javno. pozz

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Smiglon3/stats/279110004/

thx

Piše da je ban radi guida...jel tvoj brat možda probao hackati ili nešto? Molim te objasni mi pobliže zašto je dobio ban, pitaj ga ili neš, jer nemogu te odbanat samo tako...

NFSPredator0010 kaže...

Ti a i svi drugi, POZVANI STE dopeljate svojhe ljude, svoje igrače, svoje kolege prijatelje na CBC i suprostavit se nama. Igramo konstantno tako i nitko se ne žali, ljudi igraju, uživaju u izazovu kako sam i ja prije dok nisam upao kod ovih. Kad nemožeš pobijediti pridruži se :)

Ugl. velim što se nebalansa tiče sad su počeli dolaziti ufc i hs klan koji zbilja pruža dobre partije. Dođite u noćnim satima 20h+ i uživajte u zbilja dobrim partijama.

Velim znam da nije u redu od nas, ali njihov je server i oni tako rade i nikom niš, Nitko se dosad na to nije žalio, a iz baserapea se uvijek može izać uvijek...zna morpheus kojeg mrzim jer uvijek zna izać, samo da ga netko zna pratiti, okrenuli bi.

A što se tiče većih tiketa za neke mape, po defaultu bazzar stavlja 800 umjesto 600 tiketa to neznamo zašto.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvo bih zeleo da pozdravim sve ljude koji igraju na CBC serveru!! Elem , server jeste u pojedinim trenucima unbalanced ali ljudi moraju da shvate da je poenta ove igrice TEAMPLAY , i da bez teamplaya nema pobede .... ne vredi imati  2,3 ,5 pro playera ako ne rade istom svrhom ....  kad ljudi to shvate,a shvatice nadam se vrednost i sama igra na serveru ce biti na daleko vecem nivou posto stvarno ima dosta ljudi koji dolaze a igraju zaista zavidno i samo tako ce svi koji igraju ovde moci da napreduju u svojoj igri.... pozdrav svima !!!{#}  ORAH 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Nakon večeras izgleda odustajem od Battlefielda 3.

Sada mi iz neobjašnjivih razloga igra trza odnosno imam tolike framedroppove

da nemogu niti naciljati niz ACOG bez da pričekam 2 sec da se ekran odmrzne.

Bilo na low, med, hi, ultra ili NASA postavkama.

Nabijem ih na spolovilo s ovim poludovršenim poluproizvodom i pritom

nabijem samog sebe što uopće trošim pare na komponente da bih 'igrao'.

Niti jedna igra koju trenutno imam na disku i koju sam igrao u zadnjih par mjeseci,

od Crysisa 2 preko metroa 2033 pa do Annoa 1404, Arkham Citya, Civilizationa V, Napoleon Total War-a,

Skyrima, Dirt 3, Anno 2070 pa do Portala 2 mi nije pravila niti jedan jedini problem.

Što je nasmješnije od svega, sve redom su pirati.

Kupim oriđiđi da podržim DICE i zaigram ono što mi se sviđa i ovo dobijem.

Čak sam utukao 1000h u BFBC2 s vama što na Bug serveru, što svugdje po pubu,

bez većih problema a igra je bila čisti port s konzole i s milijun bugova.

Jedino ovo smeće od igre mi ne radi što god ja probao kao krajnji korisnik a Boga mi, probao sam sve.

Dosta mi je više drkanja po routeru, chattanja sa Sighom preko SZK i dubljenja na glavi.

Games are supposed to be fun. This is simply frustrating.

Istu reakciju sam vidio kod par poznanika nikako nisu mogli natjerati igru da radi i na kraju odustali. Mijenjali su hardver, windoze, prizivali dark brotherhood ništa nije pomoglo.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 14:33 (Nos).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Jos ce CBC server doci i na dobar glas...bekekeke Kako se ekipa trudi objasniti sad neke stvari i to detaljno,opravdavanja itd.. Sad sve to radi,a neki dan kad smo bili na serveru smo dozivjeli totalno drugacije stvari,hm... Znaci decki da vam nesto kazem.Nije server los,nego imate par losih admina poput file ili morskog dzukele koji su malo previse ufurani i neodgojeni,koji izmisljaju svoja pravila u hodu ako nije po njihovom i ako oni ne pobjedjuju... Pa ne moze biti 30 ljudi pricaju jedno a par ljudi tvrdi drugo,tako da... Jos jednom svaka vam cast,ali dok se ne rijesite takvih morona koji ovde kenjaju po forumu cijeli dan uzaldno,misljenje ce ostati isto...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onda kome se ne svidja,neka igra sa debelim nemcima posto oni nisu neodgojeni i maloumni ... mora da su oni razumni 

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

i ja sam bio odustao od BF3 do daljnjeg, tacnije od izlaska igrice sam igrao svega nekoliko sati, i sam se cudim kako sam uspio toliko napuniti jer kad god bih usao dobio bih crash za nekih 5-10 min. i odlucio sam da ne igram do izlaska BTK, i evo sad je fino, ruku na srce, dobijem crash, al to je opet sad rijetkost

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kao što sam prije pisao,konstantno se trudimo poboljšati iskustvo svim igračima na našem serveru. Naravno uvijek će biti nezadovoljnih. Moguće je da ste doživjeli neugodnosti,zbog istih se ispričavam. Većina admina se trudi da svoj posao odradi što kvalitetnije,a pravila na serveru dogovaramo "u hodu" jer je igra relativno nova i kada se dogovorimo oko istih,svi će biti obavješteni in-game porukama. Balans također uzimamo na razmatranje kako ga što bolje riješiti kako bi svima bilo ugodnije igrati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice