Nice :D
Zasto sam jebote cijelo vrijeme ocekivao da ce nesto eksplodirat ili sl. ??!
Nice :D
Zasto sam jebote cijelo vrijeme ocekivao da ce nesto eksplodirat ili sl. ??!
...kako sam se razdragao.. smrc..
di je pero?
di je pero?
.... izgleda da je uteko!
e imam pitanje gdje u medimurju ili varazdinu mogu kupiti bf3 limited edition ili normalni?
jos jedno pitanjce dali ako kupim bf3 normalni dali mogu igrati online?
Koliko imas ti godina? 10?
Mislim da ni moj mladji bratic ne bi se dosao hvalisati u vezi neke igrice... lol, FACEPALM!!
btw Merry Xmas!!
Mislim da ni moj mladji bratic ne bi se dosao hvalisati u vezi neke igrice... lol, FACEPALM!!
btw Merry Xmas!!
L O L ! ! !
btw Merry Xmas!!
Ma lol.
znam da mozda nisi ni igrao protic njega,da je sprdnja,ali opet...nije fora
evo pa nezz gdje da kupim bf3 limited edition B2K jer sada maknuli akciju iz linksa za 379kn pa je ostao samo bf3!
ajde molim da odgovorite
evo pa nezz gdje da kupim bf3 limited edition B2K jer sada maknuli akciju iz linksa za 379kn pa je ostao samo bf3!
ajde molim da odgovorite
daj imas tu na forumu pod sekciji igre gdje ljudi kupuju..lol
ajde molim da odgovorite
imas na Originu za 24.99 Eura na akciji (50% off)!
Pa ako tamo uzmes, posto je bozic ja ti poklonim B2K, sta sam dobio sa "sapphire members cluba"!!!!
Cimni me na PM, ali kod se moze iskoristit samo ako BF3 uzmes sa origina!!
btw Merry Xmas!!
Blažen ignore botun
Btw, mamuran sam kao zvijer, sretan Božić svoj mućkoj đubradi
imam Bf3 standart edition viška mjenjo bi ga za kod od back to karkand
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Debela_Berta_HR/dogtags/346240679/pc/
Znaci ovo je za svaku pohvalu..Svaka cast majstore...
e imam pitanje gdje u medimurju ili varazdinu mogu kupiti bf3 limited edition ili normalni?
jos jedno pitanjce dali ako kupim bf3 normalni dali mogu igrati online?
Qwest? Ili u pasažu di je sex shop..al nezz dal još imaju tam dučan...
ne znam ko koga ovde sad yebe. battlefield 3 bolje radi na x86 verzijama, juce se prebacio na win 7 hp 64 bit, i evo ga, crash za crashom i to kad je najsladje.
izgleda da je min 6 gb za normalno igranje bf3 na x64
ne znam ko koga ovde sad yebe. battlefield 3 bolje radi na x86 verzijama, juce se prebacio na win 7 hp 64 bit, i evo ga, crash za crashom i to kad je najsladje.
izgleda da je min 6 gb za normalno igranje bf3 na x64
Kod mene sa 4 gige rama na 64bitnim windowsima bez po' frke radi..
Jesam li jedini koji ima problema sa black loading screenom nakon mjenjanja mapa? Vidim da ima dosta ljudi na netu sa istim problemom ali nema rješenja.
Dali bi mi radila igra sa grafičkom ATI Radeon 2600 HD XT ?
Prvi post :)
Dali bi mi radila igra sa grafičkom ATI Radeon 2600 HD XT ?
Prvi post :)
Ne
Nesta su gadno sjebali,masa ljudi se zali da nemoze igrati uopce. A EA suti kao p...a.
Uh što ću sada :( ,ma snači ću se.
Jesam li jedini koji ima problema sa black loading screenom nakon mjenjanja mapa? Vidim da ima dosta ljudi na netu sa istim problemom ali nema rješenja.
Probaj ovo,meni tako radi.
Kad završi runda,počinje odbrojavanje,ti na nekih 10ak sekundi do kraja odbrojavanja stisni Windows key,minimiziraj igricu skroz,čekaj ovih 10ak sekundi plus 10-20 sekundi samo da prođe onaj početni Loading,i vrati se u igru,meni jedino tako uspijeva.
Javi ako ti radi.
Ovaj Dog Tag me razveselio :D
Jel nije bilo lakše napraviti print screean, a ne slikati fotoaparatom?
Probaj ovo,meni tako radi.
Kad završi runda,počinje odbrojavanje,ti na nekih 10ak sekundi do kraja odbrojavanja stisni Windows key,minimiziraj igricu skroz,čekaj ovih 10ak sekundi plus 10-20 sekundi samo da prođe onaj početni Loading,i vrati se u igru,meni jedino tako uspijeva.
Javi ako ti radi.
Hvala. Taman na EA forumu pročitao nešto slično. Samo što ja moram stisnit alt + enter i onda mi radi. :D
hahahaha
Je ali mi se mob punio na kompu pa sam sliko sa njim