Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.175.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Emblem sam mijenjao istom skriptom kojom si ti pokušao, ne znam zašto ti ne radi, možda nešto radiš krivo.

Ali ne shvaćam kako imaš obraza reći da ne želim pomoći i da se to od mene ne može očekivati, kad sam potrošio dosta vremena da vam pomognem. I koji bi mi uostalom bio cilj time da vam odbijam pomoći sa emblemom?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ovajonaj kaže...

ja sam jucer bio na tom xXx serveru to onako da vidim sta je reci... ne znam koliko ticketa ima kad server pocinje ja sam usao na 570  i na kraju partije moj tim je imao 480 ticketa a protivnicki 0... s tim da je u tom drugom timu bilo igraca koji su imali najvise killova i tako to... i sta reci? nema timske igre... ljudi se skampiraju negdje i stoje i cekaju da neko naleti i pogodi ga jednom i eto jednog killa i cijelu partiju mozda promijeni 3-4 polozaja i uvijek isto... eto prvi ti neno igrao si u mom timu i koju smo god zastavicu zauzeli ti nisi bio tu... ali si zato negdje kampirao i imao dosta killova... glavna taktika na hc serveru uzmi support i postavi claymore i imas kod sebe dovoljno municije i sakrij se i samo cekaj da neko protrci...

Ma nisam ni igrao kako treba jer sam 100 puta izlazio u windowse da odgovaram na poruke,stimam zvuk,preko procona mijenjam mape itd.. Igro sam,ali nisam igrao kako se kaze..A i zavisi kad si bio i kakva je ekipa bila...Pa nemos svaki puta pogoditi da udjes na server da se igra uvijek timski.. I btw,uopce nemam pojma tko si ti... ;) Edit: sad sam vidio tvoj nick... Sorry.. ;) Jbg,jucer sam cijeli dan stimao taj emblem i skidao skrypte..Kazem,bio sam u igri "fizicki" ali ne duhom.. ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 9:23 (Cyber_Freak).
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Emblem sam mijenjao istom skriptom kojom si ti pokušao, ne znam zašto ti ne radi, možda nešto radiš krivo.

Ali ne shvaćam kako imaš obraza reći da ne želim pomoći i da se to od mene ne može očekivati, kad sam potrošio dosta vremena da vam pomognem. I koji bi mi uostalom bio cilj time da vam odbijam pomoći sa emblemom?

A sta ja znam...Ima dosa ljudi koji su takvi kako sam opisao,tj vecina ih je takva vjeruj mi... Jbg izvini,sad znam da nisi takav..Ali kad netko ignorira tvoja pitanja onda znaci da ili nece da pomogne ili ne zna.. Nisam ja nista lose mislio od samog pocetka o tebi..Ono sam namjerno napisao da nezelis pomoci samo da ti skrenem malo paznju,da se izjasnis... Uglavnom,sorry malo na pristupu,ali morao sam tako inace mi se ne bi javio nikad..Ovako ka nekog malo prozoves zna da ce se javiti... ;) No,zaboravimo to..Jel i ti koristis grasemonkey skryptu za mozillu ili onu drugu za chrome?
17 godina
neaktivan
Za Mozillu.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Za Mozillu.

Hm...Pa citao sam da ona vise ne radi..Kazem,naredio sam je,pojavi se CUSTOM IMAGE button,uploadam sliku,bilo koju i izbaci mi error 403 forbidden...?? A prije toga je prihvacao ,uploadao je,spremi je,i kad izadjem na preview onda se opet ne vidi... ;( Pa jel tebi ta opcija jos radi?Tj jel mozes mijenjati?
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam, morat ću doma pogledati.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ok.Hvala na odgovoru i jos jednom sorry "wake up" prozivku.. ;) U krajnjem slucaju bi te zamolio ako mozes uploadati,da ti dam svoj user name i pass za battlelog,da se logiras samo i uploadas sliku koju ti dam.. Mislim ako nije problem,jer je to 2 min posla..
17 godina
neaktivan
Kad dođem doma ću te kontaktirati.
13 godina
Battlefield 3

Tako je ljudi, pa nemojte se svađat :-)

Vidim većinom je fina ekipa, ali jebi ga ne može se od posla i života sve stić. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Danny_HR kaže...

Ok.Hvala na odgovoru i jos jednom sorry "wake up" prozivku.. ;) U krajnjem slucaju bi te zamolio ako mozes uploadati,da ti dam svoj user name i pass za battlelog,da se logiras samo i uploadas sliku koju ti dam.. Mislim ako nije problem,jer je to 2 min posla..

Nadam se samo da nije Vin Dizel...{#}{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
15 godina
Battlefield 3

Na Damavand Peak Rush je heli prejak uzmem ECM, guided,belt speed ili stealth i samo dolazim sa ljeve ili desne strane ako me neko oče srušiti sa stingerom ili  javelinom aktiviram ecm i iza brda se sakrijem. već sam odigrao 20-ak ovakvih rundi i već mi je pomalo žao attackera, osjećam se ko da im radim nešto gore nego da im baserape radim, lol http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/12107517/1/352837756/

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 10:09 (skipe1994).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
skipe1994 kaže...

Na Damavand Peak Rush je heli prejak uzmem ECM, guided,belt speed ili stealth i samo dolazim sa ljeve ili desne strane ako me neko oče srušiti sa stingerom ili  javelinom aktiviram ecm i iza brda se sakrijem. već sam odigrao 20-ak ovakvih rundi i već mi je pomalo žao attackera, osjećam se ko da im radim nešto gore nego da im baserape radim, lol http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/12107517/1/352837756/

Vidio sam kako voziš na youtube videu i ono je strava. Ali srušit ću ja tebe jednom i to puškom :-) jer očito stingeri ne mogu :-)))))

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesam ja jedini dobio DAO kad sam kupio B2K :O

Kako je dobra pumperica pa to nema nigdje :D

0 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

evo skupi pare za bus, i dođi meni u Rijeku... ja te pustim doma pa igraj dok ne prođu praznici... :)

..heh, ja sutra palim za Rijeku na dva tjedna, već me i žena pitala kak ću izdržat bez BF3 :) Pa "ranko091"

očekuj nekog "purgera" kako ti kuca za par dana na vrata da baci koju :)

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

..heh, ja sutra palim za Rijeku na dva tjedna, već me i žena pitala kak ću izdržat bez BF3 :) Pa "ranko091"

Ja već danas u ST. :(

Al zato sam oko 12, pa do 14 na BF-u, da malo odigram prije puta, pa vas očekujem na serveru.

Dakle u 12 se nacrtajte.

14 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Svi su to dobili i nema to veze sa BTK:D to je PWP gun, i da predobar je xD

17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Svi su to dobili i nema to veze sa BTK:D to je PWP gun, i da predobar je xD

Kad je došao B2K onda su se i PWP oružja i dodaci otključali svima. Pa je možda čovjek pomislio da je povezano :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajme meni dečki zadnjih par stranica samo jedno te isto pričate.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

glavna taktika na hc serveru uzmi support i postavi claymore i imas kod sebe dovoljno municije i sakrij se i samo cekaj da neko protrci...

Zaboravio si baserape, neki dan sam i ja igrao i zgadilo mi se. Hrpa kampera na bazi i kako se respawnas dobijes metak ili te skine rpg, bas gust za igrat. Imao sam 5 killova i ubili su me 27 puta, 5-6 puta sam se uspio maknuti od baze 100 metara. 2 slucajna killa s rpgom i granatom te jedan refleksni s nozem, nisam ni stigao pucati jer sam malo koga uspio i vidjeti. Mozete se vi na xXx ljutiti koliko hocete, ali vam je server bez veze. Tu nas pozivate non-stop, pa da vam odgovorim, bio, vidio i nikad vise. Mozda ima sado-mazo ljudi kojima ce se to svidjet, ali meni ne.

13 godina
protjeran
desh kaže...
ovajonaj kaže...

glavna taktika na hc serveru uzmi support i postavi claymore i imas kod sebe dovoljno municije i sakrij se i samo cekaj da neko protrci...

Zaboravio si baserape, neki dan sam i ja igrao i zgadilo mi se. Hrpa kampera na bazi i kako se respawnas dobijes metak ili te skine rpg, bas gust za igrat. Imao sam 5 killova i ubili su me 27 puta, 5-6 puta sam se uspio maknuti od baze 100 metara. 2 slucajna killa s rpgom i granatom te jedan refleksni s nozem, nisam ni stigao pucati je r sam malo koga uspio i vidjeti. Mozete se vi na xXx ljutiti koliko hocete, ali vam je server bez veze. Tu nas pozivate non-stop, pa da vam odgovorim, bio, vidio i nikad vise. Mozda ima sado-mazo ljudi kojima ce se to svidjet, ali meni ne.

A cuj svatko ima pravo na svoje misljenje..Svatko bira sebi server po svom ukusu bio to HC ili normal...A to sto si imao score 5:27 je zato sto igras samo na normal mode serveru gdje treba ispucati cijeli okvir u tebe i da ti ostane jos 10 helta,e pa brale mili toga nema bas na HC-u... ;) Na svakom ce ti se serveru desiti baserape ako upadnes u tim koji ne mari za mission objective,u kojem igraju pojedinci za killove i kamperi...To je nepisano pravilo,tako da...To se i meni desavalo i na Bug serveru i ostalih 20 servera koje sam isprobao,kazem ovisi o timu tvom,valjda si shvatio vec... Pa gdje si ti vidio server na kojem igraju svi timski,ne kampiraju,ne postavljaju claymore,ne kampuju sa sniperima,da nema baserape,da svi ispunjavaju mission objective??Takav server kad nadjes javi nam,mislim da bi taj onda moga imati 200 slotova i svi bi na njemu igrali... ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 12:38 (Cyber_Freak).
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
desh kaže...
ovajonaj kaže...

Zaboravio si baserape, neki dan sam i ja igrao i zgadilo mi se. Hrpa kampera na bazi i kako se respawnas dobijes metak ili te skine rpg, bas gust za igrat. Imao sam 5 killova i ubili su me 27 puta, 5-6 puta sam se uspio maknuti od baze 100 metara. 2 slucajna killa s rpgom i granatom te jedan refleksni s nozem, nisam ni stigao pucati je r sam malo koga uspio i vidjeti. Mozete se vi na xXx ljutiti koliko hocete, ali vam je server bez veze. Tu nas pozivate non-stop, pa da vam odgovorim, bio, vidio i nikad vise. Mozda ima sado-mazo ljudi kojima ce se to svidjet, ali meni ne.

A cuj svatko ima pravo na svoje misljenje..Svatko bira sebi server po svom ukusu bio to HC ili normal...A to sto si imao score 5:27 je zato sto igras samo na normal mode serveru gde treba ispucati cieli okvir u tebe i da ti ostane jos 10 helta,e pa brale mili toga nema bas na HC-u... ;) Na svakom ce ti se serveru desiti baserape ako upadnes u tim koji ne mari za mission objective,u kojem igraju pojedinci za killove i kamperi...To je nepisano pravilo,tako da...To se i meni desavalo i Bug serveru i ostalih 20 servera koje sam isprobao,kazem ovisi o timu tvom,valjda si shvatio vec...

Ja stvarno neznam gdje vi igrate, ali meni na normal ljudi padaju od 5-6 metaka.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...
ranko091 kaže...

evo skupi pare za bus, i dođi meni u Rijeku... ja te pustim doma pa igraj dok ne prođu praznici... :)

je je ... imam jednu sobu extra i bračni krevet, pa ćete se ti i forzuk morat malo stiskat. moram samo negdje uzet dve gajbe piva, pa nek se igra kako spada...

13 godina
Battlefield 3

Upravo sam ugledao ovu obavijest, stara je oko 6 sati (znaci objavljena danas negdje oko 7 ujutro):

Battlefield 3 online will be unavailable for all platforms Friday from 8:00 AM to 9:00 AM GMT. This fix certain server stability issues.

Battlelog will be available during this time.

Znaci, to je vec proslo?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam ugledao ovu obavijest, stara je oko 6 sati (znaci objavljena danas negdje oko 7 ujutro):

Battlefield 3 online will be unavailable for all platforms Friday from 8:00 AM to 9:00 AM GMT. This fix certain server stability issues.

Battlelog will be available during this time.

Znaci, to je vec proslo?

ako tako pise onda je.

17 godina
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
desh kaže...
ovajonaj kaže...

A cuj svatko ima pravo na svoje misljenje..Svatko bira sebi server po svom ukusu bio to HC ili normal...A to sto si imao score 5:27 je zato sto igras samo na normal mode serveru gde treba ispucati cieli okvir u tebe i da ti ostane jos 10 helta,e pa brale mili toga nema bas na HC-u... ;) Na svakom ce ti se serveru desiti baserape ako upadnes u tim koji ne mari za mission objective,u kojem igraju pojedinci za killove i kamperi...To je nepisano pravilo,tako da...To se i meni desavalo i Bug serveru i ostalih 20 servera koje sam isprobao,kazem ovisi o timu tvom,valjda si shvatio vec...

Ja stvarno neznam gdje vi igrate, ali meni na normal ljudi padaju od 5-6 metaka.

jeje samo treba ciljati, a ne da ti se desi pad od pogotka u neznam stopalo lol. doduše znam potrošiti i okvir na čovjeka ali ne zbog njegove neprobojnosti već moje nepreciznosti u danom trenutku.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 13:05 (sokre).
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

jel vam ikad rakete zablesiraju, one pratece? dodje do aviona ili helija i onda odjednom pocme kruzit oko njega, onako ful brzo.. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

jel vam ikad rakete zablesiraju, one pratece? dodje do aviona ili helija i onda odjednom pocme kruzit oko njega, onako ful brzo.. :/

yup, barem koliko sam skužio javelin zna izvoditi lupinge oko helija ali ga skrši.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
desh kaže...
ovajonaj kaže...

Pa ne bih se bas slozio sa tom izjavom..Nije na svakom serveru isto.. Sad pricam openito,znaci nema veze jer server na HC ili normal.. Naravno da ako pucas na igraca koji ima ping npr. preko 70 ili 80 da nece bas pasti nakon 5-6 metaka.. Tu je i package loss,server ping,ping igraca itd... A nije isti ping servea kad je prazan i kad je na njemu 32,40 ili 64 igraca...
13 godina
protjeran
...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 13:09 (Cyber_Freak).
17 godina
skank666 kaže...

Dogodi se, uvijek kada letjelice skidam. Jednom sam ispalio javelin na jedan heli koji nije imao flareova i pratio ga sigurno minutu i već sam odustao od ičega kad ono piše da sam skinuo heli i ubio lika.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice