Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Taman se nabrijem kad me izbaci jer nemam Back to Karkand http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/10392270/1/352837756/

EDIT:upravo mi je perkan777 poslao BTK key(platio 100kn) prošlo je bez ikakvih problema i upravo idem na server. Hooah!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 17:46 (skipe1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo nisam vec dugo igral bf3 (probelm sa kompom) a imam ruski!

Posto vidim da jhe izaso btk pa me zanima jel opet moram skidat launguage packove za eng posto imam ruski ili ?

ako da moze link?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
Demzi94 kaže...

Posto vidim da jhe izaso btk pa me zanima jel opet moram skidat launguage packove za eng posto imam ruski ili ?

ako da moze link?

Sve imaš na prvoj strani u prvom postu ove teme.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

The beauty of the Frostbite engine

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
Demzi94 kaže...

ako da moze link?

i ja imam ruski i nabacio karkand nisam nista morao mijenjati lang fajlove :D

14 godina
Battlefield 3

Napokon uspio !! jos mi fali samo po 2 sata onih mapa...

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nice astra nice ja sam na pola puta :D
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

famas je strava

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blade Runner31 kaže...

famas je strava

Pa i nije nesto ekstra, dobar je na nekih 50 metara sve dalje je teško pogoditi jer dosta trza. Nekak me podsječa više na SMG nego na AR.

16 godina
Battlefield 3

pitanje :D jel se ove nove puske mogu otkljucati s bilo kojom postojecom puskom da pucam?? samo da sam ta klasa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 19:41 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

jel ima tko kakvo rijesenje. naime kupio sam b3 box verziju, igrao sve normalno radilo dok nisam kupio preko orgina b2k. skinuo sam patch dobio povratni mail da je placeno i da je sve ok ali kada udem u battlelog na naslovnoj strani mog profila mi jos pise da imam b2k ali kada hocu uci na neki server sa mapom iz b2k pojavi mi se poruka da nemam b2k!! sta da radim? jel imao tko takav slucaj?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/dugidomagoj/

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 19:49 (lange).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
lange kaže...

jel ima tko kakvo rijesenje. naime kupio sam b3 box verziju, igrao sve normalno radilo dok nisam kupio preko orgina b2k. skinuo sam patch dobio povratni mail da je placeno i da je sve ok ali kada udem u battlelog na naslovnoj strani mog profila mi jos pise da imam b2k ali kada hocu uci na neki server sa mapom iz b2k pojavi mi se poruka da nemam b2k!! sta da radim? jel imao tko takav slucaj?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/dugidomagoj/

Počisti kolačiće u browseru.

سمندری ڈاکو
14 godina

ma digao sam ponovno i windowse. i opet nista

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš sam sad na Bugovom serveru uživao u CQ na mapi Wake island,no već sljdeća mapa je bila norshair rush.

Dakle stara mapa i još rush 40 igrača. Potpuno bezveze.Zašto uopće staviti stare mape u rotaciju,još je rano,treba se malo izdovoljiti na ovim novim zakon mapama iz vašeg voljenog bf2.(i ne ovo nije sarkazam,mape su zakon)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Ma treba još koji dan stavit samo B2K u rotaciju
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon zaigrao i ja B2K i za sada su mi nove/stare mape (u CQu) bolje od bilo čega iz BF3. Jednostavno djeluju realno, detaljno i mogu se zbilja uživjeti u igru. Dok su mi skoro sve mape iz vanille nekako umjetne i neuvjerljive. Također sve 4 mape su prilično velike i ono najbitnije, gameplay nije zbijen na sredinu već raširen po cijeloj mapi. Ima mjesta za 64 igrača, rijetko ima gužvanja a opet akcija skoro nikad ne prestaje. Točno po mojem ukusu.

Posebno me impresionirala promjena na Karkandu. Mapa je sada zbilja strava. Makar mi je layout poznat ipak imam osjećaj kao da igram novu mapu. Destrukcija i mogućnost ulaska u skoro svaku zgradu su zbilja puno toga promijenile. Smrt vreba iz svake uličice, prozora i krova. Kako to i treba na urbanoj mapi biti. Ma poezija virtualnog urbanog ratovanja.

Ja sam općenito jako zadovoljan s do sada viđenim. Nadam se da ćemo vidjeti još ovakvih mapa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ja sam općenito jako zadovoljan s do sada viđenim. Nadam se da ćemo vidjeti još ovakvih mapa.

Nisam pratio, da li ovi iz dicea imaju namjeru izradivati jos mapa za BF3 ili ce ostati na ovome?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas igrao Karkand (Rush) na BUG serv. iako nemam BTK :D Na zalost izbacilo me kad se runda zavsila :(

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Merce kaže...

Danas igrao Karkand (Rush) na BUG serv. iako nemam BTK :D Na zalost izbacilo me kad se runda zavsila :(

Vidis hvala na obavijesti... kod drugih servera pise da se nemoze igrat bez B2K i ne pusta.. a na Bug-u imam gumb Continue i pise samo da postoji rizik da budem kickan...

14 godina
Battlefield 3

izgleda suvise predobro da bi bilo istinito, igrao BF3 normalno otako je izasao BTK, i do danas, samo bf3 crasha :/ zasto, por que, why, warum.

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Bas super, sad mi se bf ne zeli pokrenuti :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To je zato sto na BUG-u ima i starih mapa. Ne mogu upasti ako se igra BTK mapa, ali eto uspjelo je kada sam usao prije BTK. Sada me je odmah izbacilo cim se pocela ucitavati mapa :(

15 godina
neaktivan
lange kaže...

ma digao sam ponovno i windowse. i opet nista

Kontaktiraj EA support preko battleloga. Oni ce ti to rijesiti ;)

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Blade Runner31 kaže...

famas je strava

Pa i nije nesto ekstra, dobar je na nekih 50 metara sve dalje je teško pogoditi jer dosta trza. Nekak me podsječa više na SMG nego na AR.

bome ja gadjam i preko 200 metara,kad pucas metak po metak je totalno miran

14 godina

Može netko usporedba KH2002 i Famas?

Ja koristim KH2002. Nisam igrao 2 tjedna jer nemam računalo. Pa me samo zanima kakav je Famas.

14 godina
Ima li zainteresiranih za jedan BF3 server.Javite se pa se za sve dogovorimo.
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ja koristim KH2002. Nisam igrao 2 tjedna jer nemam računalo. Pa me samo zanima kakav je Famas.

famas je dobar za blizinu,ali za daljinu bas i nije.barem meni.

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Napokon zaigrao i ja B2K i za sada su mi nove/stare mape (u CQu) bolje od bilo čega iz BF3. Jednostavno djeluju realno, detaljno i mogu se zbilja uživjeti u igru. Dok su mi skoro sve mape iz vanille nekako umjetne i neuvjerljive. Također sve 4 mape su prilično velike i ono najbitnije, gameplay nije zbijen na sredinu već raširen po cijeloj mapi. Ima mjesta za 64 igrača, rijetko ima gužvanja a opet akcija skoro nikad ne prestaje. Točno po mojem ukusu.

Posebno me impresionirala promjena na Karkandu. Mapa je sada zbilja strava. Makar mi je layout poznat ipak imam osjećaj kao da igram novu mapu. Destrukcija i mogućnost ulaska u skoro svaku zgradu su zbilja puno toga promijenile. Smrt vreba iz svake uličice, prozora i krova. Kako to i treba na urbanoj mapi biti. Ma poezija virtualnog urbanog ratovanja.

To. Točno to je falilo na vanilla mapama. I ona Seine Crossing mapa koja ima potencijala je bezveze pošto se može ući u samo nekoliko zgrada...

Destrukcija jest sad puno veća, ali opet imate prevelik broj zgrada koje je očito napravio Chuck Norris i koje se ne daju srušit... Treba nam nešto kao Arica Harbour da nakon dobre runde svaka zgrada bude ruševina!

Bilo bi super kad bi DICE ubacio par mapa iz BC2... Možda kad bi izvršili neki pritisak na njih i kad bi to i ostali igrači (van ovog foruma) to tražili? :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan
tigerija kaže...

KH2002 je poluautomatska

15 godina
Battlefield 3

jel vama veceras laggalo za pipiydit,meni na svim serverima katastrofa,a speedtest kaze da je net ok

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice