Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.176.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...

Kad sam poceo tek BF3 igra na Bug serveru mi je bila ok..Sad ponekad naidjem jer ima dosta mana: 1.nema timske igre 2.gubitnici uvijek prelaze u win team (jako zalosno,necu imenovati pojedince sa ovoga foruma) 3.od 40 igraca 10 igra a ostali ili su noobovi koji plaze bezveze po mapi glumeci ramba,ili ne razumiju mission objective sta znaci 4.uvijek je jedna ekipa u jednom timu (Danny,Pirat,Bruno,Berta etc) i cim ostali vide to hoce da udju u vas tim,tako da ih 4-5 igraca bude idle pritiskajuci tipku switch team 5.normal mode (cijeli okvir da ubijes neprijatelja) Znaci jedino se isplati doci igrati ako imas npr.klan ili squad kao ja pa preko Ts-a timski da vam pruzimo otpor.. Bez toga,igra je bezveze,uzaludna i dosadna... Bez uvrede,iskreno misljenje sam izneo...

To je bit BF-a. U stvari to je bit svake timske igre. Dobar tim (ekipa) + voice = FTW!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

cyber freak si ti neno? inace ja,neno,astra,xyan,switch...=dream team (...=ostali,nije mi se dalo vise pisat xD)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Hey pozdrav ljudovi... zanima me da li ima koji klan/platoon da regrutira?

po mogucnosti starija +20g ekipa kojoj nije problem komunicirati preko TS, skypea...

imam nesto heli iskustva.

ne bi imao nista protiv kakvog dobrog gunnera(koji mora imati flares) u attack chopperu.

evo vam i link na profil, ako se tko odluci javiti :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Bronthophobia/stats/190575999/

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

hm kako meni treba samo dva bursta sa m16 da ubijem nekoga, a tebi treba cijeli okvir? mora da si previse igrao HC mode pa ti ne ide bas nisanjenje...

"i used to play HC mode..but then i took a bullet to the knee..." {#}

-BiH-slackspace

5 0 hvala 0
13 godina
Skela96 kaže...

cyber freak si ti neno? inace ja,neno,astra,xyan,switch...=dream team (...=ostali,nije mi se dalo vise pisat xD)

je..to je mucko dj*bre neno... {#}

a ti si skela mogao barem navesti sve članove xXx klana...a ne ovako..cccc... {#}

14 godina
Cyber_Freak kaže...

Kad sam poceo tek BF3 igra na Bug serveru mi je bila ok..Sad ponekad naidjem jer ima dosta mana: 1.nema timske igre 2.gubitnici uvijek prelaze u win team (jako zalosno,necu imenovati pojedince sa ovoga foruma) 3.od 40 igraca 10 igra a ostali ili su noobovi koji plaze bezveze po mapi glumeci ramba,ili ne razumiju mission objective sta znaci 4.uvijek je jedna ekipa u jednom timu (Danny,Pirat,Bruno,Berta etc) i cim ostali vide to hoce da udju u vas tim,tako da ih 4-5 igraca bude idle pritiskajuci tipku switch team 5.normal mode (cijeli okvir da ubijes neprijatelja) Znaci jedino se isplati doci igrati ako imas npr.klan ili squad kao ja pa preko Ts-a timski da vam pruzimo otpor.. Bez toga,igra je bezveze,uzaludna i dosadna... Bez uvrede,iskreno misljenje sam izneo...

1. Timske igre ima koliko je moguće na public serveru...ima i gorih a ima i boljih...ovisi od ekipe koja je trenutačno gore

2. i 3. Nije samo slučaj na BUG-u

4. Pa uvijek i je gotovo ista ekipa na serveru tako da je teško napraviti neki balans. Ako ja uvijek igram sa Bertom i wiz4rdom onda normalno da neću igrati s nekim drugim. Ali samo na primjer jučer su hellbyte0 i Fr4nk bili s nama na TS-u i skoro cijelu večer u kontra timu...čisto balansa radi

5. Here we go all over again....

6. Uvijek mi je drago zguzit xxx...hahaha...malo trash talka da navečer bude napetije...no hard feelings i hope;)

peace

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
 To je bit BF-a. U stvari to je bit svake timske igre. Dobar tim (ekipa) + voice = FTW!

Ali je i bit igre balans, a ne da svaku vecer igra Real protiv Dinama.

Brutal Truth \m/
17 godina
Tallahasee kaže...
MegaMass 2000 kaže...

hehe kad smo kod nogometnih analogija, da je dinamo svaku večer igrao protiv reala nebi ga natrpali ko kakvu vijetnamsku ....rvu! definitivno mi je veći gušt igrati protiv boljeg tima nego se šetati i pogledom ubijati btw kako postati bolji u nečemu ako tu nema izazova.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 13:24 (sokre).
15 godina
Battlefield 3

Pa dobro Kuky i Pirat su BFBC2 uvijek prelazili u slabiji tim radi balansa, ali sad si dečki pumpaju još statse, pa pričekajte još malo sa balansom te vrste{#}

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Nego gdje je ekipa XII, Sandman, Tihi i ostali ?

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Mislim da nije bilo:

Battlelog Update #4

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654776591801773/

Svi smo dobili PWP (Physical Warfare Pack - ono sto se dobijalo za prednarudzbe)

Prikazuje se dodatak CITV za tenkove.

Fixes include: 

Add PWP license by default to all BF3 PC users 

Fixed description on Service Stars 

Fixed missing vehicle unlocks on stats pages 

Fixed minor caching issue regarding B2K-entitlement 

B2K icon now better aligned in forum/server browser 

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Balans na pub serveru zaboravi. Ljudi hoće igrati sa prijateljima i to je to....

Ja znam sigurno da poslje posla se ne želim zahebavati sa budalom koja ne zna što treba napraviti, pa zato igram sa prijateljima.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
Kendo kaže...

neki dan su bili na bug serveru... ali nekako mi se cini da im bf3 nije bas legao ko bc2... sandman je u stvari ok al nekako tihi i kerber nisu ko sto su bili...

i bruno je ok :)

-BiH-slackspace
15 godina
Battlefield 3

Da kad se skupila ekipa XII, PIS i prvih top 15 sa BUG-a nije bilo cviljenja za balansom, nego prava makljaža do zadnje sekunde. Sad su dobri i ovi xXx pa bi moglo opet biti napeto.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Uglavnom ako ima jos netko da zeli da udje u nas klan i da igra timski sa nama preko TS-a,da se druzimo i zafrkavamo neka se javi... I ja sam bio "usamljeni vuk" itd,ali me to dovelo do skorog unistall igre..Imam dobar aim,ali to nista ne vrijedi ako nemas squad.. Zato sam otisao na TS ,upozno se sa ekipiom,docekao nove koji su dosli,sad nam je gust svako vece baciti BF3.. Uglavnom ako ima jos netko tko se zeli pridruziti neka se javi..Ekipa je mijesana.Znaci ima 3 mladja i 7 starijih clanova.. Jos jednom se zahvaljujem forum nick:drahic ili MrAstraOwner-u i DC ekipi koja nam je ustupila TS... Jbt,zvucim po pokvarena gramofinska ploca zbog ponavljanja... B;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 14:50 (Cyber_Freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

stvarno svakakih idiota dolazi na bug server, cijeli moj squad je snajperiasao iz baze a bili smo attackeri u rushu, mapa gul of oman i jos dodemo do 3. m-coma s tim da sam prva 2 ja morao armati i lik dosao do 3. i stoji pokraj njega i nezna ga armati, i kada sam skuzio da ga nezna armati ajde opet ja dotrci i armaj.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 14:20 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cyber_Freak kaže...

2.gubitnici uvijek prelaze u win team (jako zalosno,necu imenovati pojedince sa ovoga foruma)

A čuj, možda im se jednostavno sruši komp pa ne mogu natrag.{#}

15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Ja znam sigurno da poslje posla se ne želim zahebavati sa budalom koja ne zna što treba napraviti, pa zato igram sa prijateljima.

Bahato.

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Tihom se igra nije dopala, Kerber je bio prošlih dana. Ostali dođu povremeno (uglavnom su na drugim, Inf. only serverima), ja dolazim stalno :)

PiS-ovci imaju svoj server i uglavnom tamo igraju.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 14:27 (Šef).
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Bahato.

Naravno. A to je zato jer ne trebaš biti nuklearni fizičar da shavtiš mehaniku igre. Igra se concquest, a pola tima na brdu snipa.

Dovoljno sam star, i imam dovoljno staža da znam da nema smisla nekome u igri koja traži timski rad tipkati u chat što treba raditi. Da postoji team voice u igri, pa hajde, ali ovako ne.

17 godina
Šef kaže...

Tihom se igra nije dopala, Kerber je bio prošlih dana. Ostali dođu povremeno (uglavnom su na drugim, Inf. only serverima), ja dolazim stalno :)

PiS-ovci imaju svoj server i uglavnom tamo igraju.

Dali postoje HC inf.only serveri? Kad god namjestim da nema vozila dobijem samo SC inf.only servere, nije važno što sam stavio da traži HC opet samo SC nađe.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Čovječe, jedan cheater ti zgadi cijelo veče...

Jučer lijepo igrao s kolegom iz klana, Metro Conquest, uglavnom borba oko B, i onda se pojavi tip koji je oneshotao CIJELI NAŠ TIM sa M249 i M9. Imao je oko 170-5, i njegov ga je tim već molio da ode sa servera...

Tip je BismarckO (Battlelog ne radi trenutno):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/BismarckO/

Siguran?

Accuracy oko 9%;  Rank 8;  M249 - 79 kills.

Ne zvuci bas kao cheater...

cheaterčina 100%

na ovim statistikama igrača se najlakše otkriju aimbot čiteri,posebno oni retardirani koji ne znaju umjereno koristiti aimbot

http://bf3stats.com/stats_pc/BismarckO

ako vam je netko sumnjiv u vezi aimbota samo pogledate dolje pod tablicom WEAPONS postotak HK (head shoot kill precentage)

znaći ovaj retardus je čiterčina,i treba ga prijaviti na onaj mali uskličnik na profilu (ako netko ne zna)

Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 14:32 (crozoki).
17 godina
crozoki kaže...

cheaterčina 100%

na ovim statistikama igrača se najlakše otkriju aimbot čiteri,posebno oni retardirani koji ne znaju umjereno koristiti aimbot

http://bf3stats.com/stats_pc/BismarckO

ako vam je netko sumnjiv u vezi aimbota samo pogledate dolje pod tablicom WEAPONS postotak HK (head shoot kill precentage)

znaći ovaj retardus je čiterčina,i treba ga prijaviti na onaj mali uskličnik na profilu (ako netko ne zna)

Barem 5-orica smo ga jučer, još za vrijeme runde prijavili...

14 godina
Battlefield 3

whaaat theee ......

Had a dream I was king, I woke up still king

10 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Moze li preporuka gdje kupiti BF3 digitalnu verziju. Tipa g2play,game.co.uk...

Ne igra mi ulogu da li je ruska ili obicna verzija, samo me zanima gdje ste vi ostali kupili i da mi je sigurna kupnja.

I imam jednu dilemu, kada sam igrao betu igra mi je solidno radila na mojoj konfi (no samo rush-metro), pa me zanima ako netko moze otprilike reci kako bi se moja konfa ponasala u cjeloj igri. Hvala.

http://tragumjetnosti.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 15:13 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Ne igra mi ulogu da li je ruska ili obicna verzija, samo me zanima gdje ste vi ostali kupili i da mi je sigurna kupnja.

I imam jednu dilemu, kada sam igrao betu igra mi je solidno radila na mojoj konfi (no samo rush-metro), pa me zanima ako netko moze otprilike reci kako bi se moja konfa ponasala u cjeloj igri. Hvala.

Ja sam tu kupio,civjek je pouzdan i brz a i jeftin..Za 150 kn dobijes englesku verziju i to limited edition http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-bf3-code-origin/126387.aspx
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
thechosenfreak kaže...

Ja sam kupio rusku na bashostu, ali drugi nisu imali baš najbolja iskusta(meni je sve OK)

A što se tiče konfiguracije, imam sličnu grafičku(istu, samo nije OCana) i bolji procesor i igrivo je(25-30FPS) na med-high pri 2048x1152, ali supustio sam na low jer ne vidim razliku, a dobijem puno više frameova. Jedino ti preporučam da ubaciš još RAMa, ja sam imao 4GB i mape su se loadale po 5min, sada  s 8GB 20ak sekundi, a i osjetno bolje radi komp u svemu(ostao mi je upaljen AC:R u taskbaru, a da nisam ni primjetio neko usporenje dok sam igrao Minecraft)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 15:21 (power_user).
13 godina
neaktivan

Evo ti link ja sam kupio sa ove stranice posalju ti kljuc u roku od nekoliko minuta!

http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-battlefield-3_318

Ovo ti je najeftinije samo 17 eura na ruskom je jeziku ali se to lako promeni, imas instrukcije na sajtu!

17 godina
Battlefield 3

Ja sam kupio ovdje i sve 5:

http://eplati.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=29&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71

Ako nemaš kreditnu/PayPal, kod eplati možeš i bankovnom uplatom riješit plaćanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 15:56 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na kojin detaljima vi igrate igru?

Recimo da li ima razlike u uočavanju protivnika na manjin detaljima, jer npr ja na High teško uočavan neprijatelja.

Npr. Caspian kad uđen među stabla one sjene me totalno pometu, non-stop mislin kako neko trči a kad se usredotočin na tu točku ništa.

16 Low
11 Medium
27 High
19 Ultra
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 17:04 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice