Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.175.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
kach kaže...

Ma joj to se ne isplati uopce igrat,treba bit najmanje 600 ticketa na velikim cq mapa to je onda battlefield.Ovak se nemres ni okrenut vec je gotova runda.I onda dok pocne opet prode 500 godina i izgubis volju uopce vise igrat.

e tocno to, potpisujem sve. zato trazim 1000 ticket mape.. iskreno mi tak svejedno koja je mapa samo da potraje malo duze :)

15 godina
Battlefield 3

Ja najvise volim CQ sa 1000+ ticketa... Grand bazar 64 igraca... klaonica...

pwn too much...
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Zakaj ne slozis da parnim danima bude RUSH sa neznam 100 ticekta,a neparnim danima CQ large 600 ticketa ili vise?

Čovjek bi svaki dan trebao mijenjat setup servera.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To mi je onak prejadno fakat kaj nisu mogli ubacit opciju za admine posebno za rush i posebno za cq da mjenjas tickete.Onak nimalo komplicirano ne zvuci.Treba feedback dice-u poslat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

To mi je onak prejadno fakat kaj nisu mogli ubacit opciju za admine posebno za rush i posebno za cq da mjenjas tickete.Onak nimalo komplicirano ne zvuci.Treba feedback dice-u poslat.

Može on namjestiti koliko ticketa da bude u rushu i u conquestu, može namjestiti i svaku mapu posebnu, ali ne može sad izabirati kojeg datuma da se vrti rush, a kojeg conquest, i izabirati parne i neparne dane. Rijetko tko bi se išao za*ebavati svaki dan sa tim tako, zato postoji Mixed Mod plugin koji jednostavno mixa modove.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan

Pa eto po tvome je onda problem rijesen!Zasto on to nezeli napravit onda?Zasto je rekao da je to nemoguce tak?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 13:21 (kach).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Korisno, tip pise opcenito o dodacima te o assault/eng klasi, provjerite ako zelite, ima dosta konstruktivnih savjeta

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/n97zx/bf3_weapons_guide_part_1_basics_attachments/

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Može on namjestiti koliko ticketa da bude u rushu i u conquestu, može namjestiti i svaku mapu posebnu...

Trenutno ne mogu. Moglo se u BFBC2, sad te opcije nema jer je DICE iz server fajlova izbacio map varijable.

Mogu samo povećati globalni broj ticketa u postocima.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
smiglcro kaže...
kach kaže...

Ma joj to se ne isplati uopce igrat,treba bit najmanje 600 ticketa na velikim cq mapa to je onda battlefield.Ovak se nemres ni okrenut vec je gotova runda.I onda dok pocne opet prode 500 godina i izgubis volju uopce vise igrat.

e tocno to, potpisujem sve. zato trazim 1000 ticket mape.. iskreno mi tak svejedno koja je mapa samo da potraje malo duze :)

tako je, u bc2 sam na min 1000 ticketa, treba se povecati bar do 1000 jer tad se tek dobija osjecaj pravog battlefielda

Had a dream I was king, I woke up still king
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odigrao sam malo Wake Island i moram reći da mi se mapa ni malo ne sviđa. Sve mi je nekako razbacano uokolo.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
wake je odlicna mapa samo je trebas skuzit.... Ustvari sve 4 nove su odlicne... Za tdm mi je wake uz teheran najbolja mapa...
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

{#} Pa ovo izgleda bolje od BF3 kampanje. {#}

I possess a skill to google.
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
wake je odlicna mapa samo je trebas skuzit.... Ustvari sve 4 nove su odlicne... Za tdm mi je wake uz teheran najbolja mapa...

jedino strike at karkand je losa, jer kad je s jedne strane bolji tim, desi se da jaći tim skoro uvijek zauzme sve točke od A - E i onda im F i G ostave za streljanu. snajpersku streljanu, a onaj most je klimav, nemoze komarac proć preko njega... tj preslabo su blansirali  F i G točku s ostatkom.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je i dalje označavanje odnosno imenovanje točaka nepoznanica jer su genijalci u minimapi izbacili oznake unutar romboida.

Često se uhvatim da krenem tipkat stvari tipa ' tenk prilazi...' i onda skužim da nemam pojma gdje to tenk prilazi.

{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Meni je i dalje označavanje odnosno imenovanje točaka nepoznanica jer su genijalci u minimapi izbacili oznake unutar romboida.

Često se uhvatim da krenem tipkat stvari tipa ' tenk prilazi...' i onda skužim da nemam pojma gdje to tenk prilazi.

{#}

Ovo ni meni nije jasno... zar je tako teško bilo staviti slova unutar tih oznaka...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To je valjda ona fora da pro igrači ionako ne znaju čitati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

{#}

a to i mene na nekim mapama zahebe... dosta igram sa helijem pa preletavam sve, ne pamtim točke nego samo mjesta di se tenkovi skrivaju. ali kad se u pješadiju baciš onda sve točke popamtiš... npr gulf of oman neznam niti jednu točku di je... znam da je plaža od A - D... :)

15 godina
Minoza kaže...
forzzuk kaže...

{#}

Ovo ni meni nije jasno... zar je tako teško bilo staviti slova unutar tih oznaka...

pa zar nisu posloženi abecedno?

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Minoza kaže...
forzzuk kaže...

{#}

pa zar nisu posloženi abecedno?

Jesu ali je nespretno, pogotvo na Karkand mapama gdje slova idu i do G...

15 godina
Battlefield 3

imam jedan problem,jucer sam kupio igru:

nakon sto prode otprilike 2 min da se uopce connecta na server,dok pocnem igrati mogu igrati 1min i onda se zasteka(ne komp nego samo bf3)

sumnjam da je problem u konfi,ona se nalazi pod moj pc

zna netko u cem je problem ili je imao isti problem?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:07 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi premalo spotaju. {#} 

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
mustang995 kaže...

imam jedan problem,jucer sam kupio igru:

nakon sto prode otprilike 2 min da se uopce connecta na server,dok pocnem igrati mogu igrati 1min i onda se zasteka(ne komp nego samo bf3)

sumnjam da je problem u konfi,ona se nalazi pod moj pc

zna netko u cem je problem ili je imao isti problem?

hvala

Probaj fixeve sa 1 stranice ove teme

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav.

Jeli mi možetee reći kako da promijenim ime u igri?

Imam i jedan problem, nevidim ping od servera niti svoj ping u igri, a svima drugima se vidi, kako to mogu popraviti?

I ponekad mi zna biti jak lagg, znači sve radi super prvih 20ak minuta i onda počne lagg. Što može uzrokovat taj problem? (nemam uključene torrente... tijekom igre)

..i da, igra je org.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Pozdrav.

Jeli mi možetee reći kako da promijenim ime u igri?

Imam i jedan problem, nevidim ping od servera niti svoj ping u igri, a svima drugima se vidi, kako to mogu popraviti?

I ponekad mi zna biti jak lagg, znači sve radi super prvih 20ak minuta i onda počne lagg. Što može uzrokovat taj problem? (nemam uključene torrente... tijekom igre)

..i da, igra je org.

Za lagg spusti sve na medium, teksture pogotovo, i nemoj ceprkati po postavkama usred igre.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji je sad pak ovaj novi server BuG-B2K only?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:40 (desh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Eto za svu ekipi koja želi i ima potrebu da promjeno Origin ID http://www.origin.com/us/change-id. Funkcionira 100%, i ko kaže da nemisle na potrošaće!?

NAVALI NARODE

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:40 (rokonja).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A jeli se može kako promijeniti mail na koji glasi account. Jer sam greškom igru stavio na ovaj acc, svi drugi Bfovi su na jednom drugom accu pa bih htio prebaciti?

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rokonja kaže...

Eto za svu ekipi koja želi i ima potrebu da promjeno Origin ID http://www.origin.com/us/change-id. Funkcionira 100%, i ko kaže da nemisle na potrošaće!?

NAVALI NARODE

Right... napravili su nešto što je ionako trebalo biti omogućeno odmah u startu tek nakon što su se par mjeseci ljudi masovno žalili i žicali na supportu promjenu imena. Pitanje da li bi to uopće napravili da netko nije skužio da se ime može promijeniti pomoću neke igre za android/iphone. Zbilja dobar primjer koliko brinu o korisnicima.

Tsar kaže...

A jeli se može kako promijeniti mail na koji glasi account. Jer sam greškom igru stavio na ovaj acc, svi drugi Bfovi su na jednom drugom accu pa bih htio prebaciti?

Ne mogu se prenositi igre s jednog accaunta na drugi. Makar pitaj na live chatu, na što su se sve ti ljudi do sada dali nagovoriti možda ti i uspije.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 19:06 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
rokonja kaže...

NAVALI NARODE

Meni svejedno ne radi.

14 godina
Pa tko je otvorio još jedan server??
robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice